2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Kızlar geçen cuma şeker yüklemesi yaptırmıştım bugün de sonuçları aldık eşim gitti her şey yolunda demiş kan ilacını 2 ye çıkartsın demiş aradım meşgul çaldı doktorun teli sizce neden böyle oldu ? Kan değerim mi düşük acaba???? :(

evt zeynepcim bölgeye gittim bugün aslında haftaya gidicektim ama şu çatı kemiği ağrısı yüzünden bugün gidim dedim randevum saat 11,15 teydi ama ben şeker testide yaptırırım diye saat 9,30da oradaydım dru 10-15 dk bekledikten sonra girdim söledim şeker testini tmm isteyelim dedi onu yaptırdıktan sonra bakalım dedi bebişe kan alma bölümüne gittim koluma kelebek taktı hemşire hiç acımadı çok tatlılar oradakiler bu arada kan alındı sonra 75 gr lık 2 pet bardakta glikozlu su verildi ilk bardağı rahat içtim ama 2. bardağı zorla içtim aç olduğum için biraz zorla içtim içer içmez tekrar kan alındı sonra yarım saat arayla 2 defa sonuncusuda 1 saat sonra alındı koluma kelebek takıldığı için aynı yerden tekrar tekrar alındı o yüzden hiç acımadı sonuncusundan sonra koşarak kantine gittim yemek yedim 2 saat sonrada sonucu alıp dr a gittim bunuda atlattım çok şükür

ahh çok şükür canım yaaaaa ...
Evet kan alma yerindeki kızlar çok şevkatli bizim :))

yani neredeyse 5 saat gibi hastanede oyalanılıyor...

canım bence fiyat iyi ama tabi kullanılan ürünün ne olduğuna göre vs değişiyor fiyatlar..
ben oda yapmayı düşünmüyordum. bi beşik bi şifonyer alacaktım güya.. tayinimiz çıkacak 1,5 yıl sonra..
sonra maskoya gittim.. ve dayanamadım valla.. 3500' e aldım ben odayı ama.. :14:

doğru söylüyorsun canım ya insan tutamıyor kendini hemen alası geliyor. kalitesini beğendim ben zaten belisin modelleri çok satılıyor. ben 3500 ü bırak 2000 e bile çıkamıyorum. 1500 gibi en fazla veririm demiştim. hayırlı olsun canım senin bebişin odası da.. :nazar:

evt zeynepcim bölgeye gittim bugün aslında haftaya gidicektim ama şu çatı kemiği ağrısı yüzünden bugün gidim dedim randevum saat 11,15 teydi ama ben şeker testide yaptırırım diye saat 9,30da oradaydım dru 10-15 dk bekledikten sonra girdim söledim şeker testini tmm isteyelim dedi onu yaptırdıktan sonra bakalım dedi bebişe kan alma bölümüne gittim koluma kelebek taktı hemşire hiç acımadı çok tatlılar oradakiler bu arada kan alındı sonra 75 gr lık 2 pet bardakta glikozlu su verildi ilk bardağı rahat içtim ama 2. bardağı zorla içtim aç olduğum için biraz zorla içtim içer içmez tekrar kan alındı sonra yarım saat arayla 2 defa sonuncusuda 1 saat sonra alındı koluma kelebek takıldığı için aynı yerden tekrar tekrar alındı o yüzden hiç acımadı sonuncusundan sonra koşarak kantine gittim yemek yedim 2 saat sonrada sonucu alıp dr a gittim bunuda atlattım çok şükür

geçmişler olsun..darısı yaptırmayan bizlerin başına

bide gerçekten daraldım yani..
saatte 2 kere tuvalete gidilirmi arkadaşşşşş
bide değse gittiğime, oturyom 3 damla...
walla ellerimi yıkamıcam aryık ya...
yıkamaktan kupkuru oldularrrr
pofffffffffff:53::53::53:

petuş ben okulda bi kez gidiyom ya senin niye üşüttün mü acba bana şu anda fazla gibi geldi yani

Neyse öğrendim doktordan bir sorun yokmuş çok şükür ödüm patladı bir an... Sadece kan değerim biraz düşük çıkmış önemli bir şey değil zaten dedi...

aldım gitti kızlar makrofoniden
4 tane ayaklı pantolon
2 tane iç zıbın
2 tane dış zıbın
2 tane hırka
1 tane pijama
1 tanede 5 li takım aldım
kargoyla beraber 110 tl
nasıll fiyatlar bilmiyorum
ama artık bişeyler almak isitiyorum miiğime

ben iş bölümü yaptım..ne alcaz die sordular..
babamızın babası arabasını alcak
babamızın anası uyku setini aldı(almasa dahamı eyiydi bilemedim, bak yine o kahverengi çizgileri aklıma geldi)
ablam bornoz havlu onları alcak
annem hastane çıkışını aldı
dayımızın çalışanı buhar makinasını alacak.
ünv. de okuyan dayımıza busr çıktı ocakta alcak busrunu oda ateşölçer alacak(ona bile göz diktim yani)
amcaya bi görev vermedim henüz, sormadı daha ne alim die, işsiz şimdilik..
babam sormadı ne alim die onunda bi görevi yok...

oh ne güzel ya annem herşeyi ben alırım dşyo karşı taraftan bi mendil alırız lafı bile yok ya geirzekalılar

doğru söylüyorsun canım ya insan tutamıyor kendini hemen alası geliyor. kalitesini beğendim ben zaten belisin modelleri çok satılıyor. ben 3500 ü bırak 2000 e bile çıkamıyorum. 1500 gibi en fazla veririm demiştim. hayırlı olsun canım senin bebişin odası da.. :nazar:

canım biliyorum ben belisi.. güle güle sağlıkla kullanın inşallah..
valla ben de şoktayım nasıl aldıığım konusunda.. bi gaflet anı oldu.. :30:

4 tane ayaklı pantolon
2 tane iç zıbın
2 tane dış zıbın
2 tane hırka
1 tane pijama
kargoyla beraber 110 tl
ohhh güle güle kullanın inşallah..
hayırlı olsun..

Neyse öğrendim doktordan bir sorun yokmuş çok şükür ödüm patladı bir an... Sadece kan değerim biraz düşük çıkmış önemli bir şey değil zaten dedi...

yani zaten niye panik yaptın ki.. en fazla kan değerin düşmüştür.. töbe töbe:36::36:
stres yok bacım.. no panic..
hadi ben kızımı da aldım gidiyorum..:1:
öpüyos her bi yerinizden..:54:

4 tane ayaklı pantolon
2 tane iç zıbın
2 tane dış zıbın
2 tane hırka
1 tane pijama
kargoyla beraber 110 tl

bunları blmiyrum ama bebetto bana pahalı geldi ya ben wenice den aldım bi de yakınlarda kipadan aldım acayip kaliteli bi penyesi var 5 tane alttan çıtçıtlı 12 tl bu aldığım en ucuz şey oldu ya aynı markayı geçen tanesi 5 e aldım hatta ben aldıktan sonra 8 bile oldu tanesi ama dün çok indirimdeydi komşular da dedi çok kaliteli diye kipayı tavsiye ediyorum elbiselerde fln da var indirim bi kürk aldım kızıma 16 tl
mesela bi etek badi aldım 12 tl

hayırlı olsun..

yani zaten niye panik yaptın ki.. en fazla kan değerin düşmüştür.. töbe töbe:36::36:

Haklısın şeker yüklemesiyle ilgili sandım bir an sonuçları almaya ben gitmedim ya çok şükür önemli bir şey değilmiş dediğin gibi...
hadi iyi bak kendine ve bebişe:16:

hayırlı olsun..

saol canım

benimd ekan dweğeri düşük geldi 2 ye çıkardı

bunları blmiyrum ama bebetto bana pahalı geldi ya ben wenice den aldım bi de yakınlarda kipadan aldım acayip kaliteli bi penyesi var 5 tane alttan çıtçıtlı 12 tl bu aldığım en ucuz şey oldu ya aynı markayı geçen tanesi 5 e aldım hatta ben aldıktan sonra 8 bile oldu tanesi ama dün çok indirimdeydi komşular da dedi çok kaliteli diye kipayı tavsiye ediyorum elbiselerde fln da var indirim bi kürk aldım kızıma 16 tl
mesela bi etek badi aldım 12 tl
5 tane çıtçıtlı 12 tl miiii
malesef kipa burda yok
ben ilçenin köyündeyim
20 gün sonra ile gideceğim belki o zaman bakarım

4 tane ayaklı pantolon
2 tane iç zıbın
2 tane dış zıbın
2 tane hırka
1 tane pijama
kargoyla beraber 110 tl

off ya bana en karışık kısmı bu gelio...
ayaklı don alıom ayaksızını almak gerek gibi gelio..ayaksızını alıom eşofman almak gerek gibi gelio
kolsun body alıom..yarım kolu yok, uzun kollusu yok..
tulum alıom, zıbın eksik kalıo
zobın alıom tulum eksik kalıo...
evde dolu giysi oldu hala hep eksik gibi gelio...hep gereksiz şeyler almışım gibi gelioo:36::36:

biz geldik kızlar.. gündüzcü annelere yetişemedik :(
oh maşallah her şey hızla ilerliyo. odalar eşyalar hazır.
ne şanslı bebiklerimiz...

petuş çıktın sanırım ama yine de yazayım. aldıkların çok güzel.
gülü güle kullanın inşallah..

ya bende kıyafet konusunda ne alınır kestiremiyorum.neye ne kadar ihtiyaç olur bilmiyorum.markafonideki marka bana biraz pahalı geldi.

ALLAH nazarlardan korusun...:nazar: maşallah çok güzel bebeğinin gelişimi...:nazar::nazar: bende perşembe günü gideceğim bakalım benim bebişim ne kadar oldu.. benim ayrıntılı utrason sonucumda düşük kilolu bebk doğum olabilir diye çıkmıştı ve doktorum protein ağırlıklı beslen dedi. bakalım şimdi ne kadar büyüdü... sen ayrıca bir beslenme programı yapıyormusun. tavsiyelerin nedir. bende uygulayım...

saol yesimcim evt şimdilik iyi sorunsuz gidiyo :nazar:maşallah seninkide almıştır inşallah cnm sağlılklı olsunlarda aslında gerisi önemli değil ben öyle özel bir şey yapmıyorum her sabah yumurta yemeye çalışıyorum süt içiyorum bazen öğlen bazen akşam haftada bir balık yiyorum onun dışında herşeyi yiyorum canm sadece salam sucuk sosis gibi şeyleri yemiyom

geçmişler olsun..darısı yaptırmayan bizlerin başına

tşkler cnm amin cnm sizinkilerde iyi çıkacaktır inş.:16:

Back
X