2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

evet şu ana kadar 4 kere çekyattan düştü, ilkinde 2 aylıktı dönmeyi falan bilmez, bende diğer çekyatta uyumuş kalmışım, bir çığlıkla uyandım 2 metre falan sürüklenmiş nasıl düştüyse ozaman ödüm patladı ağladı ağladı, doktora da götürmedim sustu uyudu,

ondan sonraki düşüşleri fazla yıpratmadı beni çok estetik düşüyorlar esnekler galiba bişey olmuyo ben düşsem acır valla düşüp uyumaya devam ediyor 2 seferdir,

beni bu kadar uykusuz bırakmaya devam ederse daha çok düşer dünde yine yerde uzandım ben bu da sırtıma tırmanmaya çalışıyo oynuyoruz, ben uyumuş kalmışm bi ağlamayla sıçradım üstüme çıkmaya çalışırken bacakları ayrılmış elleri sırtımda düzeltemiyo kendini

Canım ben havuç u hergün yediriyordum biraz biraz bizim dr dediki havuç haftada 1 çünkü besin değeri çok yüksekmiş..

kızlar gece uyumadan önce mamamı yoksa çorbamı veriyorsunuz merak etim

6 7 gibi biz ne yiyorsak 2 3 kaşık yatarkende mama canım..

Bi sana bi kandime çok gülüyorum yaa oynarken nasıl uyuya kalıyorsun gerçi, hoş bende adliyeye icraya giderken yolda uyıcam diye korkuyorum.. Canım bizimki 40 kı çıkmadan 3 4 defa düştü bende nasıl olduğunu anlamadım ilkin sonra çözdük ayaklarını hareket ettirdiği için kayıyormuşş..

Hele 2 aylıkken olanı faciaydı gece bir uyandım duru yok yere bir baktım yüz üstü kapaklanmış gıkk yokk ben bağırmaya başladım avazım çıktığı kadar anne kızım öldüü anneeee kurtar diyee o an hiç komik değildi tabii abim annem ablam uyku sersemi koştular ablamda salakk bağıracağına çocuğu kaldırsana diyor bi kaldırdım hanım efendii horull horull uyuyor betonun üstünde insan düşmüş ağlamazmıı

kızlar gece uyumadan önce mamamı yoksa çorbamı veriyorsunuz merak etim
ben yatarken 150 cc mama veriyorum efe ye

Yeşi soğanın diş için faydası olduğunu biliyorum canım.Hem dişlerin güzel olmasını sağlıyormuş hem de kaşıntıya iyi geliyormuş.

Canım Acaba iltihap felan mı var vücudunda onun için mi ağlıyor?kıyamam ben yaaaa doktora sormuşsunuzdur ama bir daha sorsanız.
Maşallah duru ya,ne kadar erkenci öyle.Nazar değmesin kızımıza

Acaba ben mi bakamıyorum oğluma diye düşünüyorum ben 4 öğün veriyorum,kahvaltı,1 öğün çorba,1 öğün meyveli bisküvülü yoğurt,akşam yatarken mama. Araları genelde 4 saat oluyor bazen 5 saati buluyor.Sabah erken kalktıysak 5 öğün oluyor.
Duru nun erken yürüyeceğibelliymiş kırkında.Okurken önce bir şok oldum sonrada bir gülme krizi

yaa ama insan şoka giriyor cemre ilk düştüğünde ben onu ağlarken yere yatırdım balkona çıktım ne yapmam gerek diye düşünüyorum kucağıma almak aklıma gelmedi, şimdi artık kaşarlandık kafayı yüzkere çarpıyo günde yüzüme bakıyo ağlıyo bide ben hiç oralı olmuyorum

inan okadar uykusuzum ki gece 10 dakikada bir ağlıyo kucağa al yatır bu gün sadece 6 dan 8 e kadar uyudum, okadar uykum varki..

ama canları sağolsun bugünler de geçecek..

:) Valla abimde demişti bu 40 kında böyleyse yandın kardeşim abartmıyorum duru çok vukuatlı bir bebekkk.. :)

Canım benimkız aynıı babasıı oda saniye yerinde durmaz çok çalışkan hareketlii.. Kızım ın totosu anası gibi ağır değil.

Canım hiç sorma yaa bende aynı durumdayım gözlerim kapanıyor uyku hapımı versek bebişlere

sen bir de çalışıyorsun çok zor canım yaa kızında hareketli Allah kolaylık versin, milupanın gece çayını verdim 2 hafta kadar bi işe yaramadı içinde anason da var, papatya çayı da uyku getirirmiş güya benim kız 20 günlüktü, evde papatya var doğal hem de ben kaynattım bunu süzdüm yarım çay bardağı içirdim o da içti, cezvenin dibinde kalanı bi tattım anaaaaaaammmmm lavaboya zor koştum zehir gibi okadar acı olmuşki, ondan sonra ağlamaya başladım ya bir şey olursa milleti aradım soruyorum acısı 1 saat ağzımdan gitmedi, bizimki o gece hiiiiiççç uyumadı normalde bayılması lazımdı sökmez bizimkilere..

canım maşallah kızımıza hızlı çıktı küçük hanım allah nazarlardan saklasın

iyi akşamlar arkadaşlar
bugün kahvaltıya anneme gitik öğleden sonrada misafiri vardı epeyi kalabalıktı çok huzursuzladı ahsen sürekli bagırdı agladı nasıl herkes gitti sustu rahatladı tek alışmış küçük hanım kalabalıkta resmen çıldırdı başım agrıdı akşam yemegede duracaktım ama resmen pert oldum döndük evimize biraz kafamızı dinleyelim nekadar dinleye bilirsek küçük hanımla

annem ahsene kıymalı şehriye çorbası yaptı yazdan olmamış ham domates bodrumda saklamış kızardıkça yiyiyolar ondanda rendeledi naneli filan harika olmuştu ama ahsen yutamadı midesini nasıl bulandırıyor bidaha rondodan geçirdimki yedi nolacak bu kız

tel sehrıyemıydı arpamı..tabı kıymayıda alıstırana dek bıraz zorlanıyolar..alısır canım yaa.dişlerı bıraz daha cogalsın daha kolay olacak hersey

kac gundur yazamadım cepten okuyorum nede guzel kaynattınız kıslar ya.bende actım pc yı vakıt bulur bulmaz..demos 84 kızın yakında yürüyecek masallah benım kızda 9 aylıkken yurumustu..bacak kadar boyuyla evde yürüyen bı canlıçokk tatlı oluyor ınan

tel sehrıyemıydı arpamı..tabı kıymayıda alıstırana dek bıraz zorlanıyolar..alısır canım yaa.dişlerı bıraz daha cogalsın daha kolay olacak hersey

tel şehriyerdi canım şehriyeye alıştıda kıyma zorladı tarhanısına ben şehriye atıyorum onu yuta biliyor kıyma sert geldi dolma filanda denedim yok yutamıyor midesi bulanıyor benim şevvalde yutamıyordu 3 yaşına kadar korkuyorum ahsende ona benzerdiye

tubacım yemekler dısında bıraz da kendının alısmasına fırsat ver bakalım.mesela bır dılım kabugu soyulmus elma sabah bır patates kızartması dilimini ver ne bılım salatalık ver kendısı ısrıp yutmayı öğrenır ben 4 aylıkken vermsıtım salatalıgı once öğürüyordu suan ınan bır dılım elmanın yarısını bıtıtrıyo 2 dişiyle..sende ona ver kendı yesın ben oyle yapıyorum yemegı ellerıyle yıyor dr larda oyle onerıyolarya kendısı yapınca öğürmez bak kasıgı sen verınce öğürür..derler ya kendı düşen aglamaz nazları bıze bırazda..

Ay Allah ım alemsiniz siz ya :)
Elif in düşmeleri bizim için çok önemli başını çarpmaması gerekli ondna ben çok korkuyorum bi sefer koltuktan düştü poposunun üstüne o ağlamadı yavrum ben ağladım

canım alışır zamanla ya daha küçükler

Canım yeşil soğan değil kuru soğan :) acı ama seviyor. limona bayılıyor nasıl bişeyse anlamadım gitti :)
canım evden çıkmakla iyi yapmışsın aslında böyle kalabalığa gire gire alışacak ahsende ama zaman işte
bencede eline kendi yiyebildiği şeyler ver havuç,ekmek , elma gibi blki alışır

ekmek veriyorum yemekte turp filan dün eşim sognın sapını vermişti yani veriyorum ama onlarıda kopartmıyor sadece geveleyip tükürüyo
sonunda buzlu cama dönüşen camlarımı sildim eve bir ışık geldi
güle güle kirlet canım
canım alışır zamanla ya daha küçükler
inşallah canım bir umut bekliyorum

sagol canım evet gercekten iyi geldi ama çok yoruldum evde düzenimiz iyi kötü idare ediyoruz ama başka yerde yatırma yedirmek çok zorluyor beni

annem hep gel kal burda diyor ama dediğin gibi bidüzen oturtmuşum çok zor geliyor bi başka yerde olmak kızsada kalamam vim benim güzel evim her ne kadar temizliğe ve toparlanmaya ihtiyacı olsada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…