canım asma yaprağından sarma yaptır kendine üzerine bol limon koydur.. tuzlu ve hafif ekşili iyi oluyor. hemde o kadar çok kalsiyumu varki süt içeceğine asma yaprağı ye... bende içemiyorum hiç ama hiiiçç sütü... normaldede içemezdim şimdi aslaa...
şirkette bide sırf erkeklerle çalışıyorum.tek bayan benim.arkadaşlar sağolsunlar pek beni anlayamadıkları için. parfüm sıkmayın diyorum sabah sıkmazlarsa akşama odada sıkıyorlar. bunaldım artık. kusup kusup oturup çalışmaya devam etmek zorundayım.
akşam bide kayınvalidem diyo senin hiçbişeyin yok kussanda iyisin yatmıyosun.ben hamileyken yataktan çıkmıyordum. dedim ben çalışıyorum anne nasıl yatayım.senin gibi evde olsam bende yatarım. ama çalışmak zorundayım o yüzden de güçlü olmak zorundayım. kendimi bırakırsam nasıl işe gideyim.
Eki Görüntüle 263155
yaa ben dayanamdım yükledim fotoyu..şunun ayaklarına bacaklarına bi baksanıza ya, o bacaklar öyle nasıl üst üste atılırda o ayaklar öyle sarılır hala aklım şaşıo, bakıp bakıp gülüyom...bu nasıl bi duygu ya..Nazar
oyoyyy maşallah senin ellerine ayaklarınaaEki Görüntüle 263155
yaa ben dayanamdım yükledim fotoyu..şunun ayaklarına bacaklarına bi baksanıza ya, o bacaklar öyle nasıl üst üste atılırda o ayaklar öyle sarılır hala aklım şaşıo, bakıp bakıp gülüyom...bu nasıl bi duygu ya..Nazar
şirkette bide sırf erkeklerle çalışıyorum.tek bayan benim.arkadaşlar sağolsunlar pek beni anlayamadıkları için. parfüm sıkmayın diyorum sabah sıkmazlarsa akşama odada sıkıyorlar. bunaldım artık. kusup kusup oturup çalışmaya devam etmek zorundayım.
akşam bide kayınvalidem diyo senin hiçbişeyin yok kussanda iyisin yatmıyosun.ben hamileyken yataktan çıkmıyordum. dedim ben çalışıyorum anne nasıl yatayım.senin gibi evde olsam bende yatarım. ama çalışmak zorundayım o yüzden de güçlü olmak zorundayım. kendimi bırakırsam nasıl işe gideyim.
ben onun elini ayağını heryerini yerimmmmm maşallahh süphanallahhhh yavrum yaa keyfine nasılda düşkün
sana da günaydın canım gözün aydın valla yapabildiğimiz kadar naz yapalım bi daha nerde geçecek bu fırsat elimize demi ama bende 2 aydır evde yemek yapmıyorum tazı gibiyim tüm kokuları ayırt ediyorum ne zormuş Allahtan annemde kayın validem de yakın bi akşam birine bi akşam birine gidiyorum yemeğe
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yedirmem kuzumu, ben yicem onu.......................
bizde yiyelim ucundan yaa nolcekkk parmaklardan ısıralım
bu arada faceten fotolarına baktım şeker memleketime alanyama gitmişsiniz ayy çok özledim yaa
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yedirmem kuzumu, ben yicem onu.......................
yaaaaaa süperr ama çookkkkkk güzeeeeeeeelllllllll..... allahım nazarlardan saklasınn..Eki Görüntüle 263155
bugüne kadar hep siyah beyazdı, yine muaynede siyah beyaz gidioduk, dr bi tuşlara bastı falan buda 3 boyutlu didi...ula ididm madem böylesi var ne yoryon beni be kadın:)) inş. sende görürüsün cnm..ya walla varya o bacakları şimdiden ısırmak istiom, zor tutyom kendimi, bildiğin bacak ya..
ah bak canım çekti şimdi
bugüne kadar hep siyah beyazdı, yine muaynede siyah beyaz gidioduk, dr bi tuşlara bastı falan buda 3 boyutlu didi...ula ididm madem böylesi var ne yoryon beni be kadın:)) inş. sende görürüsün cnm..ya walla varya o bacakları şimdiden ısırmak istiom, zor tutyom kendimi, bildiğin bacak ya..
ayy annemde onu dio...telefonda konuşyoz annem dio çok şükür ablanla benim gibi yatklara düşmedin..anne diom evde olsam düşerdim yani ama çalışyom, bu memlekette tek başımayım, eşimde olmasa evimi pok götürcek ama ayakta durmak zorundayım yani..yoksa nazlanacağım bi durum olsa emin ol bende hastaneden çıkmam
oyoyyy maşallah senin ellerine ayaklarınaa
çok zor canım kimse anlayamıyor işte
biride bana anlatsa abartıyosun derdim ama yaşayan biliyor işte Allah yardımcımız olsun
benim kayınvalidede öyle ben başımı kaldıramıyodum diyo sen iyisin diyo
dur bi dahakine bende diyim çalışıyorum nasıl yatayım diye. dediğin gibi evde olsak bizde yatar dinleniriz en sağlıklı şekilde hemde
mecbur gelip gidiyoruz işte
yaaaaaa süperr ama çookkkkkk güzeeeeeeeelllllllll..... allahım nazarlardan saklasınn..
bizimkide hep syah beyaz varmı acep 3 boyutlu ,,özel hastane ama olması lazım,türk filmi tadında izliyoruzçok özeniyom ben 3 boyutlulara...
ahh kıyamam yaa ... hemen anne gücü devreye girmelibende anne gücünü kullandım..
arkadaşlar birşey soracam face deki grupta gülben ergenn fotosumu var
amin cnm...vardır mutlaka canım ya..
evet
canım benim, benim en yakın arkadaşım alanyaya gelin gtti, orasıda ona gurbet..bi kaç kere gitmek nasip oldu yanına, çok yalnız orda, cikcillide yaşıo....bebe olunca bundan sonra gitmek zorda bakalım yinede:)) tuni ya parmakları bile belliydi biliomusun..[/QUOT
alışır inş. ya alanya güzeldir en azndan vakit geçirecek çok şey var benim burda bi pok yok anasını satayımama gurbet yinede gurbet işte yavrucum..
yaa işte diyorumyaa ayak parmaklarını ısıracam onun Allahım nazarlardan saklasın nazarımız değmesinde eminim çok garip ve süper bi duygudurayy bende sağ salim görebilsem inş...
yaaaaaa süperr ama çookkkkkk güzeeeeeeeelllllllll..... allahım nazarlardan saklasınn..
bizimkide hep syah beyaz varmı acep 3 boyutlu ,,özel hastane ama olması lazım,türk filmi tadında izliyoruzçok özeniyom ben 3 boyutlulara...
ahh kıyamam yaa ... hemen anne gücü devreye girmelibende anne gücünü kullandım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?