2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Canm bende arada salliyorm ama dedign gibi alismasndan korkuyorm.simdi hafiflr ilerde nasi sallicaz.benmki genelde memede uykuya daliyo.tekrar uyanirsada besigi sallamali.birazda onda salliyorm ole daliyo uykuya

kızlar bebişleriniz gündüz ne kadar uyuyo benimki 1-2 saat arayla uyuyo ama şimdi araştırdım 6 haftadan sonra gündüz az uyutun gece uzun uyusun diyo benimki uyutmayınca çok huysuzlaşıyo ama gecede sürekli uyanıyo yapmam lazım ama gündüz nası uyanık tutcam ya çok ağlıyo uyuyamadığında mecbur kalıyorum uyutmaya 2 aylık olcaz perşembe günü siz napıyosunuz gündüz uykularınız nasıl

kizlar 11 gunluk kizim hastaneden ciktigimizdan beri gece 4 saat uyuyamiyo ,dediginiz gibi hem memeye yapisiyo hem ememiyo bi huzursuzluk oluyo oysa gunduz cok iyi acaba gazmidir ki bu peki neden gece artiyor:44:

benim oğlum gündüz birkaç saat ancak uyuyo, o da yeni yeni düzene giriyo yani...

kizlar 11 gunluk kizim hastaneden ciktigimizdan beri gece 4 saat uyuyamiyo ,dediginiz gibi hem memeye yapisiyo hem ememiyo bi huzursuzluk oluyo oysa gunduz cok iyi acaba gazmidir ki bu peki neden gece artiyor:44:
Aynen canım benim oğlumda geceleri huzursuz pek uyumuyor sabahı buluyor uykuya dalması, gündüz 2 saate bir uyanıyor sanırım gaz problemi var çünkü kendini sıkıyor kırmızı oluyor, emmek istiyor veriyorum sanki ağzında emzik var gibi çekmeden duruyor, 10 günlük olduk doktor normal bir durum diyor, düzene girmesi için biraz zamana ihtiyacımız varmış, bu arada bebeğine emzik veren var mı? Acaba huzursuz olduğu zamanda emzik versem çok mu alışır, sonra bıraktıramam diye korkuyorum

ben uyutmaya çalışırken veriyorum bi elimlede tutuyorum almıyo çünkü cok cok çekiyo gözleri hemen gidiyo emzik ağzında

bazen sallıyorum ayağımda,bazen beşiğinde sallıyorum bazen emerken uyuyup kalıyo bazen de kendiliğinden,her çeşit var bizde valla, ısrarla huysuızlanıp uyumuyosa ayağımda uyutuyorum valla napiim,ama öyle deli gibi sallamıyorum haff hafif sallarken elimle de hafifçe poposuna pış pış yapıyorum,çok da seviyo,hiç sallamadan yatağına koyar koymaz uyutmayı başaranları tebrik ediyorum tabi

ben fischerpricesın salıncak gibi basit bir yatağını aldım tam yatak sayılmaz 2telin üstünde bebek hareket ettikçe yaylanıyor
gündüz onda uyuyor gece genelde en az 1 saat emiyor sonra gazını çıkarırken uyanıyor çıkarmadan yatırıyorum yarım saat sonra uyanıyor bu sefer de
babamız ayakta sallamaya izin vermiyor en uzun uykumuz gece 11de emdiğinde 3 saat sonra 2ye kadar oluyor genelde
ısrarla sallamıcaz bakalım hangimiz pes edecek :s

kızlar bakım çantası olarak ne kullanıyorsunuz?
okiedog markanın öantaları çok hoşuma gitti fiyatlar yüksek ama kullanışlı görünüyor sadece çapraz askılı olmalı mı yoksa çok farketmez mi emin olamadım :26:

merhaba arkadaşlar

oğluşum 1.ayını doldurmak üzere ve havalar da ısınmaya başlayınca artık dışarı çıkarmak istiyoruz onu
geçen gün teyzesine gittik bir dünya eşya benim çantama sığmadı sırt çantama koydum ama bu sefer de aradığımı bulamadım bakım çantasını bir an önce alayım dedim

birkaç model baktım bir kısmı hem çapraz hem normal askılı bir kısmı da sadece normal asılıyor sizce çapraz askının faydası olur mu?
bir de okiedog ve skiphop markalarını inceledim kullanan varsa fikir verebilir mi malum sağlam para vereceğiz elimizde patlamasın :26:

benim beğendiklerim :
Okiedog Dahoma Celeb Bebek Bakım Çantası - e-bebek.com
Okiedog Dahoma Sphinx Bebek Bakım Çantası - e-bebek.com
Okiedog Viva Sumo Anne Bebek Bakım Çantası Red 26116 | Ayhan Çocuk Gereçleri
sonuncusunun da bej renklisini düşünüyorum

iste canim ben tam da boyle uyumaya calisip huzursuz oldugu gecelerde veriyorum cunku gogsumu almiyo kafasini itip cekip duruyo ,zannetmiyorum cok alisacagini..

Sellamm kıslar..
Dün gün boyu uyuyamayan kızçem bugün 1de banyodan sonra şu saate kadar uyuyooo...Maşşallahh bakalım..3 kere emdi altı değişti ama uyanmadı çok şükür.Ben de malumunuz o arada evi biraz toparlayp yemek yaptım...Yok yok ben inanıyorum düzene girecek gazları uykuları biraz sabır kızlarr..
Vitamin ne kullanıyorsunuzz.Bize dr ACD3 verdi 1 yaşına kadar...İlk kızımda Dvit kullanmıştık

benim sıpa okadar ağlıyoki mecbur kaldım sallamaya şimdi ayağımda uyuyo ama son zamanlarda memede uyumak istiyo çekiyorum ağlıyo memede uyusa yatağına koyunca uyanıyo mememde yapışık gezecek nerdeyse

Benim kız da günde bir iki defa ayakta uyuyor..Alıştırmak istemedim ama annem 'ben hepinizi salladım bişey olmaz'diyerek başladı sallamaya..Geceleri çok huzursuzlanıp uyumak bilmediğinden son çare yapıyoruz artık.

Aynen biz de hafif hafif sallıyoruz ayakta napalım..Buna rağmen yarım saati buluyor ayakta dalması..Sanırım herkesin yaşadığı sorunlar aynı..Sürekli memede kalmak istiyor,gazını alırken ya da yatırırken açıyor gözleri tekrar meme arıyor.Gündüzleri idare eder ama geceleri baya sıkıntı.Daha 11 günlüğüz,inşallah düzene girecek en yakın zamanda :)

Bu arada sezaryen olan arkadaşlar karnınızda uyuşukluk var mı?Ve cinsel ilişki için 40 gün mü bekleniyor?

ben hastaneden çıktıktan sonra hemen verdim,emziğe alıştı oğluşum,pek de tatlı emiyor,doktorumuz da emzik verebilirsin,hem de çok rahat edersin dedi.o öyle deyince ben de hepten verdim.Şimdi rahatız ya vakti geldiğinde düşünürüm nasıl bıraktıracağımı diyorum canım.

Bu arada sezaryen olan arkadaşlar karnınızda uyuşukluk var mı?Ve cinsel ilişki için 40 gün mü bekleniyor? [/QUOTE]

canım ben de sezeryan oldum,karnımda hala uyuşukluk var.Uzun süre devam edermiş o uyuşukluk

dün oğlum bu yazıyı yazdığımı anladı heralde gece 2 saatten fazla uyumayan hatta 1 dakika şaşmayan oğlum bugün gece sadece 1 kez kalktı emdi tekrar uyudu acıdı annesine baktı bu kadın çaresizlikten forumlarda yazmaya başladı ben buna merhamet ediyim dedi saolsun oğlum devamını bekliyoz

herkese hayırlı günler....

dün sağlık ocağına gittik...19 günün sonunda kilo alıp almadığını...sütümün yetip yetmediğini(bu en önemlisi,yetmezse mamaya düzenli bir şekilde başlıyacağım) ve ağzındaki pamukçuk için gittik...yarım kilo almış...ebemiz çok normal dedi...sürekli emzirmemi,süt,su ve komposto ağırlıklı beslenmemi söyledi...doktorumuz da pamukçuk içinde karbonatlı tülbentle dilini temizlememi, emzirmeden sonra da bir kaçık su vermemi önerdi( burda büyük sorunumuz var,kızım memede uyuduğu için ağzna su verdiğim anda tekrar uyanıyor...)kendi sütümle de kendi göğsümü silmemi önerdi...boyu da 1cm uzamış.:)
herkese hayırlı doğumlar ve hayırlı bebiş bakmalar...sütünüz ve uykunuz bol olsun inş...

tünaydın millet, oğluş uyudu bende fırsat dedim topiğe girdim

biz bu gün 32 günlük olduk karnımdaki uyuşukluk ilk günkü gibi değil, ama hala geçmedi uzun süre geçmezmiş , ilişki için dini açıdan 40 gün beklenmesi gerekiyo, zaten kanamaya devam

canım ben de sezeryan oldum,karnımda hala uyuşukluk var.Uzun süre devam edermiş o uyuşukluk[/QUOTE]

bende emzik vermek istiyorum artık ama almıyo bizim delikanlı memeden de ayrılmıyo, gitgidede ağırlaştı napcaz bakalım

oğluşun annesine kıyamamış demek ki, benim oğlanda dün aşıdan sonra gece bizi uyutmaz dedik, akşam kıyameti kopardı çünkü, gece babasına acımış olacakki çok güzel uyudu babamızıda 3 haftalığına kampa gönderdik bekliyoruz bakalım

maşallah canım bebeğine,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…