2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bende memleketten 16 saat uzaktayım yalnız olmak gerçekten zor sinirler gerilebiliyor kızım doğduğundan beri mız mız bi bebek insanın psikolojisi bozuluyor ister istemez

Tatlıya bağlamanıza cok sevimdim kızlar :)
Gurbetteyim demişsin zaman zaman biz gurbettekiler bunu yasayabiliriz cok normal bunlar yinede sinirlerine hakim olmak herseyden önce senin yararına :) Gecmi olsun bebeğin iyileşecektir umarım.

Düşüncelerine katılıyorum bende basta cok hijyenik davranıyordum eşim bile dısarıdan gelince elini yuzunu yıkamadan elletmezdim cocugu simdi biraz gevsettim cok sıkmamak lazım.

selam canım benim oğlum da genelde öyle günde birkaç defa yapar mutlaka, bi ara düzene girmişti genelde sabahları yapıyordu ama şimdi yine bozuldu günde dört beş defa yapıyor...

lova benim oğlumda cumartesi doktor konrolünde çok sık kaka yaptığını söyledim gaita bakıldı amipli dizanteri çıktı flagly başladık fakat başka bi şikayetimiz yoktu kusma veya ateş ibi sadece çok sık kaka yapıyodu günde 5 6 kez bazen 7 neyse bügün devlet hast.tekrar baktırdım lab.ortamı açısından bu defada temiz çıktı ama oğlum hala ishal ve çok iştahsız sende mutlaka başka bi yerde daha baktır

bende memleketten 16 saat uzaktayım yalnız olmak gerçekten zor sinirler gerilebiliyor kızım doğduğundan beri mız mız bi bebek insanın psikolojisi bozuluyor ister istemez

aynı şekilde benim ailemde çok uzakta eşimide öyle eş durumundan geldim bulunduğum yere seneye tekrar tayinciyiz o zaman ne olacak bilmiyorum

aynı şekilde benim ailemde çok uzakta eşimide öyle eş durumundan geldim bulunduğum yere seneye tekrar tayinciyiz o zaman ne olacak bilmiyorum

kızlar yinede şanslısınız uzaktada olsa bi aileniz var telefonla bile yardım alsanız buyuk şans malasef ben bu şansa sahip değilim oğluma doğduğu gunden beri yalnız bakıyorum daha bir saat bıraakıp bıyere gıtmedim heryere onuda götürüyorum ve gerçekten sinirler fena yıpranıyoo hatta bugun çamaşır yıkadım sermek için uyumasını beklıyorum tamsermeye çıkıcam uyanıyor aldım pusetini 3 kat çıkardım bı kolumdada oğlum var çünkü hiç yalnız kalmak istemıyo gözyaşı gelene kadar ağlıyo mecbur aldım kucağıma şimdi kollarım hiç tutmuyo babası işten geldıde azcık aldı kucağına neyse allaheksıklıkleını göstermesın yavruarımızın öle böle buyuyecekler bu arada olayına tatlıya bağlanmasına bende sevındım

İMDAT! kızıma yoğurt yediremiyorum meyve rendelersem evet yiyor. Fakat hepde meyveli olmazki

canım yeni bir gıdaya geçtiğin zaman onu bebek aç iken ver bak o zmana paşa paşa yer tok iken naz yapıyolarrr bne oğluma hep bu taktiği denedim şimdi ne verirsem yiyo ama ilkinde hepe aç iken veriyorum bunu bize ünv de iken hep hocamız söylerdi. bebekleri yeni bir gıdayla aç iken tanıştırın....

benım kızımda cok ıstahsız.bır ayda 300 gr almıs sadece dr idrar yolu ıltıhabından suphelendı ve suphesı haklı cıktı.ılac kullandık sımdı eskıye gore eh bıraz daha ıyı.bırde illakı sevdıgı bırseyı bulacaksın.ben mesela muzu kesfettım.muzu cok sevdı.bırde kayısıyı sevdı.bende corbası harıc herseyıne koyuyorum :) napıyım yeterkı karnı doysun.

Teşekkür ederim aklıma gelmemisti hic deniycem sağolun :)

kızlar merhaba, benim kızımda enfeksiyon kapmış..şimdi antibiyotik kullanıyoruz..2 gün önce çok feci kustu, gece ateşlendi..kakasıda sümüksü olmuştu, çok şükür bugün daha iyi..ama iştahsızlık devam ediyor..zayıflamışta..

geçmiş olsun canım bizde iki kere kulandık antibiyotik sakınan göze çöp batar misali ne kadarda dikat etsek kapıyolar mikrobu benim kızda iştahsızlıgı ozaman başladı dahada toparlayamadı

çok geçmiş olsun nasıl kapmış yediğindenmi içtiğindemi yoksa grip gibi bişimi ben çok korkuyorum bu havalardan grip olmasından yelek patiik giydiriyorum şimdiden

önemli değil canım,olur öyle,sonuçta annelik zor iş,bu olay olmamış gibi devam foruma,ok?

akşama yemek yok ne yapacam bilmiyorum çokta yorgunum dün eşim patlıcan la fasulye almıştı 4 poşet fasulye 2 poşette karnıyarıklık dolaba koydum yarım saatlik iş ahsenle 2 saatte zor bitirdim bide şevvale okula götürsün diye puaça yaptım dolaba koydum resmen pert oldum bir kaşıkta yemek yok üffff şimdi şevval gelecek kalkayımda birşeyler ayarlayayım size sorayım dedim ama herzamanki gibi kimsecikler yok

çok geçmiş olsun.Rabbim hepimize yardım etsin.

iştah şurubu işe yaradımı peki.bide neydi ilacın ismi?benm oğlumda iştahsız da.

gunaydın yine kımseler yok.

Günaydın canım evet kendi kendimize konuşup gidiyoruz sordugumuz soruya zaten 1 gün sonra cevap alıyoruz olsun birilerine sıkıntımızı sevincimizi anlatmak gercekten iyi geliyo nisan bebekleri çok yaramaz cıktılar mart annelerinin gurubunu takip ediyorum onlar sürekli ordalar muhabetleri çok hoş inşallah bizde öyle oluruz

Annem yanıma gelince havalar da güzel olunca her gün dışarı çıkıp çınarı gezdiriyoruz bu gün de evde oturalım dedik. Ama çınar evde rahat bırakmıyor aynı ahsen gibi ilgi istiyor ve huzursuzluk yapıyor ne sorunu var anlamıyorum dün akşam emerken birden bırakıp ağlama krizine tutuldu 1 saate yakın ağladı, hani gazlı olduğu dönemlerde alışkındım bu haline ama gece aniden yapmasına anlam veremedim. Annemin bile gelmesiyle huyu değişti halbuki kadıncağız hiç karışmıyor düzenini bozma diyor ama çınar sanırım diş çıkarma belirtilerinden huzursuz. Önce aylarca gaz sıkıntısı şimdide diş çıkarma sıkıntısı Allah beterinden korusun ama ben de çok yorgunum sırtım, belim, boynum başım sürekli ağrıyor kendimi hep yorgun, halsiz bezgin hissediyorum, bazen sıkıntımdan oğluma sinirlendiğim oluyor. Umuyorum ki şu uyku durumumuz düzene girer daha çok uyumaya başlar ve kendi kendini oyalar. Dışarıda maşallah bir akıllı süt dökmüş kedi gibi saatlerce dışarıda kalsak hareket bile etmiyor pusetinde ama eve gelince değişiyor, keşke yaz yeni başlıyor olsa da her gün dışarıda gezdirsem, yaz boyu pek çıkaramadım gaz sıkıntısı yüzünden. Bütün bebekler mi böyle acaba bu dönemde yoksa ben mi beceremiyorum anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…