2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Kizlar imdaat
kabiz olmamama ragmen basur oldum galiba agri yok ama elime basur memesi geliyor ve tuvaletten ciktiktan sonra kasiniyor aranizda bu problemi yasayan var mi ayy cok gicik bir durum cumartesi doktor kontrolum var o zaman doktoruma soracagim telefonda sormak istemiyorum:26:

Kizlar imdaat
kabiz olmamama ragmen basur oldum galiba agri yok ama elime basur memesi geliyor ve tuvaletten ciktiktan sonra kasiniyor aranizda bu problemi yasayan var mi ayy cok gicik bir durum cumartesi doktor kontrolum var o zaman doktoruma soracagim telefonda sormak istemiyorum:26:

Gecmis olsun cnm..benim hic bi bilgim yok bu konuda(

heee iyiymiş yatırımını yiyim boy kısa olunca bendede çok iyi durmuyo yani

kızlar bugün bi ateş basmaları oluyor bende.çok fenayım birden acayip bi sıcak gelio...

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım benim hiç başıma gelmedi sürekli kabızım üstelik ihmal etme sor dr a

petuşş benim herif tam tersi diyo sen veremezsin sende kalır bu kilolar diyor piss
bende o şekilde etki edeceğini biliyo adam
yaf bu arada paris i çok merak ediyoooooooom simay geldi bence

Evet benimkide bana boyle etki edecegini bilio...pislikler..
İns. Gelmistir artik surekli hataneye tasn tasin nereye kadar yani

kızlar bugün bi ateş basmaları oluyor bende.çok fenayım birden acayip bi sıcak gelio...

bendede oluyo canım askılılarla geziyom eşim kızıyo bide canım dondurma cekiyo içim yanıyo sanki ama eşim izin vermiyo hasta olurum diye:131:

B
Ben son bir haftadir hep oyleyim menapoza girmis gibi boynumdan ates basiyor ve cok terliyorum
aynen cnm ensemden başlıyo bnm de yüzüm alev gibi sanki.annemi anlıyorum şimdi menepozda o da demek böyle oluyormuş.ah biz kadınların çilesi hiç bitmeyecek sanırım.eşime diyorum zaten 2.çocuğu sen doğurcaksan olur

parisin suyu gelmiş bi arkadaş daha hastanedeymiş hadi bakalım güzel meleklerinizle bekliyoruz kızlar

biz dün çok kötü griptik kafamı kaldırmadan bütün gün bütün gece uyudum bugün iyiyiz şükür
bu arada en güzel haberimi sona sakladım yarın eşim geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

canım o bende 6.aydan beri var hemde hiç kabız değilim
çok ağrı yapıyor banada

bendede oluyo canım askılılarla geziyom eşim kızıyo bide canım dondurma cekiyo içim yanıyo sanki ama eşim izin vermiyo hasta olurum diye:131:
ben de üşüttüm mü acaba diye korktum.demek normal bi durummuş.bugün biraz boğazm da acıyor da.ıhlamur yaptım ılık onu içtim.

hadi gözün aydın cnm.

Aaa hadi gozun aydin cnm...temelli gelio dimi ?

pancem gözün aydın canım..
doğum için geliyo sanırsam..
temmuza da bir şey kalmadı hadi

doktorun birsey soyluyor mu bu konuda?:26:
Normal doguma engel degilmis gebelikorg dan okudugum kadariyla ama kanamali diski olursa her seferinde demir eksikligine sebep olabilirmis

kıslar ayaktayken taaaa aşağılarım ağrıyo.bi ağrı girip girip çıkıyo kukumun içine
bu nedemek oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…