2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
sagol canım ya ilk defa düştü birde bizim yatak bayagı yüksek çok dikat ederim biz yapışık gezdigimiz için tek hiç kalmaz genelde o yüzden devrilse bile ben hemen tutarım
Geçmiş olsun canım Allah korusun, benim yatak da çok yüksek bir kaç defa düşecek gibi oluyordu zor tuttum nasıl korktum Allah korusun şimdi altını açmak için bırakıyorum yoksa hiçbir an tek bırakamıyorum çünkü hemen yan yan 2-3 defa dönüp ucuna kadar geliyor çok korkuyorum düşmez inşallah, zaten o yataktan 2 yaşında bile olsa inemez bizimki hem ayaklı hem de çok yüksek. Eminim stresten ağrın vardır geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın

canım geçmiş olsun üzüntüdendir belkide aman bişeyi olmasında ahsenin düşecekler ama insan korkuyor yinede , elif düştüğünde koltuktan o ağlamamıştı ben ağlamıştım

Yok canım yok bunların ortası yoookk...

Çok geçmiş olsun canım biz alıştığımız için düşmeler hayatın bir parçası oldu çok hareketli zaptedemiyoruz..

Günaydın kızlar..

Nasılsınız dünden bu güne. Ben gazi olmuş durumdayım :) dün eve gittim kızımı protesto amaçlı hiç ilgilenmedim yere oturdum bu yanıma geldi omzuma dokundu , yüzüme dokundu tabi ben hiiçç bakmıyorum da ( içim gidiyor çünkü çok özlüyorum) ıhhhhhh ıhhhh deyip yüzümü bir cırmaladı anlatamam , sonra elime dokundu bakmayıncada elimi ısırmazmı neye uğradığımı şaşırdım 2 dişinin izi çıktı kızlar bu nasıl bir velet yaa anlamadım haşerii ....

Sonuç kucağıma aldım allah sizi inandırsın yüzümü yalamaya başladı kafasına taşmı düştü dedim anneme bütün gün gözü kapıdaydı dedi gidip gidipp ıhh ıhh diye vuruyormuş hafta sonu beraberdik ya alıştı diyor. Sabahta kucağımdan indirdim diye çığlık attı mızmızlandı şok oldum şooookkkkk biraz büyük olsa üzüldüğümü anladı dicem amaaaa.. Zafer benimmii desemm

günaydın canım omzun nasıl oldu?? ağrıyı bilememde yorulduğum ve sinirlendiğim zaman benim omuzlarım tutuluyor strese girmişsin ondandır canım..

Günaydın canım
oy istedigin olmuş gazide olsan senin kız sert seviyor demek ısırarak vurarak

Son düzenleme:
günaydın canım omzun nasıl oldu?? ağrıyı bilememde yorulduğum ve sinirlendiğim zaman benim omuzlarım tutuluyor strese girmişsin ondandır canım..

canım şimdilik geçti demek çok üzüldüm ondan olmuş annnem git doktora dedi ama bidaha olmaz inşalllah krem vardı eşimin onu sürdüm

Eşimle ben de çok gazi oluyoruz benim oğlum sinirlense de oynarken de bize neler neler yapıyor, uyuturken her zaman ağlar bazen inat ederim kucağıma almayacam diye belli bir süre almadıktan sonra alınca tekmeler tokatlar tırmalar saç yolmaları küçücük haliyle intikam alıyor. Oynarken de yüzümüze vurup tırmalıyor bizi, yüzümüz çizik içinde kaldı kaç defa parmağını gözüme soktu kaç defa başıyla çeneme vurdu ben de erkek bebekler mi hep böyle yapıyor diye düşünürdüm.

Kızlar, sizinde bebekleriniz altını bezlerken karınüstü dönüp kaçıyor mu 1aydır bunu yapıyor altını artık tersden bağlıyor ve yüzüstü giydirebiliyorum ne kadar çevirdiysem inatla ters dönüyor ve çok ilginç doğduğundan geçen aya kadar karın üstü çevirdiğimde ağlayıp en fazla 2 dk dayanabilen oğlum şimdi hep yüzüstü duruyor

Yok canım yok sadece erkek ler değil benim kızımda çok sinirli istediği olmassa kıyamet kopuyor bunlar şimdiden böyleyse büyüdükleinde nasıl olacaklar acaba

Evet canım alt değiştirmek tam bir kabus eline oyuncak veriyorum biraz oyalanıyorda 3 sn fazla değil..

Ya kızlar ben artık duru ya ayrı yemek pişirmiyorum bizim yemeklerden veriyorum az tuzlu yapıyor annem ne yapyım oo çarbaları yemiyor artık....

Ya kızlar ben artık duru ya ayrı yemek pişirmiyorum bizim yemeklerden veriyorum az tuzlu yapıyor annem ne yapyım oo çarbaları yemiyor artık....

yemek olarak yemiyor ama canım bize yaptıgım çorbaları bende veriyorum mesela evelkü gün yayla çorbası yaptım oda yedi dün balıkla mercimek çorbası vardı ahsen 2 tane hamsi yarım kase çorba yedi yani ahsene uygunsa bende veriyorum ama yiyemedigi şeyler çok o zamnanda ona özel çorba yapıyorum yavaş yavaş bizimde gecmemiz lazım bu aylarda sen en iyisini yapıyorsun aynen devam et aferin duruya kocaman bir maşallah

Canım ben sebze çorbası yapmayi bir ay önce bıraktım. Çünkü artık yemiyordu zeynep. Bizle yemege oturuyor eğer yemekler ona uygunsa yediriyorum ki zaten cok yiyen bi cocuk degil. Eger iyi yediyse yatmadan önce baska bişey yedirmiyorum emziriyorum. Zaten yaptığım mamalar çorbalar çöp e gidiyor.

geçmiş olsun canım, bizim yatak da çok yüksek ben kesin düşürürüm diye hiç oraya koymuyorum, yerde halı varsa genelde canları acımıyo, sen kendini fazla sıktığın hiçin kasların gerilmiştir, üzüntüden..benimde böyle durumlardan sonra deli gibi başım ağrır

senin kızın tam zilli ayy çok güldüm yüz vermezsen ısırıverir işte öyle

en doğrusu bu zaten, bizim doktorumuz beni hep uyardı asla ayrı yemek yapma, tuzsuz az salçalı kendi yemeklerinizden yedir, daha çabuk alışır sofraya dedi, gel gör ki benim mıymıntı zorla yediği için hep pişiriyorum darısı başımıza..

Canım ahsenede alkışş , sevindim umarım yemeye devam eder....

Evet bende sıkıldım çöpe çorba dökmekten.. O yüzden ayrı yapmıyorum..

Cırmaladığı yer yanıyor halaa zilliki zilli.... :)

Valla benim kızım sofra görmeyi versin mutfak soğuk olduğu için oturma odasında yiyoruz hemen çömyor yemese bile oturuyor.. Oburix DURU ama meyveyi hiç yemez oldu yaaa..

Bende kızıma çok özel yemek yapmıyorum,gerçi biz geç başladık ek gıdalara.henüz et,balık.. Geçmedik. Ev yemekleri uygunsa veriyorum.dün firinda kekikli elma dilimi patates yaptım, 2 dilim yedi.gün içindede 1 kase yoğurt yiyor.kahvaltıdada yumurta,labne,tahin pekmez ,ekmek atıştırıyor.

Bide kızlar arada kızım alışsın diye sulandırılmış süt veriyorum ama sanırım az dokunuyor.içtikten 15-20 dakika sonra gaz rahatsız ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…