2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

inşallah geldiğinde sorumsuz olmaz.... inşallah geçicidir yoksa gerçekten yıkılırım ya hem çok isteyip hemde onun hazır olmadğını görmek beni çok üzerrr

ayy bi öğrensem cinsiyetini ... içime de hiç bişey doğmuo yani hiççç..

benim içimden hep erkek miş gibi geçiyor. belki psikolojik eşimin daha çok erkek istediğini bildiğim için olabilir. ama bütün aile herkes kız hissediyor. rüyalar falan hep kızı gösteiryor. ilk çocuk o yüzden çok önemsemiyorum. hani bir kızım olsa oğlum olsun isterim yada oğlum olsa birde kızım olsun derim ama ilk ya ikiside heyecan getirir bize. ama merak adamı öldürüyor. rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

eyiiii 9 ay öüre öüre karnında taşıı isminide oluşunda ufacık katkı sağlayanlar düşünsün olduuu ben düşünücem tabii[/QUOTE]

yok cnm tabikide şimdlik hayal kurmasına izin veriom, amadoğirim vururum ben yumruğu masaya no panic..oldu ya öğüre böğüre taşim her gün 5 vesaite in bin yapim, bide o koysun ismini..yani sevioz aşığız erkeğimiz falan ama bi yere kadar yani:))

Evet ben birde serum aldım hastanede yattım su içemedim çok zor günler geçirdim tek baışıma yanlızdım ailem çalısıyor.belkide bu yüzden bukadar kafama taktım

aynen ben de hiç bişey yiyemiodum kütük gibi yatıodum kusmaktan banyoya yetişemedim her taraf battı eşimi çağırdım gelmedi sonra ağlaya ağlaya ben sildim.. o günden sonrada hiiiççç takmıyorum hiçbişeyi sen de takma artık önemli olan biz değiliz bebeğimizin sağlığı

kızlar oğlum bıcı diye tutturdu..bi banyo yaptırıp uyutayım geliyorum hemen...

ewetttttttt yerim ben onun küçük ağzını burnunuuu :)

amin canım benim de ilk bebeğim onun için çok da önemli değil cinsiyet..tarihlerimiz yakın inşallah aynı zamanda öğreniriz

inşallah geldiğinde sorumsuz olmaz.... inşallah geçicidir yoksa gerçekten yıkılırım ya hem çok isteyip hemde onun hazır olmadğını görmek beni çok üzerrr

yok canım yapma bu kadar. şimdi en zor zamanların hep kafanda kurarsın. bunun hamileliğin verdiği bir duygu olduğunu bilirsen daha kolay atlatırsın. bebeğinide kedninide üzme.
bende ilk başlarda eşimin daha çok heyecanlanacağını düşünmüştüm çünkü çok istiyordu. gayet rahat davrandı. hatta ben bu kadar erken olacağını düşünmemiştim falan demeye başlamıştı. . bende kafamda kuruyordum istemiyor kesin bebeği. pişman oldu istediğine falan. ama meğer adam fikrini söylüyor düşüncesini

kızlar birde ben cep telefonu kullanmamaya özen göstersem de ister istemez mecburen kullanıyorum eşimle mesajlasıyorum annem de sagolsun ıkıde bir sakat dogacak bebek senın yuzunden dıyorrr bı aydınlık getırırmısınız sızlerde cep tel kullanıyormusunuz ?

onun şu anda tek düşündüğü çocuğu sağsalim kollarına almaktır..11 haftalık bebeğin hareket etmesi pek bi şey ifade etmiyor olabilir.. adam canını da düşünüyor.. başına bişey gelirse siz ne olursunuz onu düşünüyor.. sen alttan al.. hiç bişey kaybetmezsin.. kendini de bebeği de üzme.. gel bize anlat.. yansıtma kocisine pek.. sabret arkadaşım..

öyle tabiskiii
aşk başka bebemin ismini koymak başka şey karıştırmayalım efenim bunları hepisi ayrı duygular

içim rahatladı valla saolun kızlarrrr bide askerde o ypişzden de yapıodur bende kafamda kuruyorum zaten istemio filannn dogunca görecek

üfff anneler öle herşeye bi yorum getirirler tabi 24 saatini geçirme telefonlada kullan lazım olunca bişi olmaz

eyiiii 9 ay öüre öüre karnında taşıı isminide oluşunda ufacık katkı sağlayanlar düşünsün olduuu ben düşünücem tabii

yok cnm tabikide şimdlik hayal kurmasına izin veriom, amadoğirim vururum ben yumruğu masaya no panic..oldu ya öğüre böğüre taşim her gün 5 vesaite in bin yapim, bide o koysun ismini..yani sevioz aşığız erkeğimiz falan ama bi yere kadar yani:))[/QUOTE]

sen takıl buraya özge arada bağlanıyoruz bizde pskopata. o zamanda sen bizi rahatlatırsın.

ben bi yemek yiyip geleyim kızlar.

offff hani yaaa göbüşlerinizi koyuyomusunuz
yanii petuş bile yalvar yakar koyduuu kızlarr sıra sizdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…