selam kızlarr
2 gündür yatıyorum.ateş,sıtma,boğaz ağrısı öksürük burun tıkanıklığı,baş ağrısı ne ararsanız var yani anlayacağınız..ne yaptıysan iyi olamadım.varmı önerileriniz.normalde grip olmam ama şu an sanki gözlerim den ateş fışkırıyo..
Acil önerisi olan varsa çok sevinirim.o kadar çok öksürüyorum ki bebeğime bşy olacak diye ağlayıp duruyorumar çok öksürüyorum ki bebeğime bşy olacak diye ağlayıp duruyorume bşy olacak diye ağlayıp duruyorum
Mrb kızlaar,nasılsınız?ben cuma günü bebişimi gördüm şimdilik herşey yolunda.ikili test istedi dr um. orda yapılamadığı için başka yerler önerd.izmirde oturanlar siz nerde ne kadara yaptırdınız acavba.bize bornvava yedi ün tıp merkezi dedi şifa,smryna yı söyledi.yedigüne gittik hemen ama randevulu olduğu için çarşambaya gün aldık...muayne olursam ücretsiz yaptırabileceğimi söylediler sadece muayene ücreti vercem..bu testi devlet karşılıyormu yaa?çarşambada tam 13 haftalık olcak umarım zaman geçmeez.
çok teşekkür edrim canım onu ilk defa bukadar hareketli gördüm heyecan verici bişeydiiiii:canım ne güzel sevindim bebişinin sağlıklı olmasına 2li testi bende henüz yaptırmadım onun bişey söyleyemicem
çok teşekkür edrim canım onu ilk defa bukadar hareketli gördüm heyecan verici bişeydiiiii:senin kaç haftalık canım?
Mrb kızlaar,nasılsınız?ben cuma günü bebişimi gördüm şimdilik herşey yolunda.ikili test istedi dr um. orda yapılamadığı için başka yerler önerd.izmirde oturanlar siz nerde ne kadara yaptırdınız acavba.bize bornvava yedi ün tıp merkezi dedi şifa,smryna yı söyledi.yedigüne gittik hemen ama randevulu olduğu için çarşambaya gün aldık...muayne olursam ücretsiz yaptırabileceğimi söylediler sadece muayene ücreti vercem..bu testi devlet karşılıyormu yaa?çarşambada tam 13 haftalık olcak umarım zaman geçmeez.
iyi pazarlar herkese arkadaşlarrrr benim hala lekem devam ediyo haftasonu diye sesimi çıkarmadım ama nasip olursa yarın dr a gidicem hemen çok tedirginim göğüslerimdeki hassasiyette azaldı çok korkuyorumbişet olmasın bebeğime allahım sen koru onu nolursunnn
selam kızlarr
2 gündür yatıyorum.ateş,sıtma,boğaz ağrısı öksürük burun tıkanıklığı,baş ağrısı ne ararsanız var yani anlayacağınız..ne yaptıysan iyi olamadım.varmı önerileriniz.normalde grip olmam ama şu an sanki gözlerim den ateş fışkırıyo..
Acil önerisi olan varsa çok sevinirim.o kadar çok öksürüyorum ki bebeğime bşy olacak diye ağlayıp duruyorumar çok öksürüyorum ki bebeğime bşy olacak diye ağlayıp duruyorume bşy olacak diye ağlayıp duruyorum
günaydınlar güzel anneler.. canımm çok sevindim.. çok iyi haber.. darısı başımıza artık.. inşallah bizim sonuçlarımız da güzel olur.. dua edin bol bol..Günaydın millet nasalaz bakalım bugün. Ben c.tesi ikili test sonucumu öğrendim Şükür herşey normalmiş
Günaydın millet nasalaz bakalım bugün. Ben c.tesi ikili test sonucumu öğrendim Şükür herşey normalmiş
Günaydın millet nasalaz bakalım bugün. Ben c.tesi ikili test sonucumu öğrendim Şükür herşey normalmiş
teşekkür ederim arkadaşlarrr yorumlarınız ve iy dilekleriniz için inşallahh bişey olmaz bebeğime perşembe günü görmüştüm maşallahh kıpır kıpırdı ama işte yinede insanın içine şüphe düşüyor offf nasip olursa yarın gidicem hemen dr a
ya kızlar bu ikili test dediğiniz bebeğin ense kalınlığımı banada 15 gün sonra gel bakalım dediler ama nasıl yapıldığı konusunda bi fikrim yok yaptıran arkadaşlar bilgi verirmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?