2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
o da güzelmiş erkek ismi ne olabilir acaba ela gibi uyumlu

arda geldi aklıma hemen.

canım askerlik pskilojisi diyeceğim ama genel erkek psiklojisi bu bence. bazen oluyor böyle şeyler. şuan çok hassas dönemdesin oda kendince öyle bir dönemde. şaşırmış olabilir. çünkü bende geçen dr a gittiğimde hiç hareket edecek bir bebek beklemiyordum sanıyorudm daha hala fasulye tanesi gibi bişey çıkacak. ama bir gördük resmen hareket ediyor. şok olduk. bilmeyen şaşırıyor canım.

evet canım ama kardeşimin adını koyucam kızıma hangi zeynep diye karışmasın die diyorum yoksa eşimde katii tek isim istior bakalım ikna edebilirsem yanına 3-4 harfli bi isim düşüneriz

o zaman koy canım . zeynep duru güzel duruyor. ikiside çok skain isimler. bebeğinede yansır

bence sen alttan al cnm..gerçekten askerlik başka bi psikoloji..ben eşimle sevgiliydim askerdeyken, döndüğünde insandan korkuodu adam, yolda yürüken beni arkada unutup gidiodu falan o derece..hiç üstüne gitmedim, çeşmye bi tatile gitti sonra bi ailesinin yanına kendine geldi...hele bde doğuda..yani evet insan gerçekten heycanımı paylaşsın istio ama askerlikde çok değişik bişi bea cnm, onlar nerde nasıl tepki verceklerini karıştırıolar o dönemde..

bende bende, en son martta görmüştüm ...kaç ay olmuş..7 ay..wayy bea yüreğe bak:))[/QUOTE]

petuşum yaa.. ben de en son martta gördüm.. çalışmıyor olsam koşa koşa giderdim:84:bayram bakalım gideceğim inşallah.. petuş hadi iyi haber ver bu bayram tatilini de uzatırlar mı.. uzatırlar de sen..

ikna edersin kanki sen eşini benimde seninde oğlumuz olursa METE olarrrr...bizim oğlanın adı hazırdıda kız da zeynebin yanına bi isim daha düşünsem dedim o da zeynep duru olabilir bakalım artık:13:

bende kızıyordum ya birde yanımda değilll uzakta asker psikolojisi 2 şehit verdiler orada gelsem bitse diyr kıyamıyorumda hamileliğimde ilk 1 hafta inandırmamadım zaten izne gelip gitmişti birde 1 yıllık evliyiz baştn beri bebiş istiyoduk 2 kere hamile kaldım sandım ama kalmamışım geldıgınde tedavı olacaktık ki hamile kalmışım beni sinir ediyor ya off off geceleri ağlıyorum bebeğimle konusuyorum heppp yanımda olsa aynı şeyi yaparmıydı soğuk gibi ya

haklısınnn ama alttan alamıyorum bende hassasım ama

benim eşimde emniyet mensubu biz de doğudayız ondandır ya işleri zor..ama yine de onlar bizim gibi hissedemezler diye düşünüyorum sonuçta biz mide bulantısıyla falan hissediyoruz ama onlar için bir fotoğraf sadece..merak etme sen bebişine bakkk...hem sen şimdi ne hissedersen o da doğunca öyle hisseder hiç ağlama mutlu ol annelik sorumluluğu bu işte..

bende bende, en son martta görmüştüm ...kaç ay olmuş..7 ay..wayy bea yüreğe bak:))

petuşum yaa.. ben de en son martta gördüm.. çalışmıyor olsam koşa koşa giderdim:84:bayram bakalım gideceğim inşallah.. petuş hadi iyi haber ver bu bayram tatilini de uzatırlar mı.. uzatırlar de sen..[/QUOTE]
evet bende dört gzöle bayramı beklom kuzum..yok cnm ya ramazanı tatil yapmadılar ya kurbanı hiç ümid etme yani, al biletini erkenden biletler tükenmeden..bizim yolda 1000 km gidiş 1000 km dönüş bakalım nasıl olcak??? ama gitcem hertürlü inş. ösledim çok
ikna edersin kanki sen eşini benimde seninde oğlumuz olursa METE olarrrr...bizim oğlanın adı hazırdıda kız da zeynebin yanına bi isim daha düşünsem dedim o da zeynep duru olabilir bakalım artık:13:

ya benimki bi efe bellemiş, efe olcak da efe olcak...efe çağan koycakmışız..çağan güzelde yani söylemesi zor; onu yerine tek isim olsun dolu dolu olsun..ben ona balkondan bağırım mettteeee mettteee:)) ama kız walla düşünmedik hiç..

özge cim şu an gerçekten çok zor durumda askerde olanlar...eminimki oda heyecanlıdır ama şu an içindeki bulundakları durumdan ötürür biran önce ailelerine kavuşmak istiyorlardır.sende hassassın tabi şu aralar.ama sakin olmaya çalış.inşallah hayırlısıyla döner gelir.

demekki hemen hemen bütün babişler aynı tepkiyi veriyor :) sanırım kucağına alınca anlıyacakkk zaten eşimin askerliği bitp gelınce 7 aylık olucaz ozamanda karnım büyüdü diye şok geçirir vereceği tepki şu olcak : bu ne la :):):)

canım benim.. yazdığımı gördün mü bilmiyorum.. geride kaldı biraz.. yanında olsa böyle olmayacak emin ol.. bak biz oraları gazeteden tvden görüyoruz.. senin kociş içinde şu anda.. ve 2 şehit.. hem bak benimki de ultrasonda kalp atışını görene kadar pek bi anlamıyordu.. ne zaman onu gördü o zaman değişti.. şimdi yemek yapıyor ev temizliyor.. eli hep karnımda.. beni besiye çekti zaten.. bebik için alışveriş yapıyor... çok hevesli ama seninkinin durumu çooooook farklı.. bi görse o da kıpır kıpır ayakları.. hiç merak etme sen.. geçici bi durum bu güven bana.. doğu da neler yaşadıklarını bilirim az çok..

canım benim oğlum 26 aylık..hele bu ara 2 yaş sendromunda..herşeye inat...şimdi de cips yiyor yerde..artık inadından yoruldum ne isterse yapıyorum...çok zor bi çocuk...allah hepimize kolaylık versin..

ayy kıyamam yaa..bende gurbetteyim ama hiç bu kadar uzun ayrı kalmadım.en çok 2 -3 ay..ben izmirdeyim ailem bursada...sizin mesafe çok mu uzak..

bende bende, en son martta görmüştüm ...kaç ay olmuş..7 ay..wayy bea yüreğe bak:))

petuşum yaa.. ben de en son martta gördüm.. çalışmıyor olsam koşa koşa giderdim:84:bayram bakalım gideceğim inşallah.. petuş hadi iyi haber ver bu bayram tatilini de uzatırlar mı.. uzatırlar de sen..[/QUOTE]

canım sen de mi 7aydır görmüyosun...canım benim...halime şükredeyim o zaman..bazen bunalıyorum burda yalnızlıktan ama hiç değilse 2 ayda bir gidip 15-20 gün kalıyorum..sizin de mi şehirler uzak birbirine..

Evet ben birde serum aldım hastanede yattım su içemedim çok zor günler geçirdim tek baışıma yanlızdım ailem çalısıyor.belkide bu yüzden bukadar kafama taktım

eyiiii 9 ay öüre öüre karnında taşıı isminide oluşunda ufacık katkı sağlayanlar düşünsün olduuu ben düşünücem tabii

Son düzenleme:

canım sen de mi 7aydır görmüyosun...canım benim...halime şükredeyim o zaman..bazen bunalıyorum burda yalnızlıktan ama hiç değilse 2 ayda bir gidip 15-20 gün kalıyorum..sizin de mi şehirler uzak birbirine..[/QUOTE]

evet canım ben ist. dayım annemler mersinde..biraz uzak biraz alıştım artık..11 yıldır ayrıyım..artık çok aramıom ne yalan sölim:)) evlenirken falan bi damla yaş gelmedi gözümen yıllardır hiç ağlamam yani annem için falan, ilk defa geçen dedim anne ara ara böreğin kokuo sanki burnuma, annem bi yavvrumm dedi, burnumun direği sızladı ilk defa..bak yazarekn bile aklıma geldi tuhaf oldum..sonraki gece zaten iş yerindeki yöneticim benden 15 yaş büyük ve bayan ona sarılıp uyduğumu gördüm rüyamda:)) ya dedim ben bi hassas oldum yada analığı anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…