2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Ben ben varım canım, aynı benimde öyle kabızlık olmamasına rağmen meme var.
Ağrısı çok yok. Ama ara ara acıyor. Krem ile içeri itiyorum. Dışarda kalmaması ve kurumaması gerekiyormuş.
Sanki küçüldü gibi 2 gündür. Ama tamamen geçmiyormuş.
Bide WC de sıcak su kullanmak gerekiyor.
Ben bu akşam sıcak su torbasına oturucam. o da ii geliyormuş.
Acı yok baharat yok...........

uff yaa cok kasiniyor benim kasimiyorum tabi ama soguk suyla yikadigim zaman rahatliyorum yikarken iceri itmeye calisiyorum ama olmuyor galiba bazen kanama oluyor:26: normalde aci ve baharatli yemem zaten ama sucuk yiyorum arada o da baharatli yiyecek kismina giriyor

doktorun birsey soyluyor mu bu konuda?:26:
Normal doguma engel degilmis gebelikorg dan okudugum kadariyla ama kanamali diski olursa her seferinde demir eksikligine sebep olabilirmis
canım ben dr a demiştim var diye hamilelerde olur normal dedi bidahada bişey demedim kanama yok bende ama ağrı var
pancem gözün aydın canım..
doğum için geliyo sanırsam..
temmuza da bir şey kalmadı hadi

evet canım doğum için geliyo az kaldı ama sona yaklaştıkça günlerde geçmiyo

kızlar gazdan sanırım çok karnım ağrıyor özellikle geceleri midemin bulunduğu yerden başlayan kuu karın ağrım oluyo yaşayan var mı

selam kizlar ben geldim.yarin kontrole gidecegim.cok heyecanliyim.1 ay oldu kizimi gormeyeli.
demek parisin suyu gelmis.ayyy ins hayirlisi ile dogurur.nasil heyecanladm simdi bakk

Selam gecen hafta bende bu hemoroid agrisindan cok cektim ve oylesine dayanilmazdi ki gece agridan uyuyamadim, bu yuzden doktoruma danisdim bu donemlerde olmasi normalmis 10 ar dakika ilik suda oturmami soyledi bu rahatladiyo oldukca birde gebelikde kullanilabilen kortos krem 30mg onu almami soledi ertesi gun hersey yoluna girdi su andada hic bir problem yok . Bilginize

Çok teşekkürler canım o kabarıklığı da geçirdi mi? Yoksa sadece ağrı ve kaşınıtyı mı?

Bide korkuyorum normal doğum düşünüyorum ben ilerler de doğumdan sonra daha kötü olur mu acaba?
Kadın doğumcu mu yazdı ilacı?

Kabarikligi gecmedi canim ama agrisi falan hic kalmadi ilaci kadin dogum uzmanim verdi ucreti de cok uygun bende dayaniyim falan dedim ama olmadi gebelikde kullanabilirsin dedi sabah ve aksam surdum problem kalmadi.Normal dogumda neler olur sormadim ancak daha onceden ikinma oldugu icin agrisi olabiliyor diye duymustum.. Ama engel olabilecegi hakkinda hic bisey duymadim..

Kızlar bizim doğum hikayelerimiz başlıklı topiğimiz yok mu? Yavaş yavaş doğumlar başlıyor. Mart annelerininkini okudumda baya etkilendim.

kızlar bugün bi ateş basmaları oluyor bende.çok fenayım birden acayip bi sıcak gelio...

B
Ben son bir haftadir hep oyleyim menapoza girmis gibi boynumdan ates basiyor ve cok terliyorum

bendede oluyo canım askılılarla geziyom eşim kızıyo bide canım dondurma cekiyo içim yanıyo sanki ama eşim izin vermiyo hasta olurum diye:131:

sormayın kızlar ya son günlerde bende yanıyorum sürekli soğuk şeyler istio canım, camı açıp açıp havalandırıyorum odayı, kimse yokken cıbıl cıbıl geziyorm, geceleri üstümü örtemiyorum

Kızlar bizim doğum hikayelerimiz başlıklı topiğimiz yok mu? Yavaş yavaş doğumlar başlıyor. Mart annelerininkini okudumda baya etkilendim.

ben de onu dicektim,doğumdan sonra muhabbete nerden devam edicez,yine bu topikten mi?konu sahibi mi söylicek?

kızlar paristen haber alan var mı?36.haftasındaydı değil mi?bu arada mart annelerinin doğum hikayelerini okudum da baya erken gelen bebik var...bakalım bizm hikayeler nasıl olacak:)

Kizlar sol uyluguma popomda dahil kramp girdi cook fenayim.sizede giriyomu kramp..

Bazilarinizda tickerlarinizin altinda muhtemel dogum tarihinize su kadar gun kaldi gibi aciklayici bilgi var resimli filan sponsor kk gebelik takvimiymis nasil yaptiniz onu??? :26:

Bazilarinizda tickerlarinizin altinda muhtemel dogum tarihinize su kadar gun kaldi gibi aciklayici bilgi var resimli filan sponsor kk gebelik takvimiymis nasil yaptiniz onu??? :26:
cnm kullanıcı kontrol panelinden profili düzenle diyorsun kişisel bilgilerde bebeğinizin muhtemel doğum tarihi alanı var oraya gün ay yılı giriyosun.değişiklikleri kaydet diyorsun.bu kadar...

kızlsr karnımda ağrı vardı geçmyince acile gittim nstye bağladılar sancı çıkmadı
gaz sancısıymış midemin olduğu yer ağrıyordu çünkü eşim gelmeden doğurucam sandım

canım öncelikle allah sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. ben de sizler gibi 2012 nisan annesi olacaktım ama malesef 27 haftalıkken bebeğimi kaybettim(
hastane konusunda tavsiye istemişsin. ben kontrollerimi ank.nın en büyük ve meşhur özel hastanelerinden birinde oluyordum fakat bebeğim vefat edip hayati tehlikem ortaya çıkınca bir çok hastane ameliyatı yapamayacakları gerekçesiyle beni istemedi ve hayatta doğumumu orada yapmam dediğim z. tahire gönderdiler. oradaki dr.lardan allah razı olsun benim hayatımı ve rahmimi kurtardılar. evet hastane çok kalabalık, bu yüzden şartlar kötü ama dr.ları çok çok çooook iyi. ben bunu ne yazıkki sonradan anladım. ayrıca temiz bir hastane. özel odalarını tavsiye ederim. hem doktorlar anne ve bebeğin hayati tehlikesi olmadıkça (yalvarsanız, araya tanıdık bile soksanız) sezaryan yapmıyorlar. yani bu durum sizin işinize gelir. hem tüp bebek uzmanları da gayet iyidir. ank. mı z. tahir mi derseniz kesinlikle 2.si derim.
bir de bu yazımı okuyan kızlar -hani hamilesiniz ya sizin duanız kabul olur- ne olur bana dua edin de ben de sizin gibi anne olabileyim. çok içim acıyo

yaa arkadaşlar Allah rızası için biri yardım etsin. beşiğin cibinliğini teline takamıyorum, kafayı yicem. bi ucundan geçirmeye başlıyorum, ters kalıyo, ön tarafı arkaya bgeliyor. nasıl geçirilir bu meret bilen var mı :44:

Uykusuz geceler, nefes darlig, kalp carpintisi... kolay dogumlar nasip etsin herkese allah, iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…