2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
aman ya neblim...kadıköy şifaya gidiyorum birgül karakoç die bi toktor...yani ii hoş kadında hiç heycanlı değil..

aaa iş yerinden bi arkadaş da ona gitmişti.. doğumu da orada yaptı sanırım.. bana da tavsiye etmişti ama benim ev avrupada.. yakın olsun diye tercih etmemiştim.. görürdüm seni kıs

canımm kolay gelsin sana..çalışan insanın hali başka.. yani sözde ben de çalışıyorum ama.. hep kaytarmayla geçiyor.. dikkat et kendine diyeceğim emme, grip salgını var felaket..

petunyaaaaaa bende düğüne kadıköye gelcem arkadaşım kuyubaşında oturuyorr
aaa kuyubaşımı, kızz orda 10 yıl oturdum ben, ünv. de okurken:)
bi ben bi petuş öğrenemedik ya (( 20 ekim nasıl uzakmış meğer
evet ya benim 22 ekim bide randevu..
canım dr çok ii de biraz duygusuz..yani yürücen, yüzcen, hamilelik hastalık değil, cinsel ilişki eskisi gibi devam..yani öyle pat pat..cinsiyetede dedi yani daha çok erken bakılmaz 12-2 de..yani hani insan bi der bi bakalım bakalım göstercekmi falan..hıhh

aaa iş yerinden bi arkadaş da ona gitmişti.. doğumu da orada yaptı sanırım.. bana da tavsiye etmişti ama benim ev avrupada.. yakın olsun diye tercih etmemiştim.. görürdüm seni kıs

hee bak doğururduk yan yanada:)) bende tavsiye ederim kesinlikle, çok soğukkanlı ben severim öyle insanıda bu kadarda değil yani:) yoksa bi el sıkışı var insana acayip güven verio

akasyacım galiba şehirden şehire ve hastaneye göre çook değişiyor fiyatlar.. sen nerdesin.. mesela ben 2li test için 250 lira vereceğim..:84:

benimde okuldan ev arkadaşım umarım bi sıkıntı çıkmazda 2 hafta sonra istanbulda olurum

akasyacım galiba şehirden şehire ve hastaneye göre çook değişiyor fiyatlar.. sen nerdesin.. mesela ben 2li test için 250 lira vereceğim..:84:

ben hiç sormadım ama resmen uçurum var fiyatlar arasında ben sanırım kazıklanırım senin gibi. çünkü benim muayene ücretim 77 tl

sorma cnm bize de 1 ay sonra dedi eşimi zorla 20sine ikna ettim ona kalsa 25i iyiydi 1 gün bile 1 gün valla

benim muayene ücretimde 190 lira(( özelle gidiom 40 lira ödüom her ay
ikliide 100 kliraya yapmışlar, özelden ödeyince 20 lira verdik onada

özel sağlık sigortan mı var tatlım senin.. bizim işyeri de özel sağlık sigortalı yapacakmış.. ama nedir ne değildir hhiç bilmiyom ben..

doğum günün kutlu olsun canım, bebişlerinle eşinle nice güzel yaşlara)

nice yaşlara sağlıkla inşallah doğum günün kutlu olsun canım

hayrettt bişeyy yaaa 15 gün sonra ne değişecekmişkine gitcenmi bari:44:
canımmm hiç duymadım ama inşallah kötü bişey olmaz bugün test yapılcakmış bizide bilglendir inş bişi çıkmaz
cnm doğum günün kutlu olsun ailenle ve bebişlerinle
teşekkür ediremmm
kızlar günaydın.. gününüz bol neşeli geçsin inşallah.. hade bakem iyi bi kahvaltı yapın benim yerime çalışmayan gacılar.. ben her sabah simit pohaça.. böghh
ya ya sorma evdeyim ama bi fincan çayı zor içtim
AAA BU ŞİMDİMİ SÖYLENİR AMA ...İİKİ DOĞMUŞSUN KUZUMİ YENİ YAŞIN KUTLU OLSUN:)

canımın içiii sağolll sende iyiki varsınn

benimde okuldan ev arkadaşım umarım bi sıkıntı çıkmazda 2 hafta sonra istanbulda olurum
inş. cnm...yani olmaz die düşünyorum..mavilef le bizde 1 ay sonra yola çıkcaz..dimi kızzz..bayramlaşmaya gidcez dedeyle ananeyle:)) bebelerimiz ilk kez tanışcak onlarla..

özel sağlık sigortan mı var tatlım senin.. bizim işyeri de özel sağlık sigortalı yapacakmış.. ama nedir ne değildir hhiç bilmiyom ben..

evet cnm..ama benim yok eşimin var..eşimin sigortasında eş ve iki çocukda ücretsiz dahil oluo..oda bankada çalışyo banka sağlıo çalışanlarına..bende önceden onunla aynı yerdeydimde 8 ay oldu iş değiştirdim ama onun sigortadan yaralanıom

kuziii benim eşimde bankada çalışıor özel sigortamız acıbadem

peki doğumda da faydalanabiliyor musun özelden.. bi de bi de bi şey duymuştum ben,, sanırım limitli gibi oluyormuş o.. bu nedenle testte muanede kullanmayıp doğuma saklayanları duymuştum.. ssk devam ediyormuş sanırım bi de hem özel hem ssk öyle mi acep?

ne güzell hep çalışmak istemişimdir ama hiçkimseden destek göremedim hep özenirim böyle insanlara benimkide çalışmamam için herşeyi yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…