anladım cnm..zaten bende netten alırımda..hani o temsilciler anlatıo ya..denk gelen biri olsa anlattırırım..
ama en kötü netten bakarım alacak zmn, severim ben araştırma yapmayı bilon:))
heee bende bunlara ek olarak banyo köpüğü aldım, bilmom ama napcam:)
krem , losyon ve yağ da ..sbh yazmıştım onuda napcam bilmom:) 7 parça oldu benimki..aman ya..şanım yürüsn napim:))
evet ya demi yani...
neyse bu anlaşıldıki bu bebik yetiştirme konusunda bi ters düşcez ya hayırlısı..
bide komedi..benim iş yeri ev arası 2 saat git gel..işte anlatıorum süt sağcamda sen bakarken verirsinde felan.
dioki aaaa o nedenmiş ben getirrim bebeği iş yerine emzirirsin sen..
anne olurmu öyle şey..3 aylık bebek her gün 2 saat yola gidip gelirmi.
aaaa nevarki ben getirir götürrüm..dedim sen getirir götürürsünde ben istemem yani..
demekki neymiş..biz bu bakım konusunda kesin papaz olcaz :))
kızlar bu arada bebekz, annelutfen, limango harici hangi sitelerden alışveriş yapabilirim?
anladım cnm..zaten bende netten alırımda..hani o temsilciler anlatıo ya..denk gelen biri olsa anlattırırım..
krem , losyon ve yağ da ..sbh yazmıştım onuda napcam bilmom:) 7 parça oldu benimki..aman ya..şanım yürüsn napim:))
evet ya demi yani...
neyse bu anlaşıldıki bu bebik yetiştirme konusunda bi ters düşcez ya hayırlısı..
bide komedi..benim iş yeri ev arası 2 saat git gel..işte anlatıorum süt sağcamda sen bakarken verirsinde felan.
aaaa nevarki ben getirir götürrüm..dedim sen getirir götürürsünde ben istemem yani..
evet ya demi yani...
vur dedik öldürdün sende bebem..evet galiba sende kaynanasına gıcık olanlar grubuna katılacaksın canım
aman yaaa onlar her zaman bir anneden daha ok bebeği sevip bakacaklarına inanıyorlar sanırım
çok mu genelleme yaptım
kızlar bu arada bebekz, annelutfen, limango harici hangi sitelerden alışveriş yapabilirim?
vur dedik öldürdün sende bebem..
benim iyiliğim için söylüo, öğren die söylüo sanırsam ama sürekli aynı şeyleri tekrar edincede, offffffff oluo insan.
taam didik yani demi..
cnm gittigidiyordan ben hiç alışveriş yapmadım bebek için ama aradığın herşey var orda..
e-bebek(burası pahalı biraz).. unnado, markofoni, daybuyday bunlarda günlük kampanyalar için..
jokerde bazen güzel kampanylar oluo bide
evet ya içine bişi kaçmıştı sanki bu sefer...nazar değdi gadına yaa..
arızaya bağlamış baksana töbe töbe...
ay inanmıyorum yaaaa, bebeğimi getircek yanına pes valla pes,benide en çok düşündüren bebek doğunca herkesin müdahale edecek olması, zaten lohusalık döneminde hormonlar değişiyo diye çok gergin sinirli olucakmışız bide öle anne kayınvalide herşeye karışcak çok işimiz var çok,ama ben gelemem valla bildiğimi yaparım ben öyle çok müdahaleden hoşlanmam...
evet ya içine bişi kaçmıştı sanki bu sefer...
eşim sürekli göbemin üstündeydi kısakndımı aceba...
bide bende azcık ayıp ettim yani...toplamda hafta sonlarını söylersem 6 gün evdeydik..
onunda 2 gününde ben altın günündeydim..
1 gününde arkadaşlarla kahvaltıdaydım...
ama napim ben ilk 3 ay o bulantılardan hiç evden çıkmadım ya bu zmznlarda hiç evde durasım gelmio..sürekli gezmek istiom
ayy ben konuya açıklık getirdim..konuştuk annen ne kadar kalır dedi.
walla dedim çok kalsın istemiom, bana bebeğe banyo yaptırmasını öğretince gitsin istiom dedim..
dedi bende fazla kalmam 1 hafta kalırım..walla ii olur dedim ev zaten küçük, bebek ağlaıyacak falan..annem ablam k. validem..
ben hiç alışkın değilim kalabalığa içim daralır..
k. valide cepte, 1 hafta kalcak sonra goingen...ablamda çok kalamaz max. 1 hafta oda...annemde 15-20 gün kalır sonra yollarım..
iznim bitene kadar kendim bakarım yani..
evet ya içine bişi kaçmıştı sanki bu sefer...
eşim sürekli göbemin üstündeydi kısakndımı aceba...
bide bende azcık ayıp ettim yani...toplamda hafta sonlarını söylersem 6 gün evdeydik..
onunda 2 gününde ben altın günündeydim..
1 gününde arkadaşlarla kahvaltıdaydım...
ama napim ben ilk 3 ay o bulantılardan hiç evden çıkmadım ya bu zmznlarda hiç evde durasım gelmio..sürekli gezmek istiom
ayy ben konuya açıklık getirdim..konuştuk annen ne kadar kalır dedi.
walla dedim çok kalsın istemiom, bana bebeğe banyo yaptırmasını öğretince gitsin istiom dedim..
dedi bende fazla kalmam 1 hafta kalırım..walla ii olur dedim ev zaten küçük, bebek ağlaıyacak falan..annem ablam k. validem..
ben hiç alışkın değilim kalabalığa içim daralır..
k. valide cepte, 1 hafta kalcak sonra goingen...ablamda çok kalamaz max. 1 hafta oda...annemde 15-20 gün kalır sonra yollarım..
iznim bitene kadar kendim bakarım yani..
bana bir ara kaynanam demişti ki..
ben onun doğar doğmaz bütün ihtiyaçlarını karşılayabilirim
hemen işe dönebilirsin demişti...
bende noluyo yaa emzircenmi yoksa diycektim
la havle çekip muhattap olmamayı seçtim
düşünsene bebem benim yerime onu koklayacak
çıldırıyorummmmmmmmmm
Bir kayınvalide hiçbir zman anne gibi olamaz ve gelini asla kendi evladı gorup sevemez. Anneyle bi tartısmanı en fazla 5 dk snra unutup gidersin kollarına yada o 5 dkya sana bi laf atar hersey eskisi gibi olur. ama kayınvalidene dert olur evladı agzına etse unutur cunku ona anne sana degil sen suyunu soguk ıster normal getirirsin içine dert olur seni affetmez o yaptıgınıda unutmaz aynısı bizler içinde gecerli. şahsen onun bana söyledigi her laf içimde bi bıcak yarasıdır asla unutmam unutamam sevmek isterim ama içim coşmaz coşturmaz. ben sehir degiştirip ankaraya gittim evlendim bana asla anne gibi yaklasmadı oglunu ondan ayıran bi yılanmısım gibi davrandı. ve asla bi tek ters cevabım bi saygısızlıgım olmadı bu zmana kadar ama o beni sevmez hep laf söyler bende onu sevemem bir turlu. buraya geldiginde annem bana hizmet etti ben ona o kadar anlayıssız ki hiç hamileymişim gibi davranmadı ama şimdi ankarada kızına hizmet ediyomus bugun telde konustuk dilimin ucuna geliyo yuregimin yarısı kocam için susuyorum. neyseki aynı sehirde degiliz.. zamanında keşke annecim annecim diyecegime mesafe koysaydım. ankaradayken annemi özledigimde ona sarılmayı cok istedim ama sarılamadım hep itti beni bu duruma geldigimiz için cok uzuluyorum ama yapacak bişey yok 5 dklık tel gorusmelerimiz bile o kadar boguyoki beni o kadar samimiyetsiz kii.. oh be içim rahatladı :))
sanırım benim gayınanamda 15-20 gun kalır sonra gider. sonra okullar kpanınca kayınpederim kaynanam gorumcem gorumcemin oglu ve kaynım 10 gun kalmaya gelirler gecen sene öyle oldu cunku..
bende korkuyorum aslında ama normal olmasınıda istiyorum cesaretimi toplayıp...ayyy çok korkuyorum ben normal deme mistrall......
ben ilk gittiğimde söyledim valla ben normal doğuramam ne olur ısrar etmeyin falan:)
seni takdir ettim doğrusu,hayırlısı olsun hakkımızda canım
Bir kayınvalide hiçbir zman anne gibi olamaz ve gelini asla kendi evladı gorup sevemez. Anneyle bi tartısmanı en fazla 5 dk snra unutup gidersin kollarına yada o 5 dkya sana bi laf atar hersey eskisi gibi olur. ama kayınvalidene dert olur evladı agzına etse unutur cunku ona anne sana degil sen suyunu soguk ıster normal getirirsin içine dert olur seni affetmez o yaptıgınıda unutmaz aynısı bizler içinde gecerli. şahsen onun bana söyledigi her laf içimde bi bıcak yarasıdır asla unutmam unutamam sevmek isterim ama içim coşmaz coşturmaz. ben sehir degiştirip ankaraya gittim evlendim bana asla anne gibi yaklasmadı oglunu ondan ayıran bi yılanmısım gibi davrandı. ve asla bi tek ters cevabım bi saygısızlıgım olmadı bu zmana kadar ama o beni sevmez hep laf söyler bende onu sevemem bir turlu. buraya geldiginde annem bana hizmet etti ben ona o kadar anlayıssız ki hiç hamileymişim gibi davranmadı ama şimdi ankarada kızına hizmet ediyomus bugun telde konustuk dilimin ucuna geliyo yuregimin yarısı kocam için susuyorum. neyseki aynı sehirde degiliz.. zamanında keşke annecim annecim diyecegime mesafe koysaydım. ankaradayken annemi özledigimde ona sarılmayı cok istedim ama sarılamadım hep itti beni bu duruma geldigimiz için cok uzuluyorum ama yapacak bişey yok 5 dklık tel gorusmelerimiz bile o kadar boguyoki beni o kadar samimiyetsiz kii.. oh be içim rahatladı :))
bence rahat olur cnm...başka biri nelerde yapsa bi bebik anneden başka kimseyi en çok sevmez...baba bile olsa...
daha kıymetli olcaz hatta bence çalışıyoz ya...akşamı iple çekcek kuzularımız..
allahdan evim o kadar insanı ağırlayacak kadar büyük değil:))
max. 3 misafiri aynı anda ağırlayabilirim. onunda ikisi birbirini iice tanımalaıki o çift kişilik yatakda yatabilsinler:))
bende korkuyorum aslında ama normal olmasınıda istiyorum cesaretimi toplayıp...
kayınvalidemi bende sevmiyorum sevemiyorum..ille beni sinir edecek bir şey buluyo...şimdi arada derede bebeğin ismine taktı dert oldu sanki ona...sen yine şanslısın ayrı illerdesiniz biz aynı ildeyiz..devamlı dua ediyorum eşimin tayini çıksada gitsek diye..ben doğum yapayım cümbür cemaat bizde olurlar eminim.eltimle birlikte kalıyorlar iş çıkışı herkes bende artık..annem gitmeden gitmezde yandım ben valla...
ay inanmıyorum yaaaa, bebeğimi getircek yanına pes valla pes,benide en çok düşündüren bebek doğunca herkesin müdahale edecek olması, zaten lohusalık döneminde hormonlar değişiyo diye çok gergin sinirli olucakmışız bide öle anne kayınvalide herşeye karışcak çok işimiz var çok,ama ben gelemem valla bildiğimi yaparım ben öyle çok müdahaleden hoşlanmam...
hiç problem degil onlar için bir odada 8 kişi yatma kapasites,ne sahipler :)
canım işte zor iişler ben saygıda kusur etmiyorum gerisini Allaha havale ediyorum..
sen gadın yine beni çok güldürdün bakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?