2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ah ah tunicim ben zonguldaktaym ailem izmrde.
o günü birlikte geçirebileceğim tek kişi eşim yani.
amaaaa tüm cadılığımı yapıp göndermeyeceğim..

ah o maçlar beni de deli ediyor.
haftada 2 defa maç yapıyor benmki de.
bir şey dedim mi de stres atıyorum ben diyor.
dün ben de dedim. izne ayrılınca ben çaatlarım evde bu kadar maç yapma diye.
ama kime diyooon...

benim eşim geçen yıl halı saha maçında sağ dirseğini kırdı 8 ay raporluydu çok tedavi gördü hala kolunda hafif hareket kısıtlılığı var şimdi halı sahanın önünden bile geçmiyo ....

hahaha bide hepsinde bu var sebebe bak stres atıyorum :52::52:
aynısını diyo benimkide..maç yapmazsam kilo alır başını gider diyo bide :1::1:

tabiki bide ben senin gününe karışyomuyum derler....
ama gün sırası bana gelince evden atana kadar canım çıkar...hiç unutmam bi kere kavga ettik ağladım gitmedi evden ya...
oturdu yatak odasında akşama kadar çıkmadı..bende salonda gün yaptım:))))

hafta sonu annemler geldiler. sevgili kocam da geldikleri sabah ben de gidiim annemlere diye kalktı memlekete gitti böle o kadar misafirle bakakaldım. bu öğlen patladım. bi yerlere gidesim var. uzun uzun ağlayasım var... amaaaan... insan misafirine bunu yapar mı yaaaa... çok mu büyük beklentelerim var benim bu adamdan yaa...

hafta sonu annemler geldiler. sevgili kocam da geldikleri sabah ben de gidiim annemlere diye kalktı memlekete gitti böle o kadar misafirle bakakaldım. bu öğlen patladım. bi yerlere gidesim var. uzun uzun ağlayasım var... amaaaan... insan misafirine bunu yapar mı yaaaa... çok mu büyük beklentelerim var benim bu adamdan yaa...

of be kardeş biz sabahtan beri anlatıyoz herşeyi yapıyo onlar valla herşeyi yaparlar, üzme sen kendini, sende onun ailesi gelince ailenin yanına git....

tabiki bide ben senin gününe karışyomuyum derler....
ama gün sırası bana gelince evden atana kadar canım çıkar...hiç unutmam bi kere kavga ettik ağladım gitmedi evden ya...
oturdu yatak odasında akşama kadar çıkmadı..bende salonda gün yaptım:))))

ay bide yatak odasına pasta börek servisi beklemiştir kesin senden :1::1:

canım ya sen bunun içinmi canını sıkıon..
benim beyimde yaptı aynısını, annemle ablam memeleketten geldi sbh öğlende eşim babasının memletine gitti...
bişi demedim ama kodladım ben bunu kafaya:)
hatta o zmn dedim ii oldu, annem utanıo eşimden zaten çok rahat edemio..annem rahat etti falan dedim..
geçen gün annesi geldiğinde arkadaşlara güne gidcektim eşim didi annem burda ayıp olmasın...
neaaaaaaaa ayıp olcak dedim, hemmen geçmişi hatırlattım kendisine...:52::52::52:
ddeim bir gadın asla unutmaz...
bence unut bunu ama şimdilik...at fotografik hafızaya...günü gelince patlatırsın:)):51::51::51:

Merhaba
İlginizi çekeceğini umduğum bir yazı ;

Hamileyken Fazla Et Kısırlığa, Az Karbonhidrat Şişmanlığa Sebep Oluyor !

Hamilelik döneminde fazla miktarda kırmızı et tüketmek doğacak erkek çocukta sperm kalite sorunu, yetersiz düzeyde karbonhidrat tüketmek ise şişmanlık, şeker hastalığı gibi riskler yaşanması ihtimallerini artıyor. Bahçeci Sağlık Grubu doktorlarından Aile Hekimi Dr. Murat Berksoy hamilelik döneminde annenin aldığı besinlerin bebeğin ileriki hayatında ayrıca Alzheimer, kalp, şeker, infertilite gibi hastalılıklara sebep olabildiğini söyledi.

devamı için tıklayın

az önce çekmeceyi karıştırırken orkid paketiyle karşılaştım.
eski bir dostu görmüş gibi oldum :1:

ayyy çok hoşşunuz kızlar ya yazdıklarınızı okuyup okuyup gülüyorumm insanın hıc canı sıkılmıyo burda :)

Aman kızlar herşeye canınızı sıkmayın bırak gitsin gün gelir devran döner. oturup surat yapacağına (eğer yapıyorsa tab)gitse daha iyi. Bebişleri düşünün biz mutlu onlar mutlu.

ay bide yatak odasına pasta börek servisi beklemiştir kesin senden :1::1:

yüzsüz ya..
kızlar gitti bide soruyo o niye öyle demişki kocasına die...resmen dinlemiş bizi
şimdide ayın 8 inde gunum var...maıl attım biraz önce bak 8 inde sbh 10 akşam 6 yoksun ona göre şimdiden uyarıom die...
dio nie kasıosunki kendini en kötü yatak odasında oturrum dio ya çıldırtcak beni yaaa:37::37::37::37:

canım ya sen bunun içinmi canını sıkıon..
benim beyimde yaptı aynısını, annemle ablam memeleketten geldi sbh öğlende eşim babasının memletine gitti...
bişi demedim ama kodladım ben bunu kafaya:)
hatta o zmn dedim ii oldu, annem utanıo eşimden zaten çok rahat edemio..annem rahat etti falan dedim..
geçen gün annesi geldiğinde arkadaşlara güne gidcektim eşim didi annem burda ayıp olmasın...
neaaaaaaaa ayıp olcak dedim, hemmen geçmişi hatırlattım kendisine...:52::52::52:
ddeim bir gadın asla unutmaz...
bence unut bunu ama şimdilik...at fotografik hafızaya...günü gelince patlatırsın:)):51::51::51:

ay bende diycektim seninki misafir gelince gidiyo petuşunkide kendini eve kapatıyo diye :52:
bu arada ne rakam görürsem yazıyom adam gülüyomu ağlıyomu bilmiyom

yüzsüz ya..
kızlar gitti bide soruyo o niye öyle demişki kocasına die...resmen dinlemiş bizi
şimdide ayın 8 inde gunum var...maıl attım biraz önce bak 8 inde sbh 10 akşam 6 yoksun ona göre şimdiden uyarıom die...
dio nie kasıosunki kendini en kötü yatak odasında oturrum dio ya çıldırtcak beni yaaa:37::37::37::37:

ayy bi alem sennki ya :))
benmki kızlar gelene kadr beklemişti onlar gelince gtmişti.
ama eşinin yaptığını ben yapıyorum onu fark ettim.
bazen eşimn arkadaşları geliyo erkek erkeğe otursunlar diyom
ben geçiyom yan odaya. ama kulak onlarda tabi :1:
sonra soruyom tek tek :1:

yüzsüz ya..

:52::52: ay alem çift süpersiniz valla :52:
bu sefer yatak odasıda yok banyoya girer oturursun de sende ozaman paşa paşa gider:1::1:

Back
X