2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

aynı durumdayız canım da. ben akşamları da yemek istemiyorum. cuma kontrole gittiğimde doktora söyledim. kusuyorum bişey yiyemiyorum diye. doktor da dedi eğer kilo almadın kaybettiysen hemen serum takarız. ama tartıldım 1 kilo almış gibi çıktım. şaşırdım. evdeki tartıda kilom azaldı. ama doktordakinde almış gibi çıktım. doktor da sorun yok dedi. sanırım kıyafetlerdende farketti.

kıyamamm sana ya... ne varsa annelerde var işte
ya bende hiç içmiodum kahvaltıda bile, zaten tiksinmiştim ama bugünlerde 2 bardak içiom, bi öğleden önce bi öğleden sonra öğünlerden en az bi saat sonra açık olmak kaydıyla..ama onun dışında meyve suyu, kola, kahve vs. hiç bişi içmiom..dr uma sormadım oda içmek yok vs. demedi, mehmet özün kitabında günde 2 çay bardağı çay kadar kafeinintüketilebileceği yazıodu..bide çalışınca bişi içmeden olmuo yani..:44:

kızlar limon yemeyei deneyin
ben kahvaltıdan sonra rutin boşaltım işlemimi gerçekleştirdim ve
limon yedim rahatladım

şimdi iyiyim
dünde limon yiyerek rahatladım

valla ben çay içiyorum tabi açık ve günde en fazla 3 bardak onun haricinde doktor hergün soda dedi sodayı çok severim mecbur olunca içemiyorum ah şu piskolojim ah bide hergün ayran dedi onuda ara sıra içiyorum bana meyve suyuyla ilgili bişey demedi doktor bende %100 olan üzüm suyundan içiyorum kan yapar belki diye ama kahve içmiyorum kola da canım isterse bir yudum sadece :))

10+4 cnm bugün. çok şeyden tiksiniyorum. süt bende içemiyorum. peynir yoğurt da yiyemiyorum. balık yemek gerekiyormuş. ben adını bile duymaya tahammül edemiyorum. mutfağa adım atamıyorum. evde eşim yemek felan hazırlıyor. tüm tabaklarda kaşıklarda deterjan tadı var gibi geliyor kusuyorum. ne zamana kadar gidecek böyle bilmiyorum.

yaa ben dayanamdım yükledim fotoyu..şunun ayaklarına bacaklarına bi baksanıza ya, o bacaklar öyle nasıl üst üste atılırda o ayaklar öyle sarılır hala aklım şaşıo, bakıp bakıp gülüyom...bu nasıl bi duygu ya..Nazar

yaa ben normalde çay hastasıyım bigün içmesem başım ağrırdı ama hamilelikte çok şükür başımda ağrımadı dayandım ama artık canım çok istiyor bi iki defa çok açık limonlu içtim ama ondanda tat alamadım meyve suyu vişne içiyorum ben bi zararı olurmu bilmiyorum onun dışında kola kahve hiçbişey içmiyorum zaten..ayran fix şaşmıyo ama varya çayı çok arar oldum doktorada sormayı hep unuttum neyse 1 ay daha limonlu açık çaya talip olayım bari

oyhh bende burnuma mandal takarak oturmak istiyorum evde dışarda nerde olursa
bi koku gelsin burnuma başlıyorum öğürmeye ve peşinden çıkarmaya (

hele ben yatak odama bile giremiyorum kaç gündür iğrenç kokuyo bana ya
salonda yatıyoruz herifle günlerdir

çay bende içiyom valla yaa... olmuyoo çaysız .. çay benim hayat rıtuelim :)))
çalışırken illa olacak elimde.. hadi kahveden vazgeçtik ama çaydan geçemiyom.. sadece eğer faydalı bişiler yediysem üzerine içmemeye çalışıyorum. 1-2 saat sonra artık içerim diyom kendimce....

canım asma yaprağından sarma yaptır kendine üzerine bol limon koydur.. tuzlu ve hafif ekşili iyi oluyor. hemde o kadar çok kalsiyumu varki süt içeceğine asma yaprağı ye... bende içemiyorum hiç ama hiiiçç sütü... normaldede içemezdim şimdi aslaa...

Aman yarabbimmm tüylerim ürperdi Allahımın nasıl bi mucizesidir bu çok güzel yerim yaa ... nazarlardan korusun Rabbim şuna bi bak yaa ağliiciğimmm

günaydınlar herkesee

forumu takip ediyorum ama çok sık yazamıyorum.
bizde cuma günü dr a gittik herşey yolunda ölçümler içinde gayet normal dedi
kanımızı aldı 2li test için onunda sonuçları salı günü belli olacak dedi.
bebeğimiz 1 ay aradan sonra gördük inanılmaz değişmiş ve büyümüş eller kollar bacaklar
inanamadım dr emin değilim ama kız olabilir dedii.

eve geldim istifra ettim oysa o hafta gayet iyiydi midem
hala kokulara karşı hassaslık var

vee uzun bi aradan sonra ilk defa akşam 1/2 lt süt içtim özlemişim sütü yahu
inş. bi sorun olmazda böle devamlı içebilirim

arada kocama naz yapmayıda unutmuyorum aşerdiğim şeyleri söylemiyim canınız istemesin:)

bitanem ne güzel bebişin büyümüş Allahım hep böyle sağlıklı olurlar inşallah bende yarın gidicem canım doktora en son gördüğümde az da olsa kanamam devam ediyordu o arada iğne falan kullandım çok şükür kanamam bitti ama bebeşimi daha göremedim umarım herşey güzeldir sağlıklıdır benimkide

maşallah canım yaa.çok güzel. allahım nazarlardan saklasın. 3 boyutluya mı giriyorsun sen normalde hep. biz hiç 3 boyutluya girmedik yaa. bende böylegörmek istiyoruumm bacaklara bak sen bacaklara maşallah süphanallah.

elleriylede yüzünümü kapamış ne ??

evet ya elleriyle yüzünü kapamış, bacaklar kapalı, hele o ayklar nasıl yapmış hala anlamadım, bakıp bakıp gülüom..sürekli eşimi arıom aklıma geldikçe nasıl yapmış o ayakları öle die..grçekten mucize yani..allama binlerce şükür ya, hiç aratmadı, inş. sağlıkla alırızı kucağımıza hepimiz, sağlıkla büyütürüz..

inş. canım ya..sende görürüsün sağlık haberlerini alırsın...hala şaşkınım ben ya..

sana da günaydın canım gözün aydın valla yapabildiğimiz kadar naz yapalım bi daha nerde geçecek bu fırsat elimize demi ama bende 2 aydır evde yemek yapmıyorum tazı gibiyim tüm kokuları ayırt ediyorum ne zormuş Allahtan annemde kayın validem de yakın bi akşam birine bi akşam birine gidiyorum yemeğe

hehehehe maşallah yaaa bacak bacaküstüne atmış yaa cok tatlı :))))))

şirkette bide sırf erkeklerle çalışıyorum.tek bayan benim.arkadaşlar sağolsunlar pek beni anlayamadıkları için. parfüm sıkmayın diyorum sabah sıkmazlarsa akşama odada sıkıyorlar. bunaldım artık. kusup kusup oturup çalışmaya devam etmek zorundayım.
akşam bide kayınvalidem diyo senin hiçbişeyin yok kussanda iyisin yatmıyosun.ben hamileyken yataktan çıkmıyordum. dedim ben çalışıyorum anne nasıl yatayım.senin gibi evde olsam bende yatarım. ama çalışmak zorundayım o yüzden de güçlü olmak zorundayım. kendimi bırakırsam nasıl işe gideyim.

bugüne kadar hep siyah beyazdı, yine muaynede siyah beyaz gidioduk, dr bi tuşlara bastı falan buda 3 boyutlu didi...ula ididm madem böylesi var ne yoryon beni be kadın:)) inş. sende görürüsün cnm..ya walla varya o bacakları şimdiden ısırmak istiom, zor tutyom kendimi, bildiğin bacak ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…