Selam güzel anneler nasılsınız geçmişi okuyamadım.
Kızlaarrrr duru yürümeye başladı:119: :119: çok mutluyum çok vidyo yükleyebilirsem yüklerim....
Dün 10 aylık oldukk..
10 .ayınızda yürümenizde hayırlı olsun canım
çok şükür canım biirazdaha iyigibiyiz allahtan okular tatilde şevvalde daha çabuk toparlandı ahsenin uzun sürdü çarşamba birdaha kontrolü var inşallah bir sorun olmaz
Kızlaarrrr duru yürümeye başladı:119: :119: çok mutluyum çok vidyo yükleyebilirsem yüklerim....
Dün 10 aylık oldukk..
İpekte dün düştü.akşam yürütecine dıştan tutnmuş ayakta duruyordu,birden geriye düştü.ağladı,baktık burnu minik kan olmuş,hemen apar topar acile gittik.film filan çekildi.gecede uyandırır kontrol ettik.çok şükür bişeyi yok
yi geceler güzel anneler.benim kafam çok karışık.olmam gereken adet günüm bugündü.3 gün önce test yaptım hafif silik çıktı sonra başka marka test aldım daha net çıktı.bir gün sonra tekrar dün yaptığım 2. testi yaptım hiçbişi çıkmadı nerdeyse.çok zor görünüyor nerdeyse.sonra hemen ardından dün yaptığım ilk testle aynı markayı yaptım daha ilk yaptığıma göre daha belirgin 2.çizgi çıktı.bugün tekrar üst üste ayne marka testi yaptım.ilki daha silik 2.si biraz daha koyu ama dün yaptığıma göre rengi daha açıktı.bildiğiniz test manyağı oldum.böyle bişi başına gelan var mı?kafayı yemek üzereyim.hepsinde 2.çizgi silik olarak var ama kimi daha koyu kimi daha açık.bu nedemek şimdi.üstelik aynı markalar.ya korkuyorum hamile olamamaktan değil zaten planlı bi gebelik değildi.dış gebelikten korkuyorum
Dün 10 aylık oldukk..
bence kan testi yaptır,benim testlerde hiç çıkmamıştı ,hep negatifti,hatta hamile değilim diye rahat rahat taşınırken kolileri kaldırmıştım,baktım 10 günü geçti haka adet olmadım,sağlık ocağında gittim ,kan testi yaptrıdım,orada çıktı hamile olduğum,aşle sağlığı merkezleri ücretsiz yapıyolar kantestini,hiç özel hastaneye falan gidip para verme,ben önceki aylarda şüphelendiğimde hastaneye gitmiştim de,20 tl mi, ne vermiştim,sonra öğrendim sağlık ocağının ücretsiz yaptığını
uzun bir aradan sonra merhaba kızlar..
Ben kızımla izmire gittim kardeşlerimin yanına orada fırsat bulamadım girmeye geçmişi okudum genelde hastalıkla geçmiş, geçmiş olsun yavrucaklara, dişi çıkanlara yürüyenlere ve emekleyenlere de maşallah
Kızım da 5 gündür feci şekilde hasta ilk defa böyle oluyor, burun akıntısıyla başladı şu an her yeri hırıldıyor, nefes alamıyor, burnu akıyor ama sürekli tıkalı, yemek yemiyor, zorlayınca balgamlı kusuyor, gece nefes alamadığı için sürekli ağlıyor, bir tek ateşi olmadı, serum fizyolojik sıkıyorum sürekli otri bebeyle çekiyorum bana mısın demiyor, bu gün doktora götürdüm bronşiyolit dedi, bir sürü ilaç yazdı, hastanede de ventolinli buhar verdiler ağlaya ağlaya mahvoldu çocuğum, yalnız ben ilaçları şimdilik kullanmayacağım.. Virütik rahatsızlık dedi antibiyotik yazdı çok saçma değil mi, astım ve alerji ilaçları yazdı ve tabiki ünlü pedi... Da yazdı, bir tahlil bile yapmadı, genel durumu daha kötüye giderse başka bir doktora götüreceğim....offf hiç bir doktora güvenememk çok kötü.. Nette araştırıyorum bronşiyolitin belirli bir tedavisi bile yok bu kadar ilacı nasıl verir anlamıyorum, nette bir doktor yazmış, pedi... Ve soğuk algınlığı ilaçlarını kullanırsanız 3-4 hafta sonra hastalık ciğeri tamamen kaplar bu sefer de astım alerji testleri yaparlar artık doktordan çıkamazsınız sürekli hastalık yeniler burun akıntısını ve öksürüğü sakın kesmeye çalışmayın diye, bizim doktor da demesin mi burun akıntısını ve öksürüğü kesmemiz lazım bunları kullan 3-4 hafta sonra yeniliyor genelde o zaman astım alerjiye bakarızBen nasıl kullanayım şimdi bu ilaçları offf
ayy ne çok yazmışım çok doldum yaa
Iyi geceler hanmlar .mrb.dün geceden beri oğlum çok huzursuzdu.çığlıkla uyanıyordu.sabah kalktığımda ilk dişinin tek 1 tanesini patlattığını gördüm.ama huzursuzluk devam ediyor.hatta bugün daha da kötü.uykudan çığlık atarak uyanıyor.fitil verdim jel sürdüm banamısın demedi.ayrıca burun akıntısı ve hafif öksürüğümüz var .bunun dişle bi alakası olabilir mi ki?acaba 2.dişide patlamak üzerede zorluyor mu oğlumu?ve bugün patlayan dişimiz nezaman belli olmaya başlar.yani nezaman dokunduğumda hissedebilirim dişini?
ben kızımla izmire gittim kardeşlerimin yanına orada fırsat bulamadım girmeye geçmişi okudum genelde hastalıkla geçmiş, geçmiş olsun yavrucaklara, dişi çıkanlara yürüyenlere ve emekleyenlere de maşallah
kızım da 5 gündür feci şekilde hasta ilk defa böyle oluyor, burun akıntısıyla başladı şu an her yeri hırıldıyor, nefes alamıyor, burnu akıyor ama sürekli tıkalı, yemek yemiyor, zorlayınca balgamlı kusuyor, gece nefes alamadığı için sürekli ağlıyor, bir tek ateşi olmadı, serum fizyolojik sıkıyorum sürekli otri bebeyle çekiyorum bana mısın demiyor, bu gün doktora götürdüm bronşiyolit dedi, bir sürü ilaç yazdı, hastanede de ventolinli buhar verdiler ağlaya ağlaya mahvoldu çocuğum, yalnız ben ilaçları şimdilik kullanmayacağım.. virütik rahatsızlık dedi antibiyotik yazdı çok saçma değil mi, astım ve alerji ilaçları yazdı ve tabiki ünlü pedi... da yazdı, bir tahlil bile yapmadı, genel durumu daha kötüye giderse başka bir doktora götüreceğim....offf hiç bir doktora güvenememk çok kötü.. nette araştırıyorum bronşiyolitin belirli bir tedavisi bile yok bu kadar ilacı nasıl verir anlamıyorum, nette bir doktor yazmış, pedi... ve soğuk algınlığı ilaçlarını kullanırsanız 3-4 hafta sonra hastalık ciğeri tamamen kaplar bu sefer de astım alerji testleri yaparlar artık doktordan çıkamazsınız sürekli hastalık yeniler burun akıntısını ve öksürüğü sakın kesmeye çalışmayın diye, bizim doktor da demesin mi burun akıntısını ve öksürüğü kesmemiz lazım bunları kullan 3-4 hafta sonra yeniliyor genelde o zaman astım alerjiye bakarızben nasıl kullanayım şimdi bu ilaçları offf
maşallah fıstığa belliydi zaten yürüyeceği bıdığın
10 .ayınızda yürümenizde hayırlı olsun canım
çok şükür canım biirazdaha iyigibiyiz allahtan okular tatilde şevvalde daha çabuk toparlandı ahsenin uzun sürdü çarşamba birdaha kontrolü var inşallah bir sorun olmaz
Duruya kocaman alkışş... maşallah çok hızlı çıktı kızımız... hayırlı olsun annesi, şimdi işin daha zor galiba ...
Kızlar ben oğluma kızamık aşısı yaptırmıştım o aşıdan sonra dışarı çıktık filan o yüzden hasta olduğunu. düşünmüştüm ama aşıyla ilgili yazdiklarınızı okuyunca aklıma takıldı. acaba aşının etkisi olabilir mi?
İpekte dün düştü.akşam yürütecine dıştan tutnmuş ayakta duruyordu,birden geriye düştü.ağladı,baktık burnu minik kan olmuş,hemen apar topar acile gittik.film filan çekildi.gecede uyandırır kontrol ettik.çok şükür bişeyi yok
maşallah duruyaa bizimkide emekleme çabalarında bende ona sevınıyorum yürüse naparım artık bilmıyorum
2-3 haftadır geri geri gidiyodu,akşam uyumadan önce geri geri gidiyodu,uykuda ilham mı geldi nedir uyanınca emeklemeye başladı :!: özellikle terliğin ve elektrikli süpürgenin peşinden gidiyo,baya da ilerliyo,,birden hızla emeklemeye başlayınca şaştık kaldık babasıyla
maşallah canım,gözünüz aydın
ben kızımla izmire gittim kardeşlerimin yanına orada fırsat bulamadım girmeye geçmişi okudum genelde hastalıkla geçmiş, geçmiş olsun yavrucaklara, dişi çıkanlara yürüyenlere ve emekleyenlere de maşallah
kızım da 5 gündür feci şekilde hasta ilk defa böyle oluyor, burun akıntısıyla başladı şu an her yeri hırıldıyor, nefes alamıyor, burnu akıyor ama sürekli tıkalı, yemek yemiyor, zorlayınca balgamlı kusuyor, gece nefes alamadığı için sürekli ağlıyor, bir tek ateşi olmadı, serum fizyolojik sıkıyorum sürekli otri bebeyle çekiyorum bana mısın demiyor, bu gün doktora götürdüm bronşiyolit dedi, bir sürü ilaç yazdı, hastanede de ventolinli buhar verdiler ağlaya ağlaya mahvoldu çocuğum, yalnız ben ilaçları şimdilik kullanmayacağım.. virütik rahatsızlık dedi antibiyotik yazdı çok saçma değil mi, astım ve alerji ilaçları yazdı ve tabiki ünlü pedi... da yazdı, bir tahlil bile yapmadı, genel durumu daha kötüye giderse başka bir doktora götüreceğim....offf hiç bir doktora güvenememk çok kötü.. nette araştırıyorum bronşiyolitin belirli bir tedavisi bile yok bu kadar ilacı nasıl verir anlamıyorum, nette bir doktor yazmış, pedi... ve soğuk algınlığı ilaçlarını kullanırsanız 3-4 hafta sonra hastalık ciğeri tamamen kaplar bu sefer de astım alerji testleri yaparlar artık doktordan çıkamazsınız sürekli hastalık yeniler burun akıntısını ve öksürüğü sakın kesmeye çalışmayın diye, bizim doktor da demesin mi burun akıntısını ve öksürüğü kesmemiz lazım bunları kullan 3-4 hafta sonra yeniliyor genelde o zaman astım alerjiye bakarızben nasıl kullanayım şimdi bu ilaçları offf
balkabagı çorbasını nasıl yapıyorsunuz diye sorayım dedim ama kimsecikler yok
Canım ben hiç yapmadım
sağlık ocağında yapılan testlerde hcg değerlerini söylüyorlar mı?benim için önemli olan hcg değeri.birde aynı gün sonucu veriyorlar mı?
balkabagı çorbasını nasıl yapıyorsunuz diye sorayım dedim ama kimsecikler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?