o da güzelmişerkek ismi ne olabilir acaba ela gibi uyumlu
ya kızlar bşe sormam lazım bizim babamız askerde 4 ayı kaldı görev yeri siirt pervariii. şimdi dün ben ona anlatıyorm hareket edıydu elleri filan hareketliydi kalp atısını duydum fılan heycanlı heycanlı anlatyorum hıc tepkı vermıyooo bende sınırlendım telı kapattım suratına tekrar aradı dedım sen hıc heycanlanmıyousun neden tepkı vermiyosun dedim oda heycanlanıyrm ama neblım cocuk nasıl hareket edıyo daha 11 haftalk dedi... acaba bendemı sorun var esımde mi???
evet canım ama kardeşimin adını koyucam kızıma hangi zeynep diye karışmasın die diyorum yoksa eşimde katii tek isim istior bakalım ikna edebilirsem yanına 3-4 harfli bi isim düşüneriz
oğluda var adı arda hatta ilk çocuğu erkek arda 2.kız ayça kendide azra
ya kızlar bşe sormam lazım bizim babamız askerde 4 ayı kaldı görev yeri siirt pervariii. şimdi dün ben ona anlatıyorm hareket edıydu elleri filan hareketliydi kalp atısını duydum fılan heycanlı heycanlı anlatyorum hıc tepkı vermıyooo bende sınırlendım telı kapattım suratına tekrar aradı dedım sen hıc heycanlanmıyousun neden tepkı vermiyosun dedim oda heycanlanıyrm ama neblım cocuk nasıl hareket edıyo daha 11 haftalk dedi... acaba bendemı sorun var esımde mi???
yoqqq kıyamam bebeme, o benim ilk göz ağrımm.
evet cnm çok şükür bin şükür bi her sbh bi öğüryom ama oda mide napsın 2 aydır alıştı o saatte o hareketleri yapmaya:)) onun dışında bulantı koku yorgunluk uyku vs kalmadı, dipçik gibi oldum öyleki dün akşam banyoya girmeden kocama kur bile yaptım ama sonra baktımki olay ciddileşiyor hemen kapıyı kitledim attım kendimi banyoya, çıktığımda sımıştı allahdan:)
çeşme suyu:)
mete mi hıhh bende mete istiom..eşim istemio, ama niyeyese biz hiç kız ismi düşünmüyoz
bende bende, en son martta görmüştüm ...kaç ay olmuş..7 ay..wayy bea yüreğe bak:))
canım babalık öyle hemen olmuyor benim eşim de benle birlikte gördü çocuk kafasını ayaklarını kaldırıyor falan öööle bakıo evde konuşuyorum iyi güzel falan hiç hissedemiyor yani..aman hem zaten avantaj bizde tekmelemeye başladığı zaman onlar ööle bakıcak biz ayy tekmeledi falan derken
bence sen alttan al cnm..gerçekten askerlik başka bi psikoloji..ben eşimle sevgiliydim askerdeyken, döndüğünde insandan korkuodu adam, yolda yürüken beni arkada unutup gidiodu falan o derece..hiç üstüne gitmedim, çeşmye bi tatile gitti sonra bi ailesinin yanına kendine geldi...hele bde doğuda..yani evet insan gerçekten heycanımı paylaşsın istio ama askerlikde çok değişik bişi bea cnm, onlar nerde nasıl tepki verceklerini karıştırıolar o dönemde..
bende kızıyordumya birde yanımda değilll uzakta asker psikolojisi 2 şehit verdiler orada gelsem bitse diyr kıyamıyorumda hamileliğimde ilk 1 hafta inandırmamadım zaten izne gelip gitmişti birde 1 yıllık evliyiz baştn beri bebiş istiyoduk 2 kere hamile kaldım sandım ama kalmamışım geldıgınde tedavı olacaktık ki hamile kalmışım beni sinir ediyor ya off off geceleri ağlıyorum bebeğimle konusuyorum heppp yanımda olsa aynı şeyi yaparmıydı soğuk gibi ya
bende bende, en son martta görmüştüm ...kaç ay olmuş..7 ay..wayy bea yüreğe bak:))
ikna edersin kanki sen eşini benimde seninde oğlumuz olursa METE olarrrr...bizim oğlanın adı hazırdıda kız da zeynebin yanına bi isim daha düşünsem dedim o da zeynep duru olabilir bakalım artık:13:
arda geldi aklıma hemen.
arda çok güzel de şimdi aklıma geldi eşim ikimizden birini çağırsa azraa ardaa aynı ya
haklısınnn ama alttan alamıyorum bende hassasım ama
bende kızıyordumya birde yanımda değilll uzakta asker psikolojisi 2 şehit verdiler orada gelsem bitse diyr kıyamıyorumda hamileliğimde ilk 1 hafta inandırmamadım zaten izne gelip gitmişti birde 1 yıllık evliyiz baştn beri bebiş istiyoduk 2 kere hamile kaldım sandım ama kalmamışım geldıgınde tedavı olacaktık ki hamile kalmışım beni sinir ediyor ya off off geceleri ağlıyorum bebeğimle konusuyorum heppp yanımda olsa aynı şeyi yaparmıydı soğuk gibi ya
oğlun ne kadarlık canım benım kızzım 16 aylık kendi kendine oynamıyo yanımda oyuncakalrını doktum hem çekmece katrıltırıyo dokuyo hemde oyuncakları odadan odatya taşıyo aradada benı opuyokı kalkıyımdüşe kalka ıdare edıyoruz genelde açık duruyo benım bu sayfa e vde gezyorum gönlunu yapıp bı göz atıp yazıp tekrar kaçıyorum sureklı oturmak mumkun değil zaten Allah kolaylık versın ıkıncı olunca pcyı unutcaz sanırım bi çok şeyle beraber
yoqqq kıyamam bebeme, o benim ilk göz ağrımm.
evet cnm çok şükür bin şükür bi her sbh bi öğüryom ama oda mide napsın 2 aydır alıştı o saatte o hareketleri yapmaya:)) onun dışında bulantı koku yorgunluk uyku vs kalmadı, dipçik gibi oldum öyleki dün akşam banyoya girmeden kocama kur bile yaptım ama sonra baktımki olay ciddileşiyor hemen kapıyı kitledim attım kendimi banyoya, çıktığımda sımıştı allahdan:)
çeşme suyu:)
mete mi hıhh bende mete istiom..eşim istemio, ama niyeyese biz hiç kız ismi düşünmüyoz
Azra : Kayra :) en yakını bu hehehe
benim eşimde emniyet mensubu biz de doğudayız ondandır ya işleri zor..ama yine de onlar bizim gibi hissedemezler diye düşünüyorum sonuçta biz mide bulantısıyla falan hissediyoruz ama onlar için bir fotoğraf sadece..merak etme sen bebişine bakkk...hem sen şimdi ne hissedersen o da doğunca öyle hisseder hiç ağlama mutlu ol annelik sorumluluğu bu işte..
petuşum yaa.. ben de en son martta gördüm.. çalışmıyor olsam koşa koşa giderdim:84:bayram bakalım gideceğim inşallah.. petuş hadi iyi haber ver bu bayram tatilini de uzatırlar mı.. uzatırlar de sen..
evet bende dört gzöle bayramı beklom kuzum..yok cnm ya ramazanı tatil yapmadılar ya kurbanı hiç ümid etme yani, al biletini erkenden biletler tükenmeden..bizim yolda 1000 km gidiş 1000 km dönüş bakalım nasıl olcak??? ama gitcem hertürlü inş. ösledim çok
ya benimki bi efe bellemiş, efe olcak da efe olcak...efe çağan koycakmışız..çağan güzelde yani söylemesi zor; onu yerine tek isim olsun dolu dolu olsun..ben ona balkondan bağırım mettteeee mettteee:)) ama kız walla düşünmedik hiç..
canım benim oğlum 26 aylık..hele bu ara 2 yaş sendromunda..herşeye inat...şimdi de cips yiyor yerde..artık inadından yoruldum ne isterse yapıyorum...çok zor bi çocuk...allah hepimize kolaylık versin..
ayy kıyamam yaa..bende gurbetteyim ama hiç bu kadar uzun ayrı kalmadım.en çok 2 -3 ay..ben izmirdeyim ailem bursada...sizin mesafe çok mu uzak..
petuşum yaa.. ben de en son martta gördüm.. çalışmıyor olsam koşa koşa giderdim:84:bayram bakalım gideceğim inşallah.. petuş hadi iyi haber ver bu bayram tatilini de uzatırlar mı.. uzatırlar de sen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?