canım benim.. yazdığımı gördün mü bilmiyorum.. geride kaldı biraz.. yanında olsa böyle olmayacak emin ol.. bak biz oraları gazeteden tvden görüyoruz.. senin kociş içinde şu anda.. ve 2 şehit.. hem bak benimki de ultrasonda kalp atışını görene kadar pek bi anlamıyordu.. ne zaman onu gördü o zaman değişti.. şimdi yemek yapıyor ev temizliyor.. eli hep karnımda.. beni besiye çekti zaten.. bebik için alışveriş yapıyor... çok hevesliama seninkinin durumu çooooook farklı.. bi görse o da kıpır kıpır ayakları.. hiç merak etme sen.. geçici bi durum bu güven bana.. doğu da neler yaşadıklarını bilirim az çok..
ayy bi öğrensem cinsiyetini ... içime de hiç bişey doğmuo yani hiççç..
ona kız bişi deme bize de, biz çekeriz senin nazını, bak az kalmış, gelince okursun canını:)
evet bende dört gzöle bayramı beklom kuzum..yok cnm ya ramazanı tatil yapmadılar ya kurbanı hiç ümid etme yani, al biletini erkenden biletler tükenmeden..bizim yolda 1000 km gidiş 1000 km dönüş bakalım nasıl olcak??? ama gitcem hertürlü inş. ösledim çok
ya benimki bi efe bellemiş, efe olcak da efe olcak...efe çağan koycakmışız..çağan güzelde yani söylemesi zor; onu yerine tek isim olsun dolu dolu olsun..ben ona balkondan bağırım mettteeee mettteee:)) ama kız walla düşünmedik hiç..
Evet ben birde serum aldım hastanede yattım su içemedim çok zor günler geçirdim tek baışıma yanlızdım ailem çalısıyor.belkide bu yüzden bukadar kafama taktım
aynen ben de hiç bişey yiyemiodum kütük gibi yatıodum kusmaktan banyoya yetişemedim her taraf battı eşimi çağırdım gelmedi sonra ağlaya ağlaya ben sildim.. o günden sonrada hiiiççç takmıyorum hiçbişeyi sen de takma artık önemli olan biz değiliz bebeğimizin sağlığı
benim içimden hep erkek miş gibi geçiyor. belki psikolojik eşimin daha çok erkek istediğini bildiğim için olabilir. ama bütün aile herkes kız hissediyor. rüyalar falan hep kızı gösteiryor. ilk çocuk o yüzden çok önemsemiyorum. hani bir kızım olsa oğlum olsun isterim yada oğlum olsa birde kızım olsun derim ama ilk ya ikiside heyecan getirir bize. ama merak adamı öldürüyor. rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
inşallah geldiğinde sorumsuz olmaz.... inşallah geçicidir yoksa gerçekten yıkılırım yahem çok isteyip hemde onun hazır olmadğını görmek beni çok üzerrr
inşallah geldiğinde sorumsuz olmaz.... inşallah geçicidir yoksa gerçekten yıkılırım yahem çok isteyip hemde onun hazır olmadğını görmek beni çok üzerrr
yok cnm tabikide şimdlik hayal kurmasına izin veriom, amadoğirim vururum ben yumruğu masaya no panic..oldu ya öğüre böğüre taşim her gün 5 vesaite in bin yapim, bide o koysun ismini..yani sevioz aşığız erkeğimiz falan ama bi yere kadar yani:))
içim rahatladı valla saolun kızlarrrr bide askerde o ypişzden de yapıodur bende kafamda kuruyorum zaten istemio filannn dogunca görecekyok canım yapma bu kadar. şimdi en zor zamanların hep kafanda kurarsın. bunun hamileliğin verdiği bir duygu olduğunu bilirsen daha kolay atlatırsın. bebeğinide kedninide üzme.
bende ilk başlarda eşimin daha çok heyecanlanacağını düşünmüştüm çünkü çok istiyordu. gayet rahat davrandı. hatta ben bu kadar erken olacağını düşünmemiştim falan demeye başlamıştı. . bende kafamda kuruyordum istemiyor kesin bebeği. pişman oldu istediğine falan. ama meğer adam fikrini söylüyor düşüncesini
öyle tabiskiii
aşk başka bebemin ismini koymak başka şey karıştırmayalım efenim bunları hepisi ayrı duygular
kızlar birde ben cep telefonu kullanmamaya özen göstersem de ister istemez mecburen kullanıyorum eşimle mesajlasıyorum annem de sagolsun ıkıde bir sakat dogacak bebek senın yuzunden dıyorrr bı aydınlık getırırmısınız sızlerde cep tel kullanıyormusunuz ?
eyiiii 9 ay öüre öüre karnında taşıı isminide oluşunda ufacık katkı sağlayanlar düşünsün olduuu ben düşünücem tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?