2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
slm kızlar
dün dr kontrolümüz vardı her şey normal normal doğumu bekliyoruz..ancak haftaya kadar kendiliğinden olmazsa 40 hafta dolunca suni sancı verip doğumu başlatırız dedi doktorum ama benim bebeğim aşağıya bile inmedi henüz,niye bilmem ben de sormadım 41-42 beklemiycez mi diye.aynı durumda olan var mı?suni sancıdan da malum tırsıyorum:18::18:hem suni sancı hem epidural oluyo mu aceba??hamilelik de gittikçe zorlaşıyor bacaklarım fena adım atmak işkence oldu sanki etlerimi kesiyorlar çok acıyor..Allah hepimizin yardımcısı olsun,sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize inşaallah..

Son düzenleme:
canm epidural düşünmüomusun suni verslerde az agrın sancın olur??

canım ben devlet hastanesinde yapacağım doğumu bu ikinci doğumum ilkinde o acıyı hissetmek istemiştim, şimdi de acıdan korkum yok ama aslında çok rahat bir doğum olur dediğin gibi.

bir doğum hikayesinde okumuştum hem suni hem epidural oluyormuş..ben de senin gibiyim 40+3 oldum karnımın altından sancılar giriyor ama belime yayılmıyor, düzensiz. ilk doğumumda suni sancı vermişlerdi, aralığı çok az olduğundan zor galiba. Ama dayanılmayacak gibi değil benim gıkım çıkmadı sadece ah uh dedim:) çok usluyum galiba:) Allah herkese kolay doğum nasip etsin.

hayırlısı ile kavuşursun inşallah kızına
bu arada ilk aylar forumdaydın sonra kayboldun nerelerdeysın??:)

eşimden fırsat bulup da giremedim ki, bir de küçük çocuğum var, o da fırsat vermiyor, bilgisayara gidince kucağıma gelip klavyeyle oynamak istiyor, şimdi uyuyor.

biz en son kalanlar normal doğumu bekleyenler sanırım
ahseni bende merak ediyorum ama yok sanıyorumki doğumunu yaptı bir haftadır yok çünkü inş iyilerdir
bi gün gelsede merakımızı giderse :44:

biz en son kalanlar normal doğumu bekleyenler sanırım
ahseni bende merak ediyorum ama yok sanıyorumki doğumunu yaptı bir haftadır yok çünkü inş iyilerdir
bi gün gelsede merakımızı giderse :44:

Evet canim ya biz kaldik hayirlisiyla bizde kavusuruz insallah bebislerimize.. Ahsenin gunu doldu die biliyorum coktan dogum yapmistir.yoksa ilk gunaydinlari o derdi

Bu son günlerde çok acıkıyorum sürekli midem kazınıyor ve çok yorgun hissediyorum. Artık bu kadar beklemişken inşallah normal ve günü geçirmeden doğum yaparım. Henüz doğum yapmamış benim gibi çok acıkan yorulan var mı, doğum yapsam bebeğime bakacak gücüm yok gibi hissediyorum

Merhaba kızlar 06 Nisan Cuma günü oğluşumu kucağıma aldım.Darısı doğurmayan nisan annelerine artık.Benden size tavsiye kendinizi sakın ama sakın yormayın son günlerde.Doğuma 1 gün kala kendimi baya bir yordum,son hazırlıklar ne diye...Doğumdan sonra ayağımda damar tıkanıklığı olduğu tesbit edildi.Meğerse kendimi yorduğum o gün olmuş.Şimdi bacağım sürekli ıslak duracak şekilde sarılı,ayağımda varis çorabı.Tabi ayağım sürekli yukarıda duracak şekilde olmalı.
Oğlum şimdi mışıl mışıl uyuyor.sürekli onu izlemek istiyorum,tabi hiçbir anını kaçırmak istemiyorum.

Geçmiş olsun canım, inşallah ayağın düzelir, önceden varis ya da damar problemin varmıydı yoksa gebelikte mi oluştu ama çok şükür oğluna sağ salim kavuşmuşsun

Ayni durum bendede var canim. Aksamdan sonra daha cok oluyor hep yiyecek arayisinda oluyorum okadar yiyecegin icinde Yorgunlukta zaten var. Bikacgundurde ayaklarim feci sis simdide aylaklar yukarida uzanmis durumdayim. Hayirlisiyla su dogumlarimiz olsada rahatlasak..

Canım ya bende de göğüs ucu yarası oluştu.Arkadaşın lahanayı nasıl göğsüne uygulamış acaba?Tarif eder misin?
Asivemavi arkadaş soğuk uygulanıyor demişsin ama soğuk uygulama sütü azaltmıyor mu acaba?Tam olarak tarif alsam mümkün mü acaba?

Geçmiş olsun canım, inşallah ayağın düzelir, önceden varis ya da damar problemin varmıydı yoksa gebelikte mi oluştu ama çok şükür oğluna sağ salim kavuşmuşsun

Teşekkür ederim canım darısı sana olsun.önceden varis problemim vardı ama bir sorun teşkil etmemişti hiç.siz yine de tedbirinizi alın bence.Çünkü bu sıralar yaygın bir durummuş,Gebelik de başlı başına bir risk unsuruymuş doktor öyle söyledi,

ARK OKUDUKLARIMDAN MERAK ETTİM BENİM DOKTORUM 2 GÜN ÖNCE BAKTI 1 2 CM ACILMAN BASLAMIS CATIN MÜSAİT DEDİ SALI GEL BİR CM BİLE DAHA ACILMAN OLURDA SNİ BİRAZ VERİRİZ EPİDURAL NORMAL YAPARIZ DEDİ ESYALARINI AL DOGUMHANENİN ÖNÜNDE BEKLE BENİ DEDİ 3 KİLO KÜSÜR 40 DOLMUS ULTRASONA GÖRE DEDİ .....40 I DOLDURAN ARK HİÇMİ ACILMANIZ YOK 1 CM BİLE ... YADA BENM DOKTORUMMU ERKEN CAGIRIO AMA BİLDİĞİM KADARIYLA 4 CM NORMAL DOGUMUN BASLAMIS OLMASI DEMEKMİŞ KAFAM KARISTI

canim heralde mikrodalgada isitiliyodu.tam hatirlamiyrm.ben arkadasa bir sorup sana ozelden yazayim

Benimde goguslerim catladi garmastan krem kullandim zeytin yagi surdum ve gogus kalkanini emdikten sonra gogsume kapadim nemli kaldi surekli bugun daha iyi cok sukur birde sutumu her emme oncesi ve sonrasinda surdum ama anladim ki ne yaparsan yap cilde bagli bu is gecmis olsun

doğum yapan arkadaşlar bebeği sarılık olan oldu mu aranızda ?

evet canım,malesef oldu sarılık,hatta 2 gece hastanede kaldı,idrar yolu enfeksiyonu çıktı idrar kültüründe,ondan dolayı olmuş,hala da tam geçmiş değil,salı kontrolümüz var bakalım,10 gün şurup kullandık,senin bebişin değer kaç,çok yüksek değildir inşallah

Tam olarak bilmiyorum canim ya sadece dolaptan alip gogsume koyuyorum dedi. Zaten kendisiylede iyi bi konusanadim dogum hakkinda felan her gorusmemizde baska misafirlerde oluyordu. Sende dene bi parca koy emzirirken alirsin sonra tekrar koyarsin.

Evet canim ya biz kaldik hayirlisiyla bizde kavusuruz insallah bebislerimize.. Ahsenin gunu doldu die biliyorum coktan dogum yapmistir.yoksa ilk gunaydinlari o derdi

ben geç olsunda güç olmasın diyorum çevremdeki doğumları gördükçe :)
ahsenin 20 sinde sezeryan demişti onla aynıyız ama onun mecburi sezeryandı acaba bebiş sezeryan gününü beklemedimi :)

MERHABA GÜZEL ANNELER.
BİRÇOK ANNEMİZ KULLANDIĞI VE KALİTELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ BEBEK ÜRÜNLERİNİ SEÇTİ.
SİZ DE GÖRMEK VE SEÇİM YAPMAK İÇİN ANKETE KULLANDIĞINIZ ÜRÜNÜ İŞARETLEYİN.SİZDEN SONRAKİ ANNELERE FİKİR VERMİŞ OLURSUNUZ.BENİM GİBİ İLK BEBEĞİ OLACAK ÖNERİYE İHTİYAÇ DUYAN ÇOK ANNE VAR.FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ KIZLAR ŞİMDİDEN SAĞOLUN.BEBİŞLERİNİZLE MUTLU GÜNLERE
:119::101::101:

EN KALİTELİ BEBEK DETERJANI
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520429-kaliteli-bebek-deterjani.html

EN KALİTELİ BİBERON
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html

EN KALİTELİ EMZİK
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...niz-almayi-dusunuyorsunuz-2.html#post24118612

kızlarrr doğum yapanlar kervanına bende katıldım
9 nisan saat 11.55de spinal sezaryenle dünyaya geldi oğlum.51 cm 3350 gr 38+ 4 ken.su azalmasından dolayı ve ebebeğin eşinin aşağıda olmasından dolayı sezaryen oldum.1 gece 2 gün hastanede yattım.7 gün oldu çokşükür maşallah iyiyim.işlerimi yapabiliyorum.ağır işler değil tabi.ama ağrılarım vr.sezaryenden sonraki 7 saat ağrıdan mahvoldum sonra yavaş yavaş geçti.paşam ii ama sarılık oldu ilk 2 gün emziremedim.sütüm yoktu.almıyodu.şimdide yavaş yavaş geliyor çok şükür.birde idrarında kan vardı.oda normalmiş doktor dedi.geçti şükür.bakalım artık hayırlısı ama en güzeli ne biliyormusunuz bebeğininzin o ilk ağlama sesini duymak...varyaaa süper bişeyyy.allah herkesin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…