tatlım senin de doğum gününmüş.. nice senelere çocuklarınla birlikte sağlıkla inşallah..
sağol canımcımmm
bak bizim özel sigortamız var mesela 40 tl muayneye 7.5tl ödüyorum 15.gün ücretsiz kontrol var..üstelik doğumunda %80 ini karşılıyor yanii 500 tl ise ben doğum için 100 tl ödicem bizimki böle
anladım canımcım.. sigorta şirketine ve anlaşmaya göre değişiyor herhalde.. biz de geçsek keşke artık ya.. toplantı bekleniyor şimdi.. büyük ihtimalle olur da.. daha avantajlı kesinlikle..
öyle tabi hamile kalmadan önce ria(spiral) vardı bende kaymıştı rahmi uyuşturup doğumhanede adılar aynı hastanede hiç ücret vermedim üstelik 4 saat benimle ilgilendiler çook iyi yani özel sigortanın olması
eşinin işide pis işmiş:)) bizimkide amerivan lide cnm..ama limitleri falan ii bayağı çok şükür..kuziii benim eşimde bankada çalışıor özel sigortamız acıbadem
evet cnm faydalanıosun, muayene vs. dışında 6000 lira doğum limiti var.6000 liraya kadar doğururken karşılıo..muayene vs. bu limitten düşmüo..bide eşin ve 2 çocuğunda yine ek bi ücret ödemeden maaşdan kesinti v. yapılmadan yaralanabilyo..peki doğumda da faydalanabiliyor musun özelden.. bi de bi de bi şey duymuştum ben,, sanırım limitli gibi oluyormuş o.. bu nedenle testte muanede kullanmayıp doğuma saklayanları duymuştum.. ssk devam ediyormuş sanırım bi de hem özel hem ssk öyle mi acep?
hayalimdeki koca tipi tatlım , değerini bil:))ne güzell hep çalışmak istemişimdir ama hiçkimseden destek göremedim hep özenirim böyle insanlara benimkide çalışmamam için herşeyi yaptı
anladım canımcım.. sigorta şirketine ve anlaşmaya göre değişiyor herhalde.. biz de geçsek keşke artık ya.. toplantı bekleniyor şimdi.. büyük ihtimalle olur da.. daha avantajlı kesinlikle..
eşinin işide pis işmiş:)) bizimkide amerivan lide cnm..ama limitleri falan ii bayağı çok şükür..
hayalimdeki koca tipi tatlım , değerini bil:))
kuzular günaydınmı desem tünaydınmmı bilemedim..dün akşam bebişim ve babasıyla kınaya gittik ondan bugün yorgunuz geç uyandıkbide garip rüyalar görmeye devam
sizler nasılsınız valla sayfalar aşmış gitmiş dönüpte okuyamadım heç döktürmüşsünüz gene
kızlar yaa üşüyen varmı ben çok üşüyorum normalmi acaba ayaklarım hiç ısınmıyo ama içim yanıyo sanki çok su içiyorum..
sorma canım pisliğinden geçilmioo çamaşır ütü mahvetti beniama bu doru bak ütüsü çok oluo
şaka yapıyor olmalısın bunca see niye okuduk o zamn pehhhh
günaydın canım bugün çok bunalım bir havası var istanbulun ağlamaktan rimelleri aktı yinekuzular günaydınmı desem tünaydınmmı bilemedim..dün akşam bebişim ve babasıyla kınaya gittik ondan bugün yorgunuz geç uyandıkbide garip rüyalar görmeye devam
sizler nasılsınız valla sayfalar aşmış gitmiş dönüpte okuyamadım heç döktürmüşsünüz gene
kızlar yaa üşüyen varmı ben çok üşüyorum normalmi acaba ayaklarım hiç ısınmıyo ama içim yanıyo sanki çok su içiyorum..
k_k bayansu
doğum günün lutlu olsunnnnnnnn
kuzular günaydınmı desem tünaydınmmı bilemedim..dün akşam bebişim ve babasıyla kınaya gittik ondan bugün yorgunuz geç uyandıkbide garip rüyalar görmeye devam
sorma canım pisliğinden geçilmioo çamaşır ütü mahvetti beniama bu doru bak ütüsü çok oluo
şaka yapıyor olmalısın bunca see niye okuduk o zamn pehhhh
aaaaa senin doğumgününmü bugünnn..doğum günün kutlu olsun canımm..
günaydın kuzum..ohh geziş yani diosun...canım bugün benimde ayaklarım ısınmıo ama ist. da çok yağmur vardı sbh, pantolon dizime kadar ıslandı, ayakkabının içine su girdi, ıslak ıslak oturyom, ondan olabilrmi aceba diom:))) çocuğun erkek olcaksa ayaklar üşürmüş die bişi vardı nette sanki yanlış hatırlamıosam..acebamı...canım bugünkü konumuz sigortalar, hastaneye dökülen paralar
dündü ama ben akşam sölediğim için herkes bugün kutluor ne farkeder bebeim bugün 24 yıl 1 gün gitti ömürdenn..
sağollll teşekkürler tatlımmm
bende hala bilemiom bunca sene nie okuduk:))
tünaydın tatlımm bizim yerimizede gez eğlen bol bol uyu zaten bebişler olunca uyuyamıcaz benimde ayaklarım çok üşüyo bugün sanırım biraz sonra sandalyede bağdaş kurup oturucam
Allahım evlatlarınla ve eşinle nice uzun mutlu huzurlu yıllar geçirmeni nasip etsin tatlımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?