2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

gözün aydın canım,aynı gün tam 20dk sonrada ben doğum yaptım..gündaş oldu bebelerimizz

selam kk bayansu nasılsın canım, bebeğin nasıl

tşk canım iyiyiz çok şükür..1 haftadır annem kalıyordu yanımda c.tesi gitti elim ayağıma dolaştı walla..bi yandan bebek ağlıyo bi yanda misafir var,bi yandan yeme içme derdi..kendimi iyi hissediyorum diye çok yordum galiba bugün bi sancı girdi karnıma..k.validemde hiç yardımcı olmuyordu sağolsun ama mecburen masayı toplayıp çay servisi yapma işi ona kaldı ben sancılanınca
dün gece bebeğimin göbeği düştü teyzesi kurtulduk çok şükür...
c.tesi doktora gittik topuk kanı verdik işitme testini geçtik
bende muayne oldum iyiyim ama lohusasın sonuçta zorlamıcan kendini
eeeee sen nassın yavrın ne zaman gelyo

ooofff yaa ne gzel hemen hemen herkes doğurdu şuanda bile doğuruyolar belki bebeğini kucağına alıyolar emziriyolarr. ooğğlum hadi gel sendee yaaa bende istiyorum banane bananee :) bende biran önce bebeğimi kucağıma almak istiyorummm bende sevmek koklamak istiyorum. hayırlısı

selam taze anneler ve anne adayları.
ben 30 martta doğum yaptm saat 17:29'da bebeğim doğdu. oğlum yusuf. size o kadar çok anlatacaklarım var ki. çok güzel bir duygu. rabbim hepinize yaşatsın sağlıcakla. öyle çok şeyle uğraştım nerden başlıcam nasıl anlatcam bilemiyorum. birgün uzun uzun yazarım inşallah. şimdi meme emme sorunumuz var. bu beni üzüyor. bana ve bebeğime dua edermisiniz? mama ile beslensin istemiyorum. sıcaklığını kucağımda hissetmek istiyorum. Allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin. ama inşallah mememi emmeye devam eder? okuyanlar amin derse çok sevinirim. ve yapabileceğim birşeyler varsa öneride bulunabilirmisiniz?

canımmm üzme kendini..bak ne kadar az kalmış doğumuna inşallah sağlıklı ve kolay bir doğum olur sen ve bebeğin için

canım sen tecrübelisin, benim çok yoğun akıntım var ama korkuyorum suyum geliyo diye, su akıntı gibi mi oluyo yoksa daha farklı bişey mi... Bugün yoruldum belimi ağrıttım yoksa onunla mı ilgili bilemedim...

canımmm üzme kendini..bak ne kadar az kalmış doğumuna inşallah sağlıklı ve kolay bir doğum olur sen ve bebeğin için

ah cnm bnm.işte son günler ya strese giriyorum. yarn kontrolüm var bakalm doktor ne dicek. her gittiğimde 1 hafta sonraya atıyo. şimdide atarsa 1 hafta nası geççek bilmiyorum :) sanada hayırlı olsun cnm. Allah Analı Babalı büyütsün uzun uzun ömürler versin size.

bnmde öyle cnm artk günde 2 kere değiştiriyorum iç çamaşırımı. yarn doktora sorucam normalmi. korkuyorum suyum azalcak diye.

ay bide bu bnm oğlanı günde 2 kere hıçkırık tutuo onu sorucam. sizede oluyomu. biricik oğlum bnmm şuanda bile hıçkırıyoo..

Son düzenleme:

ben de hala bekliyorum, çok zor bu son günleri geçirmek... bi de 40 haftadan sonraya kalırsak daha zor olacak... Allah hayırlı doğum nasip etsin bekleyenlere...

ben de hala bekliyorum, çok zor bu son günleri geçirmek... bi de 40 haftadan sonraya kalırsak daha zor olacak... Allah hayırlı doğum nasip etsin bekleyenlere...

amin cnm amin. hayırlısıyla artk. formda bi ikimiz kaldık sanırm :) sennki de hıçkırıyo mu sürekli. ?

bnmde öyle cnm artk günde 2 kere değiştiriyorum iç çamaşırımı. yarn doktora sorucam normalmi. korkuyorum suyum azalcak diye.

perşembe günü gittim doktora, suyum normaldi, bi sıkıntı yok yani ama bugün çok aşırı geliyo, rahat hareket bile edemiyorum...

ay bide bu bnm oğlanı günde 2 kere hıçkırık tutuo onu sorucam. sizede oluyomu. biricik oğlum bnmm şuanda bile hıçkırıyoo..

benimki de her gün hıçkırıyo mutlaka canım, dediğin gibi günde iki kez olduğu da oluyodu ama hareketleri azalınca hıçkırık da daha az tutuyo sanki... az önce hıçkırıyodu benimki de...

Benim de hamileliğimin son dönemlerinde oğlum çok hıçkırırdı..Hatta uykumdan uyandırdığı bile olmuştuSu içiyordum böyle zamanlarda, sanki içerde yoruluyormuş gibi geliyordu..Hani aklımca ona iyilik yapıyordum su içip Gerçi doğduktan sonra da ilk zamanlar çok hıçkırık tutmuştu.Kolay bir doğumla kavuşursun oğluna inşallah

benimki de her gün hıçkırıyo mutlaka canım, dediğin gibi günde iki kez olduğu da oluyodu ama hareketleri azalınca hıçkırık da daha az tutuyo sanki... az önce hıçkırıyodu benimki de...

bnmki hala hçkırıyo :) bnde diyorum ki hıçkır hıçkır yerini sevdin tabi karnın tok sırtın pek bu oğlanın geliceği yok. ismini daha bugün karar verdik belki ismini koymamızı bekliyo diye. isminide koyduk bakalm belki bu gece doğururm işalla

:) hayırlısıyla canım... ben de çok yorulunca hep doğurucam zannediyorum, gece tedirgin uyuyorum, bu gece de öyle olacak galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…