aynen canım normalde durduğum yerde midem öle acaip bulanmıyor afedersin öğürtülerim var ama sanki sbahları bişey yersen midem onu kabul etmicek çıkarıcam gibime geliyor zoru zoruna yiyorum ve bende bebek besin alamıyor diye korkuyorum ama ilk 3 ay zaten bebek sende hazırda olanlardan beslenirmiş diye duymuştum..akşamlarıda canım hep bişiler yemek istiyo garip bi bünyedeyim şuan hadi hayırlısı
yok yefrum yaa burda bi pok yokk komegene de yokbi çiğ köfteci var ama orda içli köfte yok kursağımda kaldı resmen varya anneme söledim o yaptırcak alanyadan napem
ya yawrum ya bişi sorcam ben bide acaip çay içmek istiyom yaa buraya kadar dayandım ama dayanamıyom sankim çaydan hariç ne içebilirim ben ya sıcak şöle zararı olmayan ?? ıhlamur diyolar ama onuda bilemedim tam.sen içiyonmu bişey?
yok yefrum yaa burda bi pok yokk komegene de yokbi çiğ köfteci var ama orda içli köfte yok kursağımda kaldı resmen varya anneme söledim o yaptırcak alanyadan napem
ya yawrum ya bişi sorcam ben bide acaip çay içmek istiyom yaa buraya kadar dayandım ama dayanamıyom sankim çaydan hariç ne içebilirim ben ya sıcak şöle zararı olmayan ?? ıhlamur diyolar ama onuda bilemedim tam.sen içiyonmu bişey?
cnm seninki ne kadarlık bilmom ama bizim 13. haftamız bitio sana ablalaık yapim...dr söyledi bana senden beslenmio kendini üzme ve zorlama die..bak ben süt içemiyorum die zorla yemeklerin yanında ayran içiodum, şimdi 1 haftadır düt içmeye başladım ama ayranı görmek istemiom..o nedenle zorlama kendini sonra bulantıların geçince/azalınca yiyeceğin varsada yiyemion gerçekten
:
kıyamamm sana ya... ne varsa annelerde var işte
ya bende hiç içmiodum kahvaltıda bile, zaten tiksinmiştim ama bugünlerde 2 bardak içiom, bi öğleden önce bi öğleden sonra öğünlerden en az bi saat sonra açık olmak kaydıyla..ama onun dışında meyve suyu, kola, kahve vs. hiç bişi içmiom..dr uma sormadım oda içmek yok vs. demedi, mehmet özün kitabında günde 2 çay bardağı çay kadar kafeinintüketilebileceği yazıodu..bide çalışınca bişi içmeden olmuo yani..:44:
10+4 cnm bugün. çok şeyden tiksiniyorum. süt bende içemiyorum. peynir yoğurt da yiyemiyorum. balık yemek gerekiyormuş. ben adını bile duymaya tahammül edemiyorum. mutfağa adım atamıyorum. evde eşim yemek felan hazırlıyor. tüm tabaklarda kaşıklarda deterjan tadı var gibi geliyor kusuyorum. ne zamana kadar gidecek böyle bilmiyorum.
valla ben çay içiyorum tabi açık ve günde en fazla 3 bardak onun haricinde doktor hergün soda dedi sodayı çok severim mecbur olunca içemiyorum ah şu piskolojim ah bide hergün ayran dedi onuda ara sıra içiyorum bana meyve suyuyla ilgili bişey demedi doktor bende %100 olan üzüm suyundan içiyorum kan yapar belki diye ama kahve içmiyorum kola da canım isterse bir yudum sadece :))
10+4 cnm bugün. çok şeyden tiksiniyorum. süt bende içemiyorum. peynir yoğurt da yiyemiyorum. balık yemek gerekiyormuş. ben adını bile duymaya tahammül edemiyorum. mutfağa adım atamıyorum. evde eşim yemek felan hazırlıyor. tüm tabaklarda kaşıklarda deterjan tadı var gibi geliyor kusuyorum. ne zamana kadar gidecek böyle bilmiyorum.
Eki Görüntüle 263155
yaa ben dayanamdım yükledim fotoyu..şunun ayaklarına bacaklarına bi baksanıza ya, o bacaklar öyle nasıl üst üste atılırda o ayaklar öyle sarılır hala aklım şaşıo, bakıp bakıp gülüyom...bu nasıl bi duygu ya..Nazar
Eki Görüntüle 263155
yaa ben dayanamdım yükledim fotoyu..şunun ayaklarına bacaklarına bi baksanıza ya, o bacaklar öyle nasıl üst üste atılırda o ayaklar öyle sarılır hala aklım şaşıo, bakıp bakıp gülüyom...bu nasıl bi duygu ya..Nazar
Eki Görüntüle 263155
Eki Görüntüle 263155
elleriylede yüzünümü kapamış ne??
bitanem ne güzel bebişin büyümüş Allahım hep böyle sağlıklı olurlar inşallah bende yarın gidicem canım doktora en son gördüğümde az da olsa kanamam devam ediyordu o arada iğne falan kullandım çok şükür kanamam bitti ama bebeşimi daha göremedim umarım herşey güzeldir sağlıklıdır benimkide
günaydınlar herkesee
forumu takip ediyorum ama çok sık yazamıyorum.
bizde cuma günü dr a gittik herşey yolunda ölçümler içinde gayet normal dedi
kanımızı aldı 2li test için onunda sonuçları salı günü belli olacak dedi.
bebeğimiz 1 ay aradan sonra gördük inanılmaz değişmiş ve büyümüş eller kollar bacaklar
inanamadım dr emin değilim ama kız olabilir dedii.
eve geldim istifra ettim oysa o hafta gayet iyiydi midem
hala kokulara karşı hassaslık var
vee uzun bi aradan sonra ilk defa akşam 1/2 lt süt içtim özlemişim sütü yahu
inş. bi sorun olmazda böle devamlı içebilirim
arada kocama naz yapmayıda unutmuyorum aşerdiğim şeyleri söylemiyim canınız istemesin:)
günaydın herkese nasılsınız bayanlar
ben bilgilerimi verdim listeye km ekliyor takip edemedim ama beni de ekler misiniz lütfen..
Eki Görüntüle 263155
oyhh bende burnuma mandal takarak oturmak istiyorum evde dışarda nerde olursa
bi koku gelsin burnuma başlıyorum öğürmeye ve peşinden çıkarmaya(
hele ben yatak odama bile giremiyorum kaç gündür iğrenç kokuyo bana ya
salonda yatıyoruz herifle günlerdir
maşallah canım yaa.çok güzel. allahım nazarlardan saklasın. 3 boyutluya mı giriyorsun sen normalde hep. biz hiç 3 boyutluya girmedik yaa. bende böylegörmek istiyoruummbacaklara bak sen bacaklara maşallah süphanallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?