2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
amin canım...sağlıklı hayırlı olsunlarda..

he hee bizimkide ilk başta kız istiodu, kız olursa onu daha çok sevcekmiş derdi o:)) şimdi oda gaza geldi erkek istio, maça götürcekmiş...hoş kız olsada maça götürcekmiş ya , hayırlısı

he hee bizimkide ilk başta kız istiodu, kız olursa onu daha çok sevcekmiş derdi o:)) şimdi oda gaza geldi erkek istio, maça götürcekmiş...hoş kız olsada maça götürcekmiş ya , hayırlısı[/QUOTE]

valla benim de gönlümden geçen kız.eşim de önceden hep kız diyordu ama şimdi bişiy demiyo.erkek olursa diye söylemiyo bence.

evet ahyırlısı canım..kız da olsa götürür maça merak etme...
hadi bakalım hayırlısı.ben de cumartesi ikili testin sonucunu alcam git gide heyecanım artıyor.

hayırlı haberle alırsın inşallah canım..darısı benim gibi daha yaptırmayanlara olsun..

bende hep kızım olsun istiyorum aslında.. kocacığım da öyle derdi.. 7 sene evvel flört ederken daha hayallerini kurardı kız diye.. ismine bile karar verdiydik yanee.. taa o zaman.. delüyük.. ama ben hamile olduğumu öğrenmeden evvel rüyasında görüyor erkek bebeğimiz olacakmış.. adını da ibrahim koyacakmışız.. hatta bana dedi ki sen hamilesin.. bi test yaptıralım istersen.. şimdi de hep oğlum diye seviyor..:44: yani tabi hayırlısı da ibrahim de koymak istemem aslında ismini eğer erkek olursa.. ama işte rüyada görünce falan.. ne bileyim hayırlısı.. ben de rüyalarımda kız görüyorum.. ama ben istediğim için görüyorum o durduk yere görmüştü..

kızlar biraz uzanayım ben kasıklarım ağrımaya başladı..birazdan da canavarım uyanır..biraz dinlenmiş oliim barii..gene gelirim çok kaynatmayın ama...

yeaaa herkes ne kadar doluymuş bak bi ben yüksek sesle şehzade doğurcam diyince laf oluo...hıhhhh
yefrum bende hamilemiyim aceba değilmiyim didiğim günler bi erkek yefru gördüm babuşla aramızda yatıodu bizde tototsunu ısıra ısıra yiyoduk, bizimde sağlam dayanaklarımız var yane:))

Evet canım ya benim annem ve ablam kız çocukta çok bulantı çekmişler. Diğer ablamın bulantısı pek olmadı oğlu oldu o hep bendede böyle oldu deyince bende kesin dedim yani. Hayırlı evlatlarımız olsun. Hayırlı gelsinler

bende daha hamile olduğumu anlamadığım dönemde erkek çocuk gördüm ama erkek görenin kızı olur diyorlar hep. pöffffffff ben hiçç takılmıyorum bunlara. çünkü herkeste ayrı çıkıyor. sabır sabır bekleyeceğiz artık. rabbim sağlık versin. şu ikili test benimde sıkıntım.

allah gönlüne göre versin tatlım.. maksat makara yapmak işte.. pipisini severiz işte ne küsel..

evet benimde aklım onda, yrn öğrencem sonucu inş. hayırlısı bakalım..

tekrardan merhaba kızlar Allah muhabbetinizi arttırsın biraz geriye dönük okumaya kalktım ayyy maşallah döktürmüşsünüz yine

kızlar ya benim göğüslerimde kaşıntı başladı.artık çatlak kremine başlııcam ben.yalnız karar veremiyorum lierac mı mustelamı alsam bilemedim.aranızda kullanan veya tavsiye alan var mıhiç?

merhaba güzel hatunlar nasılsınız ???

kızlar bence çay içmenin bebeğe bir zararı yok doktorların içmeyin demesinin sebebi kansızlık problemi çıkartabileceği günde 2 bardak veya 1 fircanın kimseye zararı olmaz merak etmeyin bizi doğuran anneler çayda kahvede içip bizleri doğurmuşlar

bendemi kayıt yaptırsam dicemmm bizim sokaktaki sağlık ocağı pek ufak bi aşı içinde deymez özelde yapmıyolarmı bu tetanozu:26:

cnm biz sorduk özel hastanede yapıyoruz isterseniz biz yaparız dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…