2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Migi sana cevap verdi suclu oldu! Daha gecen ay kimse yazdiklarima cevap vermiyor diye trip atiyordun. Simdikii uslubuna bak! Ayrica saldirlmani gerektirecek bi cevapta yazmamis! Tamam?

Size kimse kötü anne oldugunuzu söylemedi. Gerginsiniz cocugunuz hasta sakin olun bence. Rabbim şifa versin kızınızada. Arkadaş sadece sakınan göze cöp batar demeye calısmıs sanırım gücenmenize gerek yokki.

kızlar bebekleri susturmak için ne yapıyorsunuz ben artık tükendim büyük kızda gidince ahsenle lavaboya bile gidemiyorum gercekten çok yoruldum

kızlar bebekleri susturmak için ne yapıyorsunuz ben artık tükendim büyük kızda gidince ahsenle lavaboya bile gidemiyorum gercekten çok yoruldum

Kalabalıga ve ilgiye alısmıs bebekleri oyalamak biraz zor.5 kisilık bir aile olduk biz kalabalıktan kastım bu.surekli bırı gıdıyo bırı gelıyo 4 kişi ilgılenıyoruz yani.yanlız kalamıyor senı anlıyorum.benim buldugum bıkaç yöntem var.kücük hışırdayan bi poşeti ortadan bi dugum daha atarak eline veriyorum.onun sesine bayılıyor.tabi gozlem altında tutarak.bu sekılde bisi olmaz ama bogulma rıskine karşı tedbırle.sonra ses cıkaran hafif kücuk renkli tesbihlere bayılıyor.bu sayede sesli seylere alıstı son gunlerde çıngıragıyla da oynar oldu.bunlarla oynarken beşigine bırakıyorum.ters bıle donuyo icinde aklım kalmıyor.birde kucuk pet şişeyle oynamayada bayılıyor.sende dene bakalım canım ahsene. belki bunlar işe yarar.

bende oyun halısına bırakıyorum önce asılı oyuncaklar neden gelmiyo diye aglıyo onları eline veriyorum elinden düştügü an aglamaya başlıyo yani kamera olsada göstersem resmen sinir küpü şimdide oyun halısında ayna var o niye agzıma girmiyo diye aglıyo bu günlerde gececek ama sabrımda gücümde kalmadı

bir saat kahvaltı masasını topladım bide oturma odasın sadece toparladım süpürge ffilan degil yataklar halen acık kucagımda geziyoruz küçük hanımyere bıraktıgım an basıyo yagarayı halen kucagımda bize seranat yapıyo bu arada onu ögrenmiş sürekli bagırıyo

Migi sana cevap verdi suclu oldu! Daha gecen ay kimse yazdiklarima cevap vermiyor diye trip atiyordun. Simdikii uslubuna bak! Ayrica saldirlmani gerektirecek bi cevapta yazmamis! Tamam?

hayırdır canım sen forumda avukatlık görevini mi üstlendin?

hayırdır canım sen forumda avukatlık görevini mi üstlendin?

kimse kimsenin avukatı degil kimsede kimseyi tanımıyo burda daha öncede açıklamıştık size sadece sizin uslubunuz hoş degil arkadaş size bebegin çok üstüne düşme demiş neden bukadar sinirlendiniz anlamadım ben kızacak sinirlenecek birşey görmedim siz bebeginize hastalıgına çok üzüldügünüz için bu kadar büyük tepki veriyorsunuz bence

İMDAT! kızıma yoğurt yediremiyorum meyve rendelersem evet yiyor. Fakat hepde meyveli olmazki

İMDAT! kızıma yoğurt yediremiyorum meyve rendelersem evet yiyor. Fakat hepde meyveli olmazki

canım bende 2 kere denedim ilki hüsranla sonuçlandı 2 çisinde 2 yemek kaşıgı kadar çok istekli olmasada yedi ama ara verdim zorlamadım bi süre sonra tekrar dene

benimkide yemiyor bende bugün içine cicibebe ufaladım 7-8 tatlı kaşığı yedi buna şükür bir çay kaşığı bile yemezdi

canım bende 2 kere denedim ilki hüsranla sonuçlandı 2 çisinde 2 yemek kaşıgı kadar çok istekli olmasada yedi ama ara verdim zorlamadım bi süre sonra tekrar dene

Yaa canım gecen hafta ydirmistim yiyordu ama simdi yemiyor cadım bende fazla zorlamadım bıraktım artık

benimkide yemiyor bende bugün içine cicibebe ufaladım 7-8 tatlı kaşığı yedi buna şükür bir çay kaşığı bile yemezdi

Doktorumuz bana cicibebe daha erken dedi onuda veremiyorum ne yapicam bilemedim

walla çocuk hiçbir ek gıdayı yemiyor zaten normalde cicibebeden kahvaltı verdim onuda yemedi ama yoğurdun içine 2 tane koydum yedi valla o kadarda yesin bişey olmaz bence

walla çocuk hiçbir ek gıdayı yemiyor zaten normalde cicibebeden kahvaltı verdim onuda yemedi ama yoğurdun içine 2 tane koydum yedi valla o kadarda yesin bişey olmaz bence

bende sanmıyorum bi sorun olacağını ama iste dr öyle dedi ay ne biliyim ya şaşıyorum bazen ne yapicagimi

evlat nası bi şeyse atmaca kesilebiliyoruz anında Rabbimin işi öyle bi şefkat sevgi verio ki yüreğimize laf söleyeni parçalayasımız geliyo sakin ol tatlım migi sadece kendi duydugu ve yaptgını anlatmış. ben de eskiden çok sık kaynatıyordum şimdilerde kafamı çevirmemle halıyı kanepeyi şunu bunu yalaması bir oluyo o yüzden biberonu emziği filan çok sık kaynatmayı bıraktım
annelik zor iş vesselam. ama şunu anladım olacagı varsa amuda da kalksan oluo olmucaksa kirin pasın soğuğun içinde de olsa olmuo. biz ne kadar korursak boş Rabbim korusun

migiye önce güzel cvp yazmışsın sonrada kızmışsın anlamadımki ben seni avukatmısın dersın şimsdi banada ama herkes tecrubesız 2. 3. anne olanlar bıle her bebeğin huyu suyu ayrı sonuçta herkes yaşadıklarını öğrendıklerını paylaşıyor burda uslubun kırıcı bence kimse kimseden ekndını üstün tutmuyor topiğimiz çok güzel bibirimize güzel cvplar yazalım

ya kızlar ahsen 11 den beri uyutamıyorum uyumayıncada emmiyo emeyincede iyice huzursuzlandı resmen oturdum aglıyorum sinirlerim harap oldu artık kücücük çocuga bakamıyorum şu emme olayı artık resmen beni hayattan soguttu bişeyler yedireyim dedim onuda yemiyor şaştım kaldım en son sabah 9 da emişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…