kızlar ya benim göğüslerimde kaşıntı başladı.artık çatlak kremine başlııcam ben.yalnız karar veremiyorum lierac mı mustelamı alsam bilemedim.aranızda kullanan veya tavsiye alan var mıhiç?
kızlar ya benim göğüslerimde kaşıntı başladı.artık çatlak kremine başlııcam ben.yalnız karar veremiyorum lierac mı mustelamı alsam bilemedim.aranızda kullanan veya tavsiye alan var mıhiç?
Nasıl sakıncalıymış ki anlamadım canım ya. Gerçi daha hassas oluyor insan ama. Zor geliyor artık bana.
cnm ben aldım ve başladım GNC den aldım 2-3 gündür kullanıyorum kokusuda hoş ve yağ olunca hem az gidiyor hemdebitkisel tavsiye ederim cnm
bende ikisi arasında kararsızım ya, bizim forumda mustela çıkıo sanki???? bide aceba o kaşıntılar psikolojik olabilirmi ya benim sırtım bile kaşınıo bugünlerde..
canım arkadaşlarımdan gelen yoğun tavsiye ve netteki öneriler de doğrultusunda mustella siparişi vereceğim ben bugünlerde..hep iyi şeyler duydum arkadaşlarımdan da onların doktorlarından da
hah iyi ozaman eczacım da mustela demişti ben de mustela alıyorum öyleyse.59 liraya buldum bi sitede kargo bedava ordan alıcam.inşallah çatlamayız
canım siteyi özelden atar mısın bi bana??? ben de araştırıyorum da
cnm ben aldım ve başladım GNC den aldım 2-3 gündür kullanıyorum kokusuda hoş ve yağ olunca hem az gidiyor hemdebitkisel tavsiye ederim cnm
yazarım tabiki canım.yarın benden haber alamazsanız bilin ki kk beni reklam yapıyo diye attıama alakam yok napim herkes ucuza alsın.ben arastırdım tüm sitelerde.
Mustela Strech Marks Double Action 150ML - atlak nleyici, | marketimstore.com Eczane Dermokozmetik Kiisel Bakm Medikal ve Salk rnleri Vichy Oht La Roche Dermalogia Dr.Murad PCO Maske , | vichy, la roche posay, dermalogica, ddf, bioderma, nuxe, solgar
link geldi mi bilemiyorum kızlar marketimstore.com %25 indirim varmış.kargo da bedava.tüm sitelere baktım en ucuzu burda valla.yeni kutusu pembe eski kutusu turuncuymuş.bu sitedeki yeni kutu ama ben yine de siparişi verince arayıp yenisini gönderin diye teyit edicem.
yazarım tabiki canım.yarın benden haber alamazsanız bilin ki kk beni reklam yapıyo diye attıama alakam yok napim herkes ucuza alsın.ben arastırdım tüm sitelerde.
Mustela Strech Marks Double Action 150ML - atlak nleyici, | marketimstore.com Eczane Dermokozmetik Kiisel Bakm Medikal ve Salk rnleri Vichy Oht La Roche Dermalogia Dr.Murad PCO Maske , | vichy, la roche posay, dermalogica, ddf, bioderma, nuxe, solgar
link geldi mi bilemiyorum kızlar marketimstore.com %25 indirim varmış.kargo da bedava.tüm sitelere baktım en ucuzu burda valla.yeni kutusu pembe eski kutusu turuncuymuş.bu sitedeki yeni kutu ama ben yine de siparişi verince arayıp yenisini gönderin diye teyit edicem.
petunyacım buldum hatta nette mustela çatlak önleyici krem 3 al 2 öde yazınca ecza......com diye bi sitede 3 al 2 öde var
saol canımcım...atalrlarsa guncekız1 olarak geri dön taamı:))
çok çok sağol canımm..ben de 3 al 2 ödede 155 tl yanılmıyosam ordan vereyim diye düşündüm.kızlar kaçıyorum ben görüşürüz..
ya erken değil mi daha çatlamaya kremlenmeye.. ben şimdilik bebe yağı ile idare ediyorum.. ve doktorum dedi ki para tuzağı onlar.. zeytinyağı da aynı işi görüyor.. maksat nemlendirmek diye.. ama işte para vermeyince de sanki eksik kalıyor gibi hissediyorum yok illa para bayılıcamama 4. ayda kullanmayı düşünüyorum ben.. daha değil.. şimdilik para vermicem..
allahım bugün de bitti mesai..
kendinize iyi bakın kızlar.. biz kaçtık.. yarın görüşürüz yine
kendimi yeni bir trafik macerasına atayım sağ çıkarsam görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?