2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ya herkes tabiki sağlıklı olsun hayırlı olsun istioda işte illa insanın aklından geçio yani kız olsa şöyle olur erkek olursa böyle olur die, hayal yani:))

ben kayınvalidemden de pederimdende çok memnunum ya..allah bozmasın. k. validem gelcek inş. bi kaç haftaya walla 4 gözle beklom..gelceği zmn sakın ütü falan yapma ben gelince yaparım dio bende 3-5 çamaşır biriktiryom walla..işten eve bi gidioz açıkbüfe mutfak, çalışan bi insan daha ne isterki yani..en önemlisi o bence kadın inanılmaz değer verio çalışan kadına...yanına tatile gidioz bi kahve bile yaptırmıo sen buraya tatile geldin çalışan insansın tatil hakkın vs. die...daha hiç gücendirmedi beni, ben de onu sanırım..inş. da böyle gider..böyle gitmeli, bebeğe o bakcak çünkü:)) ii davranmalıyım..yani gözüm arkada olmucak en azından eminim o benden daha ii bakar..

yaa bende artık gezmeye gitmek istiom..ama aklımda o evi temzilemek varken hiçbaşka bişiyede konsantre olamıomki:44:

kayınvalidene bayıldımmmmm :)) benimkide fena deildir ama seninki bir melekmiş resmen maşallah

diyorumya ben taşınacağım için bu kadar rahatım yoksa bende bu haftamı temizlikle geçirirdim
bi bayan tutsan canım zor olur şimdi sana yarım gün tut en azından birlikte yapsanız.camı kapıyı falan o silse sende daha basit işleri yapsan:26:
günaydın kızlarrrr,
bugun 11.30 da dr randevum var, biraz heyecanlıyım

günaydın canım hadi hayırlısı hastaneye gidecek olan arkadaşlarla birlikte bende heyecanlanıyorum:97:
haftayada benimki zaman geçmiyo sanki

maşallah maşallah allah nazarlardan saklasın dilini ısır. nerde öyle kayınvalide

petunyacım küçükken oyun arkadaşım varmış volkan adında kardeşim dünyaya gelince isyan çıkarmışım bu erkek değil diye belki ondandır hep gönlümden erkek geçer bide üstüne çin ve rus takviminde erkek çıktı bide üstüne arkadaşım erkek görmüş ya hepsi raslantı yada gerçekten hayırlısıyla oğlum olacak Allahım öncelikle sağlıklı hayırlı evlat versin ama dediğin gibi insanın gönlünde de yatan bişey oluyor

of kızlar aklıma nerden geldi bilmiyorum sabah işe gelirken canım kara lahana dolması çekti. yuh diyorum kendime zaten ilk aşerdiğim şeyde pırasa yemeğiydi. arızayım ben sanırım
ahhaa bende sbh düşünyodum topic de hiç aşeren yok die...bende bi kere aşerdim canım oda sarımsaklı pancar turşusuna:)))

Hayırlısı ya .Sen şanslısın kaynana ayrı alır kayınpeder ayrı. ikincisi olsa nasıl veriyorsun kuzum anlamadım.
ikincisinin beğenmezsek cinsiyetini olmayan birine verirdik??

diyorumya ben taşınacağım için bu kadar rahatım yoksa bende bu haftamı temizlikle geçirirdim
bi bayan tutsan canım zor olur şimdi sana yarım gün tut en azından birlikte yapsanız.camı kapıyı falan o silse sende daha basit işleri yapsan:26:
günaydın kızlarrrr,

günaydın canım hadi hayırlısı hastaneye gidecek olan arkadaşlarla birlikte bende heyecanlanıyorum:97:
haftayada benimki zaman geçmiyo sanki

totonu kaşı.. maşallah valla.. bizimki de öyle adam kullanmanın derdinde.. bi gün dediki bana babanın (kayınpederin) hiç ütülü gömleği kalmadı kızım bi tanesini ütülede giysin dedi.. bayramın ilk günü sabahın körü tabi bunu söylediğinde.. tabiki dedim hastaydı çünkü yaşlıda kıyamadım.. geçen sene ramazan bayramı.. yazdı yani.. önüme kışlık gömlekler dahil iki sepet çamaşır getirdi.. yuh dedim.. ben de yapmadım tabi ki cadıyımdır azıcık.. kuaföre gidicem hepsini yapamam dedim.. bi gömlek ütüleyip verdim eline.. seninkinin vallaha maşallahı var.. görgülü insan başka tatlım ya.. ben bunu bilir bunu söylerim..

günaydın kızlarrrr,
hadi cnm hayırlı haberlerini bekloz...aa bende bugün ikili testin sonucunu öğrencm.unutmuştum bak..
kayınvalidene bayıldımmmmm :)) benimkide fena deildir ama seninki bir melekmiş resmen maşallah
maşallah..ama bende gelinim yani..eve bi gelyom değişmiş yemek masasının yeri..:26: aa diom çok ii olmuş ben hiç düşünmemiştim, o gidio gittiği gün kocama hade hade eski haline getirr:)) sonra anlatıo benim gelinim çok uysal masanın yerini değiştiryom bişi demio, çoğu gelin istemez oysaki dio:))) bende diom canımmm benimm..

bilemedim ki canım ilk bindiğimde zaten yalnızdım dönüşte görümcemle konuşa konuşa daha rahat yolculuk yapmıştım umarım sıkıntı olmaz şimdiden tarapiye başlıyayım ben :))

canım yanında seni oyalayacak biriolunca bencede rahat geçirirsin hiç yollara dökme kendini. uçak en rahatı

maşallah canım benimkide iyidir hamdolsun ama bu kadar yardıme tmiyor tabi.

ahhaa bende sbh düşünyodum topic de hiç aşeren yok die...bende bi kere aşerdim canım oda sarımsaklı pancar turşusuna:)))

ikincisinin beğenmezsek cinsiyetini olmayan birine verirdik??

sarımsaklı pancar turşusu senin aşermende güzelmiş

petuş sana inanmıyorum yaaa.. test sonuçlarını bugün mü öğreneceksin ve sen bunu unuttun.. cin gibisin kızım sen.. nasıl unutursun.. eee o zaman belki yine ultrasona sokar seni.. şehzade mi değil mi öğreniriz.. saat kaçta öğreneceksin..

canım sbh uyandığımda aklımdaydı ama unutmuşum bi anda şimdi aklıma geldi..yok dra gitmicem arıcam dr u..tel de söylücek öyle böyle die...özellikle tembih etti gelme, ara die((

canım sbh uyandığımda aklımdaydı ama unutmuşum bi anda şimdi aklıma geldi..yok dra gitmicem arıcam dr u..tel de söylücek öyle böyle die...özellikle tembih etti gelme, ara die((

senin ben bu toktorun.. koca istanbulda çok mu aradın tatlım yaa.. nerde doktorun bu arada.. kime gidiyorsun sen

günaydın herkese...

dünn ve bugun hiç takip edemiyorum yazdıklarınızı çok üzülüyorum valllaa.....
hazırlamam gereken öyle kallavi bir rapor varki 1 hafta dönemem herhalde aranıza..... arada bakayım diyorum ama cıks olmuyor.....
birde nasıl hapşurma tıksırma hasta olucam galibaa... bir o eksikti... yarın doktora sorayım bakayımmm..... çok işim var çokk.....çokta başım ağrıyooo offff... muhabbeti kaçırıyormm ..

geçmişi okuyamadım ama umarım bebişlerinizde sizlerde iyisinizdir...

aman ya neblim...kadıköy şifaya gidiyorum birgül karakoç die bi toktor...yani ii hoş kadında hiç heycanlı değil..

o dr u çok iyi diye duymuştum. kadın doğum dr larının genel yapısıdır bu sanırım. sonuçta bir sürü hastası var. heyecan mı kalır kadın da

bu ikili tetsi bende yaptıracağım haftaya fiyatları nasıl kızlar. çok pahalı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…