2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hayırlı cumalar kızlar
nasılsınız bebişler nasıl
kızlar hani şu halep hurması diyoruz diger adıda cennet hurmasımı domatese benziyen tam mevsimi bebişlere yedirelim çok vitaminliymiş hemde bagışıklık sistemine iyi geliyormuş aklınızda bulunsun

Cadı duru ya versem YEMEYCEMM dok dok YEMEYCEM derr..

CAnım sanmıyorum allaha şükür 1 haftadır gayet iyi yani hiçbir belirti yok ağırıyor falan derdi. Mesela öncekilerde domates falan yerken üff üff ağırıyor derdi bakardık birkaçgün sonra patlamış tamamen keyfi gibime geliyor..

mamayı mecbur veriyorum ilacı içine kattığım için, tabi hareketten cnm hem sağlığı ii olsunda ayrıca sen bakıyorsun ahsene güzelce olmuyorsa suç senin değilkii

Canim saol..tam dusuyordu havada tuttum :)) yanimdaydi ikimizde dalmisiz. .gece uyumamisti yine :))
Demos canim elada bir ara mama cok iciyordu..simdi zorla ikiye dusurdum. Sende bence istesede az ver..sonra mecbur yiyecek yemek.ben Gecede uyaninca da vermiyorum artik istesede.su iciriyorum.bi muddet sonra uyanmalari biter diyorlar ama bizde gece uyanmalari devam ( soyle deliksiz uykular ne zaman gelir acaba? ? Bunlar buyur rahata kavusuruz derken esimle yine ikinciye calisiriz kesin :))

kızlar ben oğluma şu yarıya kadar fermuarlı battaniyeler var ya,onu kullanıyorum,uyku tulumu inanılmaz terletir,oda sıcak oluyo bizim çünkü,e dediğiniz gibi deli yatıyolar,normal battaniye örtünce arada bi bakıyodum battaniye altta kalmış,üstü açık,ayaklar buz gibi olmuş,geçen sene de kullanmıştım hatta buraya da yazmıştım,bu sene de kullanıyorum,geçen sene bebeklerdi,o yüzden fermuarı komple çekiyodum,içine sığıyodu,kollar açıkta kalıyodu ama bu sene boy ve beden irileştiği için fermuarı göğüs hizasından kalçaya kadar çekip bacakları serbest bırakıyorum rahat etsin diye,üstüne de ince penye bi battaniye örtüyorum,ne kadar dönerse dönsün sırtı , göğsü ve karnı hep kapalı kalıyorb(ki bence en önemlisi o),hava aldığı için de bacaklardan falan terletmiyor,kolları dışarda bırakarak göğüs hizasında çekiyorum fermuarı tabi,isterseniz penye battaniyeyi kolları da içine alıp boynuna kadar örtersiniz.yine yazayım dedim,ben deneyin derim

melisela cım sen havada yakaladım deyince aklıma geldi :)
ben elifi yanıma yatırdığımda korkuyorum yataktan düşer diye ondan devamlı bacağımı o tarafa doğru elif gittikçe düşmesin diye koyarım , geçen gün eşim elifi uyuturken uyuya kalmış yatakta elifi aldım yatağına yatırdım bende yattım artık iyice tik mi olmuş ne olmuşsa eşim yanımda hareket etti sandımki elif yanımda geçirdim bi tane ona bacağımla elif düşmesin diye :) adamcağız diyo kaç defa dürttüp uyandırdın beni diyor :) yalnızkende çok yapıyorum devamlı ayağımı atıyorum boşluğa halnuki elif yatağında yatıyor ama o kadar kokruyorumki demek düşmesinden manyaaa bağladım iyice

iyi akşamlar kızlar gene kimsecikler yok

ahsen hem azı hemede köpek dişini aynı anada çıkartıyor kızlar ikiside üstte ve aynı tarafda
diger azılarıda henüz çıkmadı önce azıları tamamlaması lazımdı değilmi ama daha 8 dişi var şimdi 10 olaçak iyice kabarmış ikiside uçları beyazlaşmış sabah akşam çıkartır eli sürekli agzında gece uyanmaları çok sıklaşmıştı demek kuzum ondan huzursuzmuş

kızlar birde ahsen artık iyice ne istedigi sıkıntısını anlatıyor şevvalle paylaşımları daha artı bilinçli bir şekilde oyunlara ayak uydurmaya çalışıyor şevvalli görünce beni babasını görünce herkesi satıyor sıpa tam bir baba düşkünü

bide kaç gündür tutuş tutuş diyor bende ne istiyor acaba diye ne varsa bumu diye eline veriyorum ıı ıı hayır diyordu sonunda babası çözdü benim kızım turşu istiyormuş mama sandalyesinde artık oturmak istemiyor sandalyeye oturmak istiyor sonrada masaya vuruyor çorba diye kendine servis istiyor tabi ne varsa yerlerde kendi yemek için çok hevesli ama valla bende çok yürek yok

şimdilik bizden haberler bu kadar :80:

Merhaba bayanlar benden sonra oglum da hastalandi, dün atesi 39'a dayandi, cok bitkindi yavrum bir ölcek a.düsürücü verdim atesi düstü cok sükür bir daha cikmadi bugün daha iyi... Hastaligin da etkisiyle bana düskünlesti, hep kucak istiyor, beni cok bunaltiyor... oyuncak alayim diyorum ama cabuk bıkıyor, bi öneriniz var mi... baska ne oyunlar oynuyorsunuz nasil vakit geciriyorsunuz? Tavsiyelerinizi bekliyorum...

geçmiş olsun canım,hastayken daha anneci oluyolar,bi kaç gün sabrediceksin artık,tependen inmek istemicek çünkü.ben şu aralar oyuncak almıyorum çünkü bir iki oyalanıp kenara bırakıyo,bence oyuncaklarla oynamaya tekrar başladığında al,şu aralar hareket anlamında daha özgürleştikleri için daha çok yapamadıklarını yapma,çıkamadıkları yere tırmanma ve açamadıkları dolapları açıp boyları yettiğince ellerini masa ve tezgaha uzatıp oraları karıştırma arayışındalar,bir de oyuncağın gerçek olmadığının farkındalar,gerçek nesne istiyolar,en azından benim oğlum öyle,o yüzden aylardır oyuncak almadım ben,bi süre daha da devam böyle

gecmiş olsun canım
tek başına ahsen hiç oyun oynamıyor ama ablası oyun kurduysa onunla evcilik oynuyorlar şevval yönlendiriryor tabagı getir yastıga yatır oda onla beraber oynuyor
en sevdikleri oyun saklambaç şevval saklanıyor ahsende arıyor çok egleniyorlar
birde bu aralar kağıt kaleme çok meraklı mıknatıslı tahtalardan alabilirsin

selam arkadaşlar ben magnezi kalsine ilaçını aldım ama nasıl kullalnacağınıda eczaneye sormayı unuttum suya koyuyrum suda erimiyo toplanıp kalıyo altında sıcak suyada denedim gene aynısı olmadı suyun içinde toz halinde kaldı nasıl kullanacağımı söylerseniz çok sevinirim sizler nasıl kullanıyosunuz suda banada tarifini verseniz sevinirim acill.

mrb kızlar ben bılıyorsunuz ara ara gırebılıyorum.herkese saglıklı ve huzurlu gunler dılıyorum.evlatlarımızı yetıstırmede hepımıze rabbım kolaylıklar versın.ben bır sey soracagım .13 nısan dogumlu benım oglum da ama dıslerı sıyah cıkıyor yanı grı renkte lekelı .kan damlasından olur denıldı.acaba gecer mı?ne yapmam lazım?bu durumu yasayan var mı?oglum bu arada ıstahsız ama zorla yedırıyorum ogunlerını su an 14 kılo

Geçmiş olsun canım bir bilgim yok burdaki arkadaşların hiçbirindende böyle birşey duymadım ama kan ilacının yapabileceğini duymuştum sen en iyisi bir dr adanış..

Eyidas okurken çok güldüm yaa kendimizi tamamen çocuklara şartladık...

Dillerini yerim ben senin tutuşçu seniii.

selam kızlar
miray hala düzelmedi doktora gittik kontrole antibiyotik başladı hiç geçmemiş dedi
öksürük biraz azaldı çok şükür
11 kilo ama boyunu ölçemediler hayır diyo hanımefeni ölçtürmedi
miray cümle kuramıyo ama istediklerini kelimeyle bayağa güzel söylüyor oturcam, incem, uyucam, mama yices bandırmaya gidip 1.5 ay kalınca dili çözüldü kuzumun ya
malatya çok soğuk eve tıkıldık yine
kızlar tuvalet eğitimine ne zaman başlıcaksınız ben ocakt başlayayım diyorum ben 17 aylıkken söylemişim öğretirsen söyler diyo annem bakalım nasıl olcak:44::44:

canım antibiyotikte dişte kararma yapıyor kandamlası birde aşırı kalsiyum alan bebeklerdede oluyormuş

maşallah iştahsız haliyle 14 bizim kız iştahlı haliyle daha 10 kilo zorla oldu

geçmişolsun canım
ben bahara artık tuvalet egitimi diyorum havalarda soguk birde idrar yollarını üşütmeyelim

gunaydın kızlar herkese DEMOS VE AHSENIMMM cevabınız cıcın tesekkur ederım canlarım.evet oglum ıstahsız ama kılosu hep guzeldı.mesela et vermedıgım gun sayısı azdır.ya balıgını yada kıymasını eklerım yemegının ıcıne... ama boyu uzun acıkcası ben de babası da uzun boylusyuz yoksa kılo fılan yok baktıgın zaman ..doktor uzun boylu olacak masallah dedı..ya bır de kalsıyumdan leke olur mu bılmıyorum ama oglum bır kase yogurt ve muhallebı, bırde kahvaltısında sut ıcer.acaba fazlamı kalsıyum verıyorum ama doktor yazmıstı bu menuyu..fazla oldugunu sanmıyorum neyse ınsaaalalah gecer fırcalamaya baslayınca(((

yanlıs abnlasılmasın gun ıcınde toplam verdıgım sut oranı bu yanı bır kase yogurt ,sabah sutu bırde gece muhallebısınde sut var

gunaydım ahsennnn senle ben varız

günaydın canım

bize doktor beslenme listesi vermedi hiç dogdu dogalı
ahsen çok iştahsız zorlama yedigi kadar diyor bende artık hiç zorlamıyorum
bizim kız minyon olucak heralde birazda zorlayınca hemen kusuyor
listenizde neler var paylaşa bilirmisin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…