hayırrrr ben öndeyimmmama ben senden öndeyim günlükte canım.okuldan dolayı haftaiçi gidemiyorum.oyüzden haftasonuna kaldı.yoksa bende çarşamba gitcektim.hımmmmmmmmmmmmşaka bi yana hayırlı haberlerini alırız kız inşallah.
yaaaa sen benden öndeymişsinnnnnn hayırrrrr olamasssssssssssssssssssss
9 ay mıAman yarabbim...
canım benim için sorun yok ben ağlarım da:26:eşim pek dertli ya...
bıkmaz inşallah benden...
teşekkür ederim yanıtın için
teşekkür ederim arkadaşlarrr yorumlarınız ve iy dilekleriniz için inşallahh bişey olmaz bebeğime perşembe günü görmüştüm maşallahh kıpır kıpırdı ama işte yinede insanın içine şüphe düşüyor offf nasip olursa yarın gidicem hemen dr a
tunicim ben zaten tüp bebe olduğu için progesteron içeren jel kullandım bu güne kadar hatta sonuncuyu bugün kullandım dr um artık bırak dedi inşallahh bi sorun olmaz inşallahh şimdilik yok bişey kalmadı yarına kadar biter inşallahhh allahım korusun meleklerimizi
neyse şimdi çıkamda biraz uzanam ben okişşş kendinize ve bebişlerinize iyi bakın emi
neyse şimdi çıkamda biraz uzanam ben okişşş kendinize ve bebişlerinize iyi bakın emi
offf yaa elime bi çekirdek aldım dibini görmeden bırakamıyorum bide hamişler tuzu az yemeli yakında balon gibi şişerim ben
ya cnanım çekti şimdi hemen bakkal agıdıyorum ben kız şimdi zmanaımıydı çekirdeğin hiçte yemem normalde ahaha
ayyyy çok özür sevdoşuuumm ben tamamen hamişlerin aşerdiğini unutmuşum kıss walla çok üzüldüm şimdi kimbilir kaç kişi aşerdi
selam kızlarr
2 gündür yatıyorum.ateş,sıtma,boğaz ağrısı öksürük burun tıkanıklığı,baş ağrısı ne ararsanız var yani anlayacağınız..ne yaptıysan iyi olamadım.varmı önerileriniz.normalde grip olmam ama şu an sanki gözlerim den ateş fışkırıyo..
Acil önerisi olan varsa çok sevinirim.o kadar çok öksürüyorum ki bebeğime bşy olacak diye ağlayıp duruyorumar çok öksürüyorum ki bebeğime bşy olacak diye ağlayıp duruyorume bşy olacak diye ağlayıp duruyorum
geçende kısırdan bahsettiydiniz ben asla beceremıyorum onu içimde kaldı öle inş çocugun bı yerıne bişe olmaz ahaha
şaka kız benim alermem olmadı hiç ama şuanda çekirdek çitliyom mucck
neyseki heryerde bulunan bişey kısırıda 1 su bar ince bulguru 2 su bardağı kaynar ve salçalı suyla ıslat suyunu çekince limon tuz sıvı yağ taze soğan ve kıvırcıkla karıştır al sana kısııır canım afiyet olsun muckk
ya çok kolay da bı denım ben bugun yemeğe goturcek kociş arkadaşlarından kopup eve gelırse az daha geç kalırsa onu yaparım sağol
tunicim ben zaten tüp bebe olduğu için progesteron içeren jel kullandım bu güne kadar hatta sonuncuyu bugün kullandım dr um artık bırak dedi inşallahh bi sorun olmaz inşallahh şimdilik yok bişey kalmadı yarına kadar biter inşallahhh allahım korusun meleklerimizi
selam kızlarr
2 gündür yatıyorum.ateş,sıtma,boğaz ağrısı öksürük burun tıkanıklığı,baş ağrısı ne ararsanız var yani anlayacağınız..ne yaptıysan iyi olamadım.varmı önerileriniz.normalde grip olmam ama şu an sanki gözlerim den ateş fışkırıyo..
Acil önerisi olan varsa çok sevinirim.o kadar çok öksürüyorum ki bebeğime bşy olacak diye ağlayıp duruyorumar çok öksürüyorum ki bebeğime bşy olacak diye ağlayıp duruyorume bşy olacak diye ağlayıp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?