2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
eşimin hatırı olmasa valla bende hiç çekmem..annemde çok kızma bebeğin ona benzer diyo korkuyorum çok fazla bakmıyorum bu aralar yüzüne

ay Allah korusuunnnnnnnnnnnn.. bende inşallah eşime benzemez diyorum cunku eşim annesine benziyo o zman aynı babası demezki ayyyy aynı ananesiii dicekler aman yarabbiiimmmmmm Allaaahhh korusunnnn.. bakma bakma ota bak kuşa böcüğe bak kocan benziyosa kocana bile bakma

kuzumm ya valla okadar mutsuzumki bu konuda tek bi doktorA devam edebilmek varken ben rahatsızlığımdan dolayı bi alanyada bi seydişehirde olduğumdam mecbur doktor değişikliği oluyo..hikmet beye kurban olurum ben yaa ciddiyim mükemmel bi doktor bana göre..keşke bütünnn kontrollerime ona gidebilsem bu arada gosenaycım eşimin arkadaşı o gün doktora göstermiş sonucumu Allahıma şükür temizmiş bide şu enfeksiyonu atlatabilsekkk

ayyy Allahım kopuyore ben neler neler biliyo bu kayınvaldeler yaaa böle bak seeenn
yok anam yok muhakkak ne kadarda anlaşsan aradan çıkarıyolar böle arızaları..
kendisi eşini yetiştirmek için kursamı gitmiş Alaşkına yaaa evel Allah büyütürüz kuzularımızı Allahım bize onlar doğduktan sonra sanki önceden çocuk büyütmüş gibi deneyim veriyomuşş yaaa..

eşimin hatırı olmasa valla bende hiç çekmem..annemde çok kızma bebeğin ona benzer diyo korkuyorum çok fazla bakmıyorum bu aralar yüzüne

off benim oğluşumda benzemesin yaa bende çok sitem ederim bazen çok gailesiz olur saolsun öle çok arayıp sorma huyu yoktur hani kızım nasıl oldun iyimisin gibisinden huyları yoktur..pasif olduğu için kafalar uymaz bazen ama Allahı var daha 1 yılık evliyim bişi demedim hiç

acıların gadını menzilllll
canlar biz kaçıyoruz.. zaten biz geldik biz gittik diyebiliyoruz ancak yaa..
okuyorum okuyorum ama yazamıyorum bi türlü..

öpüyorum her bi yerinizden..
bai bai cnm...
delü manyaq ya...ben k. valideme saçları benzesin istiom ya..bpnus kafa:))

ayy bilmom ya...eşimede dio sende git birlikte gidin...
bende hiç sevmem öyle entel dantel şeyleri yaa....

yok yaa bende sevmem ve bide gerekte yok zaten bence yaaa gereksiz masraf..o kurslara masraf ediceğim parayı bebeğieeme harcarım..

ben size bişey sorcaktım bebik malzemeleriyle ilgili ama yine unuttum :S
şampuan için falan daha erken degil mi ben mi yayıyom kendimi ?

yok yaa bende sevmem ve bide gerekte yok zaten bence yaaa gereksiz masraf..o kurslara masraf ediceğim parayı bebeğieeme harcarım..

yani demi..
para tuzağı:))
bide yani aslımda neslimde yok öyle iş..ben bildiğin mersinin yörünlerindenim yani..anam soğan babam sarımsak..neymişte bebek nasıl tutulur die kursa gidcekmişim..doğumda nefes nasıl alınır verilir die kursa gidcekmiş..annem 6 çocuk doğurmuş hepsini evde doğurmuş..bana öğretir nasıl nefes alıp vermem gerektiğini doğururken:))

carrrrrttt pabucumun kabadayısı...

Merhaba kızlar,

En dertli olduğum konuyu açmışsınız. Bizim kavgamız falan yok k.validemle ama, yıldızlarımız da barışmadı bi türlü.
Dün uğradık onlara sözde bebek patiği örmüş, eşimde bunları ilk okula giderken mi giyecek dedi ona.
O kadar büyük ve kabalar ki anlatamam, bide skülmüş ipten örmemiş mi Deli oldum ama bişi demedim.

ben size bişey sorcaktım bebik malzemeleriyle ilgili ama yine unuttum :S
şampuan için falan daha erken degil mi ben mi yayıyom kendimi ?

kuzum ben bakım ürünlerinin hepsini son ay alıcam sebamedden

BEN KİMSEYE DANIŞMADIM AMA kapağı açılmadığı sürece bişi olmaz die düşünyorum..
burda biride yazmıştı kapağı açılınca başlıomuş kullanma süresi..bi yerden başlamak istedim..en uygun orası geldi:))

kızım onlar kilo değil anlaşıldı sen dertten şişmişsin

brrrrraaavvooo petuş, yürrü bee kim tutar seniii :13::13::13:

hahaytttt
yürü bee petuşşş

demi yaaa annelerimiz nenelerimiz bahçeyle uğraşırken doğum yaparlarmış kendi başlarına ozmanalr ne bilsinler varmıymış amma doğurmuşlar işte maşalahh daşşşşş gibiyizz..petuşum Akdeniz yörüğüyüz anacım biz bebe büyütmesini gayette iyi bilirz yeaahhhhh:119::119:

ayyyy bunu okuyunca hem çok gülmek istedim hemde çok üzüldüm ya...
bak aklıma yine o kahverengili uyku seti geldi..
minnak bi çorap almış k. validem üstünde tıop resmi var, minnak bide kumaş yelek almış oda kahverengi
eşime diom annen daha tam idrak edemedi heralde bebeğimizi kız olacağını, erkek bebek renkleri bunlar
ayy allam ya ne kötüyüz ya
alsalar yapsalar beğenmeyiz, yapmasalar bi çoraba bile razıyız deriz..
onlar kayınvalide işte, bizde el kızıyız

bence sen de patiği sök kafana göre ufak bişi ör, lafı dolandırıp konu açar ördüğün çok büyüktü, zaten sökme ip diye ben de söküp bunu ördüm

nefoş sonunda anladın ama gec anladın be kuzum tabikide bunlar kilo degil yok yaaa bendeki yemekten degil derttende degil çok şukur böyle fındıga fıstıga dertlenmem cok vitamin kullanıyorum kullanamdıgım vitamin yok yaa..

kızım onlar kilo değil anlaşıldı sen dertten şişmişsin

brrrrraaavvooo petuş, yürrü bee kim tutar seniii :13::13::13:

hahaytttt
yürü bee petuşşş
ama ama yani...öyle değilmi...
gönül herşeyi yapalım istio tabide..oğlu 3 gün sonra bunalıma girecek para yok die...olan bana olcak yani:))
yani yörük gadınının elinden ne kaçmışki bu kaçacak demi ama..

itiraf ediyorum başlangıçta "baskın basanındır" prensibini üstümde uygulamaya geçirip yoğun savunmam karşısında bozguna uğrayan kaynanam ofansif oyun gücünü defansife çektiğinden şimdiki sözde ılımlı tavrına güvenmiyo ve onu sevmek istemiyorum.

beni ne sandıysa gacı, sarımsak gibi ezmeye kalktı başta ama aldı boyunun ölçüsünü

kızlar komşum geldii karının hiç oturma saati yok yaa daha akşam yemegi saati gelemdi 11de kalkar artık hadi öptüm hepinizii kzuucuklarım yarın gorusmek üzere sizi seviyoruuummmmmmmmmm..

yürü beee petuşum kim tutar bizim gibi yörük gacılarınıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…