aman ya neblim...kadıköy şifaya gidiyorum birgül karakoç die bi toktor...yani ii hoş kadında hiç heycanlı değil..
o dr u çok iyi diye duymuştum. kadın doğum dr larının genel yapısıdır bu sanırım. sonuçta bir sürü hastası var. heyecan mı kalır kadın da
bu ikili tetsi bende yaptıracağım haftaya fiyatları nasıl kızlar. çok pahalı mı
günaydın herkese...
dünn ve bugun hiç takip edemiyorum yazdıklarınızı çok üzülüyorum valllaa.....
hazırlamam gereken öyle kallavi bir rapor varki 1 hafta dönemem herhalde aranıza..... arada bakayım diyorum ama cıks olmuyor.....
birde nasıl hapşurma tıksırma hasta olucam galibaa... bir o eksikti... yarın doktora sorayım bakayımmm..... çok işim var çokk.....çokta başım ağrıyooo offff... muhabbeti kaçırıyormm ..
geçmişi okuyamadım ama umarım bebişlerinizde sizlerde iyisinizdir...
biz 40 liraya yaptırdık
aaa kuyubaşımı, kızz orda 10 yıl oturdum ben, ünv. de okurken:)petunyaaaaaa bende düğüne kadıköye gelcem arkadaşım kuyubaşında oturuyorr
evet yabi ben bi petuş öğrenemedik ya(( 20 ekim nasıl uzakmış meğer
canım dr çok ii de biraz duygusuz..yani yürücen, yüzcen, hamilelik hastalık değil, cinsel ilişki eskisi gibi devam..yani öyle pat pat..cinsiyetede dedi yani daha çok erken bakılmaz 12-2 de..yani hani insan bi der bi bakalım bakalım göstercekmi falan..hıhho dr u çok iyi diye duymuştum. kadın doğum dr larının genel yapısıdır bu sanırım. sonuçta bir sürü hastası var. heyecan mı kalır kadın da
bu ikili tetsi bende yaptıracağım haftaya fiyatları nasıl kızlar. çok pahalı mı
aaa iş yerinden bi arkadaş da ona gitmişti.. doğumu da orada yaptı sanırım.. bana da tavsiye etmişti ama benim ev avrupada.. yakın olsun diye tercih etmemiştim.. görürdüm seni kıs
neeee.. ben muane ücreti 55 lira veriyorum yaaaa.. ssklıyım bi de.. soygun bu yaaa..
neeee.. ben muane ücreti 55 lira veriyorum yaaaa.. ssklıyım bi de.. soygun bu yaaa..
benimde okuldan ev arkadaşım umarım bi sıkıntı çıkmazda 2 hafta sonra istanbulda olurumaaa kuyubaşımı, kızz orda 10 yıl oturdum ben, ünv. de okurken:)
evet yabenim 22 ekim bide randevu..
canım dr çok ii de biraz duygusuz..yani yürücen, yüzcen, hamilelik hastalık değil, cinsel ilişki eskisi gibi devam..yani öyle pat pat..cinsiyetede dedi yani daha çok erken bakılmaz 12-2 de..yani hani insan bi der bi bakalım bakalım göstercekmi falan..hıhh
hee bak doğururduk yan yanada:)) bende tavsiye ederim kesinlikle, çok soğukkanlı ben severim öyle insanıda bu kadarda değil yani:) yoksa bi el sıkışı var insana acayip güven verio
akasyacım galiba şehirden şehire ve hastaneye göre çook değişiyor fiyatlar.. sen nerdesin.. mesela ben 2li test için 250 lira vereceğim..:84:
aaa kuyubaşımı, kızz orda 10 yıl oturdum ben, ünv. de okurken:)
evet yabenim 22 ekim bide randevu..
canım dr çok ii de biraz duygusuz..yani yürücen, yüzcen, hamilelik hastalık değil, cinsel ilişki eskisi gibi devam..yani öyle pat pat..cinsiyetede dedi yani daha çok erken bakılmaz 12-2 de..yani hani insan bi der bi bakalım bakalım göstercekmi falan..hıhh
hee bak doğururduk yan yanada:)) bende tavsiye ederim kesinlikle, çok soğukkanlı ben severim öyle insanıda bu kadarda değil yani:) yoksa bi el sıkışı var insana acayip güven verio
benim muayene ücretimde 190 lira(( özelle gidiom 40 lira ödüom her ay
ikliide 100 kliraya yapmışlar, özelden ödeyince 20 lira verdik onada
doğum günün kutlu olsun canım, bebişlerinle eşinle nice güzel yaşlara)
nice yaşlara sağlıkla inşallah doğum günün kutlu olsun canım
hayrettt bişeyy yaaa 15 gün sonra ne değişecekmişkine gitcenmi bari:44:iyi akşamlarrr hanımlarrr nasılsınız bakalımmmm
ayyy çoook thank you kızlar şımardım walla
ben bugün dr daydım kızlar bebemi gördüm kıpır kıpırdı maşallahhhense ölçümü gayet normal çıktı dr umuz okadar iyiki 2li teste hiç gerek yok dedi yaptırmayalım dedi cinsiyeti söylemedi 15 gün sonra gelirsen cinsiyeti söylerim istemezseniz gelmeyin 1 ay sonra gelin dedi
canımmm hiç duymadım ama inşallah kötü bişey olmaz bugün test yapılcakmış bizide bilglendir inş bişi çıkmazmerhaba kızlar
ben çok kötüyüm 9+5 günlük hamileyim dün yaptırdığım testlerde toksoplazma geçirdiğimi öğrendim, çok tehlikeli bir hastalık eğer bebeğime bulaşmışsa kalıcı bozukluklara neden olabilirmiş (körlük, zeka geriliği, beyinde su toplama vs..) ve gebeliğim sonlandırılabilirmiş, yarın bi tes daha yapılacak asıl onun sonucu önemli o da pozitifse...(((
düşünmek istemiyorum,
daha önce böyle bişey duydunuz mu toxo IgM pozitif olupta sağlıklı bebeği olan var mı, ne olur yardım edin((
teşekkür ediremmmcnm doğum günün kutlu olsun ailenle ve bebişlerinle
ya ya sorma evdeyim ama bi fincan çayı zor içtimkızlar günaydın..gününüz bol neşeli geçsin inşallah.. hade bakem iyi bi kahvaltı yapın benim yerime çalışmayan gacılar.. ben her sabah simit pohaça.. böghh
AAA BU ŞİMDİMİ SÖYLENİR AMA ...İİKİ DOĞMUŞSUN KUZUMİ YENİ YAŞIN KUTLU OLSUN:)
inş. cnm...yani olmaz die düşünyorum..mavilef le bizde 1 ay sonra yola çıkcaz..dimi kızzz..bayramlaşmaya gidcez dedeyle ananeyle:)) bebelerimiz ilk kez tanışcak onlarla..benimde okuldan ev arkadaşım umarım bi sıkıntı çıkmazda 2 hafta sonra istanbulda olurum
özel sağlık sigortan mı var tatlım senin.. bizim işyeri de özel sağlık sigortalı yapacakmış.. ama nedir ne değildir hhiç bilmiyom ben..
inş. cnm...yani olmaz die düşünyorum..mavilef le bizde 1 ay sonra yola çıkcaz..dimi kızzz..bayramlaşmaya gidcez dedeyle ananeyle:)) bebelerimiz ilk kez tanışcak onlarla..
evet cnm..ama benim yok eşimin var..eşimin sigortasında eş ve iki çocukda ücretsiz dahil oluo..oda bankada çalışyo banka sağlıo çalışanlarına..bende önceden onunla aynı yerdeydimde 8 ay oldu iş değiştirdim ama onun sigortadan yaralanıom
peki doğumda da faydalanabiliyor musun özelden.. bi de bi de bi şey duymuştum ben,, sanırım limitli gibi oluyormuş o.. bu nedenle testte muanede kullanmayıp doğuma saklayanları duymuştum.. ssk devam ediyormuş sanırım bi de hem özel hem ssk öyle mi acep?inş. cnm...yani olmaz die düşünyorum..mavilef le bizde 1 ay sonra yola çıkcaz..dimi kızzz..bayramlaşmaya gidcez dedeyle ananeyle:)) bebelerimiz ilk kez tanışcak onlarla..
evet cnm..ama benim yok eşimin var..eşimin sigortasında eş ve iki çocukda ücretsiz dahil oluo..oda bankada çalışyo banka sağlıo çalışanlarına..bende önceden onunla aynı yerdeydimde 8 ay oldu iş değiştirdim ama onun sigortadan yaralanıom
tatlım senin de doğum gününmüş.. nice senelere çocuklarınla birlikte sağlıkla inşallah..kuziii benim eşimde bankada çalışıor özel sigortamız acıbadem
ya herkes tabiki sağlıklı olsun hayırlı olsun istioda işte illa insanın aklından geçio yani kız olsa şöyle olur erkek olursa böyle olur die, hayal yani:))
ben kayınvalidemden de pederimdende çok memnunum ya..allah bozmasın. k. validem gelcek inş. bi kaç haftaya walla 4 gözle beklom..gelceği zmn sakın ütü falan yapma ben gelince yaparım dio bende 3-5 çamaşır biriktiryom walla..işten eve bi gidioz açıkbüfe mutfak, çalışan bi insan daha ne isterki yani..en önemlisi o bence kadın inanılmaz değer verio çalışan kadına...yanına tatile gidioz bi kahve bile yaptırmıo sen buraya tatile geldin çalışan insansın tatil hakkın vs. die...daha hiç gücendirmedi beni, ben de onu sanırım..inş. da böyle gider..böyle gitmeli, bebeğe o bakcak çünkü:)) ii davranmalıyım..yani gözüm arkada olmucak en azından eminim o benden daha ii bakar..
yaa bende artık gezmeye gitmek istiom..ama aklımda o evi temzilemek varken hiçbaşka bişiyede konsantre olamıomki:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?