hoşbuldum canım sen ne güzel kendin yıkayabiliyorsun ben beceremiyorum daha.
artık şevvalde yardım ediyor sana ne güzel yardımcın var yani :)
İnşallah Elifimde ilerleyen zamanda hastalıktan eser kalmazda bende 2. bebişin arasını uzun tutmadan olurda ikisi büyürler
canım inşallah hiç birşeyi kalmaz elifin valla şevval olmasa bazen ben yapardım diyorum ahsen yaramaz bir bebek ama çok şükür daha beterdibanyoda eşimi beklesem ahsene kurt düşer geç geliyo erken gidiyo yaklaşı 2 3 aydır ben tek yıkıyorum şevvale veriyorum sonrada çıkıyorum ikinçiye ara vermek iyi degil ama şevvalin büyük olmasıda işe yarıyo
Eki Görüntüle 560183 ahsen oyun oynarken
ay maşallah ahsene şekerler bunlar şeker :)
Canım kaşıkla bundan 1 ay önce yiyordu sebze meyve püresi ve yoğurt şimdi yoğurdu ve sebzeyi zorla 4-5 mama kaşığı yiyor meyveyi istemiyor halbuki önceden çok seviyordu diş çıkarma döneminden mi kaynaklı bilemiyorum. Bazen kaşığı elimden alıp dişlerini kaşıyor yalnız çok geriye sokuyor midesi bulanıyor ya da baoğazına geçiriyor o yüzden elinde pek bırakamıyorum. Biberona da alıştırmadım birkaç defa vermeye çalıştım çiğneyip oyun oynuyor. Allaha şükür meme emiyorah ne zor dimi canım zamanla geçerde bizler üzülüyoruz işte bişi olacak diye, acaba kaşıktan yemeyimi sevmiyor yoksa meyveyimi? ben oyuncağa benzer bir kaşık aldım önce kaşıkla yoğurt veriyorum nazlanarak yiyor sonra biraz o kaşıkla veriyorum onu seviyor sonra tekrar kaşığa dönüyorum. acaba çınar da kaşığı sevmiyo olabilirmi
iyiki dogmuşum diyorum akıllı durdugunda ama bide kudurunca
Ben de eşimle yıkıyorum aslında tek yıkıyor gibi sayılırım yalnız en son onun kollarıına veriyorum duruluyorum bebek küvetinde bana pratik geliyor bizim banyo soğuk henüz merkezi sistem açılmadı şimdilik böyle idare edeceğiz. İnşallah elif sağlıklı büyür Allah bir daha yaşatmasın kötü günler. Ben de kızım olsun çok isterdim ama gurbette olunca 2. çocuk bana zor geliyor bel rahatsızlığım da var hayırlısı olsun yine de belli olmazhoşbuldum canım sen ne güzel kendin yıkayabiliyorsun ben beceremiyorum daha.
artık şevvalde yardım ediyor sana ne güzel yardımcın var yani :)
İnşallah Elifimde ilerleyen zamanda hastalıktan eser kalmazda bende 2. bebişin arasını uzun tutmadan olurda ikisi büyürler
Ben de eşimle yıkıyorum aslında tek yıkıyor gibi sayılırım yalnız en son onun kollarıına veriyorum duruluyorum bebek küvetinde bana pratik geliyor bizim banyo soğuk henüz merkezi sistem açılmadı şimdilik böyle idare edeceğiz. İnşallah elif sağlıklı büyür Allah bir daha yaşatmasın kötü günler. Ben de kızım olsun çok isterdim ama gurbette olunca 2. çocuk bana zor geliyor bel rahatsızlığım da var hayırlısı olsun yine de belli olmaz
bugün à Âevval evdeyken biraz ortalñgñ toparladñm çamaà Âñr filan haletik à Âimdide ahseni bir yñkayayñmda geleyim kñzlar görüà Âürüz eyidas azraselam hoà Âgeldiniz azraselam nerelerdesin epeyidir gözükmüyorsun
kızlar miray yürüteçten düştü
nasıl oldu hala bilmiyoruz babası yürütece koydu mutfağa çay almaya geldi bende mutfağı toparlıyorum bi çığlık ağlama koştuk hemen yürüütecin içine düşmüş yerde yatıyor nasıl korkmuş çok ağladı iç çeke çeke
çok korktum ya
dilekcan cım konu ile alakası yok da bişi sorcam maşaallah 3 çocuğun var, günlere pasta yapıyorsun evin tertemiz, forumumuzda epey aktifsin nasıl başarıyorsun canım , sırların neler valla ben bir tanecik prensesin hakkından gelemedim
arkadaslar bezde 11 25 e gecen varmı..gececegım ben sankı sıkıyor bacaklarının iç kenarları katlı tombişsıkıyor..2 aydır aktif bebek kullanıyorum 4+ ama oda oturuyor 11 25 kullanan varmı cokmu buyuk 4+ ya gore:26:
arkadaslar bezde 11 25 e gecen varmı..gececegım ben sankı sıkıyor bacaklarının iç kenarları katlı tombişsıkıyor..2 aydır aktif bebek kullanıyorum 4+ ama oda oturuyor 11 25 kullanan varmı cokmu buyuk 4+ ya gore:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?