asıl ben senden özür dilerim gereksiz yere patladım gurbette evde bi başıma didinip duruyorum psikolojim çok bozuldu o kadar zor ki herşeyle bi başına uğraşmak...
bir de bu dizanteri işi çıkınca iyice sinirlerim bozuldu hakkını helal eder misin?
asıl ben senden özür dilerim gereksiz yere patladım gurbette evde bi başıma didinip duruyorum psikolojim çok bozuldu o kadar zor ki herşeyle bi başına uğraşmak...
bir de bu dizanteri işi çıkınca iyice sinirlerim bozuldu hakkını helal eder misin?
öncelikle çok kırıldığımı belirteyim,söylediklerimi söylememiş say,ben sadece bana anlatılanları aktardım ve bana böyle dendi ben de çok fazla steril etmiyorum,doğru yaptığımı da hastalanmamasına bağlıyorum dedim,,bunu da iyi niyetle yazmıştım,bu benim iyi senin kötü anne olduğun anlamına gelmez,ben eğitimsiz biri değilim,zaten bu forumdaki hiç kimse eğitimsiz ya da bilinçsiz değil,buradaki insanların yorumlarından da eşleştirilerinden de çok şey öğreniyorum ben de ellimden geldiğince ya kişisel deneyimimi ya da duyduklarımı yazıyorum ,bu kötü yorumu hakedecek bir uslup kullandığımı da zannetmiyorum,sadece annelerimizin tecrübelerine kulak verme taraftarı bir insanım,ve bugüne kadar çevremdeki herkes bırak mikroba alışsın dediği için bir bildikleri var diye düşündüğümden sana yazmak istedim ama sanırım yanlış kişiye yorum yazmışım,bir daha olmaz özür dilerim
selam canım benim oğlum da genelde öyle günde birkaç defa yapar mutlaka, bi ara düzene girmişti genelde sabahları yapıyordu ama şimdi yine bozuldu günde dört beş defa yapıyor...
bende memleketten 16 saat uzaktayım yalnız olmak gerçekten zor sinirler gerilebiliyor kızım doğduğundan beri mız mız bi bebek insanın psikolojisi bozuluyor ister istemez
aynı şekilde benim ailemde çok uzakta eşimide öyle eş durumundan geldim bulunduğum yere seneye tekrar tayinciyiz o zaman ne olacak bilmiyorum
İMDAT! kızıma yoğurt yediremiyorum meyve rendelersem evet yiyor. Fakat hepde meyveli olmazki
Emziren anneler sizler kaç saat aralıklarla emziriyorsunuz
yok canım daha bi belirti yok bence kabarma filan ama ben anlamıyorda olabilirim
canım böyle en ac anında bile 3 4 mama kaşıgı zorla veriyorum biraz iştasız olacak galiba beni çok yoruyor ya sabır cekiyorum dün bi ara cinet gecirecektim ama elimden birşey gelmiyor zorlada yedirilmiyor valla ne kadar zorlarsam zorlayayım küçük hanım ağzını kitliyor resmen o gün anem gördü kadın şok oldu
canım yeni bir gıdaya geçtiğin zaman onu bebek aç iken ver bak o zmana paşa paşa yer tok iken naz yapıyolarrr bne oğluma hep bu taktiği denedim şimdi ne verirsem yiyo ama ilkinde hepe aç iken veriyorum bunu bize ünv de iken hep hocamız söylerdi. bebekleri yeni bir gıdayla aç iken tanıştırın....
kızlar merhaba, benim kızımda enfeksiyon kapmış..şimdi antibiyotik kullanıyoruz..2 gün önce çok feci kustu, gece ateşlendi..kakasıda sümüksü olmuştu, çok şükür bugün daha iyi..ama iştahsızlık devam ediyor..zayıflamışta..
kızlar merhaba, benim kızımda enfeksiyon kapmış..şimdi antibiyotik kullanıyoruz..2 gün önce çok feci kustu, gece ateşlendi..kakasıda sümüksü olmuştu, çok şükür bugün daha iyi..ama iştahsızlık devam ediyor..zayıflamışta..
benim oğlum iştahlı bi bebekti doğduğundan beri, bu diş çıkarma döneminde emzirmek istediğimde çığlık çığlığa bağırdığı oluyordu ama önceden saat başı emdiği için bu dönemde emme aralığı iki üç saate ancak çıktı, ben bu duruma sevinicem ama oğlum o arada mızmızlık yapmasa... teyzemin kızı var o şu an dokuz aylık, senin kızın ona benziyor canım iştahsız bi bebek galiba doktoru iştah şurubu filan vermişti ama senin kızının kilosu yine iyi çünkü o yedi aylıkken altı kilo falandı ancak...
gunaydın yine kımseler yok.
Annem yanıma gelince havalar da güzel olunca her gün dışarı çıkıp çınarı gezdiriyoruz bu gün de evde oturalım dedik. Ama çınar evde rahat bırakmıyor aynı ahsen gibi ilgi istiyor ve huzursuzluk yapıyor ne sorunu var anlamıyorum dün akşam emerken birden bırakıp ağlama krizine tutuldu 1 saate yakın ağladı, hani gazlı olduğu dönemlerde alışkındım bu haline ama gece aniden yapmasına anlam veremedim. Annemin bile gelmesiyle huyu değişti halbuki kadıncağız hiç karışmıyor düzenini bozma diyor ama çınar sanırım diş çıkarma belirtilerinden huzursuz. Önce aylarca gaz sıkıntısı şimdide diş çıkarma sıkıntısı Allah beterinden korusun ama ben de çok yorgunum sırtım, belim, boynum başım sürekli ağrıyor kendimi hep yorgun, halsiz bezgin hissediyorum, bazen sıkıntımdan oğluma sinirlendiğim oluyor. Umuyorum ki şu uyku durumumuz düzene girer daha çok uyumaya başlar ve kendi kendini oyalar. Dışarıda maşallah bir akıllı süt dökmüş kedi gibi saatlerce dışarıda kalsak hareket bile etmiyor pusetinde ama eve gelince değişiyor, keşke yaz yeni başlıyor olsa da her gün dışarıda gezdirsem, yaz boyu pek çıkaramadım gaz sıkıntısı yüzünden. Bütün bebekler mi böyle acaba bu dönemde yoksa ben mi beceremiyorum anlamadımGünaydın canım evet kendi kendimize konuşup gidiyoruz sordugumuz soruya zaten 1 gün sonra cevap alıyoruzolsun birilerine sıkıntımızı sevincimizi anlatmak gercekten iyi geliyo nisan bebekleri çok yaramaz cıktılar mart annelerinin gurubunu takip ediyorum onlar sürekli ordalar muhabetleri çok hoş inşallah bizde öyle oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?