2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

14 nisan doğumluyuz canım. 2 ay belki de daha fazla oluyor kızım dönmeye başlayalı. Oturmaya ve ileri emeklemeye yeni başladı. Diş kaşıyıcı olarak Wee'nin silikon diş kaşıyıcısı var içi su dolu olmayanlardan. Çok yumuşak ve kullanışlı, emzik askısına takılı duruyor hep bizde, emziğin yanında. Linkini vereyim bak istersen.
http://www.bebekbezi.com/dis-kasiyicilar-ve-cingiraklar/wee-silikon-dis-halkasi_p687

Kızlar Ada doğduğundan beri anne diye ağlıyor. Aynı durumda olan var mı acaba ? Babası kıskanıyor da. :)))
Bir de bugün ilk defa regl oldum. Sizde durumlar nasıl ?

Kizlaarr bir bucuk yil sonra hastalandim.hic bekemiyordum ama oldu iste...

Kızlar Ada doğduğundan beri anne diye ağlıyor. Aynı durumda olan var mı acaba ? Babası kıskanıyor da. :)))
Bir de bugün ilk defa regl oldum. Sizde durumlar nasıl ?

Ahsende anne diye aglıyo dogdu dogalı ama cidiye almıyoruz biz bilinçli degil çünkü ama 2 haftadır gelgel diyo 3 4 gündürde bababab diyo bu arada bende regli oldum 2 gün önce garip hepberaber olmak 6 ay dayandı biraz daha dursaydı iyiydi bu koşturmada iyi oluyordu olmamak

kızlar benımkide anneeeeyyyyaa der gibi bağırıyoo bırden sevınıyomm sonrada saçmala diyomm bilinçli değildir yanıı ama sevınıyomyaa buu arada ben hala olmadımm doktora gıtmeden olmıycak herhalde ben pkoluumda düzensizdi hepp

sen emziriyormuydun canım

Arkadaşlar size de sorduğum şu ferrosanol için sağlık bakanlığını arayıp sordum parti nosuna göre toplanmış. bana 10-15 civarı parti numarası saydı bizimkisi 038 o partide problem yok yani,yine de kristalleşme veya herhangi bir problem görünüyorsa bize bildirin dedi hatta. Sizlerin de bilginiz olsun dedim...

Demir eksikliği için ferrosanol veren arkadaşlar sağlık bakanlığı tarafından toplatıldığı söyleniyor doğrumu, bilgisi olan varmı?

evet bir kısmı toplatıldı,benim içime sinmedi,doktorumuz santafer önerdi,onu veriyorum demir için

biz beşinci ayımızda çıkardık :) maşallah bebişine siz de erkencisiniz, çok zorlandınız mı peki...

Canım hayırlı olsun dişiniz.bizde daha yok..

canım ya ah bu kız ne nazlıymış böyle , mamalarına bir kaç damla zeytin yağı damlatabilirsin, ek gıda veriyosun elma üzüm armut suyu verebilirsin..

benim bebeğim de zorlanıyor, 3 gün yapamayınca doktorumuzu aradım fitil önerdi,şimdi de kuru kayısıyı haşlayıp içiriyorum, biraz daha rahat gidiyor, bir de araştırmama göre bu işin sırrı bol suymuş

Dün kızımın aşılarını yaptırdık,beklediğim kadar ağlamadı:))Ateşi de çıkmadı.Gece 11 civarı yattı yedide emmeye kalktı ve 9.30 da tamamen uyandı ama ben bütün gece yarı uyur yarı uyanık onu dinledim.Bu arada ben adet göreli 3 ay oluyor temmuzda görmeye başladım(Sanırım en erkenci benim.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım, sorunsuz atlatmışsınız aşılarınızı, bizim 6. ay aşımıza kasımda, inşallah sorunsuz geçer. Acaba neden bu adet zamanı herkeste çok farklı ben henüz olamadım hiç olacak gibi de hissetmiyorum. Emziriyor musun bebeğini

bizde de diş yok daha ama biraz zor da olsa yüzüstü dönmeyi başardık bugünkolunu kurtarmakta zorlanıyo azcık,bir kaç güne onu da yapıcak sanırım

6+ üstü değişik oyuncak alanınız var mı ?çıngırak falan değil de şöyle pilli,sesli ışıklı şeyler?

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım,sanırım biraz genetik annen nasılsa sen de öyle oluyorsun genelde.hala emziriyorum bebeğimi.Bu arada birşey sorucam son1-2 haftadır kızımın altını ne zaman açsam hemen orayla oynamaya,ellemeye başlıyor ,seninkide başladı mı?Bir yerde bunu okumuştum merak ediyorlarmış hep kapalı olan bu yerde ne var diye:))

Henüz oynamaya başlamadı ama yakında başlar, özellikle 6 aylık olunca ilgilerini çekiyormuş birkaç yerde okumuştum. Oğlum şimdi 5 buçuk aylık önce ellerine şimdi ayaklarına takmış durumda sürekli çoraplarını çıkarır çeker ağzına almaya çalışıyor yakında oralara da başlar herhalde. Normal bir durum hatta doktorlar engel olmayın bırakın kendini keşfetsin diyorlar. Ek gıda veriyor musun kızına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…