aa bahcelievelrdemısın bende medical park çok pahalı :) ben maalesef özel hast . gidemıyorum cunku hematologum devlette ve kadın doğumcumuda ordans ecmem lazım cunku doğuumda ıkısı bırden olucakalr ama acil şeyler ve bebegımı gormek ıstedıgımzamanalrdada meltem hast. gidicem evime çok yakın doğumumu okmeydan arş. hast düşünüyorum doktorum orda cunku faktör testlerımın yapılması lazım send ekendıen en uygun yerı böyle secebılrısın :) sadece doğum parası diye bakma olaya pek çok şey onemlı gebelık süresince ayrıntılı ult testler medıcal pardka onarda cok pahalı[/QUOTE .!.:aslıdna ilk muayene için oraya gittim. avcılarda oturuyorum normalde. medicana yı öneriyorlar ama doktor kime gitmeliyim bilmiyorum.
inşallahh güzel dileklerin için çok teşekkür ederimmm :)
Allah ım bütün hamillere sağlıklı gebelık ve kolay doğum nasib etsın ınsallah :)
haklısın... avcılar medicana öneriyorlar. ama doktor için kime gitmeliyim bilemiyorum. bahçelievler de işyerim olduğundan oraya gittim ilk muayenem için. ama fiyatları görünce araştırma yapmak gerektiğini düşündüm.. avcılar da seçenekler neler bilemiyorum da.. ilk hamilelik olunca panik oluyor galiba insan..
evet ılk gebelıkte bı afallıyor ınsan :)
ama orasıda pahalıdır bence :) yani tabıı kı medical parkçok güzel ama
insnaın durumu müsait değisle o kadar para vermeye cidden gerek yok
mesela meltem hast doğum 250 tl özel odanda rahatca sorun yok özel hats orasıda
bence evine yakın özel hast. bak temzı olanalrına fln :) mesela fatıh emnıyette 29 mayıs hast var
orasıd açok güzel ve uygun tavsiye ederım :)
orayıda kk dan öğrenmsıtım ben ayrıntılı usg ıcın her yer 500 tl ye yapiodu
orada 60 tl ye yaptırmıstım hemde 45 dk falan surmsutu uzun uzun analtmıstı gostermsıtı doktor
güzeldebı hastane :)
sat 15 temmuz bugün gelir yarın gelir derken sabahleyin evde test yaptım çift çizgiyi gördügüme hala inanamıyorum beklenmedik bi durumüstelik eşime bile söylemedim hoş o tahmin ettiginden hemen test alıp gelmiş ama ben yapmaya cesaret edememiştim.resmen ellerimin ayaklarımın titrememsine engel olamıyorum içimde nasıl bi yangı tarif edemem.çünkü bu 3.olucak.sizlerinkisigibi ilkveyeikinci degil.daha 2009da dogum yapmıştı yaaa oooffffff
Canım benimde bir kızım var 1 yaşını daha yeni doldurdu..
Biz isteyerek yaptık..
Birşey merak ettim.. Nasıl korunuyordunuz?
Doğum kontrol hapı, geleneksel yöntem, prezervatif?
Kocamdan fırsat kalmıyor ki nete gireyim
Ağzımda kötü bir tat var ne yesem geçmiyor, çok kötü hissediyorum
aa sen ben senı hatırlıyorum sen eylul anneleri topiğindeydın bende ordaydım :)
sonra ben kızımı kaybettım :) şimdi tekrar hamıleyım :)
ve sendemi hamileisn tesadüf işte çok şaşırdım hayırlı olsun :)
merhaba arkdaşlar liste falan nasıl oluyor ben anlamadım biri bana anlatsınn ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?