Canım haklısın ne deyim bilmemki zor bir durum allah sabır versin dr ne demişti kusması için.... O aralar duru da rahatsızdı takip edememiştim..
Canım gerçekten zor ben tedavi aşamasında çok ağladım ben hariç bütün arkadaşlarımın çocuğu vardı.. Dün doğum gününe gittik orada düşündüm ya olmasaydı allahım dileyen herkese nasip etsin. Uzun zamandır yoktun nasılsın..
slm kızlar iştahsızlıktan bahsedilmiş yine mirayda yemiyor Allah reklamları çıkaranlardan razı olsun kanal kanal gezip reklam arıyorum çıkınca o reklama bakıyor bende tıkıyorum 1 kase çorbayı bitiriyor bu sayede içinede ekmek ufalıyorum anlamıyor ne yediğini reklam olmadan hiç bakmıyo çizgi film açıyorum etkilenmiyo kaşığı ittiriyor sizde bi deneyin belki yer reklamlar başlayınca yanında dakika ibaresi çıkıyor ya şu kadar kaldı diye allhım zamanla yarışıyorum resmen 3 dakika içinde kaç kaşık sokarsam kar
slm kızlar iştahsızlıktan bahsedilmiş yine mirayda yemiyor Allah reklamları çıkaranlardan razı olsun kanal kanal gezip reklam arıyorum çıkınca o reklama bakıyor bende tıkıyorum 1 kase çorbayı bitiriyor bu sayede içinede ekmek ufalıyorum anlamıyor ne yediğini reklam olmadan hiç bakmıyo çizgi film açıyorum etkilenmiyo kaşığı ittiriyor sizde bi deneyin belki yer reklamlar başlayınca yanında dakika ibaresi çıkıyor ya şu kadar kaldı diye allhım zamanla yarışıyorum resmen 3 dakika içinde kaç kaşık sokarsam kar
iyi günler kızlar demin çok güldümyaa benım oğlan terlik delisi düşmesın dıye yere döşek serdım ordaoynuyor neyse doyurdum bıraz oynasın dıye oyuncakları döktüm önune kendımde tv izliyorum aaa bi baktım benım terlikleri almış evirip çeviyo elinde ahmet efe dıye bi seslendım terliği elinden odadan tee en uzak köşesine fırlattısanki hiç terliği eline almamış gıbı oyununa dvm etmeye çalışıyo hemen oyuncak aldı eline ona göstermeden güldüm sonuçta terlikle oynamanın yalnış bişi olduğunun farkına varmış o hali çok tatlıydıyaa uyuttum şimdi aklıma geldikçe hala gülümsüyorum
kızlar bu altta evleneli şu kadar yıl oldu şeyi var ya onu naıl yaptınız bende bendeee
hayy maşşallahh.....bugun 9 aylık oldukk kızlarrr.....oyy ıyıkı doğurmusum ben bu şişkoyu yaa
Eki Görüntüle 609212
oy yaşlarınıda görürüz inşallah
bımde uyku tulumu var bu gun gene..ihtıyacı olanlar kacırmasın kızlarrr.....
hayy maşşallahh.....bugun 9 aylık oldukk kızlarrr.....oyy ıyıkı doğurmusum ben bu şişkoyu yaa
Eki Görüntüle 609212
canımm inşallahh1 haftadır emeklemeye basladı yaa bugunlerı gorecegım hıc aklıma gelmıyordu nede cabuk buyuduler kız gecen gun dogurmadıkmıydı bız bunları ..akıp gıtmıs zaman...
Maşallah emirhan büyüdükçe daha da yakışıklı olmuş, daha nice sağlıklı aylara yıllara inşallahhayy maşşallahh.....bugun 9 aylık oldukk kızlarrr.....oyy ıyıkı doğurmusum ben bu şişkoyu yaa
Eki Görüntüle 609212
Maşallah emirhan büyüdükçe daha da yakışıklı olmuş, daha nice sağlıklı aylara yıllara inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?