2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ah bak canım çekti şimdi

ayy annemde onu dio...telefonda konuşyoz annem dio çok şükür ablanla benim gibi yatklara düşmedin..anne diom evde olsam düşerdim yani ama çalışyom, bu memlekette tek başımayım, eşimde olmasa evimi pok götürcek ama ayakta durmak zorundayım yani..yoksa nazlanacağım bi durum olsa emin ol bende hastaneden çıkmam

ben onun elini ayağını heryerini yerimmmmm maşallahh süphanallahhhh yavrum yaa keyfine nasılda düşkün

oyoyyy maşallah senin ellerine ayaklarınaa

çok zor canım kimse anlayamıyor işte
biride bana anlatsa abartıyosun derdim ama yaşayan biliyor işte Allah yardımcımız olsun
benim kayınvalidede öyle ben başımı kaldıramıyodum diyo sen iyisin diyo
dur bi dahakine bende diyim çalışıyorum nasıl yatayım diye. dediğin gibi evde olsak bizde yatar dinleniriz en sağlıklı şekilde hemde
mecbur gelip gidiyoruz işte

bizde öyle sayılır ama insan evinide özlüyor bir şekilde günü geçiriyoruz şu bulantılarda geçse

bizde yiyelim ucundan yaa nolcekkk parmaklardan ısıralım
bu arada faceten fotolarına baktım şeker memleketime alanyama gitmişsiniz ayy çok özledim yaa

canım benim, benim en yakın arkadaşım alanyaya gelin gtti, orasıda ona gurbet..bi kaç kere gitmek nasip oldu yanına, çok yalnız orda, cikcillide yaşıo....bebe olunca bundan sonra gitmek zorda bakalım yinede:)) tuni ya parmakları bile belliydi biliomusun..

yaaaaaa süperr ama çookkkkkk güzeeeeeeeelllllllll..... allahım nazarlardan saklasınn..

bizimkide hep syah beyaz varmı acep 3 boyutlu ,,özel hastane ama olması lazım,türk filmi tadında izliyoruz çok özeniyom ben 3 boyutlulara...

ah bak canım çekti şimdi

ahh kıyamam yaa ... hemen anne gücü devreye girmeli bende anne gücünü kullandım..

insan inanamıyor dimi. siyah beyaz da bile eşim şoka girdi kollarını bacaklarını oynatıyodu zıplıyor gibi popoyu kaldırıp bırakıyodu. çok tatlılar yaaa maşallaaahhh.

bende dayanacak gücüm olmasa da gözümden yaş akıyo artık yinede çalışmak zorundayım napayım. senin hiçbişeyin yok çok iyisin dedi mi deliriyorum.

eskiden şöyle zorluk vardı böyle zorluk vardı. biz ne çektik ben hiç kalkamazdım hep kusardım senin neyin var çok iyisin böyle hamilelikte ne var...
herkes çektiğini bilir ya bişey diyemiyorum artık. ben çalışmak zorundayım sonuçta ve benim kusuyo olmam veya hamile olmam işyeri sahiplerinin yada yanında çalışanların umrunda değilki. kus ağla sızla naparsan yap ama çalışmalısın. ama bunu algılayamıyo işte kadın.

amin cnm...vardır mutlaka canım ya..

arkadaşlar birşey soracam face deki grupta gülben ergenn fotosumu var

evet

petunyaaaaaaaaaaaaa çok özendim canım yaaaaaaaa bende bebemi çok özledimmmm görmek istiyorummmmmmmmmmm yaaaaaaaaaa

bende özele gidiyorum ama hiç 3 boyutluda görmedik
ilk fırsatta annemden isticeeeeemmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…