canm epidural düşünmüomusun suni verslerde az agrın sancın olur??
slm kızlar
dün dr kontrolümüz vardı her şey normal normal doğumu bekliyoruz..ancak haftaya kadar kendiliğinden olmazsa 40 hafta dolunca suni sancı verip doğumu başlatırız dedi doktorum ama benim bebeğim aşağıya bile inmedi henüz,niye bilmem ben de sormadım 41-42 beklemiycez mi diye.aynı durumda olan var mı?suni sancıdan da malum tırsıyorum:18::18:hem suni sancı hem epidural oluyo mu aceba??hamilelik de gittikçe zorlaşıyor bacaklarım fena adım atmak işkence oldu sanki etlerimi kesiyorlarçok acıyor..Allah hepimizin yardımcısı olsun,sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize inşaallah..
hayırlısı ile kavuşursun inşallah kızına
bu arada ilk aylar forumdaydın sonra kayboldun nerelerdeysın??:)
Hu huuuuu gunayyddiiiinnnnnn!!!
40. Haftamizdayiz bizde hala tik yok.. Hadi Gel bebegim sıkılmadınmi icerde??
Haa bu arada bi kacgundur kimse cok takilmiyor buraya ahseni goreniniz duyaniniz oldumu?? Telden giriyorum gecmisi okuyamadim.. Dogum yaptimi??
biz en son kalanlar normal doğumu bekleyenler sanırım
ahseni bende merak ediyorum ama yok sanıyorumki doğumunu yaptı bir haftadır yok çünkü inş iyilerdir
bi gün gelsede merakımızı giderse :44:
Merhaba kızlar 06 Nisan Cuma günü oğluşumu kucağıma aldım.Darısı doğurmayan nisan annelerine artık.Benden size tavsiye kendinizi sakın ama sakın yormayın son günlerde.Doğuma 1 gün kala kendimi baya bir yordum,son hazırlıklar ne diye...Doğumdan sonra ayağımda damar tıkanıklığı olduğu tesbit edildi.Meğerse kendimi yorduğum o gün olmuş.Şimdi bacağım sürekli ıslak duracak şekilde sarılı,ayağımda varis çorabı.Tabi ayağım sürekli yukarıda duracak şekilde olmalı.
Oğlum şimdi mışıl mışıl uyuyor.sürekli onu izlemek istiyorum,tabi hiçbir anını kaçırmak istemiyorum.
Bu son günlerde çok acıkıyorum sürekli midem kazınıyor ve çok yorgun hissediyorum. Artık bu kadar beklemişken inşallah normal ve günü geçirmeden doğum yaparım. Henüz doğum yapmamış benim gibi çok acıkan yorulan var mı, doğum yapsam bebeğime bakacak gücüm yok gibi hissediyorum
Biraz evvel 3 hafta once dogum yapan arkadasimla konustum. Meme ucu catlagini sordum, vardi gecti dedi. Tavsiye uzerine beyaz Lahana koymus Meme ucuna. 3 gunde gecti cok rahatim dedi. Sizde boyle bisey duydunuzmu Lahana ne yapiyorki die dusunmedim degil
Buna benzer bildiginiz bisey varmi kizlar ??
Geçmiş olsun canım, inşallah ayağın düzelir, önceden varis ya da damar problemin varmıydı yoksa gebelikte mi oluştu ama çok şükür oğluna sağ salim kavuşmuşsun
Canım ya bende de göğüs ucu yarası oluştu.Arkadaşın lahanayı nasıl göğsüne uygulamış acaba?Tarif eder misin?
Asivemavi arkadaş soğuk uygulanıyor demişsin ama soğuk uygulama sütü azaltmıyor mu acaba?Tam olarak tarif alsam mümkün mü acaba?
doğum yapan arkadaşlar bebeği sarılık olan oldu mu aranızda ?
Canım ya bende de göğüs ucu yarası oluştu.Arkadaşın lahanayı nasıl göğsüne uygulamış acaba?Tarif eder misin?
Asivemavi arkadaş soğuk uygulanıyor demişsin ama soğuk uygulama sütü azaltmıyor mu acaba?Tam olarak tarif alsam mümkün mü acaba?
Evet canim ya biz kaldik hayirlisiyla bizde kavusuruz insallah bebislerimize.. Ahsenin gunu doldu die biliyorum coktan dogum yapmistir.yoksa ilk gunaydinlari o derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?