buarada ekledim kızlarrr hepinizi aman nazar değmesin listemize hehehehe![]()
eline sağlık canımcım..mümkün ise listeyi sata yada beklenen doğum tarihine görede sıralayabilirmisn kuzum...tabi zahmet olmucaksa, mümkünse..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buarada ekledim kızlarrr hepinizi aman nazar değmesin listemize hehehehe![]()
evet canım ev hanımıyım, doğru valla napıcaz bakalım ıkısıyleeşime dıyorum henuz bıtaneyken sınemaya gıdelım annene bırakıp yoksa ıkı çocugu bırakmaya kalksak kabul etmez
facebook grubunda yoksun sende gelsene? 2012 NİSAN ANNELERİ (KK)
hanımlar bugün doktordan geldik 11 haftalık olmuşuz maaşallah..ben bütün gün bulantı halindeydim dramamine kullanıodum ama yine pek bişi yiyemiyodum şimdi zofer verdi bunu kullanan var mı bi zararı var mıdır
Eki Görüntüle 263155
yaa ben dayanamdım yükledim fotoyu..şunun ayaklarına bacaklarına bi baksanıza ya, o bacaklar öyle nasıl üst üste atılırda o ayaklar öyle sarılır hala aklım şaşıo, bakıp bakıp gülüyom...bu nasıl bi duygu ya..Nazar
hanımlar bugün doktordan geldik 11 haftalık olmuşuz maaşallah..ben bütün gün bulantı halindeydim dramamine kullanıodum ama yine pek bişi yiyemiyodum şimdi zofer verdi bunu kullanan var mı bi zararı var mıdır
cinsiyetini öğrenen yokmu kızlarrrrrr
bugün sevda dkrora gitcekti bakalım onun doktoru bişiler çıtlatıcakmı![]()
ben ıkılı teste ogrendım canım ama kesın degıl %80 erkek dedı
kısmet :)
aaaa
:81:çok iyi canımyerim ben onu
eee miyden fln bulanıyormuydu hamileliğin nasıl seyrediyor cinsiyet tahmini yapmışmıydın çin takvimi fln anlatsana biraz![]()
gönlum kız ıstıyodu ama kısmet tabıkı bunada cok sevındım
çın takvımıne gore kız dı ama rus takvımıne gore erkek ama gordugumde ultrasyonda erkek dıye ıcıme oturdu
hıssettım yanı
mıde bulantılarım 10 ve 11 haftalarda asırıydı ama suan normale döndüm ve gayet ıyıyım
sadece ara ara oluyo ama cok rahatım Allah herkese kolay hamılelıkler versın
cinsiyetini öğrenen yokmu kızlarrrrrr
bugün sevda dkrora gitcekti bakalım onun doktoru bişiler çıtlatıcakmı![]()
Maşallah allah nazarlardan saklasın. Evet minik insanlar oldular bebişlerimiz. 3 boyutlu ne güzelmiş bizim burdada da olsa keşke. Bacakları açsaymış cinsiyeti belli olurmuş ya![]()
evet benimde 5 nisan beklenen doğum tarihimiz, geçen gittiğimizde 2 nisan oldu bu gittiğimde 1 nisan..ama 5 nisan diorum hep..psikolojim 5 nisana göre ayarlı:))o nasıl oluyor şekeim çizelgende de 10+2 yazıyor bende doktora en son gittiğimde 1 hafta önde söyledi ama ben ilk ne dediyse onu takip ediyorum![]()
maşallah canım bebişine renkli ultrasyon için ne kadar ödedin yani muayneden farklı ücretmi alınıyor bende önümüzdeki hafta renkli ultrasyona giricemde doktorum ücretini söylemedi ama 5 yıl önce oğluma hamileyken renkli ultrasyon 100 tl idi eğer öyle bişi varsa hazırlıklı gideyim diye sordum canım![]()
amin canım senin ilk çocukmu?
benim bir oğlum var inanırmısın nazı cilvesi kendini sevdirmesi tatlılığı fln 10 kıza bedel
ama birde kızım olsun isterdim tabi Allah bilir orasını da oğlumda erkek kardeş istiyor kendine erkekte olsa oğlumun istediği olucak üzülmem yani yeterki sağlıklı ve hayırlı olsun![]()
Hayırlı olsun canım. Senin kaç haftalıktı
cnm bi iki kişi var kız olabilirdiye ama kesin olan kimse yok, sevda dan hbr bekloz dört gözle
saolasın cnm ya..yok cnm bizim dr umuz hiç bakma taraftarı olmadı zaten açsa bile...elimize alsak belli olmaz daha cinsiyeti didi, kapattı konuyu
evet benimde 5 nisan beklenen doğum tarihimiz, geçen gittiğimizde 2 nisan oldu bu gittiğimde 1 nisan..ama 5 nisan diorum hep..psikolojim 5 nisana göre ayarlı:))![]()