kızlar oğlum bıcı diye tutturdu..bi banyo yaptırıp uyutayım geliyorum hemen...
arkadaşlar bi liste vardı nerde o ilk sayfada çıkmıyorrr
offff hani yaaa göbüşlerinizi koyuyomusunuz
yanii petuş bile yalvar yakar koyduuu kızlarr sıra sizdeee
sağol canım listeye kim eklio ben yokum orda..bu arada maaşallah göbişine ben 3 kilo verdiğim için azıcık altta var..büyüsün biz de koyarız inşallah
sağol canım listeye kim eklio ben yokum orda..bu arada maaşallah göbişine ben 3 kilo verdiğim için azıcık altta var..büyüsün biz de koyarız inşallah
aaaaa ben çeşit çeşit koydum walla, bu akşamda hamilelik çizgimi çekip koycam size:)) tam kasıkla göbiş arası, canlı canlı
cmt de asteriks olcam, varma başka bi isteğin bebem..
kızlar bana bugün bişey oldu. Tam bulantılarım azalacak diye sevinirken 2-3 gündür yine tavan yaptı. Yemeğe gittim zaten zorla bişeyler yemeye çalışıyorum. Yemekte arkadaşlar balık tutmaktan balıklardan felan bahsediyorlar. Bana da hamilelikle beraber balığa karşı bi tiksinti geldi adını bile duymaya tahammül edemiyorum. Lütfen daha fazla bu konuda konuşmayın kötü oluyorum dedim. 1 dk sustular sonra tekrar başladılar muhabbete.hepsi erkek anlayışları kıt. Bende bıraktım kalktım kendimi zor tuvalete attım. çıkardım tabi tekrar yediklerimi. Sonra bana bi sinir krizi geldi. 1 saattir durmadan ağlıyorum. Tutamıyorum kendimi. Zırzır gözyaşlarım sel oldu. Bebeğimide üzüyorum.şuan bile hem ağlıyorum hem yazıyorum. Benim hormonlar kafayı yedi galiba.
Daha ne istiyim sen fazlasıyla koycakmışın zaten baksana
kızlarrrr topiğe bende koydum göbükümüü
kızlar bana bugün bişey oldu. tam bulantılarım azalacak diye sevinirken 2-3 gündür yine tavan yaptı. yemeğe gittim zaten zorla bişeyler yemeye çalışıyorum. yemekte arkadaşlar balık tutmaktan balıklardan felan bahsediyorlar. bana da hamilelikle beraber balığa karşı bi tiksinti geldi adını bile duymaya tahammül edemiyorum. lütfen daha fazla bu konuda konuşmayın kötü oluyorum dedim. 1 dk sustular sonra tekrar başladılar muhabbete.hepsi erkek anlayışları kıt. bende bıraktım kalktım kendimi zor tuvalete attım. çıkardım tabi tekrar yediklerimi. sonra bana bi sinir krizi geldi. 1 saattir durmadan ağlıyorum. tutamıyorum kendimi. zırzır gözyaşlarım sel oldu. bebeğimide üzüyorum.şuan bile hem ağlıyorum hem yazıyorum. benim hormonlar kafayı yedi galiba.
kızlar bana bugün bişey oldu. tam bulantılarım azalacak diye sevinirken 2-3 gündür yine tavan yaptı. yemeğe gittim zaten zorla bişeyler yemeye çalışıyorum. yemekte arkadaşlar balık tutmaktan balıklardan felan bahsediyorlar. bana da hamilelikle beraber balığa karşı bi tiksinti geldi adını bile duymaya tahammül edemiyorum. lütfen daha fazla bu konuda konuşmayın kötü oluyorum dedim. 1 dk sustular sonra tekrar başladılar muhabbete.hepsi erkek anlayışları kıt. bende bıraktım kalktım kendimi zor tuvalete attım. çıkardım tabi tekrar yediklerimi. sonra bana bi sinir krizi geldi. 1 saattir durmadan ağlıyorum. tutamıyorum kendimi. zırzır gözyaşlarım sel oldu. bebeğimide üzüyorum.şuan bile hem ağlıyorum hem yazıyorum. benim hormonlar kafayı yedi galiba.
hi ho hi hoo bakem bakem benim damada ii bakmışmızın..
beni de görüüünnn ben de burdayım :d
kızlarrrr topiğe bende koydum göbükümüü
böölee benimle uğraş bakem sen
beni de görüüünnn ben de burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?