2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım bu basur bendede var 3 aydır falan, ben doktoruma sordum, kanama yoksa problem yok dedi, doğuma kadarda yapacak bişey yokmuş,benimki ağrı,acı,kaşıntı hepsi var, bazen küçülüyo, bazen büyüyo,önemli olan orayı sıcak tutmak, tuvalette sıcak su kullan, bide böyle küçük bi havluyu ütüyle ısıt koy oraya,ben bunları yapınca rahatlıyorum ........

canım çok sevindim gözün aydın

Son düzenleme:

Canım günaydın,

İnşallah rabbim hayırlısı ile sana da hayırlı bir evlat nasip etsin canım.

Ya doğumda ilerler mi acaba?
Ya da doğum sonrası napıcaz?

Canım gerçekten çok zor zamanlar geçirmişsin çok geçmiş olsun ama bunun sonunda aydınlık günlerin geleceğine inan. Hamileliğimin başından beri 4 kişi için dua ettim 4üde hamile inşallah senin için de dualarımız kabul olur. Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin sana.
Ben de Ankaradayım. Sen hangi özel hastaneye gidiyordun?

iyi fikir, benim doğum daha olmadı ama bir doğum hikayem var bile, (9gün önce kanamam oldu acil hastaneye yattım önce doğumu durdurmaya çalıştılar sonra suni sancı verdiler olsun diye) 12 saatin sonunda hastaneden doğum yapmadan ayrıldım. açıklığım var evde bekliyorum, doğum olduktan sonra oraya yazarım artık :)

Günaydın herkese.... Bugün odamız geliyo çok mutluyuz bakalım nasıl olcak

senin giriş bölümü şimdiden hazır yani

hadi hayırlı olsun canım bizimde cuma geldi, daha yerleştirmedim, havalansın diye, ama gidip gidip odaya bakıyom çok hoşuma gidiyo

hadi hayırlı olsun canım bizimde cuma geldi, daha yerleştirmedim, havalansın diye, ama gidip gidip odaya bakıyom çok hoşuma gidiyo

sizinde hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanalım inş... bende gidip gidip bakarım hrld

GÜnaydın kızlar

guzel haberler gel inş canım
selam canım maşallah bebişine allah hayırlı dogumlar nasip etsin inş saglıkla al kucagına bebegine
selam kizlar ben geldim.yarin kontrole gidecegim.cok heyecanliyim.1 ay oldu kizimi gormeyeli.
demek parisin suyu gelmis.ayyy ins hayirlisi ile dogurur.nasil heyecanladm simdi bakk
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
hadi bakalım hayırlı olsun

Geçmiş olsun canım. Kaç haftalıksın sen de Mart annesi olacaksın ozaman. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Hayırlı olsun ne güzel ya biz biraz geciktik. Doğumdan 1 hafta önce gelebilecek mobilyamız. Heralde doğumdan sonra içlerini yerleştirebilicem. Baya bir havalandırmak gerekiyormuş bir de hergün silin diyorlar havalandırma sürecinde.

bana aldığımız yerde 1 gün pencereleri açıp havalandırmanız yeterli dediler, ben 3 gün havalandırdım ama silmedim, ben içlerine kapitone diktiriyorum yarın alcam yarın silip yerleştircem, ama ben sirkeli suyla silmeyi düşünüyorum, sirke mikrobu kırar ya

Geçmiş olsun canım. Kaç haftalıksın sen de Mart annesi olacaksın ozaman. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
çok sağol, normalde 2 nisan görünüyordu ama 40 haftayı dolduran çocuk yok gibi:) ben de mart annesi olucam artık, 37+2deyim bugün, sen kaçtasın?

Koku yok mu peki içlerinde şu anda? Bizimki mobilya hazır olunca 1 hafta orada bekletip öyle getirecek böylece geldiğinde havalanmış olacak. 1 hafta da ben havalandırıp silerim diye düşünüyorum. Daha doğrusu ben doğurmak üzere olduğum için annemler yaparlar. Sirkeli su da mantıklı ama mobilyayı bozmasın çok fazla koyma bence.

çok sağol, normalde 2 nisan görünüyordu ama 40 haftayı dolduran çocuk yok gibi:) ben de mart annesi olucam artık, 37+2deyim bugün, sen kaçtasın?
Ooo senin doğum zamanın gelmiş zaten sezaryen olsa 10 güne alırlar. Ben daha küçüğüm 34+4 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…