Maşallah canım, kızın kaç aylık oldu, oğlum henüz emeklemiyor karınüstü pek durmayı sevmiyor sırtüstü ayaklarıyla ilerliyor başını heryere çarpıyor henüz oturamıyor 5. ayımızı yeni doldurduk daha erken mi bilmiyorum ama doktor 6 ay dolunca dönmeye başlar demişti ayaklarının üstünde hiç durmak istemiyor büküyor dizlerini ama dediğin gibi herşeyi ağzına alıyor yüklediğim zaman omzumu sırılsıklam yapıyor. Diş kaşıyıcı aldım ama eline veremiyorum çünkü ne zaman versem kendine zarar veriyor, alıyor yüzüne vuruyor gözüne sokuyor niye böyle yapıyor anlamadım yatar vaziyette olduğu için mi acaba
Kizlaarr bir bucuk yil sonra hastalandim.hic bekemiyordum ama oldu iste...
Kızlar Ada doğduğundan beri anne diye ağlıyor. Aynı durumda olan var mı acaba ? Babası kıskanıyor da. :)))
Bir de bugün ilk defa regl oldum. Sizde durumlar nasıl ?
Ahsende anne diye aglıyo dogdu dogalı ama cidiye almıyoruz biz bilinçli degil çünkü ama 2 haftadır gelgel diyo 3 4 gündürde bababab diyo bu arada bende regli oldum 2 gün önce garip hepberaber olmak 6 ay dayandı biraz daha dursaydı iyiydi bu koşturmada iyi oluyordu olmamak
kızlar benımkide anneeeeyyyyaa der gibi bağırıyoo bırden sevınıyomm sonrada saçmala diyomm bilinçli değildir yanıı ama sevınıyomyaabuu arada ben hala olmadımm doktora gıtmeden olmıycak herhalde ben pkoluumda düzensizdi hepp
Demir eksikliği için ferrosanol veren arkadaşlar sağlık bakanlığı tarafından toplatıldığı söyleniyor doğrumu, bilgisi olan varmı?
Aybars Kağan'ın Dişi çıktııııııııııııııı....
Annişler benim oğlum aceleci galiba,dün tam 6 aylık olduk,ve bugün çaybardağında su verirken baktım çıt çıt ses geliyor meğer alttaki dişin ucu çıkm ış,çok sevindim yaaaaa.Varmı başka dişi çıkan bebişler?
Kizlaarr bir bucuk yil sonra hastalandim.hic bekemiyordum ama oldu iste...
Aybars Kağan'ın Dişi çıktııııııııııııııı....
Annişler benim oğlum aceleci galiba,dün tam 6 aylık olduk,ve bugün çaybardağında su verirken baktım çıt çıt ses geliyor meğer alttaki dişin ucu çıkm ış,çok sevindim yaaaaa.Varmı başka dişi çıkan bebişler?
canım ya ah bu kız ne nazlıymış böyle , mamalarına bir kaç damla zeytin yağı damlatabilirsin, ek gıda veriyosun elma üzüm armut suyu verebilirsin..
Geçmiş olsun canım, sorunsuz atlatmışsınız aşılarınızı, bizim 6. ay aşımıza kasımda, inşallah sorunsuz geçer. Acaba neden bu adet zamanı herkeste çok farklı ben henüz olamadım hiç olacak gibi de hissetmiyorum. Emziriyor musun bebeğiniDün kızımın aşılarını yaptırdık,beklediğim kadar ağlamadı:))Ateşi de çıkmadı.Gece 11 civarı yattı yedide emmeye kalktı ve 9.30 da tamamen uyandı ama ben bütün gece yarı uyur yarı uyanık onu dinledim.Bu arada ben adet göreli 3 ay oluyor temmuzda görmeye başladım(Sanırım en erkenci benim.
Geçmiş olsun canım, sorunsuz atlatmışsınız aşılarınızı, bizim 6. ay aşımıza kasımda, inşallah sorunsuz geçer. Acaba neden bu adet zamanı herkeste çok farklı ben henüz olamadım hiç olacak gibi de hissetmiyorum. Emziriyor musun bebeğini
Henüz oynamaya başlamadı ama yakında başlar, özellikle 6 aylık olunca ilgilerini çekiyormuş birkaç yerde okumuştum. Oğlum şimdi 5 buçuk aylık önce ellerine şimdi ayaklarına takmış durumda sürekli çoraplarını çıkarır çeker ağzına almaya çalışıyor yakında oralara da başlar herhalde. Normal bir durum hatta doktorlar engel olmayın bırakın kendini keşfetsin diyorlar. Ek gıda veriyor musun kızınaTeşekkür ederim canım,sanırım biraz genetik annen nasılsa sen de öyle oluyorsun genelde.hala emziriyorum bebeğimi.Bu arada birşey sorucam son1-2 haftadır kızımın altını ne zaman açsam hemen orayla oynamaya,ellemeye başlıyor ,seninkide başladı mı?Bir yerde bunu okumuştum merak ediyorlarmış hep kapalı olan bu yerde ne var diye:))
Çok şık görünüyor delikanlıEki Görüntüle 532319 kızlar kuzumun yeni fotosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?