2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
yaaaa sen benden öndeymişsinnnnnn hayırrrrr olamasssssssssssssssssssss

benimse 2 gün var kontrolümee çatladaa patlaaaa

üzülme canım kuzimin eşi 9 ay ağladı doğumdan sonra bişeyi kalmadı hamilelik yapıor ağla açılırsın

9 ay mıAman yarabbim...
canım benim için sorun yok ben ağlarım da:26:eşim pek dertli ya...
bıkmaz inşallah benden...
teşekkür ederim yanıtın için

9 ay mıAman yarabbim...
canım benim için sorun yok ben ağlarım da:26:eşim pek dertli ya...
bıkmaz inşallah benden...
teşekkür ederim yanıtın için

neden ağlıyorsun canım?ağlama hissi neden geliyor?hayat çok güzel gez dolaş eğlen derim.mutlu olsun bebeğin de.

neden ağlıyorsun canım?ağlama hissi neden geliyor?hayat çok güzel gez dolaş eğlen derim.mutlu olsun bebeğin de.

ağlamam için hiç bir neden yok aslında...
ev taşıyacağım bir hafta sonra bu günlerde onu bahane ediyorum.
ama bunu atlatalım başka bir bahane bulurum biliyorum
zaten kırılgan hassastım yapı olarak hamilelikle beraber iyice arttı.
inşallah geçer ya.ben mutlu olunca senin dediğin gibi bebeğim de mutlu olur

ah canım ya hamilelik insanın hormonlarıyla oynuyor. bende çok sinirliyim şu aralar. saçma sapan şeylere kızıyorum. ağlıyorumm. inşallah bir an önce geçer. eşim çok kötü etkileniyor yazık. ne olduğunu anlamıyor bile.. dr randevumu bekliyorum. bebişimi bir görseydim moral olurdu bana.

kızlar ya hamilelikte kullanılan bi vitamin vardı e ile başlayan adı neydi?? dün doktorumbana telefonda söyledi folik asiti bırak ona başla diye bi saattir adını bulamadım siz bilirsiniz.

ELEVİT olabilirmi?ben kullandım ama kabızlık yaptı şimdi bıraktım sonrada dr söyledim bırak sorun olmaz dedi..

bende ağlıyorum herşeye.... benim eşim askerde ailemle kalıyorum keşke bu durumda olmasaydım ailemin hiç bir desteği yok..... beni hergün bişey için üzüyolar kocan gelse de gitsen fılan diye her yaptıklarını başıma kalkıyolar ben ne yapıyım eşim desen o da ayrı bi pskolojide..... herkesin bir derdi var işte.... allah kolaylık versinnnn TEK DUAM ŞU HERKESİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN İNŞALLAH

özge bak şimdi bu yazdığını okuyunca da ağladım
ailene de çok kızdım.bu zor zamanında yanında olmayacaklarsa hiç olmasınlar bence...
benim de sıkıntım çok.hangi birini anlatayım
umarım ikimiz için de herşey yoluna girer...

tiamo aynen öyle ben de eşime üzülüyorum.çok şaşkın o da..
hadi bakalım inşallah bebişinin güzel haberlerini alırsın ve mutlu olursun

ELEVİT olabilirmi?ben kullandım ama kabızlık yaptı şimdi bıraktım sonrada dr söyledim bırak sorun olmaz dedi..

evet evet canım oymuş aldım başladım bile.benim de sen kabızlık yaptı diyince kayısı aklıma geldi.gidip kayısı yiyim bari

canım benim de aslında çok sıkıntım var ama duymamaya görmemeye çalışıyorum.düşününce sinirim bozuluyor çünkü.kötü şeylere gözümü kulağımı kapadım şu sıralar..

kızlar bak şunu izleyin Hamilelik sürecinde yaşananlar bebeğin karakterini etkiler mi? - UZMANTV

iyi pazarlar herkese arkadaşlarrrr benim hala lekem devam ediyo haftasonu diye sesimi çıkarmadım ama nasip olursa yarın dr a gidicem hemen çok tedirginim göğüslerimdeki hassasiyette azaldı çok korkuyorum bişet olmasın bebeğime allahım sen koru onu nolursunnn

hımm link çıkmıyor.almak isteyen olursa ebebekten müzik kitap film bölümünde hatıra günlük başlığı altında anne adayının günlüğü diye geçiyor.

günce süpersin
ne kadar ilgilisin hemen de eklemişsin ilgili videoyu..teşekkürler
izledim.acilen kendime gelmem lazım..
önce kendim sonra bebeğim için

evet canım.diğer şeylere bakarken denk geldi ekleyiverdim.

gönlünü ferah tut canım.benim de hassasiyetim azaldı ama hafif hafif kaşıntı başladı. lekelenme için muhakkak görünmelisin ama.bugün dinlen o zaman yorma kendini.

elchın kötü düşünme lütfen.benimde bu zamana kadar çok sayıda lekelenmem oldu.
ama allaha çok şükür her gittiğimde herşey yolunda dedi doktor.
bazı hamileliklerde son zamana kadar lekelenme olabiliyormuş.
tabi ki ihmal etme.
umarım herşey yolundadır.

Canim hic korkma benim ilk hamileligimde 1 hafta boyunca kanamam oldu o zaman 2 aylik hamileydim yanlis hatirlamiyorsaam hastaneye gittim acil doktorlar düsük sandilar ama bisey olmadi 1 hafta hastanede yattim ve bolca kanamam olmustu. Suan yine hamileyim gecen haftaya kadar yine az biraz kanamam vardi ama normal hersey sende kötü düsünme bence bisey yoktur. Ayrica benim gögüslerde hassasiyet hic olmadi taki düne kadar ilk kez agri ve büyüme hissediyorum. Kötü düsünme ama karin ve bel agrin cok ise doktora görün tedbir amacli

teşekkür ederim arkadaşlarrr yorumlarınız ve iy dilekleriniz için inşallahh bişey olmaz bebeğime perşembe günü görmüştüm maşallahh kıpır kıpırdı ama işte yinede insanın içine şüphe düşüyor offf nasip olursa yarın gidicem hemen dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…