2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım inşallah hiç birşeyi kalmaz elifin valla şevval olmasa bazen ben yapardım diyorum ahsen yaramaz bir bebek ama çok şükür daha beterdi banyoda eşimi beklesem ahsene kurt düşer geç geliyo erken gidiyo yaklaşı 2 3 aydır ben tek yıkıyorum şevvale veriyorum sonrada çıkıyorum ikinçiye ara vermek iyi degil ama şevvalin büyük olmasıda işe yarıyo

doğru diyosun büyük olması da iyi küçük olmasıda kısmet artık :) sağlıklı olsunlarda biz her çileye katlanırız :)

Canım kaşıkla bundan 1 ay önce yiyordu sebze meyve püresi ve yoğurt şimdi yoğurdu ve sebzeyi zorla 4-5 mama kaşığı yiyor meyveyi istemiyor halbuki önceden çok seviyordu diş çıkarma döneminden mi kaynaklı bilemiyorum. Bazen kaşığı elimden alıp dişlerini kaşıyor yalnız çok geriye sokuyor midesi bulanıyor ya da baoğazına geçiriyor o yüzden elinde pek bırakamıyorum. Biberona da alıştırmadım birkaç defa vermeye çalıştım çiğneyip oyun oynuyor. Allaha şükür meme emiyor

Ben de eşimle yıkıyorum aslında tek yıkıyor gibi sayılırım yalnız en son onun kollarıına veriyorum duruluyorum bebek küvetinde bana pratik geliyor bizim banyo soğuk henüz merkezi sistem açılmadı şimdilik böyle idare edeceğiz. İnşallah elif sağlıklı büyür Allah bir daha yaşatmasın kötü günler. Ben de kızım olsun çok isterdim ama gurbette olunca 2. çocuk bana zor geliyor bel rahatsızlığım da var hayırlısı olsun yine de belli olmaz

bende dünya para verdim ayaklı küvet aldım boşu boşuna nerdeysen küvette 1 2 ay yıkadık sonra kucagımda yıkadım daha rahat geldi küvvette çok aglıyordu kucagımda bana sarılıyo demek kedini güvende hisediyo kucagımda önceleri annem yıkadı sonra bende alıştım

banyodan sonra bebe yagı sürüyormusunuz biz pehlivanlar gibi halen yaglanıyoruzda halen

Arkadaslar kızımn salyaları yuzunden cenesının altı kızarıyo 4 aylık olduk cok sukur yanaklarınna dogru cıkıyo kızarıklık aczacı troys verdı suruyorum aynı onerınız varmı devamlı onluk degıstırıp kuru tutmmaya calısıyorum dıger kızımda yok ama

Hos buldum canim telden giriyorum takip ediyorum ama giris yapmiyorum bi de telefonda yazmak zor oluyo... Ben de oğlumla ugrasmaktan bilgisayar başında takılamiyorum, bi de tecrübeli anneler gibi pratik degilim islerimi ancak yetiştiriyorum... Oğlumda emme problemi var, uyku problemi var geceleri cok uyanıyo, cözüm nasil bulcam bilmiyorum, kara kara düsünüyorum, bugün biraz gec uyutayim dedim su an uyudu artik uyanmaz gündüz gibi ama sık sık kalkar yine de, neyse ki geceleri emiyo... Bu arada oğlum uzun zamandir ba ba ba ba diyo, çeşitli sesler cikariyo ama henüz anneye geçemedik... Bizden bu kadar, herkese iyi akşamlar... Bu arada ahsenin bakışları yetiyor herseyi anlatmaya :)

canım nasıl olmuş düşmüş sasırdım allah allah..eskıden yurutecler daha az guvenlıydı bır yere takıldıgında falan tepe taklak gıtme olasılıgı vardı hele yuvarlaksa yürütec.ama sımdıkı modellerde ımkan yokkı düşmeye.içine düşmüş demıssın acaba oturma yerınde takılması gereken yerlerın montajındamı bır yer takılmayı unutulmuşş.. yanı içine düşmesi ancak bu sekıl olur bende kullanıyorum cok hızlı sürüyor koşuyor hatta takılıyor halıya gecmek ıcın hoplaması gerektıgını de oğrendı ama hıc düşme gıbı bı ıhtımal olmuyor..yürütecınız yuvarlakmı canım..yavrum mirayım nasılda korktu kımbılır..kıyamam yaa.

fıstık kızım benım kocaman olmus annesı yemıyor uyumuyor desede gelısımı hızla devam edıyor kuzumun

canım ne bılım 3 cocuk mecbur yetısmek zorundasın..ıkısının derslerı yemeklerı kıyafetlerı okul hıc bır hatayı affetmıyor ev desen temızledıkten sonra derler ya ucunu bırakınca bı dagılırsa toparlamak cook zor oluyor bende sureklı koşuşturuyorum..belkı tecrubelerımden dır emırhanı bır duzene oturttum .2 saat uyur 2 saat uyanık cok sık beslenır bu sebeple gunluk corbası yogurdu gece maması bunları mecbur hazırlıyorum yemeklerımı o uyurken koyuyorum ocaga.pişerkende forumu takıp edıyorum canımcocuklar evı pek dagıtmaz sadece odalarına pek sıgamıyorlar dolaplarını da kızım masllah el becerısı cok ıyı ayırır katlar..bazen camasırlarımı bıle serıyor..eşimde hafta sonları genel temızlık yaparım cok yardım eder..annem hamılelıgımın son ayında ben yatalak kaldıgım ıcınbende kalmıstı..eşim ona el surdurmedı temızlıkte.annem sasırıp kalıyordu benden daha ınce ınce temızlık yapıyor dıyordu..gercekten oyle cunku hamılelıgımde hepsını öğrettım.ben ıstemeden benı hamıle bıraktıgı ıcın cezalıydısımdıde alıskanlık oldu cumartesı öğle gelır gelmez baslıyor her yerı kaldırmaya.dıyorum yapma ya temız.. yok dıyor canım ıstedı bı süpüreyım evı.boyle ıste canım.yanı bıraz bızım evde toplayan cok bırde ben fazla takıntılıyım galıba..iş varsa ben beklersem hastalanıyorum..cocuklarda kucuk degıller artık oğlum 11 kızım 9 yasında..sende ılerleyen yıllarda bakarsın termınator gıbı olmussun sımdı daha yenısın öpüyorum canım

kızlar bugun oğlumun veli toplantısı vardı sabahtan öğleye oradaydım..nasıl gurrulandım bılsenız 90 dan asagı notu yoktu tum öğretmenlerı cok guzel seyler soyledıler..bu duygu tarıf edılemez..bu duyguyu tatmayanlar daha bebeklerı kucuk olanlar ılerıde daha ne guzel duygular sızı beklıyor...allah canlarını sag etsın küçüklüklerı bır ayrı tat buyuduklerını gormek onlardan umutlanmaya baslamak oda ayrı bır tat..allah herkese versın evlat inş

arkadaslar bezde 11 25 e gecen varmı..gececegım ben sankı sıkıyor bacaklarının iç kenarları katlı tombişsıkıyor..2 aydır aktif bebek kullanıyorum 4+ ama oda oturuyor 11 25 kullanan varmı cokmu buyuk 4+ ya gore:26:

4+ mı biz daha 3 numara kulanıyoruz o çok büyük olmazmı ben sizlerden duyup 4 aldım gecen ay kulanamadım ahsene çok büyük geldi öndeki resim kapandı kız senin oglan obez olacak dikat et

bende bugun aldım aktıf bebek prıma 4 numara önceden7 18 alıyordum şimdi 9 20 aldım bu arada huggıse denedım kızarıklık yaptı ölece kaldı paket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…