2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

Maşallah canım gözün aydın. Darısı öğrenemeyenlerin başına. Yavaş yavaş cinsiyetleri öğrenmeye de başladık . Doğuma yaklaşıyoruz amanıın Cinsiyettin sonra bebeğimizin hareketlerini ne zaman hissideceğiz nasıl bir his diye merak ederiz artık :)

günaydın kızlar. sbilyana hayırlı olsun canım herşey normalmiş. hafta sonu meraklandırdın bizi gittin. oğluşun olacakmış rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı naisp etsin

ya artık doktora gittiğimde kesin kız cevabını almak istiyorum artıkk...

bebek odalarına baktımda çok pahalı geldi bana 3bin 4 bin lira diyolar normalmi sizce

daha bu bide başlangıç bana yüksek geldi.
neaaa pahalı sanki cnm ya, yani aslında çok pahalı değilde, sonuçta 5-6 yaşına kadar kullanabilirsin en fazla sonra genç odası yaptırmak istersin..bence 5-6 yaşına kadar şifonyer yatak vs. ile idare etmesi daha mantıklı sonra azcık büyüyünce basarsın parayı:)) bide sigortamız vs. varda ben yinede hep kötüsünü düşünyom..o yüzden bebeği şöyle bi elimize almadan elimizdeki parayı tüketmek istemiom, yani nolur nolmaz paraya ihtiyaç olur doğumda vs. onuda gözönüne almak gerek..

Haklısın 1 hafta gitti 3 hafta kaldı. Yok doktor birşey dememiş eşim konuşmuştu. Ama ben 20si gibi gitmeyi düşünüyorum. O zaman kocaman olur canım bebişim .Sen ne zaman gideceksin.
cnm bende 22 ekimde gidicem inş. benimde eşim konuştu ona demiş zaten bi dahaki geldiğinizde 4 lü test yapcam die..3 lüyü atlamış oluyoz bu durumda..merak ettim sizin dr lar nasıl yapıo die..evet ya inş. o zmna koccaman olcaklar, cinsiyetinide öğreniriz artık inş.

canım hayırlı olsun.allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin şehzademizi..sonuçların hayırlısıyla iyi çıkar canım.

tebrik ederim canmm, benimde oğlum olacakmış gibi geliyor.. hadi darısı başımıza biz de tez zamanda öğreniriz..

teşekkür ederim kızlar tez zamanda sizlerde öğrenirsiniz inşallahh.....

sağol canım darısı başına inşallahh...

yakınsa bence kendin gitmelisin canım eşinle daha iyi olurdu ama çalışıyorsa akşam işten gelince doktorda müsaitse ozaman birlikte gidebilirsiniz...
benim doktor mutlaka sen gelmelisin dedi.eşinede anlatabilirim ama senin gelmen lazım dedi.. telefonlada olmaz dedi..

PETUNYAPET katılıyorum canım sana.şimdi oda gereksiz.zaten çoğu zaman bizimle yatıyorlar:)) bide haklısınn para her ihtimale karşı bulunmalı.bizim gelin normal doğum yapıcaktı ssklarıda vardı .herşeyi ona göre ayarladılar.ama son anda çıkan bir aksilikle bir sürü masraf çıktı.hala borç ödüyorlar.o yüzden temkinli olmakda fayda var.

canım sen 13 haftalık olmuşsun dr neden söylemedi cinsiyet,ini. herkes ne güzel 12 de öğreniyor. haftaya randevum var sıkıştıracağım dr u bende. söyleisn yaaa

günaydınnn yolarkadaşlarımmm
hafta sonu kimsecikler yoktu çookkk sıkıcıydı burası ama şimdi herkes gelmiş ne güzel
yarın randevum var bebeğimle sonrada gezmeye gidices yani yarın yokum ne üzücü dimee

evet mantıklı düşününce öyle bende diyorum bi park yatak alırız yatak odasına sonra genç odası ama işte insan görüncede olsun istiyo heves diyelim ilk ya :)

canım sen 13 haftalık olmuşsun dr neden söylemedi cinsiyet,ini. herkes ne güzel 12 de öğreniyor. haftaya randevum var sıkıştıracağım dr u bende. söyleisn yaaa

evet yaa artık söylemesi lazım...

cumartesi günü bana 12 hafta 4 günlüksün dedi....

benim evi süpürüm silmem lazım akşam kombinin bakımı için servis gelecek ama hiç canım istemiyor birşey yapmak

Son düzenleme:
canımcımmm oğluşun hayırlı olsun ilk bebeğin sanırım...ayyy yarın bana cinsiyetini sölermikineee meraktan çatlıcammm heyecendan kalbim yerinden fırlıcak oğlumda hiç heyecanlı değildim çünkü ilk bebeğimdi kız erkek farketmiyordu:97:

evet cnm, maşallah benim ilk çocuk ama daha önce doğurmuş kadar tecrübeliyim bak:)) ya onlar gelmesede yatağa ben sanmıom bırakcamı walla her akşam her sbh böle bacaklarını totosunu yimeme lazım..hele bide çalışyo olcaz çocuk ne zmn görcek bizi bide..bi kapı öteye bile bırakmicim bebeğimi:)))
evet cnm ben doğurdum doğuracam hala ilmioz cinsiyeti:)) bi dahaki randevuya inş..bizim dr umuzu karakter sahibi kadın, söylemezmiş öyle daha 12 haftalıkda...hıhh

ya ben ziyareftçi olarak okudum okudum, petunya olmamak için zor tuttum kendimi ama tuttum yani...yoksa zaten hafta içi uyuşmuş gibi burayı takip etmeyi bırakamıom hafta sonu bide, yokk olmaz didim yani..ama ben bu hafta sonu evimi çok detaylı temizledim, elevittenmi nedir bilemem ama wallaha dipçik gibiyim...ayrıca temizliğin arasında kısırda yaptım, böööyle bol ekşili yidim...çok güzeldi çookk

evet yaa artık söylemesi lazım...

cumartesi günü bana 12 hafta 4 günlüksün dedi....

bende gittiğimde 12+6 çıktım cnm(sat a göre 12+2 ydim).hımmmmm..o zmn şu çıkarımı yapabiliriz yani, erkek çocuk önden gidio..hımm bu bi işaret olmalı:))

sağol canım benim evet ilk bebeğimiz... söyler inşallah tatlım.... allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
cumartesi bana 12h 4günlüksün dedi doktor.. valla bende söyleyeceğini sanmıyordum ama aaa erkek deyince hadi canım dedim kendimi tutamayarak güldük hepberaber... söylemezsiniz die tahmin ediyordum dedim ilk sözüde cinsiyetle ilgili olunca erkek olmasına mı cinsiyeti söylemesine mi tepki verdim anlayamadı doktor :))) ama sanki içimde bişiler var ya kesin değilse diyorum.... annemde daha çok erken nasıl anlamışki 5 aydan sonra kesin olur heveslenme hemen didi....

benim evi süpürüm silmem lazım akşam kombinin bakımı için servis gelecek ama hiç canım istemiyor birşey yapmak

ev işi zaten hiçç bitmiyor. bende biraz yapıyorum biraz yatıyorum. birde sadece hafta sonu yapab,iliyorum hafta içi çalışınca hiç dinlenmeden yaptım bir gün kasık ağrısından öldüm temkinliyim artık.

bebek odası konusunda bende kararsızım. şimdi tek beşik alsam benim yatak odam küçük gardıropum 4 kapılı gibi. bize yetmiyor bebeğe hiç yetmez. bi beşik bir dolap alsam ikikere masraf etmiş olacağım. mecbur çok çocuk odası gibi durmayan ilerdede kullanabileceği bir oda almayı planlıyorum. mesela beyaz mobilya alırım aksesuarlarla bebek odasına çevirirm. sonra ilerde büyüyünce normal çocuk odası halinede geçebilir.

benimde dr öyle.kızıdmada 16.haftaya kadar söylemedi ama ben başka dr gidip öğrenmiştim:))))))))))) haftaya 12.haftamız olacak ama umutsuzum söylemez yine.
petunyapet haklısın cnaım.valla bende eve uğramadan kuzumu alır eve çıkarım.hatta hala birlikte yatarız arada.sarılıp birbibirmizi öpe öpe.şimdi büyüdüğü için arada bir buluşuyoruz:))

bende gittiğimde 12+6 çıktım cnm(sat a göre 12+2 ydim).hımmmmm..o zmn şu çıkarımı yapabiliriz yani, erkek çocuk önden gidio..hımm bu bi işaret olmalı:))

olabülüüürrrrr.. bii şehzadeee daha mı geliyorrrrrr acepp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…