2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Selam güzel anneler nasılsınız geçmişi okuyamadım.

Kızlaarrrr duru yürümeye başladı :119: :119: çok mutluyum çok vidyo yükleyebilirsem yüklerim....

Dün 10 aylık oldukk..

Duruya kocaman alkışş... maşallah çok hızlı çıktı kızımız... hayırlı olsun annesi, şimdi işin daha zor galiba ...

Geçmiş olsun canım inşallah atlatmıştır Ahsen, biz de iyi gibiyiz ama kontrole gitmek lazim...

Kızlar ben oğluma kızamık aşısı yaptırmıştım o aşıdan sonra dışarı çıktık filan o yüzden hasta olduğunu. düşünmüştüm ama aşıyla ilgili yazdiklarınızı okuyunca aklıma takıldı. acaba aşının etkisi olabilir mi?

İpekte dün düştü.akşam yürütecine dıştan tutnmuş ayakta duruyordu,birden geriye düştü.ağladı,baktık burnu minik kan olmuş,hemen apar topar acile gittik.film filan çekildi.gecede uyandırır kontrol ettik.çok şükür bişeyi yok

Kızlaarrrr duru yürümeye başladı :119: :119: çok mutluyum çok vidyo yükleyebilirsem yüklerim....

Dün 10 aylık oldukk..

maşallah duruyaa bizimkide emekleme çabalarında bende ona sevınıyorum yürüse naparım artık bilmıyorum

gecmiş olsun canım allah korusun yavrularımızı

2-3 haftadır geri geri gidiyodu,akşam uyumadan önce geri geri gidiyodu,uykuda ilham mı geldi nedir uyanınca emeklemeye başladı :!: özellikle terliğin ve elektrikli süpürgenin peşinden gidiyo,baya da ilerliyo,,birden hızla emeklemeye başlayınca şaştık kaldık babasıyla

bence kan testi yaptır,benim testlerde hiç çıkmamıştı ,hep negatifti,hatta hamile değilim diye rahat rahat taşınırken kolileri kaldırmıştım,baktım 10 günü geçti haka adet olmadım,sağlık ocağında gittim ,kan testi yaptrıdım,orada çıktı hamile olduğum,aşle sağlığı merkezleri ücretsiz yapıyolar kantestini,hiç özel hastaneye falan gidip para verme,ben önceki aylarda şüphelendiğimde hastaneye gitmiştim de,20 tl mi, ne vermiştim,sonra öğrendim sağlık ocağının ücretsiz yaptığını

Dün 10 aylık oldukk..

maşallah canım,gözünüz aydın

Iyi geceler hanmlar .mrb.dün geceden beri oğlum çok huzursuzdu.çığlıkla uyanıyordu.sabah kalktığımda ilk dişinin tek 1 tanesini patlattığını gördüm.ama huzursuzluk devam ediyor.hatta bugün daha da kötü.uykudan çığlık atarak uyanıyor.fitil verdim jel sürdüm banamısın demedi.ayrıca burun akıntısı ve hafif öksürüğümüz var .bunun dişle bi alakası olabilir mi ki?acaba 2.dişide patlamak üzerede zorluyor mu oğlumu?ve bugün patlayan dişimiz nezaman belli olmaya başlar.yani nezaman dokunduğumda hissedebilirim dişini?

sağlık ocağında yapılan testlerde hcg değerlerini söylüyorlar mı?benim için önemli olan hcg değeri.birde aynı gün sonucu veriyorlar mı?

uzun bir aradan sonra merhaba kızlar..

ben kızımla izmire gittim kardeşlerimin yanına orada fırsat bulamadım girmeye geçmişi okudum genelde hastalıkla geçmiş, geçmiş olsun yavrucaklara, dişi çıkanlara yürüyenlere ve emekleyenlere de maşallah

kızım da 5 gündür feci şekilde hasta ilk defa böyle oluyor, burun akıntısıyla başladı şu an her yeri hırıldıyor, nefes alamıyor, burnu akıyor ama sürekli tıkalı, yemek yemiyor, zorlayınca balgamlı kusuyor, gece nefes alamadığı için sürekli ağlıyor, bir tek ateşi olmadı, serum fizyolojik sıkıyorum sürekli otri bebeyle çekiyorum bana mısın demiyor, bu gün doktora götürdüm bronşiyolit dedi, bir sürü ilaç yazdı, hastanede de ventolinli buhar verdiler ağlaya ağlaya mahvoldu çocuğum, yalnız ben ilaçları şimdilik kullanmayacağım.. virütik rahatsızlık dedi antibiyotik yazdı çok saçma değil mi, astım ve alerji ilaçları yazdı ve tabiki ünlü pedi... da yazdı, bir tahlil bile yapmadı, genel durumu daha kötüye giderse başka bir doktora götüreceğim....offf hiç bir doktora güvenememk çok kötü.. nette araştırıyorum bronşiyolitin belirli bir tedavisi bile yok bu kadar ilacı nasıl verir anlamıyorum, nette bir doktor yazmış, pedi... ve soğuk algınlığı ilaçlarını kullanırsanız 3-4 hafta sonra hastalık ciğeri tamamen kaplar bu sefer de astım alerji testleri yaparlar artık doktordan çıkamazsınız sürekli hastalık yeniler burun akıntısını ve öksürüğü sakın kesmeye çalışmayın diye, bizim doktor da demesin mi burun akıntısını ve öksürüğü kesmemiz lazım bunları kullan 3-4 hafta sonra yeniliyor genelde o zaman astım alerjiye bakarız ben nasıl kullanayım şimdi bu ilaçları offf

ayy ne çok yazmışım çok doldum yaa

çok geçmiş olsun canm ben bronşitten çektiğimi hiçbişiden çekmedim .2,5 aylıkken başladı hala çekiyorum.bronşit bi çocuğa asla öksürük şurubu verilmez canm doğru diyosun.doktorumuz hatta sıkı sıkı uyardı beni öksürsün öksürdükçe balgam atar dedi.çok geçmiş olsun canm allah yardımcımız olsun

Hayırlı olsun dişiniz. Canım bulantı yaptığını biliyorumda diğer belirtileri duymamıştım. Senin gebelik işi ne oldu tahlil yaptırdınmı??

Bende seni merak ediyordum uzun süredir yoktun. Öncelikle geçmiş olsun bronşiyolit bronşitten farklımı bilemiyorum ama biz çok zor günler geçirdik bronşitten dolayı, bizim doktor antibyotik verdi ama ateşi yükselmedikçe kesinlikle verme dedi. Bize 3 çeşit buhar verdi ventolin. tombul buhar ve içine karıştırmak için serum 10. gün kontrole çağırır ve biz çok faydasını gördük dr mada güveniyorum. Ben ilaçlarla ilgili yazı paylaşmıştım ilaçlar dozunda ve uzun süre kullanılmadığı zaman zararlı olmuyormuş, ben dr umuzada sordum bu ilaçları farkındaysan 3 en fazla 5 gün içir diyorum evet söylenenler doğru dedi ama uzun süreli kullanmadıkça zararı olmazmış.. Canım ben bunu gördüm ve yaşadım inadımla ilaç içirmedim çocuğun rahatsızlığı ilerledi annemde bana bu zehir değil ilaç diye çıkıştı 3 gün verdim düzeldi.. Bence başka dr a götür buna güvenmiyorsan ama mutlaka birşeyler kullan.. Duru da öksürüyor şimdi dr arıyacağım..

maşallah fıstığa belliydi zaten yürüyeceği bıdığın

Sağol canım..

Teşekkür ederiz.. Umarım düzelmiştir canım..

Duruya kocaman alkışş... maşallah çok hızlı çıktı kızımız... hayırlı olsun annesi, şimdi işin daha zor galiba ...

Teşekkür ederiz. Evet kesinlikle daha zor..

Geçmiş olsun canım bir fikrim yok..

Allah allah ne oldu bu bebişlere düşen düşene çok şükür ciddi birşey olmuyor. Geçmiş olsun canım..

maşallah duruyaa bizimkide emekleme çabalarında bende ona sevınıyorum yürüse naparım artık bilmıyorum

Canım bebişlerimizin her hareketi bizim için yeni bir heycan. Hayırlı olsun sizede valla ben her adımında bir çığlık atıyorum..

Hayırlı olsun canım..

maşallah canım,gözünüz aydın

Teşekkür ederim..

Arkadaşlar tebrikleriniz için çook teşekkür ederim darısı tüm bebişlerimizin başına..

geçmiş olsun canım
ahsende çok kötü oldu ben ilaçları kulandım ignede olduk ama tam bir düzelme yok
iki gün çok ateşlendi öksürük kusma meçburen verdim vermesem nasıl düzelecek

balkabagı çorbasını nasıl yapıyorsunuz diye sorayım dedim ama kimsecikler yok

Canım ben hiç yapmadım

bende daha önce hiç denemdeim dün ablam talısını yapmış bir ince dilimde ahsene getirdi çorbasını yapayım diye nette baktım hep sütle yapılmış bende tavuk çıkarttım onla deniyecem inşallah begenir

sağlık ocağında yapılan testlerde hcg değerlerini söylüyorlar mı?benim için önemli olan hcg değeri.birde aynı gün sonucu veriyorlar mı?

ben öğleden sonra kan vermiştm ertesi sabah öğrendim ama sabah kan verirsen akşama öğrenirsin sanırım,bana hcg değerini kağıda yazıp vermişlerdi,doktora onu da götürmüştüm,doktor da tahmini kaç haftalık olduğunu söylemişti

balkabagı çorbasını nasıl yapıyorsunuz diye sorayım dedim ama kimsecikler yok

canım oğlum kayınvalidemin yaptığı balkabağı çorbasını severek içiyor,tuzsuz halini ben de beğendim,içilebilir güzel bir çorba yani,balkabağı,patates,soğan ve istenirse havuç (kayınvalidem antibiyotik etkisi olsun diye sarımsak da koyuyor,oğlum ayırmadı tadını o nedenle ben yedirdim,bebekleriniz sarımsaklı yemezse koymayabilirsiniz) düdüklüde pişirilir,blendirdan geçirilip 1 kaşık un yağda kavrulup çorbaya eklenir,sonra biraz sütle çorba kıvama gelene kadar açılır,miktarlar size kalmış,kayınvalidem aile boyu yapıyor yani hepimiz için o nedenle yarım kg kabak 2 patates vs şeklinde,yalnız balkabağı ağırlıkta olcakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…