2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Oğlun huysuzluk yapmazsa dışarıda al oğlunu git gezmeye ikiniz içinde değişiklik olur, endişeleri kafana takma yoksa hiç dışarı çıkmayacağız benim halim olsa ben de çıkıp gidecem ama yorgunum. Gitmek istiyorsan canım tereddüt etme sosyal ortamlarda bulunmak ikinize de iyi gelecektir

Allahım okurken bile sinirden saçlarım havaya kalktı allah yardımcın olsun canım ama değil kayınvalidem gözümün nuru olsa müsade etmem böyle karışmalarına..

Oğlum da diş çıkaracağı zaman hiçbir ek gıdayı kabul etmedi sadece emmek istiyordu dişten olabilir canım eğer başka bir rahatsızlığı yoksa ateş öksürük filan yoksa

Yok canım yok çok şükürr..

Canım benimde bırakacak çok kişi var sağolsunlar ama ben iş ve mecburiyet hairicinde kızımı bırakacam gezmeye gidecemm mümkün değil ben nerede kızım orada annem bir ara dedi kızın çok huysuz eltine bırak biz gidelim diyee asllaaaa diye çıkışmışım kadıncağız korkmuş ....

Tak koluna oğlunu çık gezmene hiçç düşünmee. Bende çok istiyorum kızımla gezmek ama olmuyor çalışıyorum haftasonuda anca temizlik..

Canım eşine yuhh demek istiyorum bu kadarda rahat olunmaz duru sehpayla düştüğünde serçe parmağı kanadı eşim beni çiğ çiğ yicektii.. Ama bende eşime uzun süre bırakamam çok güzel ilgilenir oynatır ama duru sebepsiz yere ağlamaya başlayınca küplere biner bağırır o yüzden güvenemem

tv de evim şahaneyi seyrediyorum bayan ustalara mantı yaptı ahsenin duracagını bilsem kalkıp hemen yapıcam ama elimde hamurlarla kalırım diye korkuyorumcanımda bi çektiki

Canım sen kendini anlatıyorsun ya günlerim var geçende pasta börek çörek gördüm şimdide televizyonda mantı gördüm yaparım diyon hamaratlığın falan seni ablama çok benzettim ve kendimden utanıyorum ama ben 12 yaşımdan beri çalışıyorum ondandır belkii yemek yapmakala aram hiç iyi değill.. Maşallahhh sizleree

Duru çekyat kenarında yürüyüp durur süreklide düşüp başını hafifçe küt diye vurur 2 gün önce sızıp kalmışım tv karşısında küüütt diye bir ses geldi kulağıma gözüm kapalı durruuuu diye kendimi çekyattan aşağı bir atmışım kızlar gözümü yerde açtım annem le eşim kahkahalarla gülüyorlar halime ne oldu diye duru düştü diyorum meğersem eşim kumandayı düşürmüş yere uyusakta bilinçaltımız rahat değil 7/24 çocuğumuzda aklımız

Son düzenleme:

yapmayıda yedirmeyide çok severim ama ahsenle olmuyor dogum yapmadan önce koca bir saklama kabı matı yapmıştım buzluga atmıştım misafirlere filan çok rahat etmiştim ama şimdi olmuyor en basitinden yapıyorum

hay allah iyiligini versin beni güldürdün ahsen şaşkın şaşkın bana bakıyo çocukta şaşırdı bu annem neye gülüyordiye
kaç zamandır aklımda canım soracam unutuyorum eşin libyadaydı yanılmıyorsam haber aldınmı yada geldimi canım merak ediyordun

şu iki gündür efe de beşiğinde sallanarak uyumuyor.bugun uğraştım sallayarak uyutuyum diye olmadı bi türlü.bende aldım kucağıma piş piş yaptım ninni söyledim 2 dakikada uyudu.

Ben giderdim canım ya.efe de gezmeyi seviyor ben de.Sizde de durum öyleyse fırsatı kaçırma derim.

Allah sana bol sabır versin canım ya.Kaynana çekmesi çok zor

Canım doğumdan sonra ben de öyleydim evde oturmaya alışmıştım dışarı çıkmak kimseyi görmek istemiyordum.ne zaman çalışmaya başladım o zaman eski halime döndüm.yani eski hayatına bir başlangıç yapsan gerisi gelir.bu durumu doğumdan sonra herkes yasıyor heralde

canım kimseye bir şey beğendiremezsin,bebeklerin kilosu gayet normalse çok zayıf,biraz kiloluysa obez derler genelde.senin derdinden en iyi buradakiler anlar herkes normal diyorsa bilki normaldir.bir de o kadar yemeye boyu kısa demişsin de yemek çocuğun boyunu o kadar etkilemez ki.kilosunu etkiler,sağlığını,gücünü etkiler ama boyunu çok etkilemez.bence takma boyuna.kilosuda gayet iyi.

benım kızım yese de yemese mınyon hatta kımıne gore cok zayıf cok ıtına edıyorum ondan mıdır nedır 8 aylıkken sımdı 8 bucuk 7500 kg 66 cmdı senınkı zayıfsa benımkının kemıklerı sayılıyodur canım ya

kızlar kızıma bu gün balık çorbası yaptım hayret severek içti, size de vereyim tarifini belki yapmak isteyen olur

1 çay kaşığı kadar tereyağında 1 dolu olmayan yemek kaşığı tam buğday unu kavurdum

üzerine su ekledim,

içine biraz patates, biraz havuç, 1 dilim soğan, 1 küçük diş sarımsak, 1 tatlı kaşığı mercimek, 1-2 dal maydanoz, 2 yaprak yeşil nane (şart deği) koydum haşlanınca süzgeçten geçirdim

diğer tarafta balığın içinden çiğken 1 çorba kaşığı dolusu kadar ayırdım ( sarıkanat balık kullandım) kılçıklarını kontrol ettim, bir cezvede 10 dakika kadar az suyla haşladım, haşlama suyunuda sebze çorbasına ekledim, balığı elimle küçülterek sebze çorbasına ekledim, bir taşım daha kaynattım, kaseye alıp zeytinyağı ve birkaç damla limon sıktım 1 kase çorba oldu.

afiyet olsun...

kızım normalde yapmazdı ama dıs mı cıkarac nedır altatkılerı cıkarıken de ole olmustu sabaha karsı kak yapıyo 4 5 gıbı ama allah bılır ne zaman yaptı uyandı ben de altına baktım degıstırdım ama yıne pısık oldu hıc olmadı daha once 2 defadır oluyo bı gecen 15 gun once bı sımdı trosyd aldım nerden su gece kaka yapmak anlamadım gunduz yarım saatte 1 yapsın yapmasın bakarım altına gece uyuyo kokmuyo da

Senin kızında mı iştahsız canım yoksa yapısı mı öyle, benim oğlum ek gıdayı daha yeni yeni kabullenmeye başladı o yüzden çok seçici ve az miktarda yiyor, Allaha şükür bana göre kilosu normal son 2 aya kadar kilo alamıyordu ama çok takmıyorum kilosunun kaç olduğunu rahat uyusa da gündüz pek karnını doldurmadığından belki geceleri uyuyamıyor ama zorla da yediremem ki.

canım yapısı boyle herhalde 3140 dogdu 47 cm sadece 1 kere 1 kg

aldı hep 600 700 gr sonra 2 ay kg amadı meger sut alerjısı varmıs sureklı ıshal ve ıstahsızlık halı 5.ayında 6 kgydu sımdı de 200 300 alıyo ama masallah ıstahı ıyı sayılır tabı baszı gunler harıc ama cok hareketlı ınan bı sn durmuyo 15 gun once emeklemeye basladı 1 haftadır tutnup kalkıyodu 3 gundur sıralıyo durmuyo 1 sanıye dr.genetık eger bunları yıyosa dedı ben 160 sım 175 su an kıloluyum dogumdan sonra veremedım 69 esım 70 ona bagladı ama gereklı olursa 1 yasında tahlıl yaparız dedı ama bana da dra da az gelıyo 8 aylık cocuk ortalama 8 kg olmalı eksıgı var dıyo ama almıyo ıste canım senın oglan kac kılo

arkadaşın dedigi gibi üzülmeyelim tek degilmişiz çocuk büyütüyoruz kolay degil yapacak birşey yok hep imrenmişimdir habersiz gidersinde tek bir bardak bile yoktur ortada ama malesef hiç oyle olamadım
Hiç kusura bakmayın bu ev dağınıklığında ben sizi geçerim
ah bu dişleri napmalıyız bilmem bi çıksalarda rahatlasalar yavrucaklar
canım ya bu kadar kapatma kendini yoksa çıkamazsın bu durumdan ufaktan ufaktan başlamaya çalış bence

aynen bende öyleyim cnm karnım açıkmasa hiç yemicem zaten hrkes çok zayıfladın deyip duruyor ama napimm kavaltıyı bile 2-3 te fln yapıorum
ben havalar iyi oldukça çıkmaya çalışıyorum bugünde annemle çıktım ama epey yorulmuşum yarında çıksammı diyorum ama yorulmuşum napsam bilmem benim otobüse binme durumum yok çarşıya avm ye yürüyerek gidebiliyorum bence sende gitmelisin
bende çok kızıyorum kapıyı sert açıyor yüksek sesle konuşuyordiye ben evde ayak ucumda yürürken bile ha uyandı ha uyanacak diyorum acaba çokmu sessiz ortamda tuttum alıştıramadım
hakikaten öyle geçenlerde misafirliğe gittik eşim diğer odadaydı elifte ordaydı kuzenin eşi elife ühhüüü ühhüüüü fln yaptı elifte başladı ağlamaya onu kameraya çekmişler gülüyolar bide gördüm hemen aldım ya çocuk ağayınca hoş olurmu hiç
ay cnm sen nasıl katlanıyosun bu duruma bide seni takip ediyo utanmadan hayret bişey yaaaaaa
Ay Allah iyiliğini versin benide güldürdün
kızlar gece uyumadan önce mamamı yoksa çorbamı veriyorsunuz merak etim

cnm ben 9,30 da mama veriyorum sonra 11,30 da yada 12 lerde yine mama veriyorum vermezsemde alıştı uyanıyo bi şekilde nasıl öne çekicem bilmem

biz yemek yerken elifte bizimkilerden istiyor bizde ya ekmek ve soğan veryoruz , geçen gün yine soğan verdik baktık çocuğun gözleri sulandı yaş geldi gözünden ama hala soğanı yemeye devam ediyor kaşıyo dişlerini yavrum anlamıyomu acaba :)

benimki hayatta elini uzatmaz havuç uzatırım mesela ağzını uzatır, elime alıym demez, tembel benim kızım ve rahatına çok düşkün, mama sandalyesi aldım oturarak yemiyo, tükürüyo illa yatarak yiyecek, uyanma konusunda valla ben de alışsın ilk 4 ay hep tv çalışırken uyuttum, ama 4 ayı geçince uyumamaya başladı,

ben de geçen gece yanıma aldım çekyata pışpışlıyorum uyumuşum bi uyandım cemre yanımda yok aşağı baktım düşmüş yere uyuyo bu günde elimden kaydı kafa üstü gidiyodu son anda ayaklarından yakaladım,

slm güzel hatunlar ne alemdesiniz bizim 3.dişmz üstten patlamış geliyor şu dişler bi tamamlasada rahat etsek miray mamayı ağzında tutuyo yutmuyo 2 saat sürüyo yemek yemem maceramız
15 gündür cam slcem silemiyorum ev sürekli dağınık sinir geldi üstüme bebeklerin boyundan kilosundan bahsedlmiş her bebek farklı mirayda minyon olacak çünkü annesi babasıda öyle beni gören ahh kızım daha küçücüksün bu yaşta çocuk doğurmuşsun diyo 26 yaşındayım deynce şok oluyolar brazda genetik bence ne yapsanda değişmez allah sağlık versin gerisi nasıl olsa gelir.

canım allah sabır versin ya şo oldum valla
boşver çık gez ya herkes kendine baksn çocukda hava alsın onlara mı dert
ay çok güldüm allahda seni güldürsün kız
kızlar gece uyumadan önce mamamı yoksa çorbamı veriyorsunuz merak etim
canım ben çorbayı 6 gb veriyorum 10 gbide kaşık maması veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…