2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Hayırlısı olsun. Şimdiden seviyorum minik kızımm diye :) Bir görseniz eller ayaklar kıpır kıpır. Bizim doktor iyi tecrübeli bilir o ya. 16 da belli olur. Haftaya sonuçlar için gel tekrar bakalım dedi

kızlar günaydın..nasılsınız?tenefüs arasından okuldan giriryorum.çaktırmayınmeleğimi görmeye sadece 12 gün kaldı.inşallah:)çok heyecanlıyım.bakaloım neler görecezkendinize çook dikkat edin.ben kaçtımmm

hadi gözün aydın cnm, testin de güzel geçer inş...bu ne yaaa nisan anneleri amma sağlamcı dr lara denk gelmiş, yani ne var kız olabilir erkek olabilir deseler, umut fakirin ekmeği yani:))
saol canım
evet çok garantici benim doktor
kurban bayramına öğrenirsin dedi
ben de içimden yuh dedim tabi kiiiii

canım gözün aydın maşalah kuzuşaa o eller ayaklar beni bitiriyo zaten Allahın izniyle bide ben görsem inş.
Allahım nazarlardan saklasın canım..heyecanı mükemmel bişey yaa:18:

saol canım
görürsün inşallahh az kalmış

gözün aydın canım inşallah hep böyle birbirimizin güzel haberlerini alırız
saol canım
inşallah hep güzel haberler gelir

Ben anlatmıştım ama kimse cvp yazmadıGörmediler galiba. Doktorum kıza benziyor dedi bana ama sadece tahminiydi çok küçük yanılabilirim dedi.
tebrikler canım
tahmin etmişse tutar bence
zaten garantici doktor görsede söylemez

Hayırlısı olsun. Şimdiden seviyorum minik kızımm diye :) Bir görseniz eller ayaklar kıpır kıpır. Bizim doktor iyi tecrübeli bilir o ya. 16 da belli olur. Haftaya sonuçlar için gel tekrar bakalım dedi

yesinler onun ellerini ayaklarını yaa maşalahh ben cinsiyet için çok acele etmiyorumda kociş çok merak ediyor herşeyin hayırlısı olsun inş. şeker haftaya sonuçlarda çok iyi çıkar Allahın izniyle

bunu takip listemize yazalım o zmn...araya kaynıo bazen yazılar...işte benim istediğimde öyle küçük bi umuttu

Biz de çok merak ediyorduk. Ama herkes erkektir dedi hatta rüyamda erkek gördüm bizde erkeğe alıştırdık resmen kendimizi. Afalladık resmen. Sevindik tabi yanlış anlaşılmasın. En ilk zamanlarda kız hissediyordum kızım demek geliyordu içimden

günaydın herkese nasılsınız bayanlar
ben bilgilerimi verdim listeye km ekliyor takip edemedim ama beni de ekler misiniz lütfen..

yesinler onun ellerini ayaklarını yaa maşalahh ben cinsiyet için çok acele etmiyorumda kociş çok merak ediyor herşeyin hayırlısı olsun inş. şeker haftaya sonuçlarda çok iyi çıkar Allahın izniyle

Saağol canım benim. İnşallah canım hepimizin bebişleri sağlıklı olur. Sağlıkla kucağımıza alırız..

günaydın canımcım...Allaha şüküür bi sıkıntı yok gibi..benim hiç iştahım yok yalnız napıcam bilmiyorum böle..
sen nasılsın canım ??

of yaa sorma o iştahsızlık bende de var.hiçbirşey yemek istemiyorum.hep içim bulanıyo.eşimde kızıyor sanki ben hamileyim ben yiyorum sen neden bişey yemiyorsun diye. geçecek inşallah ama korkuyorum bebek besin alamıyor diye aslında.

gunaydın gunaydın hayırlı haftalar olsun hepimize :)

ne var ne yoksun bakalım ??? kısss petunya hafta sonu yazamadım kk dan faceden yazdım sana gordunmu??? burdan tekrarlıım hadiii senin bıcırık eller kollar mersin yoresinden çayda çıra mı yapıordu maşallh maşllh cinsiyet soylememiş ketum doktrun hayırlısı olsun bakalım...diger arkdasları okuyamadım hafta sonu 1-2 arkds daha gıdcektı onlar naber acaba?

aynen canım normalde durduğum yerde midem öle acaip bulanmıyor afedersin öğürtülerim var ama sanki sbahları bişey yersen midem onu kabul etmicek çıkarıcam gibime geliyor zoru zoruna yiyorum ve bende bebek besin alamıyor diye korkuyorum ama ilk 3 ay zaten bebek sende hazırda olanlardan beslenirmiş diye duymuştum..akşamlarıda canım hep bişiler yemek istiyo garip bi bünyedeyim şuan hadi hayırlısı

kızlar yaa dün akşam tv de gördüm ve neye aşerdim ben varya çıldırıyodum ama ara tara seydişehirde bulamadık yaa çok saçma
aş erdiğim şey ise: içli köfte

cnm seninki ne kadarlık bilmom ama bizim 13. haftamız bitio sana ablalaık yapim...dr söyledi bana senden beslenmio kendini üzme ve zorlama die..bak ben süt içemiyorum die zorla yemeklerin yanında ayran içiodum, şimdi 1 haftadır düt içmeye başladım ama ayranı görmek istemiom..o nedenle zorlama kendini sonra bulantıların geçince/azalınca yiyeceğin varsada yiyemion gerçekten

saol toprağım:)) ya face e çok girmiom ben girmedim hafta sonu hiç, zaten gün boyu forumdayım bide face e dadanırsam patron işten atcak, kocada boşucak beni:)) saol yine canımcım darısı başınıza inş..dötünü atıo, çayda çıra yapıo...

kızlar yaa dün akşam tv de gördüm ve neye aşerdim ben varya çıldırıyodum ama ara tara seydişehirde bulamadık yaa çok saçma
aş erdiğim şey ise: içli köfte

neaaa, yefrum benim,,komegene varya çiğköfteci hani heryerde şubesi var, onlarda var bebem içliköfte, belki vardır komegene orda???

neaaa, yefrum benim,,komegene varya çiğköfteci hani heryerde şubesi var, onlarda var bebem içliköfte, belki vardır komegene orda???

yok yefrum yaa burda bi pok yokk komegene de yok bi çiğ köfteci var ama orda içli köfte yok kursağımda kaldı resmen varya anneme söledim o yaptırcak alanyadan napem
ya yawrum ya bişi sorcam ben bide acaip çay içmek istiyom yaa buraya kadar dayandım ama dayanamıyom sankim çaydan hariç ne içebilirim ben ya sıcak şöle zararı olmayan ?? ıhlamur diyolar ama onuda bilemedim tam.sen içiyonmu bişey?

ne zmn bitcekki bu bulantılarr...12. hafta bitio dün bende 2 kez kusmaca yaptım

valla ayıptır söylemesi sabah sabah serviste o kadar kötü oldum ki... şirketin kapısından adımımı atmamla içimdekileri boşaltmam bir oldu.... çok utandımmm... bişi yemediğim için sadece suydu ve kamufle ettim kendimce ama yinede yakıştıramadım kendimee...

inşallah canım ... benimki az önce geldi bi sürüde iş buyurdu.. pöfff...

inşallah tatlım, inşallah hepimiz rahatlarız

aramızda 1 gün var herhalde:)) doktor kontrolu ne zaman canım??

cumartesi gidicem doktora canım.. sen kaç haftalıksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…