kendi kendime buna çoooook gülerken büyük patrona yakalndım ya..bence sen de patiği sök kafana göre ufak bişi ör, lafı dolandırıp konu açar ördüğün çok büyüktü, zaten sökme ip diye ben de söküp bunu ördüm
itiraf ediyorum başlangıçta "baskın basanındır" prensibini üstümde uygulamaya geçirip yoğun savunmam karşısında bozguna uğrayan kaynanam ofansif oyun gücünü defansife çektiğinden şimdiki sözde ılımlı tavrına güvenmiyo ve onu sevmek istemiyorum.
beni ne sandıysa gacı, sarımsak gibi ezmeye kalktı başta ama aldı boyunun ölçüsünü
kızlar ben de acar muhabir tadındaki araştırmalarım sonucu joker'deki bazı indirimlerin gerçekten %50 civarı olduğunu ya da piyasanın en ucuzu olduğunu farkettim AVM'ye gidiyorum ufaktan banyo malzemelerini filan alayım. 2 de zıbın battaniye filan bakcam. yarın paylaşırım aldıklarımı...
az önceki temenniyi beğendim;
bol tepikli geceler...
kendi kendime buna çoooook gülerken büyük patrona yakalndım ya..
ama çoook komik geldi napim:)))
ya bizimkide bakma, bilir benim kendimi ezdirmicemi..
geçen akşam pc kucağımda oturuoz...ayyy dedi senin hep o pc kucağında ben panik oluyorum bebeğe bişi olcak die dedi
dedim bişi olmaz, akşama kadar iş yerinde pc kasasaıyla zaten kucak kucağayım yani...
ee işte akşama kadar zaten öylesin evde bari uzak dur dedi..
dedeim pc den bişi olmaz..asıl problem internet dalgasında...felan bende kıvıryom ama pc hala kucakta.
eşimded şakasına annem ne diosa yapsana dedi, çemkirip duruyon...
dedeim ben o her bana bişi dedeiğinde taam anne, ok anne dersem zaten istemezki beni.
o benim bu cabbar cevval halimi sevio, hımbıl gelin istemez benim annem didim:))))
msj yerine ulaşmıştır zannımcaaaaaaaaaaa
evet kızlar..
jokerdeki indirimler gerçek indirim bencede..
hani limangoda oluo ya %30 indirim ama başka sietelere bakıom zaten limangodaki fiyat..
jokerdekilerin bazılarını bende kıyasladım..gerçekten indirimli ürünler...
ayy benimki de en son geldiğinde kız çocuk baba tarafına çeker dedi, cevap;
"aman bu kız çocuk bana çeksin de ne yaptığını bileyim benim her laf ağzımdadır, yaptığım söylediğim örtüşür, gidiyorum dediği gittiği yer olsun"
ulaşıyo mesajlar mms modunda, oooh miss.
ay kılzar hazırlanırken FD açtım yüksek ses, kafam bi hoş oldu kızçem annesi gibi FD'ci mi olcek ne
zati bebikim 1 haftalıkken FD amcasıyla konserde karnımdan coşmuş, o günden fazla bi sapıttıydım sanırım bana extra neşe veriyo o da beğenince
şu jokerin methini çok duydumda hiç bakmadım bide ben bakayım bari yaaa
en sevdiğim.....
kızıma bırakacağım en büyük mirasdır fd amcasının cd leri, kasetleri..:))
kızlar gecenlerde burda konsuuldu ama konuyu bulamadım ve hatırlamıyorum. hani şu aventin anne memesine benzer ucu olan biberonu vardı ya yeni doganlar için biberonla emince anne memesini bırakmamayı saglıyodu. o hangisiydi avent die yazınca bir suru biberon cıkıyo hanginiz demiştiniz onu? bide avent dr brown cam degil cam olmaması sıkıntı degil mi? bide emziklerde biberon uclarında kaucuk yada silikon secenekleri var ya ne işe yarıyo farkı ne hangisi iyi? yardııımm...!!!
kızlar yaa daha erken biliyorum ama sizce biberonlarda silikon mu yoksa kauçuk uçlu biberonlarmı daha iyi ??
ayy çok sevindim, şimdi netten baktım 25e güsel bi kot, 15e de göbeğinde kırılmış yumurta içinde bebek olan badilerden var. yarın burdaki lcwya bakıcam umarım burda da bulurum:) yoksa netten alıcam ....kızlaaaar lcw hamile giyimde acayip indirim var üstelik 50 tl üzeri kargo ücretsizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?