2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar okduğuma göre sağlık bakanlığı nmdemir damlası ile ilgili haberi yalanlamış,güvenle kullanabilirsiniz demiş,bilmiyorum neye inanalım

artık bizde neye inanacagımızı şaşırdık ben kestim ilacı ama biz kulanmak zorundayız aşırı kansızlıgı var eşim internete bi ilaç buldum dedi demin aradı bitkiselmiş doktorumuza danışıp onumu kullansak acaba salıya konturole gidecez o zaman bi sorayım :50:

kızlar suan emirhanın baya bi ateşi var.baygın vaziyette ıh ıh diyerek güya uyuyor.yavrum ya.valla dayanamadım calpol verdim ama faydası yok.niye böyle olduki.2.aydaki aşıda bişey olmamıştı.galiba bayramda da biraz üşüttü.şimdi ikiside birbirıne karıstı.acaba bogazlarındamı bisey var.yoksa aşıdanmı?buarada asıların bırı karma aşı,biride zatürre aşısıymış.

gecmiş olsun canım bizede hemşire 2 ci ayda ateş olmadıysa bundada olmaz aynısı dedi ama bizim kızdada ateş de huzursuzlukta çok oldu bende 2 kere caopol verdim yazık resmen inliyo huzursuzdu

geçmiş olsun kızlar,bebişleriniz iyidir şimdi umarım...
dilekcan06 canım bayramın etkisiye böyle olmuştur belki üşütmüşsündür efe de bayramda bu yana pek mızmız gece hiç ama hiç uyumuyor normalde düzene sokmuştuk her şey alt üst oldu sennkide öyledirbelki

dilekcan06 canım bayramın etkisiye böyle olmuştur belki üşütmüşsündür efe de bayramda bu yana pek mızmız gece hiç ama hiç uyumuyor normalde düzene sokmuştuk her şey alt üst oldu sennkide öyledirbelki
Bence de bayramın etkisindendir, farklı yerler, ortamlar, farklı insanlar görmek bebekleri etkiliyor, benim burada ziyarete gidecek akrabam olmadığı halde alışveriş merkezine ya da dışarı gezmeye çıktığımızda bile oğlumun düzeni bozuluyor ya uyuyamıyor mızmızlanır.

kızlar suan emirhanın baya bi ateşi var.baygın vaziyette ıh ıh diyerek güya uyuyor.yavrum ya.valla dayanamadım calpol verdim ama faydası yok.niye böyle olduki.2.aydaki aşıda bişey olmamıştı.galiba bayramda da biraz üşüttü.şimdi ikiside birbirıne karıstı.acaba bogazlarındamı bisey var.yoksa aşıdanmı?buarada asıların bırı karma aşı,biride zatürre aşısıymış.

canım benim de bu aşılardan sonra ateş oldu ilk kez.iki kere kalpol verdim.sirkeli suyla ateşini almaya çalıştım o çok iyi geldi dene istersen.

kızlar son bir haftadır resmen zeynebim huy değiştirdi.zaten çok uslu bi bebek değildi iyice çıldırdı:)sanki o gazlı dönemlere geri döndük..acaba bu ayda gaz olabilir mi ya da diş mi çıkarıyo.emmek istemio açlığa yenilip alınca 4-5 kez çekip ağlıyo..ne yapacağımı bilemiyorum.18 nisan doğumlu.şu ana kadar sadece anne sütü aldı.biberon almıyo onun için kaşık maması aldım hippin yulaflı ve elmalı..daha önce de yazmıştım kızım sadece 300gr aldı bir ayda..çok istemesem de artık mama da vercem.dün yulaflı olanı denedim galiba kızım beğendi yedi biraz. iyi mi yapıyorum bilmiyorum ama aç olmasından iyidir heralde..bu aralar çok ağlıyor neden çözemiyorum..ankarada şöle iyi bi doktor bulsammm:((( hep aynı şeyleri diyen doktorlardan bıktım...

kızlar son bir haftadır resmen zeynebim huy değiştirdi.zaten çok uslu bi bebek değildi iyice çıldırdı:)sanki o gazlı dönemlere geri döndük..acaba bu ayda gaz olabilir mi ya da diş mi çıkarıyo.emmek istemio açlığa yenilip alınca 4-5 kez çekip ağlıyo..ne yapacağımı bilemiyorum.18 nisan doğumlu.şu ana kadar sadece anne sütü aldı.biberon almıyo onun için kaşık maması aldım hippin yulaflı ve elmalı..daha önce de yazmıştım kızım sadece 300gr aldı bir ayda..çok istemesem de artık mama da vercem.dün yulaflı olanı denedim galiba kızım beğendi yedi biraz. iyi mi yapıyorum bilmiyorum ama aç olmasından iyidir heralde..bu aralar çok ağlıyor neden çözemiyorum..ankarada şöle iyi bi doktor bulsammm:((( hep aynı şeyleri diyen doktorlardan bıktım...

canım bir çogumuzda aynı sorun var ve ben halen çözmüş degilim son 1 aydır resmen ahsen de çıldırdı memeyi görünce bagırıyo başta çok üstelemedim ve sonuç ayda sadece 200 gr aldı şimdi ayagımda salıyorum yarım dalıyo hemen memeye alıyorum sonrada odanın içinde resmen dört dönüyoruz zıplaya zıplaya mesela sabah sekizde en son emişti bide demin ikide zorla tuturdum benimkide biberon tutmuyo mamayıda yemedi kendi özel doktorumuz hemen mamaya başla ddedi çarşamba günü aşısı vardı ordaki aile hekimide 1 ay daha memeyi zorla gene olmazsa mamaya başlarız dedi bakalım salı günü doktor konturolümüz var hiç kilo almamışsa bende artık mamayı zorlıyıcam başka şansımız yok:50:inşallah düzelir canım allah hepimizin yardımcısı olsun canım gercekten zor

ve bayram şekerim benim $418973_376010395802208_2022492007_n.webp$523138_376010305802217_1213131166_n.webp

nasılız?eee sizinkileride bekliyoruz

gecmiş olsun canım bizede hemşire 2 ci ayda ateş olmadıysa bundada olmaz aynısı dedi ama bizim kızdada ateş de huzursuzlukta çok oldu bende 2 kere caopol verdim yazık resmen inliyo huzursuzdu

Sagol canım.sabah 6da gene ateşi vardı.bi calpol daha verdim valla.suan hala mızmızlanıyor.

Canım dogru söyluyosun.bayram düzenimizi bozdu.aşıyla biraraya gelince hafifte üşütmede vardı.ateş oldu işte.dunden beri emmedi aç bekledi valla.şuan ilkkez bebelac sütlü pirinclisini almıştım.beğendi onu yiyor.ama kaşıkla begenmedi.biberonla aldı.

Kızlar merabalar nasılsınız? Hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum...
Bebişler nasıl aranızda ek gıdaya geçeninz oldu mu hiç? Benim oğlum 4.5 aylık oldu yavaş yavaş başlamak istiyorum etrafımdan araştırdığım öğrendiğim kadarıyla herkes 6 aydan önce başlama taraftarı.6 aydan sonra başlandığında güçlük çekliliyomuş.Sizler ne düşünüyosunuz bu konuda

Kızlar merabalar nasılsınız? Hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum...
Bebişler nasıl aranızda ek gıdaya geçeninz oldu mu hiç? Benim oğlum 4.5 aylık oldu yavaş yavaş başlamak istiyorum etrafımdan araştırdığım öğrendiğim kadarıyla herkes 6 aydan önce başlama taraftarı.6 aydan sonra başlandığında güçlük çekliliyomuş.Sizler ne düşünüyosunuz bu konuda

bizde 4 ayımızı doldurduk yeni.ben sımdıye kadar tattırdım bi çok seyı..oglum ve kızımda 4 aylıktan sonra valla öğün olusturmuştum öğlenleyin corba yoğurt falan dıye..ama emirhanda daha baslamadım..gecen gün 3-4 yemek kasıgı gelecek kadar yogurtlu corba yedırmıstım..abartısız soyluyom valla tam 8 saat kalkmadan uyudu..baslayacam bende..demekkı tam doyuramıyorum memeyle oglumukı tam doyunca bu kadar guzel uyudu dıye dusundum :(

Back
X