2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar ben de acar muhabir tadındaki araştırmalarım sonucu joker'deki bazı indirimlerin gerçekten %50 civarı olduğunu ya da piyasanın en ucuzu olduğunu farkettim AVM'ye gidiyorum ufaktan banyo malzemelerini filan alayım. 2 de zıbın battaniye filan bakcam. yarın paylaşırım aldıklarımı...
az önceki temenniyi beğendim;
bol tepikli geceler...

bence sen de patiği sök kafana göre ufak bişi ör, lafı dolandırıp konu açar ördüğün çok büyüktü, zaten sökme ip diye ben de söküp bunu ördüm
kendi kendime buna çoooook gülerken büyük patrona yakalndım ya..
ama çoook komik geldi napim:)))

ya bizimkide bakma, bilir benim kendimi ezdirmicemi..
geçen akşam pc kucağımda oturuoz...ayyy dedi senin hep o pc kucağında ben panik oluyorum bebeğe bişi olcak die dedi
dedim bişi olmaz, akşama kadar iş yerinde pc kasasaıyla zaten kucak kucağayım yani...
ee işte akşama kadar zaten öylesin evde bari uzak dur dedi..
dedeim pc den bişi olmaz..asıl problem internet dalgasında...felan bende kıvıryom ama pc hala kucakta.
eşimded şakasına annem ne diosa yapsana dedi, çemkirip duruyon...
dedeim ben o her bana bişi dedeiğinde taam anne, ok anne dersem zaten istemezki beni.
o benim bu cabbar cevval halimi sevio, hımbıl gelin istemez benim annem didim:))))
msj yerine ulaşmıştır zannımcaaaaaaaaaaa

evet kızlar..
jokerdeki indirimler gerçek indirim bencede..
hani limangoda oluo ya %30 indirim ama başka sietelere bakıom zaten limangodaki fiyat..
jokerdekilerin bazılarını bende kıyasladım..gerçekten indirimli ürünler...

ayy benimki de en son geldiğinde kız çocuk baba tarafına çeker dedi, cevap;
"aman bu kız çocuk bana çeksin de ne yaptığını bileyim benim her laf ağzımdadır, yaptığım söylediğim örtüşür, gidiyorum dediği gittiği yer olsun"

ulaşıyo mesajlar mms modunda, oooh miss.
ay kılzar hazırlanırken FD açtım yüksek ses, kafam bi hoş oldu kızçem annesi gibi FD'ci mi olcek ne

zati bebikim 1 haftalıkken FD amcasıyla konserde karnımdan coşmuş, o günden fazla bi sapıttıydım sanırım bana extra neşe veriyo o da beğenince

şu jokerin methini çok duydumda hiç bakmadım bide ben bakayım bari yaaa

en sevdiğim.....
kızıma bırakacağım en büyük mirasdır fd amcasının cd leri, kasetleri..:))

en sevdiğim.....
kızıma bırakacağım en büyük mirasdır fd amcasının cd leri, kasetleri..:))

sanırım ben tipini bile miras bırakabilir çevremdekiler eşim için FD'nin 1985 modeli diyo, hata eşim bile bigün cidden bu adam bana benziyo dediydi

albümlere gelince hepiciği imzalı bi şekilde miras kalmayı bekliyolar. eşim profeyonel fotoğrafçı ve en son konsere gittiğimizde kuliste bi fotomuzu çektiydi meğer o foto da kızım da varmış, arada bakıp gülümsüyorum

kızlar yaa daha erken biliyorum ama sizce biberonlarda silikon mu yoksa kauçuk uçlu biberonlarmı daha iyi ??

canım 1841.sayfada sana yazdım ama görmedinki sen
uç olara bence silikon

bakıyorum da yine kaynanalar kaynatılmışşşş hıııı
ama okurken,tabii istisnalar hariç dedimkii,ne güzel yaaa k.valideler ne kadar isekli çocuklarına bakmaya neden bizimkiler dert ediyo bu kadar her söyleneni
yaa benim ki gibi yıllarca ben bakamam hastayım bakamam deseydi,kariyerimi yedilerr ailecekk
amaan siz yine kırmayın,bak ne güzel gelip bakıcaklar işte
tunicim ben hiç biberon kullanmadım,6.aydan sonra kaşıkla yedirdim hep..yani benim bebem benim memiklerden başka memik bilmez
hala da gelir koklar ama 2 yıl emdi dile kolay
Jokere bende baktım da pek bi çeşit göremedim kızlar:26:
hee bir de oğlum babasının minyatürü olduğunda,kızım bana benzesin istommm
benim kocamda jashon Statham'ın 85 modeli

Son düzenleme:
yaa o kadar söz verdim kendime eve tereyağ,krem peynir,reçel gibi ekmeğe sürülüp yenilen şeylerden almıcam diye dayanamayıp sabah yine krem peynir aldımm:18:bitene kadar kesinn 1 kilo daha alırım çünkü ekmekle yenen şeyler çok kilo yapıo..evde bulundurmuyorum genelde ama dayanamıyorum bazen işte

kızlar yaa daha erken biliyorum ama sizce biberonlarda silikon mu yoksa kauçuk uçlu biberonlarmı daha iyi ??

TATLIM ılk 6 ay emzırdım hiç biberon kullanmadım sonrasında uyduruk bı bıberon almıştım hamıleyken mınıcık bişe ondan su verıyodum memeden kesıncede sulukla sut verıyorum içiyo y anı bunda yıne bıberon alıcam ama öle çok ıyısınden değil çunkı sureklı vermeyı düşünmuyorum çalışan anneler daha hassas davranmakta haklı..
memelerim acayıp çatlayıp kanıyodu ama yınede bıberon vermedım bebeğim unutmasın memeyı dıye acıl bıyere gıtmem gerekırsede o uyduurk bıberona elımle sağıp gıdıyodum :)

kızlaaaar lcw hamile giyimde acayip indirim var üstelik 50 tl üzeri kargo ücretsizzz
ayy çok sevindim, şimdi netten baktım 25e güsel bi kot, 15e de göbeğinde kırılmış yumurta içinde bebek olan badilerden var. yarın burdaki lcwya bakıcam umarım burda da bulurum:) yoksa netten alıcam ....

Merhaba bayanlar sabah sabah kk'da gezinirken şu yazı dikkatimi çekti aslında daha önceden biliyorum ama bilmeyen varsa bilgilensin dedim..

Perine masajı epizyotomi
GEBELİKTE (HAMİLELİKTE) DOĞUM YIRTIKLARINI ÖNLEMEK İÇİN PERİNE MASAJI YAPILMASI

Perine vajina ile anüs arasındaki bölgeye verilen isimdir. Burası yaklaşık 2-3 cm çapında bir alandır ve normal doğum sırasında yırtıkların en çok yaşandığı bölgedir. Bazı normal doğumlarda uygulanan doğum kesisinin (epizyotomi) amacı perine bölgesinde olabilecek yırtıkları önlemektir.

Perine masajı nedir? Nasıl yapılır?
Perine masajı bu bölgeye 5-10 dakika süreyle kayganlaştırıcı bir madde sürerek (gliserin, badem yağı v.b) elle masaj yapılmasıdır. Masaj haftada 3-4 gün yapılır. Perineal masajı kadının kendisi ayna yardımıyla yapabilir ancak bu zor olabilir, bu yüzden hastanın eşinin yapması tercihe edilir. Masaja gebeliğin 34 haftasından sonra başlanır ve doğuma kadar devam edilir. masajı yapmadan önce eller iyice yıkanmalıdır, anne adayı idrarını yaparak mesanesini boşaltmalıdır. anne masajı kendi kendisine uygulayacaksa başparmağını kullanmalıdır. Hastanın eşi veya başkası (doğum ebesi) masajı uygulayacaksa işaret parmağını kullanmalıdır. Parmak vajina içerisine en fazla 3-4 cm kadar girmelidir. Parmak sağa-sola saat 3-9 arasında salıncak gibi hareket ederek vajina alt duvarını ve perineyi esnetmelidir. Bu esnada parmak sağa sola hareket ettirilirken hafifçe aşağıya anüse doğru bastırılır. İşlem sırasında hafif yanma ve ağrı olabilir. doğum sırasında da perine masajı ebe veya doktor tarafından perinenin esneyerek bebeğin çıkışının kolaylaştırılması için uygulanmaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…