kaçakmısın, gitmemişmiydin daha
rapor alma imkanın yokmuydu cnm ya..ben enfeksiyon olduğumda dr dinlenmeden geçmez demişti..rapor vermişti..
hoşgeldinnnnnngünaydın kızlar :) bende okuldan giriyorum internete bugün.ya ben tüm gece sabaha kadar sebamed ürünleri aradım durdum bebek içinpetuş dün söylediklerinin etkiisiyle satıcıya bunlar ppahalı petuş öyle dedi diyorummm.galiba bende hafiften sıyırdımmm :2:
onlar çağırmadıda, sen nie arayıp sormadın hıı, sen nie arayıp sormadınnnnııııı..... şeyyy.... bennnn.... çağırmamışlardı......
ama yarın işim çıkarsa diyorum.......
gi-de-me-ye-bilirim gibi olabilir.....
şeyy....
:18::18:
Merhaba arkadaşlar son 3 gündür bende de aşırı baş ağrısı var nedeni ne olabilir? Acaba kan mı yükseliyor. Anlıyamadım bir de bacaklarım aşırı şişiyor inanın ağrıdan uyuyamıyorum. Sizlerde bu gibi şikayetler varmı?:44:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
nihayet ben de göbüşümü ekleyebildim
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-34.html#post22123246
Günaydınlar herkese dün gece feci şekilde başım ağrıdı sabah kalktım nezle oldum boğazım yanıyorçok halsizim şimdi işteyim of evde olmak vardı şimdi,Allah yardım etsin bugün bana Sizler iyisinizdir umarım :44:
Merhaba arkadaşlar son 3 gündür bende de aşırı baş ağrısı var nedeni ne olabilir? Acaba kan mı yükseliyor. Anlıyamadım bir de bacaklarım aşırı şişiyor inanın ağrıdan uyuyamıyorum. Sizlerde bu gibi şikayetler varmı?:44:
günaydın......
ben işe gelmek istemiyorum evde yatmak istiyorum, enfeksiyon için su içmem gerekiyo içiyorum tuvaletim geliyo ben 1. kattayım wc 3. katta, artık wc ye oturamıyorum eve gitmek istiyorum rahat rahat klozete oturmak istiyorum, galiba bide ağlamak istiyorum(((
hoşgeldinnnnnn
onlar çağırmadıda, sen nie arayıp sormadın hıı, sen nie arayıp sormadınnnn
kaçakmısın, gitmemişmiydin daha
rapor alma imkanın yokmuydu cnm ya..ben enfeksiyon olduğumda dr dinlenmeden geçmez demişti..rapor vermişti..
baş ağrısını doktoruna sor canım. bacaklarda şişmeyide sorman lazım. ödemdir büyük ihtimal. bu sabaha karşı benim bacaklarda çok ağrıdı. fazla ayakta kaldım dün sanırım. çalışıyorum da.
Canım öncelikle soruma cvp verdiğin için çok teşekkür ederim.Dedim herhalde topik beni dışladı.Malesef bende çalışıyorum.Allaha şükür masa başında işim ama yinede bacaklarım şişiyor işte neyse artık doktora soracağım ne yapalım......
ayak şişmesi önemli diye biliyorum ben. çünkü her gittiğim doktor ilk bacak kontrolü yapıyor bende. şişlik var mı diye. suyu az mı içiyorsun acaba? ya da çok mu tuzlu yiyorsun?
o zmn çabucak iyleşirsin inş..canım dr. bişey demedi dinlen rapor veriyim diye, bende bişey demedim..........doğumdan öncede çok izin rapor kullanmak istemiyorum, doğumdan sonra çok lazım olcak diye...
ben fikrim olmadığı için cvp vermediydimCanım öncelikle soruma cvp verdiğin için çok teşekkür ederim.Dedim herhalde topik beni dışladı.Malesef bende çalışıyorum.Allaha şükür masa başında işim ama yinede bacaklarım şişiyor işte neyse artık doktora soracağım ne yapalım......
benim bu izin işi süper denk geldi.doğumdan önce 8 haftalık iznim ikinci döneme yetiyo.öğretmen olduğum için ikinci döneme okula başlamıcam,nisanda doğum olunca 8 haftalık izinde yaz tatiline kadar yetiyo.yazında tatil var .6 ay kendim bakabilcem bebeğime rapor almadan :))
o zmn çabucak iyleşirsin inş..
ben fikrim olmadığı için cvp vermediydim
ohhhhhhhhhhh yarasın diorummmmm
ama kıskandım hemide çookkkkk
kızlar yaa ben kk şifremi unuttum hani garip bi şifre veriyolarya başta
bilgisayar otomatik griyo foruma..kendi şifreme nerden ulaşabilirim bi bilginiz varmı?? şifremi unuttum diye bişeyde göremedim sayfada..
ya ben bebek şekeri bakmaktan mahvoldum,ya bu internette çok pahalı.veremem o kadar paraatanesi 5 tl falan.yuhhhh benim bulunduğum şehirde ufak bir yer yok malzeeme satan yer.istanbulda olanları kıskanıyorummmm
fikir verin
Evet canım suyu içemiyorum.Ondan olabilir inan içim suyu almıyorum her içtiğimde miğdem bulanıyor.Tuzlu yemiyorum tuza dikkat ediyorum.
profilde şifremi değiştir kısmı var canım,ordan oluyo galiba.ya da siteye girişte isim yazdığımız yerde unuttum olması gerek diye hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?