2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Kızlar,
benim oğlum ctesi gününden beri kakasını yapmıyor. 5. gün bugün. herhangi bir rahatsızlığı yok. zeytinyağı içiriyorum ama yapası yok galiba.. gaz çıkarıyor, kötü de kokmaya başladı.. napsam bilemedim.. takılmamaya çalışıyorum ama neden yapmıyor. günde 2 kere yapıyordu birden bire değişti. Doktora götürmedim. götürsem mi bilemedim. huysuzluğu yok. tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba canim benim oglusumda ayni seninki gibiydi gunde iki jez yaoardi su uc gundur yapmio kakasini dun zeytin yagi icirdim yapmadi yapana kadar bekliycez heralde durmadan poposuna bakiom yapti mi die yapsa da rahatlasak yaaaaaa

sadece anne sutu aliyorsa bir haftaya kadar normalmis. Biriki gun daha yapmazsa bir gotur istersen doktora.
Ben seftali vermistim o gun yapmamisti zaman zaman bizim yedigimiz ictigimiz bile etkiliyordur sorun etme.
Pazartesi goturursun

Dereotu çok arttırıyormuş bende denemek istiyorum.. Moralim bozuluyor of.. içim daraldı.. minicik gögüslerim. yumuşacık.

En az 3litre su ic cnm
Taze soganli dereotlu bir salata
Aralarda azcik tahin helvasi
Artacak elbet kafana takma taktikca gelmiyor
Benimkiler de balon gibi sonuyior bazen
Napiim ya mama veriyorum ya buzluktan sut indiriyorum
Dua ediyorum evladimi gidasiz birakma Rabbim diye

sadece anne sutu aliyorsa bir haftaya kadar normalmis. Biriki gun daha yapmazsa bir gotur istersen doktora.
Ben seftali vermistim o gun yapmamisti zaman zaman bizim yedigimiz ictigimiz bile etkiliyordur sorun etme.
Pazartesi goturursun

Ben de seftali yrdirmistim ondan sonra oldu acaba bizi de mi o etkiledi.sizde oyle bi etki yaptiysa bizde de yapmistir

canım aynı sorunu 2 gün önce oğlumla yaşadık 6 gün yapmadı gazı çok kötü kokmaya başladı ki bu kakanın bağırsaklarda çok kalmasından olurmuş bende bir çay kaşığı zeytinyağı içirdim öğlen, akşama da şekersiz kayısı suyu kaynatıp içirdim ve sonuç bele kadar iki kere bez değiştirdim.

Benimde hamilelikten kalan 2 kilom var ama toplamda bes kilo vermek istiyorum ama azmimi kaybettim nisan anneleri zayifliyor diye diyet gunlugu mu acsak ne gaza getitsek birbirimizi nr guzel olur

Benimde hamilelikten kalan 2 kilom var ama toplamda bes kilo vermek istiyorum ama azmimi kaybettim nisan anneleri zayifliyor diye diyet gunlugu mu acsak ne gaza getitsek birbirimizi nr guzel olur

benim oğlum tam 13 gün yapmadı :) artık heryer kokuyordu o duruma geldik ama hiç bir huysuzluğu yoktu...tam 4 doktor gezdim hepside normal dedi...gerçekten normalmiş ama eğer anne sütü alıyorsa normal..anne sütünün tamamı sindirilebildiği için kaka olmuyormuşki çocukda yapsın :):):) neyse mama vermeye başladım günde 2 kere gene yapmadı günlerçe bekledik diyorum ya 13.gün kendi yaptı kaka periyodumuz 9.10.13 gün ..bazende beklemekden sıkılıp ona fitil koyduk ..ek gıdalara başladık ve başlamamızla mucize oldu oğlum 3 yada 4.gün kendisi yapıyor meyve suları bayagı düzenledi..zaten artık mama veriyorum tabiki zorla çünkü mama yemek istemiyor benide emmiyor illa anne sütü olacak ama biberonda bir mama bir anne sütü karışık beslenme oluştu artık çocukta neyse eğer sıkıntısı yoksa karnı sert değilse,sancı durumu filan yoksa bırak ne zaman isterse yapsın....ben her kaka yaptıgında mutluluktan ağladım kafaya çok takıyordum doktorlara kızıyordum ..ama haklılarmış normal miş :):):)

Kendimi yatak odamiza kilitledim

Kulakligimi taktim

Ogluma mama yapmasi icin su kaynattim ve biberonu sterilize ettim

Esimle kavusana kadar girdigim onca cabaya verdigim onca emege deger miydi diye sorgulayacagim

Oglum aglarsa duymamak icin muzigi sonuna kadar actim

Psikolojim altust durumda

Rabbim yardim et

Esiyle mutlu olanlar da sukretsin

canım kendine ve oğluna yapma bence bunu...al oğlunu yanına öyle kilitle kapılarını barii...yazık değilmi bebişine ağlayacak duracak eşin belkide sinirle oğlunla ilgilenmeycek yada ilgilense bile niye oğluna haksızlık ediyorsun ki...onun suçu ne *? annemle babam tartışınca annem beni ve kardeşimi hep yanında tutardı yedirir içirir dibimizden ayrılmazdı kapıyı kilitleyip annemin yatak odasında oturduğumuz çok olmuştur annem babamı cezalandırırken bizi hiç cezalandırmadı ..!!!! yapma arkadaşım al oğlunu yanına ilgilen bebeğinle ona bakarak düşün değermi değmez mi ?

Ben hallederim diye tek bir otel dahi aramamis
Be adam konustul mu karar verdik mi cocukla nasil bakayim arastirayim
Cocuklu olmak nasilmis gorsun
Dayanamiyorum zaten oglu? Agladikca cikiyorum
Delirecek gibiyim
2saat arabayla gezdim bir yere cakasim geldi
Ramazanda da sahir ve iftar veren biryer bakacaktik
Surekli yatti ya da oyun oynadi
3hafta boyunca evde oturduk
Su 4gun bari azicik nefes alayim dedim
Oglumu da alip gitmek istiyorum

H
Canım allah sabır versi kıyamam ben o bebişe yanina al sen onu babasini da baska turlu cezalandir bence onun agladigini duydukca daha cok uzulursun niye yapiyorum dersin vicdan azabin daha cik olur bazen ben de senin gibi yapiyorum bebek bakmasi zor anlasin diye sonra agladigini duyunca hemen yanina gidiyorum pisman oluyorum sorun her neyse en kısa zamanda halledersin umarim etrafa guluxukler sacarsin herkes kiskanir senin mutlulugunu insallah

sert meyveleri ne yapacaz peki? bu ek gıda işi çok karışık gibi ben daha geçmedim sadece tadımlık olsun diye veriyorum ama 6 aydan sona aktif bi şekilde geçicez mecbur o zaman ne yapacaz bilmiyorum:??*

Kızlar ben bi kez elma suyu bi kez de şeftali vermiştim hangisinden oldu bilmiyorum ama oğlumun cildi pütür pütür oldu alerji yaptı sanırım zamanla geçer mi ne dersiniz

Kızlar ben bi kez elma suyu bi kez de şeftali vermiştim hangisinden oldu bilmiyorum ama oğlumun cildi pütür pütür oldu alerji yaptı sanırım zamanla geçer mi ne dersiniz

şeftaliden muhtemelen,arkadaşımın oğlunun da çenesi kızarmış şeftali, verince,elma pek alerji yapmıyo bildiğim kadarıyla

sen eşin bebekle ilgilenmediği için mi bu kadar öfkelisin yoksa başka bir nedeni mi var?Bebeğinin bunda hiç suçu yok ama bunu unutma,eşine istediğin gibi tepki gösterebilirsin ama sana ihtiyacı olan bir varlığa,üstelik kendi parçana bunu yapmaya hakkın yok,seni bunaltsa bile bebeğin ya sabır çekip ilgileneceksin,buradaki forumlarda genetik hastalıktan dolayı gelişim geriliği yaşayan,sara nöbeti geçiren bebekleri olan annelerin , annenin süreki fizik tedavilerle,ilaçlarla uğraştığı,bebeğimin gelişimini bi nebze olssun ilerletebilir miyim diye çırpındığı forumlara bi bak ve haline şükret,bebeğin sağlıklı sıhhatli diye yat kalk dua et,o forumları takip ediyorum bazen bebeklerin sağlık durumu nasıl acaba gelişme var mı diye merak ediyorum, okurken gözlerim doluyor,o aNNELER bebeklerinin en ufak tepkisinde mutluluktan havaya uçuyorlar,biz yok 4 aylık oldu soluna dönüyo mu diye takarken,onlar 11 aylıkken destekli oturmaya başladı diye seviniyorlar,sense bebeğini bırakıp odanın kapısını kilitleyip bir de kulaklık takıyosun sesini duymayayım diye,çok kızdım sana çok,evliliğinde problem yaşıyo olabilirsin ama bunun sorumlusu bebeğin değil,bunuona yapma,Allah sorar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…