bende 3 noya devam ediyorum can bebeningünaydın güzel anneler dün sizden duyup 4 nolu bezi aldım hastaneden dönerken çok komik oldu ahsenin önüne balon baglamışsıngibi zaten öndeki resimde kayboldu biz bi süre daha 3 no da kalsak iyi olacak
cok cici bi kız. masallah sana.gercektende zayıf gorunmuyor.kilosuna takma.cunku gözlerinden saglıklı oldugu cok belli.bu arada emırhandan 2gun kucukmuş.koç mu boga burcumu ahsen?
cok cici bi kız. masallah sana.gercektende zayıf gorunmuyor.kilosuna takma.cunku gözlerinden saglıklı oldugu cok belli.bu arada emırhandan 2gun kucukmuş.koç mu boga burcumu ahsen?
kızlar bebeğiniz günde kaç defa kaka yapıyor ? benimki bazen 5 i buluyo dizanterisi tekrarladı diye düşündük temiz çıktı sonuç.acaba ek gıdalardan mı kaynaklanıyor ?
ben nerde yanlış yapıyorum bilemedim ya. lütfen yardımcı olun.bence gün içindeki kaka sayısı çok fazla ve bu da beni çok üzüyor.bu durumu yaşayan var mı aranızda ?
koç ve gercekten çok inat istemiyorsa uykuda bile emziremiyorum hemen ısırıyo inşalla canım saglıklıdır başda bizi çok korkutu kandan dolayı 6 ayında bidaha tahlilimiz var inşallah normal seviyeye gelmiştir kiloyu çok takmıyorum saglıkklı olsunda burda arkadaşlar 7000 kiloya bile az diyolar çok şaşırıyorum sadece arkadaşlar kilolu duruyor diyince hepimizde biliyoruz fotoğraf yakın çekilince kilolu durdugunu ama gercekten üzüldüm sanki yalan söylüyo gibi herkes 6 kilo gibi degil diyince kırıldım çok pişman oldum resmi koyduguma
kıslar bu mesajdan sonra kızım akşam 18 e kadar yüzünü buruşturup minik minik kustu.sonra birden fışkırır şekilde bir kustu çok fenaydı hemen peşinden birdaha.bide çıkaramıyo , öğürüyo,nefesi kesiliyodu çok korktum ya
hemen banyo yaptırdım,emzirdim sakinleşti ve uyudu.
ya demir damlası bozuktu yada aşırı yan etki yaptı ama ben çok tedirgin oldum ve bidaha asla bu damlayı vermeyeceğim.kızımın gözaltları şişti resmen
kızlar bebeğiniz günde kaç defa kaka yapıyor ? benimki bazen 5 i buluyo dizanterisi tekrarladı diye düşündük temiz çıktı sonuç.acaba ek gıdalardan mı kaynaklanıyor ?
ben nerde yanlış yapıyorum bilemedim ya. lütfen yardımcı olun.bence gün içindeki kaka sayısı çok fazla ve bu da beni çok üzüyor.bu durumu yaşayan var mı aranızda ?
geçmişkıslar bu mesajdan sonra kızım akşam 18 e kadar yüzünü buruşturup minik minik kustu.sonra birden fışkırır şekilde bir kustu çok fenaydı hemen peşinden birdaha.bide çıkaramıyo , öğürüyo,nefesi kesiliyodu çok korktum ya
hemen banyo yaptırdım,emzirdim sakinleşti ve uyudu.
ya demir damlası bozuktu yada aşırı yan etki yaptı ama ben çok tedirgin oldum ve bidaha asla bu damlayı vermeyeceğim.kızımın gözaltları şişti resmen
canım efe de ek gıdaya geçince kaka sayısında artış oldu günde 1 kez yapıyordu 2 3 yapar oldu ek gıdayı azalt bir sonra yine kaka sayısına bak istersen.doktorlar normal mi dedi?sordun mu acaba?kızlar bebeğiniz günde kaç defa kaka yapıyor ? benimki bazen 5 i buluyo dizanterisi tekrarladı diye düşündük temiz çıktı sonuç.acaba ek gıdalardan mı kaynaklanıyor ?
canım geçmiş olsun bebişlerin hastalandığını görmek perişan ediyor bizi yaa umarım şimdi tamamen düzelmiştir. biz hala demir damlasını kulanmadık bakalım bizi nasıl etkileyecek
canım efe de günde 1 defa yapardı ama ek gıdaya geçtiğim zaman kaka sayısı biraz arttı 2 ya da 3 oluyor bazen.
kızlar bu demir damlasıylabaşım belada nezaman versem illa biyerler lekelenıyo tamam yıkayınca çıkıyo ama üstbaş değiştirmekten bana fenalıklar geldı bide hiç sevmıyo gıyınmeyı soynurken gülüyo giyinirken ağlıyo bişeylerin içine katıp vermeezmıyız doktorada sormayı akıl edmemeişim
kızlar bebişlerinize kışlık kıyafet aldınızmı havalar serinlemeye başlar artık biz artık şort falan giyemiyoruz ahsene iyi bi alış veriş yapmam lazım bakalım ne zaman fırast bula bilirsemen sevdigim şey alış veriş ama ahsenle nekadar sürer en fazla 1 saat
ben ek gıdayı abartıyor muyum acaba ? ya ishal gibi de yapmıyor ama bazen 5 i buluyo. böyle giderse bi daha kaka tahlili yaptırıcam.
deneme amaçlı yanlızca 2 damla verdim.
tadı değil resmen kendisi çocuğun midesini bozdu,fışkıra fışkıra kustu.
adı ferro sanol
zaten önümüzdeki ay ek gıdaya geçicem.demiri gıdalardan alır artık damla işi başladı ve bitti..
koç ve gercekten çok inat istemiyorsa uykuda bile emziremiyorum hemen ısırıyo inşalla canım saglıklıdır başda bizi çok korkutu kandan dolayı 6 ayında bidaha tahlilimiz var inşallah normal seviyeye gelmiştir kiloyu çok takmıyorum saglıkklı olsunda burda arkadaşlar 7000 kiloya bile az diyolar çok şaşırıyorum sadece arkadaşlar kilolu duruyor diyince hepimizde biliyoruz fotoğraf yakın çekilince kilolu durdugunu ama gercekten üzüldüm sanki yalan söylüyo gibi herkes 6 kilo gibi degil diyince kırıldım çok pişman oldum resmi koyduguma
kızlar sebze corbası hakkında ne dusunuyosunuz.ek gıdaya gecıste sindırım sıstemı zayıf oldugundan ılk sebzeyle basladık tamam bu kabul.ama artık ben vermek ıstemiyorum.tadı hıc guzel degil.bebegımde diliyle bitek onu itiyor valla.cokda özenle yaptım domates bile rendeledım az tuz bıle koydum ben tadına baktım kötu ya bende sevmedım.ben vermıyorum artık cok gereksiz bence artık.mesela haslanmıs patatesı havucu kırmızı mercımegın icıne de koyabılırız illa havuç yedırecez diye o corbayımı yapmalıyız.ben begenmedıgım yıyecegı ogluma veremıyorum.yanlısmı sizce.soyle guzelım tarhana yogurt corbası varken negerek var o corbaya yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?