Kızlar,
benim oğlum ctesi gününden beri kakasını yapmıyor. 5. gün bugün. herhangi bir rahatsızlığı yok. zeytinyağı içiriyorum ama yapası yok galiba.. gaz çıkarıyor, kötü de kokmaya başladı.. napsam bilemedim.. takılmamaya çalışıyorum ama neden yapmıyor. günde 2 kere yapıyordu birden bire değişti. Doktora götürmedim. götürsem mi bilemedim. huysuzluğu yok. tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kızlar,
benim oğlum ctesi gününden beri kakasını yapmıyor. 5. gün bugün. herhangi bir rahatsızlığı yok. zeytinyağı içiriyorum ama yapası yok galiba.. gaz çıkarıyor, kötü de kokmaya başladı.. napsam bilemedim.. takılmamaya çalışıyorum ama neden yapmıyor. günde 2 kere yapıyordu birden bire değişti. Doktora götürmedim. götürsem mi bilemedim. huysuzluğu yok. tavsiyelerinizi bekliyorum.
Dereotu çok arttırıyormuş bende denemek istiyorum.. Moralim bozuluyor of.. içim daraldı.. minicik gögüslerim. yumuşacık.
sadece anne sutu aliyorsa bir haftaya kadar normalmis. Biriki gun daha yapmazsa bir gotur istersen doktora.
Ben seftali vermistim o gun yapmamisti zaman zaman bizim yedigimiz ictigimiz bile etkiliyordur sorun etme.
Pazartesi goturursun
Kızlar,
Selam,
benimde sütüm azaldı bu ara... bi artıyo bi azalıyor.. genelde hamur işi yediğimin ertesi günü çok azalıyo...
doğumdan sonra 1 kilom kaldı ama vermem gereken 5 kilom var... yeni kıyafette almak istemiyorum bu kiloyu kabullenmek istemiyorum..
Selam,
benimde sütüm azaldı bu ara... bi artıyo bi azalıyor.. genelde hamur işi yediğimin ertesi günü çok azalıyo...
doğumdan sonra 1 kilom kaldı ama vermem gereken 5 kilom var... yeni kıyafette almak istemiyorum bu kiloyu kabullenmek istemiyorum..
Selam,
yine misafir geliyo :) kızlar dua edin de bugünümüde enerjim tükenmeden geçireyim dermanım kalmıyo
Kızlar,
Kendimi yatak odamiza kilitledim
Kulakligimi taktim
Ogluma mama yapmasi icin su kaynattim ve biberonu sterilize ettim
Esimle kavusana kadar girdigim onca cabaya verdigim onca emege deger miydi diye sorgulayacagim
Oglum aglarsa duymamak icin muzigi sonuna kadar actim
Psikolojim altust durumda
Rabbim yardim et
Esiyle mutlu olanlar da sukretsin
canım kendine ve oğluna yapma bence bunu...al oğlunu yanına öyle kilitle kapılarını barii...yazık değilmi bebişine ağlayacak duracak eşin belkide sinirle oğlunla ilgilenmeycek yada ilgilense bile niye oğluna haksızlık ediyorsun ki...onun suçu ne *? annemle babam tartışınca annem beni ve kardeşimi hep yanında tutardı yedirir içirir dibimizden ayrılmazdı kapıyı kilitleyip annemin yatak odasında oturduğumuz çok olmuştur annem babamı cezalandırırken bizi hiç cezalandırmadı ..!!!! yapma arkadaşım al oğlunu yanına ilgilen bebeğinle ona bakarak düşün değermi değmez mi ?
Kendimi yatak odamiza kilitledim
Kulakligimi taktim
Ogluma mama yapmasi icin su kaynattim ve biberonu sterilize ettim
Esimle kavusana kadar girdigim onca cabaya verdigim onca emege deger miydi diye sorgulayacagim
Oglum aglarsa duymamak icin muzigi sonuna kadar actim
Psikolojim altust durumda
Rabbim yardim et
Esiyle mutlu olanlar da sukretsin
canım ben de ek gıdaya geçtim yaklasık bir haftadır doktorum liste verdi.meyveleri cam rendeden geçirdikten sonra tel süzgeçten geçir diyo çok pütürlü olmuyo daha rahat yiyor benim ki istersen sen de dene.sert meyveler süzgeçten geçmiyo ama şeftali kayısı gibi yumuşak meyveler güzel oluyor.
Kızlar ben bi kez elma suyu bi kez de şeftali vermiştim hangisinden oldu bilmiyorum ama oğlumun cildi pütür pütür oldu alerji yaptı sanırım zamanla geçer mi ne dersiniz
Ben hallederim diye tek bir otel dahi aramamis
Be adam konustul mu karar verdik mi cocukla nasil bakayim arastirayim
Cocuklu olmak nasilmis gorsun
Dayanamiyorum zaten oglu? Agladikca cikiyorum
Delirecek gibiyim
2saat arabayla gezdim bir yere cakasim geldi
Ramazanda da sahir ve iftar veren biryer bakacaktik
Surekli yatti ya da oyun oynadi
3hafta boyunca evde oturduk
Su 4gun bari azicik nefes alayim dedim
Oglumu da alip gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?