2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kaçakmısın, gitmemişmiydin daha

rapor alma imkanın yokmuydu cnm ya..ben enfeksiyon olduğumda dr dinlenmeden geçmez demişti..rapor vermişti..

ııııı..... şeyyy.... bennnn.... çağırmamışlardı......
ama yarın işim çıkarsa diyorum.......
gi-de-me-ye-bilirim gibi olabilir.....

şeyy....

:18::18:

hoşgeldinnnnnn
ııııı..... şeyyy.... bennnn.... çağırmamışlardı......
ama yarın işim çıkarsa diyorum.......
gi-de-me-ye-bilirim gibi olabilir.....

şeyy....

:18::18:
onlar çağırmadıda, sen nie arayıp sormadın hıı, sen nie arayıp sormadınnnn

Son düzenleme:

baş ağrısını doktoruna sor canım. bacaklarda şişmeyide sorman lazım. ödemdir büyük ihtimal. bu sabaha karşı benim bacaklarda çok ağrıdı. fazla ayakta kaldım dün sanırım. çalışıyorum da.

günaydınlar kızlarr..
sizinde bebişlerinizin hareketleri düzensiz mi? benim bu değil önce cuma hareketlerini hissetmeye başlamıştım bebişimin. ama şimdi pek fazla hissedemiyorum.ya iş yoğunluğundan yada yeri değişti bebişin ondan mı? sizde de aynı durum söz konusumu acaba? 22+4 haftalığım.

koca göbüşlüler günaydınnnnnnnnnn
öperek herbiyerinizden güzelbir güne bşalıyoruz oğluşumlaa

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
nihayet ben de göbüşümü ekleyebildim
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-34.html#post22123246

anamm yirimm maşalah nazar değmesin..benim göbüş futbol topu gibi oldu yaa

canımmmm dikkat et gribe çevirmesin çokk çektim 1 haftadır ...dikkat et geçmişolsunn önerim bol bol bALLı süt ve pekmez iç..

canım bence normal başağrısı sağlık ocağındakihemireye sormauştum oda normal dedii...çok ağrın varsa parol al 1 tanecik

oyyyyyy kıyamam yaaa ağlama kuzum..seni anlayabiliyorum çok su içipte wcye sürekligitmek kadar sıkıcı bişey yok

kaçakmısın, gitmemişmiydin daha

rapor alma imkanın yokmuydu cnm ya..ben enfeksiyon olduğumda dr dinlenmeden geçmez demişti..rapor vermişti..

canım dr. bişey demedi dinlen rapor veriyim diye, bende bişey demedim..........doğumdan öncede çok izin rapor kullanmak istemiyorum, doğumdan sonra çok lazım olcak diye...

Canım öncelikle soruma cvp verdiğin için çok teşekkür ederim.Dedim herhalde topik beni dışladı.Malesef bende çalışıyorum.Allaha şükür masa başında işim ama yinede bacaklarım şişiyor işte neyse artık doktora soracağım ne yapalım......

Son düzenleme:
benim bu izin işi süper denk geldi.doğumdan önce 8 haftalık iznim ikinci döneme yetiyo.öğretmen olduğum için ikinci döneme okula başlamıcam,nisanda doğum olunca 8 haftalık izinde yaz tatiline kadar yetiyo.yazında tatil var .6 ay kendim bakabilcem bebeğime rapor almadan :))

ayak şişmesi önemli diye biliyorum ben. çünkü her gittiğim doktor ilk bacak kontrolü yapıyor bende. şişlik var mı diye. suyu az mı içiyorsun acaba? ya da çok mu tuzlu yiyorsun?

ayak şişmesi önemli diye biliyorum ben. çünkü her gittiğim doktor ilk bacak kontrolü yapıyor bende. şişlik var mı diye. suyu az mı içiyorsun acaba? ya da çok mu tuzlu yiyorsun?

Evet canım suyu içemiyorum.Ondan olabilir inan içim suyu almıyorum her içtiğimde miğdem bulanıyor.Tuzlu yemiyorum tuza dikkat ediyorum.

canım dr. bişey demedi dinlen rapor veriyim diye, bende bişey demedim..........doğumdan öncede çok izin rapor kullanmak istemiyorum, doğumdan sonra çok lazım olcak diye...
o zmn çabucak iyleşirsin inş..
ben fikrim olmadığı için cvp vermediydim

ohhhhhhhhhhh yarasın diorummmmm
ama kıskandım hemide çookkkkk

ben fikrim olmadığı için cvp vermediydim

Canın sağolsun canım benim işte bende merak ettim sizlere bir sorayım demiştim malum bende Nisan annesiyim....

Son düzenleme:
ya ben bebek şekeri bakmaktan mahvoldum,ya bu internette çok pahalı.veremem o kadar paraa tanesi 5 tl falan.yuhhhh benim bulunduğum şehirde ufak bir yer yok malzeeme satan yer.istanbulda olanları kıskanıyorummmm

fikir verin

kızlar yaa ben kk şifremi unuttum hani garip bi şifre veriyolarya başta
bilgisayar otomatik griyo foruma..kendi şifreme nerden ulaşabilirim bi bilginiz varmı?? şifremi unuttum diye bişeyde göremedim sayfada..

kızlar yaa ben kk şifremi unuttum hani garip bi şifre veriyolarya başta
bilgisayar otomatik griyo foruma..kendi şifreme nerden ulaşabilirim bi bilginiz varmı?? şifremi unuttum diye bişeyde göremedim sayfada..

profilde şifremi değiştir kısmı var canım,ordan oluyo galiba.ya da siteye girişte isim yazdığımız yerde unuttum olması gerek diye hatırlıyorum.

ben eminönü'ne gitmeyi düşünüyorum ama daha çok var gitmeme. bence sen beğendiğini bul netten. giden olursada sipariş ver. kargoyla ulaştıralım sana

Evet canım suyu içemiyorum.Ondan olabilir inan içim suyu almıyorum her içtiğimde miğdem bulanıyor.Tuzlu yemiyorum tuza dikkat ediyorum.

en az iki litre su içmen lazım. hem ödemini atarsın. hemde başın ağrımayabilir. sen suyla çöz bu işi şekerim.

profilde şifremi değiştir kısmı var canım,ordan oluyo galiba.ya da siteye girişte isim yazdığımız yerde unuttum olması gerek diye hatırlıyorum.

canım şifre değiştiri buldum ama yeni şifre almak için eski şifreyi istiyo bende onu unuttum uzun zaman oldu çünkü
az daha araştırayım bakalım
yani başka pcden girmeye kalksam giremicem foruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…