amin canım...sağlıklı hayırlı olsunlarda..petunyacım bende ilk bebeğimi hep erkek hissetmiştim yada senin gibi erkek olmasını istediğim içindi..rabbim gönlüme göre verdi çok şükür..altın saçlı maviş bi oğlum oldu..inşallah rabbim senin de gönlündekini verir...
bende eşim çok istiyor diye erkek teydi aklım biraz ama benim gönlüm kızdan yana. benimki yanına eleman arıyormuş oğlum olsada eline versem diyor aletleri öğretsem. hevesi o. geçen dedim ama kızlar babalarına daha düşkün olur. o günden beri oda kıza yatkın şimdi
yaa benim ikili teste 2 hafta var..ama bu pazartesi doktor kontrolüm var..minik kuşumu görcem..çok heyecanlıyım..
amin canım...sağlıklı hayırlı olsunlarda..
he hee bizimkide ilk başta kız istiodu, kız olursa onu daha çok sevcekmiş derdi o:)) şimdi oda gaza geldi erkek istio, maça götürcekmiş...hoş kız olsada maça götürcekmiş ya , hayırlısı
hadi bakalım hayırlısı.ben de cumartesi ikili testin sonucunu alcam git gide heyecanım artıyor.
bende hep kızım olsun istiyorum aslında.. kocacığım da öyle derdi.. 7 sene evvel flört ederken daha hayallerini kurardı kız diye.. ismine bile karar verdiydik yanee.. taa o zaman.. delüyük..ama ben hamile olduğumu öğrenmeden evvel rüyasında görüyor erkek bebeğimiz olacakmış.. adını da ibrahim koyacakmışız.. hatta bana dedi ki sen hamilesin.. bi test yaptıralım istersen.. şimdi de hep oğlum diye seviyor..:44: yani tabi hayırlısı da ibrahim de koymak istemem aslında ismini eğer erkek olursa.. ama işte rüyada görünce falan.. ne bileyim hayırlısı.. ben de rüyalarımda kız görüyorum.. ama ben istediğim için görüyorum o durduk yere görmüştü..
Evet canım ya benim annem ve ablam kız çocukta çok bulantı çekmişler. Diğer ablamın bulantısı pek olmadı oğlu oldu o hep bendede böyle oldu deyince bende kesin dedim yani. Hayırlı evlatlarımız olsun. Hayırlı gelsinler22 ekimde belli olcak bakalım kısmetse..o tarihden sonra topige girmezsem siz anlayın artık:))
ya bende bundan 4 sene önce ablamın bebeğinin cinsiyetini öğrendiğimizde ablam erkek dediğinde ağlamıştım, abla nasıl bakcan nasıl sahip çıkcan çok zor erkek die..ya benim erkek erkek demem kocamı çok sevyom ben ya sanki ona benzicekmiş gibi gelio, huyus suyu tipi..bide etrafdan hep diolar erkek olcak seninki kafamda ona yer oldu benimde..yoksa aman ya ilk bebemiz kız olsun erkek olsun ne farkeder hertürlü evimize bi neşe daha eklencek, her türlü biz onu çok sevcez:)) ama yinede.....
evet ahyırlısı canım..kız da olsa götürür maça merak etme...
hayırlı haberle alırsın inşallah canım..darısı benim gibi daha yaptırmayanlara olsun..
yeaaa herkes ne kadar doluymuş bak bi ben yüksek sesle şehzade doğurcam diyince laf oluo...hıhhhh
yefrum bende hamilemiyim aceba değilmiyim didiğim günler bi erkek yefru gördüm babuşla aramızda yatıodu bizde tototsunu ısıra ısıra yiyoduk, bizimde sağlam dayanaklarımız var yane:))
yeaaa herkes ne kadar doluymuş bak bi ben yüksek sesle şehzade doğurcam diyince laf oluo...hıhhhh
yefrum bende hamilemiyim aceba değilmiyim didiğim günler bi erkek yefru gördüm babuşla aramızda yatıodu bizde tototsunu ısıra ısıra yiyoduk, bizimde sağlam dayanaklarımız var yane:))
bende daha hamile olduğumu anlamadığım dönemde erkek çocuk gördüm ama erkek görenin kızı olur diyorlar hep. pöffffffff ben hiçç takılmıyorum bunlara. çünkü herkeste ayrı çıkıyor. sabır sabır bekleyeceğiz artık. rabbim sağlık versin. şu ikili test benimde sıkıntım.
allah gönlüne göre versin tatlım.. maksat makara yapmak işte.. pipisini severiz işte ne küsel..
sen böööyle beni makaraya al bakem...akşam bi resim koycam sana görcen..
asterix mi he heheeee
asterix mi he heheeee
12. Haftaya kadar birşey olmazmış korkmaa.Zaten 12 den sonra bulantıların azalır. Ben de çay içiyorum ondan canım sıkılıyor. açık içiyoruum ama olsun. İşyerinde getiriyorlar ben de hayır diyemiyorum. Ama artık içmemeliyim. Sizler içiyormusunz. Onun haricinde süttü yoğurttu herşeyi rahat rahat yeyip içiyorum. Kilo almaya başladım bile benim pek bulantım olmadığı için.
bendemi kayıt yaptırsam dicemmm bizim sokaktaki sağlık ocağı pek ufak bi aşı içinde deymez özelde yapmıyolarmı bu tetanozu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?