Geçmiş olsun canım, Allah hepimizin yardımcısı olsun, kötü günler geride kalır inşallahSeni cok iyi anliyorum canim. Normal dogum yaptim ama bende 10 Gun boyunca bebegimle ilgilenemedim sutumu sagdim doktum..cok kan kaybettim halsiz dustum vucudun direnci dustu enfeksiyon oldu. Dogumdan Beter sancim oldu(Allah bidaha yasatmasin insallah) antibiotik tedavisi gordum butun Gun kolumda serumlar bebegimi kucagima bile alamadim taki taburcu olana kadar.. Hastane odasini kiraladik bir hafta esim yanimda kaldi o ilgilendi hep.. Bende uzaktan melul melul baktim.. Cok sukur gecti o gunler evimizdeyiz cookkk mutluyuz ve 24 gunluguz
Rabbim herkesin yardimcisi olsun bol sutlu ve uyuyabildiginiz gunleriniz olsun kizlarr..
Canım san bebeğe çayları ne kadar ve nasıl veriyorsun, kaşıkla mı, biberonla mıcnm bnm bebeğim bugn 1 aylık oldu ve çok gazlı bi bebeğim var. tek çarem rezene çayı ve anason çayı. aktardan aldım onu veriyorum. ve gerçkten çok rahtladm.tavsiye ederm. mamaya falnda başlama bnce. memeni sık eğer sütün geliyosa damla damla çıkıyosa memenden yada fşkırıyosa sakn verme. bnde aynı sorndan doktra gitmiştim 15 gnlükken. sütüme baktı gerek yok dedi. eğer doymasa ağlar durmaz. ama anasonla rezene çayını bulndur. çok işine yarar. sende iç rezeneden. yararı olur. bn dün rezene anason paptya ıhlamur ısırgan çaylarnı aldım. gerçkten rahtladm. ewmin işini bile yapabiliyorum artk.
Heheytt bizim dee...Ablası çıkardı kardeşinin kırkını,20 30 40 aşsın çıksın gitsin kırrrkkkk....bugünn kırkımızz çıktıııı
dimesvisne kullanıcısından alıntı
cnm bnm bebeğim bugn 1 aylık oldu ve çok gazlı bi bebeğim var. tek çarem rezene çayı ve anason çayı. aktardan aldım onu veriyorum. ve gerçkten çok rahtladm.tavsiye ederm. mamaya falnda başlama bnce. memeni sık eğer sütün geliyosa damla damla çıkıyosa memenden yada fşkırıyosa sakn verme. bnde aynı sorndan doktra gitmiştim 15 gnlükken. sütüme baktı gerek yok dedi. eğer doymasa ağlar durmaz. ama anasonla rezene çayını bulndur. çok işine yarar. sende iç rezeneden. yararı olur. bn dün rezene anason paptya ıhlamur ısırgan çaylarnı aldım. gerçkten rahtladm. ewmin işini bile yapabiliyorum artk.
Bildiğim kadarıyla anason çayı rakının özütü oldğundan biraz uyşturma etkisi var ve tercih edilmiyor uzun uzun uyuttuğu için bebekleri...Gaz için önerilen bitkisel şurupların hiçbirinde anason bulunmuyor.Doktoruna bi danış istersen...
Kızlar bebikler uyudu heralde burdasınız??
kızlar göğüs pompası kullananlardan bi akıl istiyorum
işi bıraktım çalışmıorum oğlum ne zaman acıksa yanndaym emzirebilirm
sütüm akacak kadar bol değil ama doyuruyo inş.
uzun süre geçip emmemişse o zaman bi göğsüm epey doluyo taş gibi oluo
emince yine eski halini alıo
sizce pompa almalı mıyım ne gibi faydasını görürüm
pompayla birlikte başka almam gereken şeyler neler
Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama kiralayabilirsiniz ben ankaradayım sümer aş. den medelanın pompasını kiraladım ucu yara olan goğsumu sağyrm surekli istanbulda daha fazla seçenek var hatta diger sehirlere de kargoyla gonderyrlar.
Arkadaşlar benim de sizlere sorum ankarada sünnet için tavsiye edeceğiniz dr varmı biz de 3 ayı geçirmeden yaptrlım diyoruz.
Bayanlar bebeğiniz için hiç sab simplex damla kullandınız mı? İşe yarıyor mu, herhangi bir yan etkisi var mı
konyadayım burda var mıdır ki öyle bi sistem
ne kadara kiraladınız
ben aslına bana lazım olup olmadıgı konusunda kararsızım
Ben kayserideyim.
İnternetten kiraladım pompayı ve çok memnunum.
Emzirme sonrası sütümün çoğalması için kalan sütü 1-2 damlada olsa sağıyorum.
Bazende sütümün artıp artmadığını kontrol etmek için sağım yapıyorum.
Sütüm az olduğu için umudum bu şekilde arttırmak.İnşaallah faydasını görürürm.
Bu arada kiralama fiyatı ilk etapta 1 haftalık 50 tl,sonralarda haftalık 25 tl.
bebeğim 1.ayında meme almaya karar verdi ama tek memeyiöbür memeyi ne yapsam reddediyor böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? doktor uğraşın diyor ama bu arada meme veremiyorum çünkü aldığı meme artık kanamaya başladı
kızlazr benim bebiş haftaya 2. ayını doldurcak,bitki çaylarını ne kadar veriyosunuz miktar olarak?ben 5-6 çay kaşığı veriyorum bazen ,az gibi de geliyo,fazla verirsem zararlı olur mu diyorum,biberonla da içmiyo pek,demleme miktarlarınızı bi yazar mısınız?Bir de ne kadar içebilir?ne kadardan fazlası zararlı olur?mesela 1 küçük çay bardağına ne miktarda demlemek gerek ya da günde 1 çay bardağı mı ya da yarım çay bardağı mı içebilir,ml olarak da söyleyebilirsiniz
kızlar göğüs pompası kullananlardan bi akıl istiyorum
işi bıraktım çalışmıorum oğlum ne zaman acıksa yanndaym emzirebilirm
sütüm akacak kadar bol değil ama doyuruyo inş.
uzun süre geçip emmemişse o zaman bi göğsüm epey doluyo taş gibi oluo
emince yine eski halini alıo
sizce pompa almalı mıyım ne gibi faydasını görürüm
pompayla birlikte başka almam gereken şeyler neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?