Günaydın kızlar,Biraz geç bir günaydın oldu ama olsun.Gece çok uyuyamadık ben de geç kalktım tabiii...
Canım biz emzik kullanıyoruz.Doktorumuz kullanabilirsin 1 aylık olduktan sonra demişti.Hangi marka önerirsiniz diye sodum ben de.Herhangi bir emzik olabilir.Çocuk neyi tutarsa onu verirsin,damak emzik,silikonlu emzik istersen bakkal emziği olsun farketmez neyi tutarsa onu ver dedi.eşim nuk marka almıştı onu kullanıyoruz.
.
canım sizin doktorda abartmış
hangi emzik olursa filan
biberon... de okadar dikkat ediyoruz markaya
e emziğide sonuçta emicek.kaynayan sağlıklı bi emzik olması lazım
sen doktora takılma bence iyi kaliteli bi marka al
Bilmem canım gittiğimiz doktor oldukça iyi bir doktor.Eşimin hocasıymış ünivde.Bizde dediklerini uyguluyoruz genelde.oğluşum bu markayı tuttu bizde devam ediyoruz:)
canım nuk iyi sonuçta
ben hani bakkal emziği filan muhabbetine söyledim :)
benim bebişte vardı karbonatlı suyla sildim dilini ağzının içini bide mikostatin diye bi şurup var onuda yaptım geçti
Kızlar,sütü bol olan anneler bir gün içinde neler yediğinizi yazabilir misiniz?sütüm az oluyor ama yetiyordu.Dün oğlum çok ağladı gaz sancısı sandım,ilaç verdim emzirdim susmadı.Ağlamasını bu zamana kadar pek duymadığım için çok kötü oldum.Moralim çok bozuldu,suratım asık oturdum,oğlumla ilgilendim.meğerse açmış mama verince sustu fındığım.yediklerime çok dikkat etmiyorum heralde.Sizler öğün öğün yediğinizi yazar mısınız?Ben sabah 1 dilim ekmek,peynir,bir yumurta,birkaç zeytin yiyorum ve hümana stil içiyorum.Saat 5.30 a kadar canım bir şey istemiyor,bir şey yemiyorum.akşam da bulgur pilavı salata ana yemek yiyorum.Akşama da hümana stil içiyorum.Az mı besleniyorum acaba?
Bizim doktor biraz rahat bir doktor bana da öyle gelio canım açıkçası:)
nasıl sildin canım ya ben beceremedim emziğini batırıp verdim
biraz azaldı ama yine var önemlimi bu pamukçuk?
canım valla şimdi yapıyorum kahvaltımı desem
bende çok yemiyorum ama canım hep çikolata ve tatlı
istiyor çok fazla tüketiyorum birde hamilelikteki kadar
olmasada su içiyorum şimdilik yetiyor gibi
bebeğin emmesiylede ilgili sanırım bizimki güçlü emmidğinde
diğer taraf şapır şapır akıyor keyfi aldığında ise damlalar seyrek
doktorlarda bizim gibi pimpirikli olsa hepten bunalırdık
bizimkide kullanabilirsin bende verdim dedi çünkü
üst üstte emincede kusuyorlar oda beni daha çok üzüyor
Kızlar,sütü bol olan anneler bir gün içinde neler yediğinizi yazabilir misiniz?sütüm az oluyor ama yetiyordu.Dün oğlum çok ağladı gaz sancısı sandım,ilaç verdim emzirdim susmadı.Ağlamasını bu zamana kadar pek duymadığım için çok kötü oldum.Moralim çok bozuldu,suratım asık oturdum,oğlumla ilgilendim.meğerse açmış mama verince sustu fındığım.yediklerime çok dikkat etmiyorum heralde.Sizler öğün öğün yediğinizi yazar mısınız?Ben sabah 1 dilim ekmek,peynir,bir yumurta,birkaç zeytin yiyorum ve hümana stil içiyorum.Saat 5.30 a kadar canım bir şey istemiyor,bir şey yemiyorum.akşam da bulgur pilavı salata ana yemek yiyorum.Akşama da hümana stil içiyorum.Az mı besleniyorum acaba?
canım nasıl oldu bide onu anlatırmısın narkoz verildimi sen yanına girdinmi o anda gördünmü sadece belden aşağısını uyuşturuyolar diye duydum ağlamadımı bu yüzden eşim istemedi çok ağlar diye
Bize 2 ay dolmadan kesin sonuç vermez dedi 3 ayrı hastane çektirmedik henüz...uzun uzun yazamıyorum malum hemencik sorıyım
kalça usg çektirdinizmi bizim normalden fazla çıktı kemik gelişimimiz
birde bizim gibi göbek fıtığı olan varmı varsa herhangi birşey yapıyormusunuz
canım küçük bi tülbenti serçe parmağıma sarıyorum bardaktaki karbonatlı suya parmağımı batırıp bebeğimin ağzının içini siliyorum
Bize 2 ay dolmadan kesin sonuç vermez dedi 3 ayrı hastane çektirmedik henüz...
Göbek fıtığı bizdede oldu(başta fındık kadardı doktorları dinledik ceziz kadar oldu...İnan bazen acıdığını düşünüyorum çok hassas görünüyo.
Sarıcam ama artık herkes sar dedi dinlemedim ama 1 tl yi steril hale getirip sarıcaz gazlı bezle...Çok ii bi cerrah die gttiğimiz dr eğer geçmezse 2 yaşında küçük bi operasyon geçirir dedi
Benim ilk kızçede de hiç sorun olmadı sütümde...Bundada ii maşallah.En önemlisi stres olmayacak ve dinlenicen uykunu alıcan.
Ben kahvaltıyı senn gbi yaptıktan sonra ara öğünlerde sütlü tatlılar yiyorum sürekli atıştırıyorum bisküvi falan...Sütüm azalır gbi olduğunda az şekerli komposto içiyorum çooook etkili.Ve tabiki su
kızlar 21 günlük kızımın poposun büyük sivilceler var iki gündür...pişik mi oldu sizce...olduysa ne yapmalıyım...
bu arada kızım beni emerken diğerimin de akmasını ne çok isterdim...sütünüz ve uykunuz bol olsun kızlar...
kızlar 21 günlük kızımın poposun büyük sivilceler var iki gündür...pişik mi oldu sizce...olduysa ne yapmalıyım...
bu arada kızım beni emerken diğerimin de akmasını ne çok isterdim...sütünüz ve uykunuz bol olsun kızlar...
bebeğine benim gibi mama vermek zorunda kalan annişler hangi mamayı tercih ediyorsunuz?biz aptamil kullanıyoruz ama bebelac nasıl?kullanan var mı?
bebeğine benim gibi mama vermek zorunda kalan annişler hangi mamayı tercih ediyorsunuz?biz aptamil kullanıyoruz ama bebelac nasıl?kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?