2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hayırrrr ben öndeyimmm sağol canımcım şaka tabisi
yaaaa sen benden öndeymişsinnnnnn hayırrrrr olamasssssssssssssssssssss

9 ay mıAman yarabbim...
canım benim için sorun yok ben ağlarım da:26:eşim pek dertli ya...
bıkmaz inşallah benden...
teşekkür ederim yanıtın için

onunda eşi ve kaynanası çok panik olmuştu hamile kadın ağlar canım bazıları gizli ağlar bazıları açık açık ama hamişlikten geçer üzülmee

elçin kuzum kötü düşünme herşey yolundadır Allahın izniyle ilerleryen hAftalarda akıntıların olması ve daha koyu olması normalmiş ben bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum canım sende içini ferah tut ve bol bol dua et
perşembe günü bak maşalah kıpır kıpırmış bebişimizide hiçbişey yok Allahın izniyle..
eğer içine sinmiyorsa bence doktorunu ara belki bilmiyorum bu haftalarda kullanılıyomu ama progestan kullan diyebilir..

tunicim ben zaten tüp bebe olduğu için progesteron içeren jel kullandım bu güne kadar hatta sonuncuyu bugün kullandım dr um artık bırak dedi inşallahh bi sorun olmaz inşallahh şimdilik yok bişey kalmadı yarına kadar biter inşallahhh allahım korusun meleklerimizi

canım sakın sıkma canını bebeişimide üzme hiçbirşeyı yok onun keyfı yerınde 2 seksen uzanmış yatıyodur yada oynuyodur:))
öpüyorum seni yarın güzl haberlerle geliceksin eminim olabılırmiş bak herkes yazmış
seni seviyoruzzzzzzzzz:)

elchincm hiç canını sıkma canım bebişin çok sağlıklı Allahın izni ile.sağ salim alacağız bebeğimizi kucağımıza.dualarımız herkesle...
kızlar iyi pazarlar diliyorum herkese

teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için inşallahh gerçekten öyle olöur inşallahh hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi

neyse şimdi çıkamda biraz uzanam ben okişşş kendinize ve bebişlerinize iyi bakın emi

neyse şimdi çıkamda biraz uzanam ben okişşş kendinize ve bebişlerinize iyi bakın emi

canım üzme kendini inşallah bişey olmaz Allahın izniyle sen içini ferah tut hamlelikte lekelenme yaşayan ve sonra bebeğini kucağına alan çok insan var hadi git dinlen bebem sen takma kafana

offf yaa elime bi çekirdek aldım dibini görmeden bırakamıyorum bide hamişler tuzu az yemeli yakında balon gibi şişerim ben

offf yaa elime bi çekirdek aldım dibini görmeden bırakamıyorum bide hamişler tuzu az yemeli yakında balon gibi şişerim ben

ya cnanım çekti şimdi hemen bakkal agıdıyorum ben kız şimdi zmanaımıydı çekirdeğin hiçte yemem normalde ahaha

ya cnanım çekti şimdi hemen bakkal agıdıyorum ben kız şimdi zmanaımıydı çekirdeğin hiçte yemem normalde ahaha

ayyyy çok özür sevdoşuuumm ben tamamen hamişlerin aşerdiğini unutmuşum kıss walla çok üzüldüm şimdi kimbilir kaç kişi aşerdi

ayyyy çok özür sevdoşuuumm ben tamamen hamişlerin aşerdiğini unutmuşum kıss walla çok üzüldüm şimdi kimbilir kaç kişi aşerdi

geçende kısırdan bahsettiydiniz ben asla beceremıyorum onu içimde kaldı öle inş çocugun bı yerıne bişe olmaz ahaha
şaka kız benim alermem olmadı hiç ama şuanda çekirdek çitliyom mucck

selam kızlarr
2 gündür yatıyorum.ateş,sıtma,boğaz ağrısı öksürük burun tıkanıklığı,baş ağrısı ne ararsanız var yani anlayacağınız..ne yaptıysan iyi olamadım.varmı önerileriniz.normalde grip olmam ama şu an sanki gözlerim den ateş fışkırıyo..
Acil önerisi olan varsa çok sevinirim.o kadar çok öksürüyorum ki bebeğime bşy olacak diye ağlayıp duruyorumar çok öksürüyorum ki bebeğime bşy olacak diye ağlayıp duruyorume bşy olacak diye ağlayıp duruyorum

canım çok geçmiş olsunn ilaçsız öyle zor geçıyoki şu grip
öksürük için ne yabılırsın bılmıyorum tatlım aman grip için ıhlamur limon elma kabugu zencefil kaynat oda ıyı gelıyo boğazlarıda yumuşatır belkı

geçende kısırdan bahsettiydiniz ben asla beceremıyorum onu içimde kaldı öle inş çocugun bı yerıne bişe olmaz ahaha
şaka kız benim alermem olmadı hiç ama şuanda çekirdek çitliyom mucck

neyseki heryerde bulunan bişey kısırıda 1 su bar ince bulguru 2 su bardağı kaynar ve salçalı suyla ıslat suyunu çekince limon tuz sıvı yağ taze soğan ve kıvırcıkla karıştır al sana kısııır canım afiyet olsun muckk

Son düzenleme:

ya çok kolay da bı denım ben bugun yemeğe goturcek kociş arkadaşlarından kopup eve gelırse az daha geç kalırsa onu yaparım sağol

canım bende 2 kutu hap olarak kullandım progestanı önceki bebeğimi kaybettiğim için ve ilk kutu bitince çok az akıntım oldu 2. kutuya başladım geçti belki ilaçla alakalı olabilir diye düşünüyorum şimdiye kadar kullandım bıraktım diyosunya bırakınca akıntın olmuş olabilir.. Allahın izniyle bebişte hiç bişey yok sen sıkma canını rahat ol yarın çok güzel haberlerle gelicesin doktordan inş...benimde sabah 9da randevum ALLAHIM hayırlı haberlerle dönmemizi nasip etsin inş. elçinim

tatlım geçmiş olsun çok dikkat et.. benim öksürük için önerim pekmeze karabiber döküp ye ve aynı zamanda 1 limonu bardağa sık içine 1 tatlı kaşığı bal..karıştır iç canım..ikisininde gerçekten çok faydası var..bol c vitaminli meyveler ye..ağlarsan bebişinde üzülür sakın ağlama Allahın izniyle en kısa zamanda geçicek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…