Oğlun huysuzluk yapmazsa dışarıda al oğlunu git gezmeye ikiniz içinde değişiklik olur, endişeleri kafana takma yoksa hiç dışarı çıkmayacağız benim halim olsa ben de çıkıp gidecem ama yorgunum. Gitmek istiyorsan canım tereddüt etme sosyal ortamlarda bulunmak ikinize de iyi gelecektirkızlar iyi günler hepiniize bu gun bı arkadaşım gel gezmeye gidelim bu hafta içi dedii normalde çalışıyor yılbaşı tatılıne gırcekmiiş evde olcakmış avmlerı falan dolaşalım dedıı otobusle 15 dk da ulaşağımız yerler ama ben napsam bıledım hava soğuk ama yağışlı değil üstelik kapalı mekanlarda gezicez oğlum huysuz değil zaten burda yazdıklarımıdan bılıyorsunuz daha eşimede sormadım zaten oo hepolmaz derde ben bi yolunu bulurum endişlerımden kurtulsam ne yapsam bılemedım daha öle ıkımız biyerlere gıtmedık oğlumlaa ama çokta gıtmek istıyorum hep eşimle geziyoruzz bnıraz değişiklik olsun istıyorum napsamyaa:26::26::26::26:
bende hiç yapamadığım için heveslenıyorum benım başımda 3 tane koca var eşim kaynana kayınpeder hepsi karışırr hatta kpderımın kvdemın baskısıyla oğlumu sağlık ocağına götürürken benı takip ettığını bılırımm oyuzden hiç öle gezemedım arkadaşlarımla arkadaşımdaa karşı komşumuz ve uzaktan akrabamın gelini yanı ailemın bıldığı kişi oğlumu oyalarım bişekilde gezmeyı sever uykusu gelince uyur kalır arabada ama ya hasta olurda laf ederlerse dıye korkum varr pazar gunu bır suru gelen gıden olduu eve herkes kucakladı nasıl olduysa yuzunde küçük bi çizikolmuşş kvdem eşime şikayet etmiş çocuğa nasıl bakıyor bu ggelin yuzu çizilmiş dıyee yanı durum bu cnmm aşırı bır baskı yoksa kendımıde oğlumada güvenımtam ıkımızde sorunsuz sayılırız :)
Oğlum da diş çıkaracağı zaman hiçbir ek gıdayı kabul etmedi sadece emmek istiyordu dişten olabilir canım eğer başka bir rahatsızlığı yoksa ateş öksürük filan yoksa
valla tek başına bebek bakmak çok zor, ben annesi kayınvalidesi kardeşleri her çağırdığında yanında olan, bebeği onlara bırakıp alışverişe kocasıyla gezmeye düğüne gidebilenlere imreniyorum, bakımlı olanlar yanlarında yardımcı birileri olanlar canım bebek çok uslu olsa bile işi bitmiyoki nerede bakım yapmak.. hele birde bizim gibi uykusuzluk çekenler... işte uyuttum yarım saat uyudu uyandı bu arada hangi bir işi yapayım..
kızlar iyi günler hepiniize bu gun bı arkadaşım gel gezmeye gidelim bu hafta içi dedii normalde çalışıyor yılbaşı tatılıne gırcekmiiş evde olcakmış avmlerı falan dolaşalım dedıı otobusle 15 dk da ulaşağımız yerler ama ben napsam bıledım hava soğuk ama yağışlı değil üstelik kapalı mekanlarda gezicez oğlum huysuz değil zaten burda yazdıklarımıdan bılıyorsunuz daha eşimede sormadım zaten oo hepolmaz derde ben bi yolunu bulurum endişlerımden kurtulsam ne yapsam bılemedım daha öle ıkımız biyerlere gıtmedık oğlumlaa ama çokta gıtmek istıyorum hep eşimle geziyoruzz bnıraz değişiklik olsun istıyorum napsamyaa:26::26::26::26:
Olabilir canım, ben de kendimi öyle hissediyorum annem yanıma geldiğinde oğlumu bırakıp öyle saatlerce dışarıda kalamıyorum hep aklım bir an önce eve gitmekte, yanımızda olmadıklarında da rahat edemiyoruz yanımızdayken de çok yoruluyoruz Allah yokluklarını göstermesin inan bazen şikayet ederken bile korkuyorum Allah korusun yavrularımızı ama ben de hiçbirşeyden keyif alamıyorum. Biz de alıştık herhalde böyle yaşamaya hem şikayet ediyoruz hem değiştiremiyoruz. Geçen de oda da oğlumu babasına bıraktım ben içeride yemek yapıyorum bir ağlama sesi duydum koştum çınar ana kucağında eline babası oyuncak vermiş ağlıyor babası ise yerinden kıpırdamıyor baktım neyi var diye babası ona kumanda vermiş o da sert şekilde dudağına vurmuş dudağı patlamış kanıyor eşimin umurunda değil şimdi ben nasıl gönül rahatlığıyla birine emanet edeyim. Eşim birşey olmaz kendi kendine kanar durur diyor ama canı acımış nasıl ağlıyor ya annelik bambaşka bir duygu
tv de evim şahaneyi seyrediyorum bayan ustalara mantı yaptı ahsenin duracagını bilsem kalkıp hemen yapıcam ama elimde hamurlarla kalırım diye korkuyorumcanımda bi çektiki
Allahım okurken bile sinirden saçlarım havaya kalktı allah yardımcın olsun canım ama değil kayınvalidem gözümün nuru olsa müsade etmem böyle karışmalarına..
Yok canım yok çok şükürr..
Canım benimde bırakacak çok kişi var sağolsunlar ama ben iş ve mecburiyet hairicinde kızımı bırakacam gezmeye gidecemm mümkün değil ben nerede kızım orada annem bir ara dedi kızın çok huysuz eltine bırak biz gidelim diyee asllaaaa diye çıkışmışım kadıncağız korkmuş....
Tak koluna oğlunu çık gezmene hiçç düşünmee. Bende çok istiyorum kızımla gezmek ama olmuyor çalışıyorum haftasonuda anca temizlik..
Canım eşine yuhh demek istiyorum bu kadarda rahat olunmaz duru sehpayla düştüğünde serçe parmağı kanadı eşim beni çiğ çiğ yicektii.. Ama bende eşime uzun süre bırakamam çok güzel ilgilenir oynatır ama duru sebepsiz yere ağlamaya başlayınca küplere biner bağırır o yüzden güvenemem
Canım sen kendini anlatıyorsun ya günlerim var geçende pasta börek çörek gördüm şimdide televizyonda mantı gördüm yaparım diyon hamaratlığın falan seni ablama çok benzettim ve kendimden utanıyorum ama ben 12 yaşımdan beri çalışıyorum ondandır belkii yemek yapmakala aram hiç iyi değill.. Maşallahhh sizleree
Duru çekyat kenarında yürüyüp durur süreklide düşüp başını hafifçe küt diye vurur 2 gün önce sızıp kalmışım tv karşısında küüütt diye bir ses geldi kulağıma gözüm kapalı durruuuu diye kendimi çekyattan aşağı bir atmışım kızlargözümü yerde açtım annem le eşim kahkahalarla gülüyorlar halime ne oldu diye duru düştü diyorum meğersem eşim kumandayı düşürmüş yere uyusakta bilinçaltımız rahat değil 7/24 çocuğumuzda aklımız
şu iki gündür efe de beşiğinde sallanarak uyumuyor.bugun uğraştım sallayarak uyutuyum diye olmadı bi türlü.bende aldım kucağıma piş piş yaptım ninni söyledim 2 dakikada uyudu.Vallahi canım, zaten yedirmek için 1 saat uğraş küçük kase ancak 1 saatte oyunlarla ara vere vere bitirmeye çalışıyoruz zaten uykusuzluktan keyifsiz ve yorgunum uyutmaya çalıştım 45 dk boyunca inleme tekrar uyanma sendromları ay keşke şöyle 2 saat kadar uyusa. Evde bulaşık yapsam hemen uyanıyor demek ki çok derin uykuda değil. Bir de bebekler büyüdükçe düzene alışırlar uykuları filan düzene girer diyorlar ya nedense bizde tam tersi oldu. Önceden yine yatağına koyduğumda salla ninni söyle filan daha kolay uykuya dalıyordu şimdi yatağa her bırakışımda çok uykusu bile olsa hemen ağlamaya başlıyor oğlum sonra da 40 dk kadar direniş inlemeler sanki şikayet ediyor gibi gece uykusunda ise kaç defa yataktan kaldırmak zorunda kalıyorum hani bıraksam biraz ağlayıp susacak türden değil öksürüp kusacak kadar neden böyle oldu anlamadım.
Ben giderdim canım ya.efe de gezmeyi seviyor ben de.Sizde de durum öyleyse fırsatı kaçırma derim.kızlar iyi günler hepiniize bu gun bı arkadaşım gel gezmeye gidelim bu hafta içi dedii normalde çalışıyor yılbaşı tatılıne gırcekmiiş evde olcakmış avmlerı falan dolaşalım dedıı otobusle 15 dk da ulaşağımız yerler ama ben napsam bıledım hava soğuk ama yağışlı değil üstelik kapalı mekanlarda gezicez oğlum huysuz değil zaten burda yazdıklarımıdan bılıyorsunuz daha eşimede sormadım zaten oo hepolmaz derde ben bi yolunu bulurum endişlerımden kurtulsam ne yapsam bılemedım daha öle ıkımız biyerlere gıtmedık oğlumlaa ama çokta gıtmek istıyorum hep eşimle geziyoruzz bnıraz değişiklik olsun istıyorum napsamyaa:26::26::26::26:
Allah sana bol sabır versin canım ya.Kaynana çekmesi çok zorbende hiç yapamadığım için heveslenıyorum benım başımda 3 tane koca var eşim kaynana kayınpeder hepsi karışırr hatta kpderımın kvdemın baskısıyla oğlumu sağlık ocağına götürürken benı takip ettığını bılırımm oyuzden hiç öle gezemedım arkadaşlarımla arkadaşımdaa karşı komşumuz ve uzaktan akrabamın gelini yanı ailemın bıldığı kişi oğlumu oyalarım bişekilde gezmeyı sever uykusu gelince uyur kalır arabada ama ya hasta olurda laf ederlerse dıye korkum varr pazar gunu bır suru gelen gıden olduu eve herkes kucakladı nasıl olduysa yuzunde küçük bi çizikolmuşş kvdem eşime şikayet etmiş çocuğa nasıl bakıyor bu ggelin yuzu çizilmiş dıyee yanı durum bu cnmm aşırı bır baskı yoksa kendımıde oğlumada güvenımtam ıkımızde sorunsuz sayılırız :)
Canım doğumdan sonra ben de öyleydim evde oturmaya alışmıştım dışarı çıkmak kimseyi görmek istemiyordum.ne zaman çalışmaya başladım o zaman eski halime döndüm.yani eski hayatına bir başlangıç yapsan gerisi gelir.bu durumu doğumdan sonra herkes yasıyor heraldekızlar size birşey sorucam normalde ben gezmeyi çok severidim tüm ailemiz elazıgda eşiminde benimde oyüzden haftanın 5 günü günlerim gezmelerim olurdu şimdide var ama ben resmen eriniyorum dışarı çıkmaya ,çıkmaya karar versemde ya giydigimi begenmiyorum yada birşeyi bahane edip tekrar vazgeciyorum sizdede böyle birşey varmı yoksa sadece benmi varım anneme bile gitmek istemiyorum ablalarım çok yakın onlarada öyle resmen evde pinekliyorum arkadaşlarım arasa dışarda bişeyler yapalım diye türlü bahaneler üretiyorum noluyor bana bende çözmüş degilim
kızlar gece uyumadan önce mamamı yoksa çorbamı veriyorsunuz merak etim
pırınc unlu suyla yaptıgım muhallebı 9 bucuk 10 gıbı aksamkızlar gece uyumadan önce mamamı yoksa çorbamı veriyorsunuz merak etim
Senin kızında mı iştahsız canım yoksa yapısı mı öyle, benim oğlum ek gıdayı daha yeni yeni kabullenmeye başladı o yüzden çok seçici ve az miktarda yiyor, Allaha şükür bana göre kilosu normal son 2 aya kadar kilo alamıyordu ama çok takmıyorum kilosunun kaç olduğunu rahat uyusa da gündüz pek karnını doldurmadığından belki geceleri uyuyamıyor ama zorla da yediremem ki.benım kızım yese de yemese mınyon hatta kımıne gore cok zayıf cok ıtına edıyorum ondan mıdır nedır 8 aylıkken sımdı 8 bucuk 7500 kg 66 cmdı senınkı zayıfsa benımkının kemıklerı sayılıyodur canım ya
canım yapısı boyle herhalde 3140 dogdu 47 cm sadece 1 kere 1 kgSenin kızında mı iştahsız canım yoksa yapısı mı öyle, benim oğlum ek gıdayı daha yeni yeni kabullenmeye başladı o yüzden çok seçici ve az miktarda yiyor, Allaha şükür bana göre kilosu normal son 2 aya kadar kilo alamıyordu ama çok takmıyorum kilosunun kaç olduğunu rahat uyusa da gündüz pek karnını doldurmadığından belki geceleri uyuyamıyor ama zorla da yediremem ki.
Sana da gunaydin canim.benim bugin bos gunum yani okul yok.yatakta keyif yapiyorum.
Efe emeklemeye basladigi icin bende iki gunde bir temizlik yapma karari aldim.temizlik yapilsada topikteki en daginik evin sahibi unvanuna birinci siradan adayim.evin fotosunu cekip yuklesem sasirursin yani
Hiç kusura bakmayın bu ev dağınıklığında ben sizi geçerimarkadaşın dedigi gibi üzülmeyelim tek degilmişizçocuk büyütüyoruz kolay degil yapacak birşey yok hep imrenmişimdir habersiz gidersinde tek bir bardak bile yoktur ortada ama malesef hiç oyle olamadım
ah bu dişleri napmalıyız bilmem bi çıksalarda rahatlasalar yavrucaklarArkadaşlar hep diyordum kızımın iştahı çok iyi diye ama 3 haftadır ne çorba, meyve, yoğurt, kahvaltı, hiçbirşey yemiyor ya tükürüp duruyor nazarmı değirdim çocuğuma diştenmi acabaasadece mama içiyor..
canım ya bu kadar kapatma kendini yoksa çıkamazsın bu durumdan ufaktan ufaktan başlamaya çalış bencekızlar size birşey sorucam normalde ben gezmeyi çok severidim tüm ailemiz elazıgda eşiminde benimde oyüzden haftanın 5 günü günlerim gezmelerim olurdu şimdide var ama ben resmen eriniyorum dışarı çıkmaya ,çıkmaya karar versemde ya giydigimi begenmiyorum yada birşeyi bahane edip tekrar vazgeciyorum sizdede böyle birşey varmı yoksa sadece benmi varım anneme bile gitmek istemiyorum ablalarım çok yakın onlarada öyle resmen evde pinekliyorum arkadaşlarım arasa dışarda bişeyler yapalım diye türlü bahaneler üretiyorum noluyor bana bende çözmüş degilim
aynen bende öyleyim cnm karnım açıkmasa hiç yemicem zaten hrkes çok zayıfladın deyip duruyor ama napimm kavaltıyı bile 2-3 te fln yapıorumAynı ben bahsettiğiniz durumları ben de yaşıyorum tükenmişlik, isteksizlik yemek yapasım gelmiyor bir tek oğluma yapıyorum kendim için hiçbir şey yapmak istemiyorum aslında bugün hava güzel gezmeyi yürümeyi çok severim ama hiç halim yok dediğin gibi bebek arabası ağır şimdi merdivenlerden indiremem. Keşke annem yanım gelse çağırıyorum ama o da her çağırdımda memleketten gelemiyor ki. Zaten uykusuzluk ve yorgunluk ve kışın gelmesiyle depresif bir haldeyim. Bazı kadınlara imreniyorum hem bakımlı hem enerjik hem de bebekleri var ama belki de 7/24 bebekleriyle kendileri ilgilenmiyordurlar tabi kendilerine ayıracak vakitleri oluyordur. Bir de zor nazlı bir bebeğe bakmakla, kolay uyumlu bir bebeğe bakmak çok farklı
ben havalar iyi oldukça çıkmaya çalışıyorum bugünde annemle çıktım ama epey yorulmuşum yarında çıksammı diyorum ama yorulmuşum napsam bilmem benim otobüse binme durumum yok çarşıya avm ye yürüyerek gidebiliyorum bence sende gitmelisinkızlar iyi günler hepiniize bu gun bı arkadaşım gel gezmeye gidelim bu hafta içi dedii normalde çalışıyor yılbaşı tatılıne gırcekmiiş evde olcakmış avmlerı falan dolaşalım dedıı otobusle 15 dk da ulaşağımız yerler ama ben napsam bıledım hava soğuk ama yağışlı değil üstelik kapalı mekanlarda gezicez oğlum huysuz değil zaten burda yazdıklarımıdan bılıyorsunuz daha eşimede sormadım zaten oo hepolmaz derde ben bi yolunu bulurum endişlerımden kurtulsam ne yapsam bılemedım daha öle ıkımız biyerlere gıtmedık oğlumlaa ama çokta gıtmek istıyorum hep eşimle geziyoruzz bnıraz değişiklik olsun istıyorum napsamyaa:26::26::26::26:
bende çok kızıyorum kapıyı sert açıyor yüksek sesle konuşuyordiye ben evde ayak ucumda yürürken bile ha uyandı ha uyanacak diyorum acaba çokmu sessiz ortamda tuttum alıştıramadımseninki de farklı bir durum 2 çocukla uğraşmaktan birşey yapmak istmiyorsun anlaşılan biz de bırakacak kimse olmadığı için depresyona giriyoruz her halükarda depresifizama iyice kapatma kendini arada sırada çık sen da nefes almış olursun 1 yıl sonra rahat edicez inşallah..
inan varya benim tuvaletin kapısı hep açık önceden su doldurup koyuyorum en ufak bir sesten uyanıyor o uyudumu oturuyorum sadece allahtan net varda vakit geçiyor dün babası işten geldi ben uyutuyorum kapıya tık tık hafifçe vurdu ama bırakırsam uyumaz tekrar vurdu mecbur bıraktım kapıyı açtım söylendim birde anahtarın yokmu senin, elleri doluymuş beyfendinin, sonra tekrar uyutmaya çalıştım tabii sinirlendi ağladı kasıyo kendini zorla uyuttum, bu sefer eşim tuvalete girdi musluğu bir açtı şaaarr uyandı bizimki çookk sinirlendim papaz oldum
hakikaten öyle geçenlerde misafirliğe gittik eşim diğer odadaydı elifte ordaydı kuzenin eşi elife ühhüüü ühhüüüü fln yaptı elifte başladı ağlamaya onu kameraya çekmişler gülüyolar bide gördüm hemen aldım ya çocuk ağayınca hoş olurmu hiçOlabilir canım, ben de kendimi öyle hissediyorum annem yanıma geldiğinde oğlumu bırakıp öyle saatlerce dışarıda kalamıyorum hep aklım bir an önce eve gitmekte, yanımızda olmadıklarında da rahat edemiyoruz yanımızdayken de çok yoruluyoruz Allah yokluklarını göstermesin inan bazen şikayet ederken bile korkuyorum Allah korusun yavrularımızı ama ben de hiçbirşeyden keyif alamıyorum. Biz de alıştık herhalde böyle yaşamaya hem şikayet ediyoruz hem değiştiremiyoruz. Geçen de oda da oğlumu babasına bıraktım ben içeride yemek yapıyorum bir ağlama sesi duydum koştum çınar ana kucağında eline babası oyuncak vermiş ağlıyor babası ise yerinden kıpırdamıyor baktım neyi var diye babası ona kumanda vermiş o da sert şekilde dudağına vurmuş dudağı patlamış kanıyor eşimin umurunda değil şimdi ben nasıl gönül rahatlığıyla birine emanet edeyim. Eşim birşey olmaz kendi kendine kanar durur diyor ama canı acımış nasıl ağlıyor ya annelik bambaşka bir duygu
ay cnm sen nasıl katlanıyosun bu duruma bide seni takip ediyo utanmadan hayret bişey yaaaaaabende hiç yapamadığım için heveslenıyorum benım başımda 3 tane koca var eşim kaynana kayınpeder hepsi karışırr hatta kpderımın kvdemın baskısıyla oğlumu sağlık ocağına götürürken benı takip ettığını bılırımm oyuzden hiç öle gezemedım arkadaşlarımla arkadaşımdaa karşı komşumuz ve uzaktan akrabamın gelini yanı ailemın bıldığı kişi oğlumu oyalarım bişekilde gezmeyı sever uykusu gelince uyur kalır arabada ama ya hasta olurda laf ederlerse dıye korkum varr pazar gunu bır suru gelen gıden olduu eve herkes kucakladı nasıl olduysa yuzunde küçük bi çizikolmuşş kvdem eşime şikayet etmiş çocuğa nasıl bakıyor bu ggelin yuzu çizilmiş dıyee yanı durum bu cnmm aşırı bır baskı yoksa kendımıde oğlumada güvenımtam ıkımızde sorunsuz sayılırız :)
Duru çekyat kenarında yürüyüp durur süreklide düşüp başını hafifçe küt diye vurur 2 gün önce sızıp kalmışım tv karşısında küüütt diye bir ses geldi kulağıma gözüm kapalı durruuuu diye kendimi çekyattan aşağı bir atmışım kızlargözümü yerde açtım annem le eşim kahkahalarla gülüyorlar halime ne oldu diye duru düştü diyorum meğersem eşim kumandayı düşürmüş yere uyusakta bilinçaltımız rahat değil 7/24 çocuğumuzda aklımız
biz yemek yerken elifte bizimkilerden istiyor bizde ya ekmek ve soğan veryoruz , geçen gün yine soğan verdik baktık çocuğun gözleri sulandı yaş geldi gözünden ama hala soğanı yemeye devam ediyor kaşıyo dişlerini yavrum anlamıyomu acaba :)
bende hiç yapamadığım için heveslenıyorum benım başımda 3 tane koca var eşim kaynana kayınpeder hepsi karışırr hatta kpderımın kvdemın baskısıyla oğlumu sağlık ocağına götürürken benı takip ettığını bılırımm oyuzden hiç öle gezemedım arkadaşlarımla arkadaşımdaa karşı komşumuz ve uzaktan akrabamın gelini yanı ailemın bıldığı kişi oğlumu oyalarım bişekilde gezmeyı sever uykusu gelince uyur kalır arabada ama ya hasta olurda laf ederlerse dıye korkum varr pazar gunu bır suru gelen gıden olduu eve herkes kucakladı nasıl olduysa yuzunde küçük bi çizikolmuşş kvdem eşime şikayet etmiş çocuğa nasıl bakıyor bu ggelin yuzu çizilmiş dıyee yanı durum bu cnmm aşırı bır baskı yoksa kendımıde oğlumada güvenımtam ıkımızde sorunsuz sayılırız :)
ay çok güldüm allahda seni güldürsün kızDuru çekyat kenarında yürüyüp durur süreklide düşüp başını hafifçe küt diye vurur 2 gün önce sızıp kalmışım tv karşısında küüütt diye bir ses geldi kulağıma gözüm kapalı durruuuu diye kendimi çekyattan aşağı bir atmışım kızlargözümü yerde açtım annem le eşim kahkahalarla gülüyorlar halime ne oldu diye duru düştü diyorum meğersem eşim kumandayı düşürmüş yere uyusakta bilinçaltımız rahat değil 7/24 çocuğumuzda aklımız
canım ben çorbayı 6 gb veriyorum 10 gbide kaşık maması veriyorumkızlar gece uyumadan önce mamamı yoksa çorbamı veriyorsunuz merak etim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?