Kizlar imdaat
kabiz olmamama ragmen basur oldum galiba agri yok ama elime basur memesi geliyor ve tuvaletten ciktiktan sonra kasiniyor aranizda bu problemi yasayan var mi ayy cok gicik bir durumcumartesi doktor kontrolum var o zaman doktoruma soracagim telefonda sormak istemiyorum:26:
Ben ben varım canım, aynı benimde öyle kabızlık olmamasına rağmen meme var.
Ağrısı çok yok. Ama ara ara acıyor. Krem ile içeri itiyorum. Dışarda kalmaması ve kurumaması gerekiyormuş.
Sanki küçüldü gibi 2 gündür. Ama tamamen geçmiyormuş.
Bide WC de sıcak su kullanmak gerekiyor.
Ben bu akşam sıcak su torbasına oturucam. o da ii geliyormuş.
Acı yok baharat yok...........
canım ben dr a demiştim var diye hamilelerde olur normal dedi bidahada bişey demedim kanama yok bende ama ağrı vardoktorun birsey soyluyor mu bu konuda?:26:
Normal doguma engel degilmis gebelikorg dan okudugum kadariyla ama kanamali diski olursa her seferinde demir eksikligine sebep olabilirmis
pancem gözün aydın canım..
doğum için geliyo sanırsam..
temmuza da bir şey kalmadı hadi
Ben ben varım canım, aynı benimde öyle kabızlık olmamasına rağmen meme var.
Ağrısı çok yok. Ama ara ara acıyor. Krem ile içeri itiyorum. Dışarda kalmaması ve kurumaması gerekiyormuş.
Sanki küçüldü gibi 2 gündür. Ama tamamen geçmiyormuş.
Bide WC de sıcak su kullanmak gerekiyor.
Ben bu akşam sıcak su torbasına oturucam. o da ii geliyormuş.
Acı yok baharat yok...........
Selam gecen hafta bende bu hemoroid agrisindan cok cektim ve oylesine dayanilmazdi ki gece agridan uyuyamadim, bu yuzden doktoruma danisdim bu donemlerde olmasi normalmis 10 ar dakika ilik suda oturmami soyledi bu rahatladiyo oldukca birde gebelikde kullanilabilen kortos krem 30mg onu almami soledi ertesi gun hersey yoluna girdi su andada hic bir problem yok . Bilginize
Çok teşekkürler canım o kabarıklığı da geçirdi mi? Yoksa sadece ağrı ve kaşınıtyı mı?
Bide korkuyorum normal doğum düşünüyorum ben ilerler de doğumdan sonra daha kötü olur mu acaba?
Kadın doğumcu mu yazdı ilacı?
kızlar bugün bi ateş basmaları oluyor bende.çok fenayım birden acayip bi sıcak gelio...
B
Ben son bir haftadir hep oyleyim menapoza girmis gibi boynumdan ates basiyor ve cok terliyorum
bendede oluyo canım askılılarla geziyom eşim kızıyo bide canım dondurma cekiyo içim yanıyo sanki ama eşim izin vermiyo hasta olurum diye:131:
Kızlar bizim doğum hikayelerimiz başlıklı topiğimiz yok mu? Yavaş yavaş doğumlar başlıyor. Mart annelerininkini okudumda baya etkilendim.
cnm kullanıcı kontrol panelinden profili düzenle diyorsun kişisel bilgilerde bebeğinizin muhtemel doğum tarihi alanı var oraya gün ay yılı giriyosun.değişiklikleri kaydet diyorsun.bu kadar...Bazilarinizda tickerlarinizin altinda muhtemel dogum tarihinize su kadar gun kaldi gibi aciklayici bilgi var resimli filan sponsor kk gebelik takvimiymis nasil yaptiniz onu??? :26:
kızlar merhaba, herkes iyidir inşAllah..kızlar size bişey sormak istiyorum, mutlaka içinizde Ankda oturan vardır..Bende doğumumu Ankda yapacağım naip olursa, benim bebeğim tüp bebek ve Ank ünv tıp fakültesinde oldu, doğumuda orda düşünüyorum ama naasıldır bilmiyorumiçinizde bilgi verebilecek olan var mı bu konuda? zekai tahir nasıldır orayıda bilmiyorum, ben birde normal doğum istiyorum, tüp bebekte genelde riske atmayalım diyorlar ama herşey normalse neden sezeryan olayım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?