2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
haklısın... avcılar medicana öneriyorlar. ama doktor için kime gitmeliyim bilemiyorum. bahçelievler de işyerim olduğundan oraya gittim ilk muayenem için. ama fiyatları görünce araştırma yapmak gerektiğini düşündüm.. avcılar da seçenekler neler bilemiyorum da.. ilk hamilelik olunca panik oluyor galiba insan..

aa bahcelievelrdemısın bende medical park çok pahalı :) ben maalesef özel hast . gidemıyorum cunku hematologum devlette ve kadın doğumcumuda ordans ecmem lazım cunku doğuumda ıkısı bırden olucakalr ama acil şeyler ve bebegımı gormek ıstedıgımzamanalrdada meltem hast. gidicem evime çok yakın doğumumu okmeydan arş. hast düşünüyorum doktorum orda cunku faktör testlerımın yapılması lazım send ekendıen en uygun yerı böyle secebılrısın :) sadece doğum parası diye bakma olaya pek çok şey onemlı gebelık süresince ayrıntılı ult testler medıcal pardka onarda cok pahalı[/QUOTE .!.:
aslıdna ilk muayene için oraya gittim. avcılarda oturuyorum normalde. medicana yı öneriyorlar ama doktor kime gitmeliyim bilmiyorum.

evet ılk gebelıkte bı afallıyor ınsan :)

ama orasıda pahalıdır bence :) yani tabıı kı medical parkçok güzel ama
insnaın durumu müsait değisle o kadar para vermeye cidden gerek yok
mesela meltem hast doğum 250 tl özel odanda rahatca sorun yok özel hats orasıda
bence evine yakın özel hast. bak temzı olanalrına fln :) mesela fatıh emnıyette 29 mayıs hast var
orasıd açok güzel ve uygun tavsiye ederım :)
orayıda kk dan öğrenmsıtım ben ayrıntılı usg ıcın her yer 500 tl ye yapiodu
orada 60 tl ye yaptırmıstım hemde 45 dk falan surmsutu uzun uzun analtmıstı gostermsıtı doktor
güzeldebı hastane :)

hmm olabilir evet.. haklısın bebek sahibi olmak istiyorum ama dünya para dökemiyor insan.

Kocamdan fırsat kalmıyor ki nete gireyim

Ağzımda kötü bir tat var ne yesem geçmiyor, çok kötü hissediyorum

demek daha 2009 da doğum yapmıştın Bu kadar üzülme beterin beteri var,
ben eylül 2010 da doğum yaptım , lafın gelişi tabii benim için sürprizx de olsa beter değil

Canım benimde bir kızım var 1 yaşını daha yeni doldurdu..
Biz isteyerek yaptık..
Birşey merak ettim.. Nasıl korunuyordunuz?
Doğum kontrol hapı, geleneksel yöntem, prezervatif?

Yaşasın yaşasın yaşasın en azından bana yakın bir anne adayı:)

merhabalar arkadaşlar bende yarın doktora gidicem 7 haftalık oldu benimde inşallahh kalp atışlarınıda duyarız çok heycanlıyım daha ilk gebeliğim Allah isteyen herkese versinn....

Kocamdan fırsat kalmıyor ki nete gireyim

Ağzımda kötü bir tat var ne yesem geçmiyor, çok kötü hissediyorum

aa sen ben senı hatırlıyorum sen eylul anneleri topiğindeydın bende ordaydım :)
sonra ben kızımı kaybettım :) şimdi tekrar hamıleyım :)

ve sendemi hamileisn tesadüf işte çok şaşırdım hayırlı olsun :)

merhaba kızlar.. nisan 21 gibi görünüyor benim de.. ilk gebeliğim.. ilk olunca da çok paniğim tabi.. herşey yolunda mı kötü bi süpriz olur mu.. Kendimi rahatlatmak istiyorum ama bütün gün aklım hep bebişimde..

Evet canım Eylül annesiyim ben şimdi tekrar hamileyim bilmeden:) Senin için de çok sevindim inş. bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım...

teşş ederim.yazayım o halde

sat:9 temmuz
tahmini doğum tarihi:13 nisan
yaşadığı yer:izmir
meslek:öğretmen özellikle belirtiyorm ki doğum izni olayları falan olucak yardımcı olalım birbirimize..

soru:geçen hafta gittim doktora 4 hafta 3 günlük dedi ve 12 hafta senden beslenmiycek dedi sakın yemeni abartma dedi senle bağı yokk şaşırdımm cumartesi başka dr gitcem sorucam.sizin bu konuda bilginiz varmı?sevgili hamiş arkadaşlarım

teşş ederim.yazayım o halde

sat:9 temmuz
tahmini doğum tarihi:13 nisan
yaşadığı yer:izmir
kilo:72
meslek:öğretmen özellikle belirtiyorm ki doğum izni olayları falan olucak yardımcı olalım birbirimize..

soru:geçen hafta gittim doktora 4 hafta 3 günlük dedi ve 12 hafta senden beslenmiycek dedi sakın yemeni abartma dedi senle bağı yokk şaşırdımm cumartesi başka dr gitcem sorucam.sizin bu konuda bilginiz varmı?sevgili hamiş arkadaşlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…