kızlar bu demir damlasıylabaşım belada nezaman versem illa biyerler lekelenıyo tamam yıkayınca çıkıyo ama üstbaş değiştirmekten bana fenalıklar geldı bide hiç sevmıyo gıyınmeyı soynurken gülüyo giyinirken ağlıyo bişeylerin içine katıp vermeezmıyız doktorada sormayı akıl edmemeişim
kızlar bebişlerinize kışlık kıyafet aldınızmı havalar serinlemeye başlar artık biz artık şort falan giyemiyoruz ahsene iyi bi alış veriş yapmam lazım bakalım ne zaman fırast bula bilirsemen sevdigim şey alış veriş ama ahsenle nekadar sürer en fazla 1 saat
Kızlar geçen haftadan beri boğazım ağırıyor birkaç gün iyiydi bu gün yutkunamıyorum kıpkırmızı, burnumda hafiften yanıyor korkuyorum ben de kronik bronşit var, en son hamileyken olmuştum 2 hafta ölmüştüm iğneler serumlar,antibiyotikler. Ihlamur, salep içtim deniz tuzu kullanıyorum ama pek fayda etmedi, emzirirken kullanılabilen ilaç var mı
Allah kolaylık versin canım, benim annem bugün geliyor hem özledim hem çok yorulmuştum, kimse insanın annesi gibi olamaz, inşallah sen de bir an önce annene kavuşursun. Merak ediyorum ileride bebişlerimiz de bize bu kadar düşkün olacak mı. Gerçekten herkes çocuk doğurabilir ama önemli olan bakmak ve ilgilenmek, onu geleceğe hazırlamak, hiç de kolay değilmişHerkese merhabaa.Geçmişi okuyorum 1 saattir.1 haftadır giremiyordum yoğunluktan..Çalışmaya başlayınca pc başına geçemez oldum.Kayınvalidem geldi,o bakıyor bebeğime..Ben de işten gelince herkese birden bakıyorumAkşamları yorgunluktan pestilim çıkyor adeta..Sırtlarım ağrıyor..Annem ay sonunda gelecek,sabırsızlıkla o'nu bekliyorum.Bu yorgunluğun yarısını bile yaşamam annem gelince :) Bebeklerimiz de büyüyor..Allahım sağlık sıhhat versin hepsine..Yazamasam da takipte olucam..Sevgiler herkese..
Herkese merhabaa.Geçmişi okuyorum 1 saattir.1 haftadır giremiyordum yoğunluktan..Çalışmaya başlayınca pc başına geçemez oldum.Kayınvalidem geldi,o bakıyor bebeğime..Ben de işten gelince herkese birden bakıyorumAkşamları yorgunluktan pestilim çıkyor adeta..Sırtlarım ağrıyor..Annem ay sonunda gelecek,sabırsızlıkla o'nu bekliyorum.Bu yorgunluğun yarısını bile yaşamam annem gelince :) Bebeklerimiz de büyüyor..Allahım sağlık sıhhat versin hepsine..Yazamasam da takipte olucam..Sevgiler herkese..
kızlar oğlumda dizanteri çıktı ya( son zamanlarda çok sık kaka yapar olmuştu bugün öğrendk çok üzgünüm
kızlar oğlumda dizanteri çıktı ya( son zamanlarda çok sık kaka yapar olmuştu bugün öğrendk çok üzgünüm
allah şifa versin canım geçer inşalaalh bu dizanteri herkeste oluyor artık nedense peki neden bulaşıyormuş doktor bişi dedi mi bu konuda
gecmiş olsun canım allah şifa versin
teeşekkür ederim ben de anlamadım neden oldu genelde kullanacağı oyuncağa kadar sterilize ederim gün aşırı su içeceği biberonunu kaynatırım kıyafetleri falanda keza öyle genelde bu çiğ sebzeden çeşme suyuyla banyo ettriyorum su yutuyo ondan olmuştur deniliyo fakat ben hiç çiğ sebze yedirmedim, tabi banyo suyunuda kaynatmıyorum ondan olabileceği aklıma geliyor..
çok teşekkürler...
teeşekkür ederim ben de anlamadım neden oldu genelde kullanacağı oyuncağa kadar sterilize ederim gün aşırı su içeceği biberonunu kaynatırım kıyafetleri falanda keza öyle genelde bu çiğ sebzeden çeşme suyuyla banyo ettriyorum su yutuyo ondan olmuştur deniliyo fakat ben hiç çiğ sebze yedirmedim, tabi banyo suyunuda kaynatmıyorum ondan olabileceği aklıma geliyor..
valla banyo suyunuda kaynatırsak yandık demektir..... :26:
geçmiş olsun canım,belki de bu kadar dezenfekte etmemek daha iyidir,ne bileyim,ben sadece ilk aldığımda kaynatıyorum emziğini falan,sonra bi daha kırk yılda bir,mama kaşığını,tabağını falan da kendi özel bulaşık süngeri var,onunla sıcak suyla yıkıyorum o kADAR,oyuncaklarını da öyle 2 günde bir steril falan da etmiyorum çüünkü zaten ne bulıursa ağzına götürüyor kaşla göz arasında,biz dur diyene kadar o arada tv kumandası falan ağzına değmiş oluyo,o nedenle oyuncaklarını sürekli yıkamayı gereksiz bulmaya başladım artık,eskşden çocuklar toz toprak içinde oynarmış bahçeli evlerde,bağışıklık sistemi güçlensin bence çok da kasma,demek ki olacağı varsa oluyor,banyoda illa su yutuyorlar bir kaç damla da olsa,bulunduğunuz yerdeki sular mı pis acaba?ben havuç suyunu falan sıkıp veriyorum arada çiğ sebze olarak bir kaç haftadır,yine de tedbirli olmak gerek ,peki Kakasının renginde ya da kıvamında değişiklik var mı,ishal gibi falan mıydı?Yoksa normal kaka ama sayısı mı çok,günde kaç kere yapmaya başladı?En azında biz de dikkatli olalım
valla banyo suyunuda kaynatırsak yandık demektir..... :26:
doğum yaptığım ilk aylarda hayırlı olsuna gelen biri anlattı,bu ilk çocuğunda steril olsun diye kasmış da kasmış,banyosunu Erikli su alıp damacanayla,onla yaptırıyormuş,doktor doktor geziyoduk bebekken dedi,hep hasta oluyordu dedi,en sonunda çocuk doktorlarından birisi demiş ki:Sen çok fazla hijyenik ortam yaratmışsın,çocuğunun bağışıklığı düşük kalmış,o ndenle en ufak mikrobik ortamda hastalanıyor,ikinci çocuğunda bunların hiçbirini yapmadım,hiç büyük oğlum gibi hasta olmadı,çok nadir doktopra gittim,aman abartma hijyeni dedi bana.Ben de aynı fikirdeyim,özellijkle habire biberondu ,suluktu kaynatmıyorum,oyuncaklarını arada sırada yıkıyorum,emziği yere düşünce suyla yıkayıp veriyorum (bunu TV de duydum,her yere düşünce bazı anneler emziği ya çöpe atar ya da jemen kaynatır,yapmayın demişti),ve nazar değmesin 6. ay bitiyo,daha burnu bile tıkanmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?