amin yarabbi.. geçenlerde eşimin bi arkadaşıyla karşılaştık.. 3 yaşında oğlu var.. biz görmeyeli bi de kızı olmuş.. 6- 7 aylıktı.. adam diyo ki kızı olmayan evladım var demesin.. kız bambaşka..bunu bi baba söylüyür.. hele anne için daha da başkadır..
e yani.. tabe sana .. kime olcekti.. o zaman doktorunun içine de pargalı kaçmıştır senin..
allah bahtını güzel etsin...kız evlat berekettir derler...rabbim hepimize 1 kız evlat nasip etsin inşallah...
evlat kızda erkekte olsa farketmiyordur bence..ama kız evlat büyüyünce daha bi destek oluyor ailesine...erkek evlenene kadar kız ölene kadar evlat derler...tabi benim eşim gibiler istisna...
yeaa ben şehzade doğurcam sende görcen..alcam sizin kızların hepsini şehzademede, pehho toktorunda ben taa...
yeaa ben şehzade doğurcam sende görcen..alcam sizin kızların hepsini şehzademede, pehho toktorunda ben taa...
elçin bugün teste gidecekti değil mi kızlar.. hala ses seda yok.. oradan da dolar gününe mi geçti ne
o toktor beni böyle yaptı..hıhh..
12+2 görülür söylenir yani, bakmadı bile, bakaydı göreydi ben şimdi böyle sıyırtmayacaktım
yaf ben hepsini yirim onların kollarını totolarını...sağlıklı olsunlarda bizim olsun.bütün dediğiniz dualara katılıom yefrularım..
ama ben yinede şehzade doğurcam
Amin canım hepsi bir o eski kafalı insanları geri düşüncesi işte.
canım senin eşin istisna benimde halamlar istisna Allah hayorlı evlatlar nasip etsin hepimize kızı erkeği yok artık sadece hayırlı evlat olsunlar vatanına milletine bayrağına dinine ailesine bağlı
evet o yok bugün bide deniz nicki bi arkadaş vardı...oda 3 gündür yok topicde..??
ilk önce sağlıklı olsun..sonra da hayırlı olsun tabii...ama insan merak ediyo işte...oğlum var ya bir de kız evlat güzelliğini yaşiim istiyorum allah biliyo ya...
kesinlikle çok saçma ben öyle duydum bi çok kişiden...
ve ben çok sevindim kızım olacağı için doktor ayrıntılıda gösterdi poposunu biraz şişlik olursa erkek olabilir ama şuan öle bişey yok ama bazen küçük oluyormuş pipileri o yüzden daha geç belli oluyormuş bende rüyamda görmüştüm pembe oda yapıyordum çok heveslendim ama doktor bekleyelim 4. aya kadar garanti olsun dedi.
en çok ta eşimin annesi erkek olcak erkek olcak diyordu Allah ım deli ediyodu beni gidip erkek kıyafetleri almış çıldırıyodum hep dua ettim kzıım olsun ve öyle de oldu:)
22 ekimde belli olcak bakalım kısmetse..o tarihden sonra topige girmezsem siz anlayın artık:))diye diye doğuracannnn
Ben ilk zamanlar hatta bekarlığımda da kız istiyorum diyordum. Kız bebek ayrı geliyordu. Hamile kalınca rüyamda şirin bir erkek bebek gördüm birde pek bulantı olmazmış. Ondan kendimi erkek bebeğe hazırladım. Kız olabilir deyince afalladım. Kendime kızıyorum şimdi de yeterince sevinmedim diye
Kaynana işte aman boşver gönlündeki olmuş ne güzel.
inş. canım Allah birtanede kız çocuğu ile taçlandırsın seni
22 ekimde belli olcak bakalım kısmetse..o tarihden sonra topige girmezsem siz anlayın artık:))
ya bende bundan 4 sene önce ablamın bebeğinin cinsiyetini öğrendiğimizde ablam erkek dediğinde ağlamıştım, abla nasıl bakcan nasıl sahip çıkcan çok zor erkek die..ya benim erkek erkek demem kocamı çok sevyom ben ya sanki ona benzicekmiş gibi gelio, huyus suyu tipi..bide etrafdan hep diolar erkek olcak seninki kafamda ona yer oldu benimde..yoksa aman ya ilk bebemiz kız olsun erkek olsun ne farkeder hertürlü evimize bi neşe daha eklencek, her türlü biz onu çok sevcez:)) ama yinede.....
22 ekimde belli olcak bakalım kısmetse..o tarihden sonra topige girmezsem siz anlayın artık:))
ya bende bundan 4 sene önce ablamın bebeğinin cinsiyetini öğrendiğimizde ablam erkek dediğinde ağlamıştım, abla nasıl bakcan nasıl sahip çıkcan çok zor erkek die..ya benim erkek erkek demem kocamı çok sevyom ben ya sanki ona benzicekmiş gibi gelio, huyus suyu tipi..bide etrafdan hep diolar erkek olcak seninki kafamda ona yer oldu benimde..yoksa aman ya ilk bebemiz kız olsun erkek olsun ne farkeder hertürlü evimize bi neşe daha eklencek, her türlü biz onu çok sevcez:)) ama yinede.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?