Ha sen iyi anne oldun biz kötü annemi olduk.Senin çocuğun hastalanmadı çünkü hiç bişeyini dezenfekte etmedin...çok ilginç bi sebep sonuç ilişkisi açıkçası.....Bak birincisi ben oyuncaklarını ilk aldığımda kaynatıyorum biz kez o kadarınıda yapmak lazım değil mi sonuçta fabrikasyon bişey,ikincisi biberondan su veriyorum meme kısmında ağzından bulaşan yiyecek falan oluyo bunu da gün aşırı veya 3 gnde bir kaynatıyorum bu kadarıda normal çeşme suyuna tutup veremem heralde.Doktorumuz birisinden bulaştığını söyledi dizanteri tmiz ve titiz annlerin başına gelecek diyede bişey yok üstelik tamam?
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ha sen iyi anne oldun biz kötü annemi olduk.Senin çocuğun hastalanmadı çünkü hiç bişeyini dezenfekte etmedin...çok ilginç bi sebep sonuç ilişkisi açıkçası.....Bak birincisi ben oyuncaklarını ilk aldığımda kaynatıyorum biz kez o kadarınıda yapmak lazım değil mi sonuçta fabrikasyon bişey,ikincisi biberondan su veriyorum meme kısmında ağzından bulaşan yiyecek falan oluyo bunu da gün aşırı veya 3 gnde bir kaynatıyorum bu kadarıda normal çeşme suyuna tutup veremem heralde.Doktorumuz birisinden bulaştığını söyledi dizanteri tmiz ve titiz annlerin başına gelecek diyede bişey yok üstelik tamam?
kızlar bebekleri susturmak için ne yapıyorsunuz ben artık tükendim büyük kızda gidince ahsenle lavaboya bile gidemiyorum gercekten çok yoruldum
bende oyun halısına bırakıyorum önce asılı oyuncaklar neden gelmiyo diye aglıyo onları eline veriyorum elinden düştügü an aglamaya başlıyo yani kamera olsada göstersem resmen sinir küpü şimdide oyun halısında ayna var o niye agzıma girmiyo diye aglıyo bu günlerde gececek ama sabrımda gücümde kalmadıKalabalıga ve ilgiye alısmıs bebekleri oyalamak biraz zor.5 kisilık bir aile olduk biz kalabalıktan kastım bu.surekli bırı gıdıyo bırı gelıyo 4 kişi ilgılenıyoruz yani.yanlız kalamıyor senı anlıyorum.benim buldugum bıkaç yöntem var.kücük hışırdayan bi poşeti ortadan bi dugum daha atarak eline veriyorum.onun sesine bayılıyor.tabi gozlem altında tutarak.bu sekılde bisi olmaz ama bogulma rıskine karşı tedbırle.sonra ses cıkaran hafif kücuk renkli tesbihlere bayılıyor.bu sayede sesli seylere alıstı son gunlerde çıngıragıyla da oynar oldu.bunlarla oynarken beşigine bırakıyorum.ters bıle donuyo icinde aklım kalmıyor.birde kucuk pet şişeyle oynamayada bayılıyor.sende dene bakalım canım ahsene. belki bunlar işe yarar.
Migi sana cevap verdi suclu oldu! Daha gecen ay kimse yazdiklarima cevap vermiyor diye trip atiyordun. Simdikii uslubuna bak! Ayrica saldirlmani gerektirecek bi cevapta yazmamis! Tamam?
hayırdır canım sen forumda avukatlık görevini mi üstlendin?
İMDAT! kızıma yoğurt yediremiyorum meyve rendelersem evet yiyor. Fakat hepde meyveli olmazki
canım bende 2 kere denedim ilki hüsranla sonuçlandı 2 çisinde 2 yemek kaşıgı kadar çok istekli olmasada yedi ama ara verdim zorlamadım bi süre sonra tekrar dene
benimkide yemiyor bende bugün içine cicibebe ufaladım 7-8 tatlı kaşığı yedi buna şükür bir çay kaşığı bile yemezdi
walla çocuk hiçbir ek gıdayı yemiyor zaten normalde cicibebeden kahvaltı verdim onuda yemedi ama yoğurdun içine 2 tane koydum yedi valla o kadarda yesin bişey olmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?