Çoook uykusuz yorgun huzursuz bir günün ardından selam...
sabah 9 da bi uyandık inanın akşama kadar toplamda 1 saat uyumamıştır... helak oldum memeler kanı çekilmiş solucana döndü...
Yavruceezim o kadar bunaldı ki uyuyamamaktan memeye kızıyo ağlıyoo delirdikk...
Akşam annemlere gidelim dedik .Annem çok konuşur bebikte dinler sakinleşir dedim ama nafile fecii bunaldı ağladı arabada sızdı kaldı nihayet...Bu gece deliksiz uyur die tahmn ediyorum...Gaz sancısı olsaağlar durmaz açta olamaz emerken yutuyo...Bu uyanık durmayı mı seviyo acaba diyorum artık...
Yarından korkar oldum valla...Boooll uykulu huzurlu geceler kızlar
Canım allah analı babalı büyütsün inşallah.Ben de seni merak ediyordum.Suni sancı işe yaramadı demek..Hayırlısıyla aldık ya Elif'lerimizi kucağımıza önemli olan bu.İlk zamanları zor sezaryenin,1 haftaya toparlarsın.Göbek bile neredeyse kalmadı bende.Uykusuzlukla mücadele ediyorum bu ara.Allah kolaylık versin sana da.
Arkadaşlar bebeğini ayağında sallayarak uyutan var mı?
heralde nisan annelerinin sorunu uyanınca benim kızda en aşşagı 4 saat uyumadan duruyo uykusu geliyo emzikle memeyle dögüşüyo homurdanıyo ne yapacagımı şaşırıyorum bakıyorumda çogumuzun sorunu bu daha neyapalım katlanıcaz uykusuzluga gece nerdeyse aglayacaktım sanki benim uykum geldikce kızım daha canlanıyo
Herkezn anneler gunu kutlu olsn cicegi burnunda annisler.
Kizlar sizn bebislerde banyodan sonra uyuyormu.benm kiz cok guzel uyuyo banyodN sonra.masallah.aksamlari yikiyorm.cunku aksamlari gazimz oluyo.huzrsz agliyorz hep.banyo iyi oluyo hemen mayisip uykuya dAliyo benm kuzu
Aynen canım ben de evde oturmayı hiç sevmem hamileliğim boyunca hep dışarıdaydım ama ben de nasıl bebekle çıkarım diye düşünüyorum biz biraz küçüğüz 10 günlük olduk ama evden bunaldım
o kadar faydası oluyo yani maşallah
bizimkini sadece arabada gezmek sakinleştirio gece eşimi kaldırıoz kilometrelerce yol gidiyoz uyuyunca eve gelioz:26:
bi de çocuk çok gazlı ise ememez diyorlar doğru mu
ama gazlı iken de meme ister gibi aranıyo:44:
Canım allah analı babalı büyütsün inşallah.Ben de seni merak ediyordum.Suni sancı işe yaramadı demek..Hayırlısıyla aldık ya Elif'lerimizi kucağımıza önemli olan bu.İlk zamanları zor sezaryenin,1 haftaya toparlarsın.Göbek bile neredeyse kalmadı bende.Uykusuzlukla mücadele ediyorum bu ara.Allah kolaylık versin sana da.
Arkadaşlar bebeğini ayağında sallayarak uyutan var mı?
valla benim oğlum da gazı varken emmek istiyo... ben de emdikçe rahatsız olacak diye korkuyorum ama emziriyorum yine de...
Herkezn anneler gunu kutlu olsn cicegi burnunda annisler.
Kizlar sizn bebislerde banyodan sonra uyuyormu.benm kiz cok guzel uyuyo banyodN sonra.masallah.aksamlari yikiyorm.cunku aksamlari gazimz oluyo.huzrsz agliyorz hep.banyo iyi oluyo hemen mayisip uykuya dAliyo benm kuzu
dün akşm yıkadk eşimle bir saat kadar uyudu ohhh gece güzel geçecek
demeye kalmadı uyandı saatlerce bağırdı gaz yüzünden çık çık bitmedi gaz bombası olmş bizm oğlan
ben uyanınca altını değiştirip emziriorum sonra gaz çıkarma faslı başlıo 2 3 saat sürüyo sonra
ya ağlamaktan bitap düşüp uyuyakalıo kucagmda ya d gazı çıkıp rahatlayıp uyuyo yatagına bırakıorum uyanıo
tekrar kucagıma alıp uykusu dernleşnceye kadar kucagmda odayı turluoruz o şekilde uyutuyorm
ayagmda sallamıorm ama bu halimi görenler ayaga alıştr yaknda taşıyamayacaksn dio
siz nasıl uyutuyorsunuz
bizimde bi kaç gecedir gaz sıkıntımız var:18: tam uykuya dalıyo bu sefer başlıyo ıh ıh ıh kıvranmaya, dayanamıyorum alıyorum omzuma azcık rahatlıyo, emmek istiyo sonra , doyuyo derken, altını alıyorum koyveriyo ne varsa
sonra uyut derken zaten geçiyo nerdeyse 2 saat, hadi uyudu oh , yine başlıyoruz ıh ıh ıh ıhbu gaz problemi ilk 3 aydan sonra bitiyomuş sanırım, yada bizimkiler bitenlerden olur inşallah
bebek gazı olup huzursuzlandığında annesine sığınmak için daha çok emermiş buda daha çok gaz yaparmış 2 saatten önce emzirme ağlayınca başka şeylerle oyalamaya çalış(biraz zor oluyo ama )
benim oğlum da dört haftalık oldu ama sadece hastaneye gittik bir de bir hafta annemde kaldım ben de biraz değişiklik oldu bana... yoksa çok sıkılırdım şimdiye kadar... ben dışarıya çıkmayı çok sevmem ama insan görmeyince bunalırım evde... neyse ki gelen giden oluyo, annem, kardeşlerim filan...
oğlum da emmek isteyince çok sabırsız oluyo zaten dışarda zorlanırım şimdilik...
valla bende denedim çıkarmayı ama sanki gözüne filan denk getirecek yüzünü cizerdiye korkuyorum yanındayken emzirirken acıyorum hava alsın diye hı bu arada anneme gittik bugün sonunda şeytanın bacagını kırdık ama alışverişmerkezi filan için bizim için biraz erken sanırım aglaması bi tutumu meme vermezsem susmuyo bizim burdaki alışveriş merkezlerinide emzirme odası filan yok birazdaha dişimizi sıkacaz
bebek gazı olup huzursuzlandığında annesine sığınmak için daha çok emermiş buda daha çok gaz yaparmış 2 saatten önce emzirme ağlayınca başka şeylerle oyalamaya çalış(biraz zor oluyo ama )
inş cnm şaka maka 1 ayı atlattık günler geçmezken aylar bitmiş bile
benim sıpa okadar ağlıyoki mecbur kaldım sallamaya şimdi ayağımda uyuyo ama son zamanlarda memede uyumak istiyo çekiyorum ağlıyo memede uyusa yatağına koyunca uyanıyo mememde yapışık gezecek nerdeyse
kızlar süt durumunuz nasıl benim ilk bebeğimde hiç sütüm olmamıştı.her şeyi denememe rağmen bir damla bile yoktu.şimdi ilkine göre daha iyi durumda çilek kuru incir beyaz dut malt içeceği kızılcık şerbeti komposto bol su vs vsssss yapmadığım şey kalmıyor.allaha şükür şimdilik yetiyor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?