2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
offff hani yaaa göbüşlerinizi koyuyomusunuz
yanii petuş bile yalvar yakar koyduuu kızlarr sıra sizdeee

aaaaa ben çeşit çeşit koydum walla, bu akşamda hamilelik çizgimi çekip koycam size:)) tam kasıkla göbiş arası, canlı canlı
cmt de asteriks olcam, varma başka bi isteğin bebem..

Kucağına al al sonra kork oldu canım ya...ama napayım o melek bakışlarına dayanmak o kadar zor ki..annemdeydi arkadaşımın 13 aylık meleği ve uykusu gelmişti ağlamak üzere olan gözlerle öyle bi boynuma sarıldı bırakmadı dayanamadım hem korktum hem aldım kucağıma salladım 2 3 dklığına da olsa...ama ama dayanamadım napiim nasıl ağlatayım kuzumu ( hep alışkın kucağıma almama kaç aydır doğru düzgün ilgilenemiyordum bile ama dün kıyamadım öyle bi baktı ki gözlerime..meleğim rabbime emanet...İki bebeği arasında az yaş farkı olanlar almıyor mu kucağına onlar hep kucakta taşıyor olmaz bir şey diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum :S

kızlar bana bugün bişey oldu. tam bulantılarım azalacak diye sevinirken 2-3 gündür yine tavan yaptı. yemeğe gittim zaten zorla bişeyler yemeye çalışıyorum. yemekte arkadaşlar balık tutmaktan balıklardan felan bahsediyorlar. bana da hamilelikle beraber balığa karşı bi tiksinti geldi adını bile duymaya tahammül edemiyorum. lütfen daha fazla bu konuda konuşmayın kötü oluyorum dedim. 1 dk sustular sonra tekrar başladılar muhabbete.hepsi erkek anlayışları kıt. bende bıraktım kalktım kendimi zor tuvalete attım. çıkardım tabi tekrar yediklerimi. sonra bana bi sinir krizi geldi. 1 saattir durmadan ağlıyorum. tutamıyorum kendimi. zırzır gözyaşlarım sel oldu. bebeğimide üzüyorum.şuan bile hem ağlıyorum hem yazıyorum. benim hormonlar kafayı yedi galiba.

aaaaa ben çeşit çeşit koydum walla, bu akşamda hamilelik çizgimi çekip koycam size:)) tam kasıkla göbiş arası, canlı canlı
cmt de asteriks olcam, varma başka bi isteğin bebem..

daha ne istiyim sen fazlasıyla koycakmışın zaten baksana

pis herifler yaa...tikkat et cnm kendine ya..bulantılar öyle olyo ya tam bitti derken daha şiddetli yeniden başlıo sanki..ama öyle öyle bityo inş.

ayyy kuzum ağlama yaaa:44:
kesinlikle hamilelikle alakalıda istersen izin alıp eve git çalışamıcak haldeysen kendini iyi hissedebileceğin biyere yada birine git

Üzme kendini canım ya hep hormonlar işte. Erkek milleti işte anlayışsız oluyorlar. Yani benim de arada ağlama krizlerim oluyor ağlamak için bahane arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…