2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

biz 34 günlüğüz .kakası sıvı ve hala sarı turuncu arası bişey

sbl canım o kuruma konak deniyo sanırım yaplamayla geçiyo saç aralarındada var mı?
sivilceler bizde de vaebek kilo aldğı için iyileştiğinden deniyo

cevabın için sağol.
canım kilo aldığı için olanlar var ama benim söylediğim onlar değil.bu kızarıklıklar çok sık birbirine bide daha kabarık
konak saç aralarında yok.bakalım 10 da doktora götüreceğim ne diyecek.
inşallah atopik egzama değildir

yarın 2. ay aşılarımız var 3 tane yapılacak yavrumu delik deşik etcekler çok canım sıkılıyo çok ağlıycak bebeğim onla birlikte bende

O zaman pazartesi bizimde ilk aşımız olacak
bi arkadaş sezeryandan sonra karındaki uyuşuklugu sormuştu bende de var o uyuşukluk benim görümcem 4 aylık bebegi var onda bile halen varmış bakalım bizimki nezaman gececek

kızlar kilolar ne alemde ben 16 kilo almıştım 9 gitti 7 si halen duruyo göbişte azda olsa var halen kıyafetlerime sıgmıyorum aşortmanlarla idare ediyorum öbür kızımdada 4 5 ay sonra gitmişti ama onda 9 kilo almıştım bunda 16 şu anda 64 oldum 57 ile başlamıştım bakalım ne zaman gidecek kilolar ama iştahım çok acılmış yemesem hemen sütüm azalıyo artık ne yapalım kızıma feda olsun canım acayip çikolata tatlı cekiyo sizde durumlar nasıl

Ben mayıs annesi olacakken son anda nisan annesi oldum
Toplamda 14 kg aldım.8 kilosu gitti şimdilik.Sütüm az olduğu için ne bulursam süt olsun diye yiyorum.
Bu gidişle zor gidecek bu kilolar

biz 34 günlüğüz .kakası sıvı ve hala sarı turuncu arası bişey

canım bizim bebişler arka arkaya doğmuşlar benimkide bugün 33 günlük

yarın 2. ay aşılarımız var 3 tane yapılacak yavrumu delik deşik etcekler çok canım sıkılıyo çok ağlıycak bebeğim onla birlikte bende

bizde pazartesi ilk aşımızı olduk insanın içi gidiyo bebişler ağlayınca, allah yardımcın olsun canım

ben 50 kilo ile hamile kalmıştım 67 de doğuma gittim, eve geldiğimde 64 kiloydum:26: şükür pazartesi 56 kilo olduğumu öğrendim, hatta doğum öncesi kot pantolonumun içine zorla girip sağlık ocağına gittim bu arada benimde canım çok çekiyo çikolata dondurma falan, çikolata bebişte karın ağrısı yapar dediler, dondurma yeme sütün soğur dediler napıcağımı şaşırdım şimdilik uzak duuruyorum

kilolar neysede göbişler kalmasaydı çok çirkin oluyo ya önde

Hiç sorma...Bide ben sezeryan oldum,göbeğimdeki uyuşukluk hala geçmedi ve sanki yine hamileymişim gibi duruyor.
Kiloda takıldı kaldı kaç gündür.Fazla yemeyeyim diyorum,bu seferda acaba az yersem sütüm olurmu endişesi kaplıyor.
Günde 3-4 litre su içiyorum,5-6 artık bardak bitki çayları ama süt az olduğu için doyuramıyorum kuzumu.Mecburen mama takviyesi yapıyorum.Hal böyle olunca az yersem az olan o sütümde kesilecekmiş gibi geliyor

bende sezaryan oldum cnaım, göbüş hariç diğer yerler normale döndü gibi, uyuşukluk bendede var,
ben çok katı şeyler yememeye çalışıyorum kabızlık çekmeyim diye, ama yine duramıyorum kaçırıyorum bişeyler süt artıtrmak için dere otu, hurma, havuç, patlamış mısır, rezene öneriliyor,bebişine yetecek kadar artar inşallh sütün, herşey bebişler için bi sene daha yiyelim artık napalım

canım benim kızda bazen yeşil yaptıgı oluyo benim annemde biyeri agrıdıgındA yeşil yapar diyo artık bilmiyorum ne dereece dogru

günaydın güzel anneler yaaa benim oğlan bugün 39 günlük oldu kakasının hala daha yeşil olması normal değil bence ama doktorlar normal hava yuttuğu için olabilir diyolar. Birde oğluşum biraz korkak galiba uyuduğu zaman kendi el hareketlerinden korkup uyanıyor hafif kundak yap dediler ama kıyamıyorummm

bende bataniyesiyle hafif sarıyorum elazığda havalar çok ısınmadı dışarı iyide evler soguk bende hırka giyiniyorum uykusunda rahat edecekse sar ama rahatlıga alışınca sardırmaz bence

Son düzenleme:
Bizimde genelde hep sarı ve pütürlü,bence normaldir yeşil olmasıda.Evet kendilerini elleriyle sıçratıp uyandırıyolar.Bende ellerini arada sarıyorum...
kilolar neysede göbişler kalmasaydı çok çirkin oluyo ya önde

Biz de 81 gttk şimdi 74üm 4 kilom ve Can simidim varr
ellemeyin onlar can simitlerimizzz

pzt günümü anlatmak istiyorum size saat 9 buçukta emzirdim gazını çıkarma çalışmalarım başladı
ara ara sakinleşse bile maksimum 10 dakka sürdü ve sürekli bağırdı bu böyle saat 16.00 a kadar devam etti
çıkalım dolaşalım dedim aldım yavrucumu çıktık evden çıkar çıkmaz sızdı
parka gittim banka oturdum kucagımda oğluşumla uyuyakalmışım (geceyi de uykusuz geçirmiştik)
karaltıları filan fark ediyorum ama gözlerimi açamıyorum neyse uyandığımda 16.30 du saat
eve geldik uyumaya devam etti oğlum 18.00 a kadar sonra uyandı emzirdim ve yine gazz
ara ara sakinleşse bile yine ağlamalar son gaz devam edyordu sanki etini kesiyorlar öyle şiddetli bağırıyo
ha sustu ha susacak derrken saat 00.00 oldu
eşim hadi çıkalım dedi ve arabaya bindik 1.30 kadar dolaştık uyudu eve geldik
yatagına yatırdım uyandı aynen bağırmaya devam tekrar çıktık 3.30 a kadar dolaştık
eve geldik uyudu uyuduk 5.30da da uyandık alt değiştir em gaz çıkar derken 07.30 da tekrar uyuduk ve
09.30 da uyandık ve evden çıktık hastany-eye gittik
haftada 1 veya 2 kez gittiğimz hastaneler beni iyice tüketti
bi doktorun dediğine diğeri olmaz diyo bu yüzden evde
zinco metsil elma yağı sab simplex ve son olarak bio gaia ilacımız var
yavrumun daha yeni kırkı çıktı
küçücük ama sürekli ağlıyo gözlerinden yaş geliyo ve inanmazsınız ama
uykusuzluktan ve ağlamaktan gözleri şişiyo
ne duyduysam yapmaya çalışıyorum
iyi giyiniyorum üşütürsem gaz olur diye
kimyon veriyorum
gaz yapacak hiçbi şey yemiyorum
zaten kahvaltı harici yediğim bi şey de yok
ne yapabilirim bi akıl vern

merhaba arkadaşlar..bende bugün kızımı hastaneye götürdüm zaten doğdu doğalı hastanedeyiz her hafta..Sarılık daha geçmedi ya doktor 1-1.5 ay sürer dedi..çok şükür patolojik bişi çıkmadı, anne sütü sarılığı dediler ama yavrum sapsarı ve dayanamıyorum..bugün gittiğimizde kan tahlili istemediler, değeri düştümü düşmedimi bilmiyoruz, doktor bişi olmaz dedi ama içim rahat değil, sizce başka bir yere mi götüreyim..benimde bebeğim çok ağlıyor bugün karnı çok şişti, doktor hepmi böyle dedi, bende yok dedim o zaman şişi inerse öğleden sonra tekrar getir dedi, saat 3te yine götürcem umarım bişi çıkmaz, sarılıktan dolayı habire tıktım kızıma mama, süt..gaz için neler yapabiliriz yaa, gece hiç durmuyor bebeğim o ağladıkça benim içim gidiyor, zaten sarılıkta cabası..nolur akıl verin..Sarılık zarar vermez değil mi bu zamandan sonra?

canım teyzwmin oğluda çok gazlı ve ağlayan bebekti hatırlıyorum eve hamak alıp kurmuşlardı onda sallanınca rahatlayıp uyuyordu bebek, bi çözüm olur inşallah cnaım, birde bazı annelerin sütü kendiliğinden gazlı olabiliyormş, bu dönemide atlatıcaz canım inşallah hep böyle gidicek değil ya bi kaç ay sonra başka sıkıntıları olucak güçlü olmak lazım, biraz stresini atman açısından bi yakının gelse bi akç gün rahatlardır belki, rabbi kuzuna şifa versin cnaım inşallh

bizde pazartsi gittiğimizde hemşire farketti yüzünde kalmış biraz sarılık doktor hanımı çağırdı, bende değerleri iyi çıkmıştı dedim, bizim bebiş maşallh iyi kilo aldı bu ay doktorda anne sütü yağlı olduğunda ve bebiş iyi kilo alıp çok kaka yaptığında görülüyo dedi, bi kaç ay daha sürermiş 1 ayı atlattıktan sonra zaten sıkıntı değilmiş, sütten kaynaklıysa canını sıkma derim

bu senede yüzme öğrenmeme gerek kalmadı desene

doktordan geldim.
.....kızarıklar temastanmış,sarı olan konak tarzı bişeymiş
egzama değil dedi.
krem verdi.3 gün kullanacağım sonrada o bölgeyi bol nemlendireceğim

......yediklerimizden gaz yapan şeyleri sordum
*süt ve süt ürünleri gaz yapmazmış
*bulgur,nohut gaz yapmazmış.
*kendimiz üşüyüncede bebeğe gaz yapmazmış
*roka,çiğ yeşillikler,turşu ve kızartma bebeğe gaz yaparmış.

......şampuan olarak dalin iyi bir marka devam et dedi.

.......her emmeden sonra fazlaca süt kusması normalmiş.

.......yastıkta 3.aydan sonra kullan dedi

geçmiş olsun canım, benim gaz yapar bildiğim her şeye yapmaz demiş doktorun ama ben üşütünce gaz oluyo bebişimde ben bazen bebişimi emzirme yastığına koyuyorum sağa sola rahat baksın diye sıkıntı olurmu acaba:18:

inşAllah geçer canım, bizim geçen hafta değer 13.7 idi, bu hafta bakmadı, 26 günlük olmuş artık dedi, geçer dedi..ne bileyim korkuyorum artar falan diye..en azından azaldımı ona bakmalıydı ama işte ünv hastanesi..özel bir yere de gitmedim..hakkımızda hayırlısı olsun, inşAllah geçer..sizede çok geçmiş olsun..Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…