- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #4.261
inşallah cnm yaaaa olurmu senin sayende ben kafayı yiyp sinir küpüyken sen sakinleştirdin beni :)) yaneee senin sayende pozitif düşündüm benn hayat enerjini bana aktardın ...
sinirlerim bozuldu yaaaa...sanki ben çıkardım işçileri...bu bilinen bişi yani işçiyi çıkartıosan tazminat ödücen benmi sölücem herseferinde yaa..bana deneni yapıom..şimdide nie başka çözüm yollarıyla gelmemişim die yedim fırçayı...napim abi benmi karar veriom ne yapılacağına...bizim karar verme gibi bi lüksümüz yokki bunu onlarda söledi yüzümüze...karar verme lüksüm yoksa fikirde vermem ...nasıl isterseniz öle yaparım yani... o kadar..
sinirlerim bozuldu yaaaa...sanki ben çıkardım işçileri...bu bilinen bişi yani işçiyi çıkartıosan tazminat ödücen benmi sölücem herseferinde yaa..bana deneni yapıom..şimdide nie başka çözüm yollarıyla gelmemişim die yedim fırçayı...napim abi benmi karar veriom ne yapılacağına...bizim karar verme gibi bi lüksümüz yokki bunu onlarda söledi yüzümüze...karar verme lüksüm yoksa fikirde vermem ...nasıl isterseniz öle yaparım yani... o kadar..
kızlar erkenmi bilmiyorum ama bugün kalp atışları için doktora gitçem inşallah duyarım bide beyaz akıntı oluoyo bu normalmi bilmiyorum bunun içinde gitmiş olcam inşallah duyarım sesini miğdem bulanmıyorya çok endişeleniyorum. ya hiç belirtim yok ağrılarımda azaldı hafıf belim ağrıyoo
sanki hamile değilim...
bidenemi kim kızdırdı beniimmm döverm onları heeee.... tabiki öle işten çıkartırsan tazminat ödersin kanun böleee sen sıkma canını bitanem napabilirsinki bu duruma
:) aaaaaaaa
kızdırmasınlar seni hepimiz toplanıp iş yerini basarız hee :))
kızlar erkenmi bilmiyorum ama bugün kalp atışları için doktora gitçem inşallah duyarım bide beyaz akıntı oluoyo bu normalmi bilmiyorum bunun içinde gitmiş olcam inşallah duyarım sesini miğdem bulanmıyorya çok endişeleniyorum. ya hiç belirtim yok ağrılarımda azaldı hafıf belim ağrıyoo
sanki hamile değilim...
bende tam 1 sene evvel bebeğimi kaybettim kalbi durdu 4 aydır tekrar çabalıyoruz geçen ay klomen kullandım booş bu ay serophene kullandım bakalım bugün 23,günüm idrar testi yaptım negatif çıktı belkide erken yaptım
kızlarrr cevapları gelince yazcam bankada bi işim var halledip 1 saate gelcem şimdilik öpüyorum sizi görüşürüzzz :))
cnm aslında erken galiba beyaz akıntıda normal sıkma canını ne zamn gitcen doktora saat kaçta ???kızlar erkenmi bilmiyorum ama bugün kalp atışları için doktora gitçem inşallah duyarım bide beyaz akıntı oluoyo bu normalmi bilmiyorum bunun içinde gitmiş olcam inşallah duyarım sesini miğdem bulanmıyorya çok endişeleniyorum. ya hiç belirtim yok ağrılarımda azaldı hafıf belim ağrıyoo
sanki hamile değilim...
böle insanlara kıl oluyorum zaten boşver sen üzerine düşeni yaptın :)) döverim valla bak başladım bileneiyide ben ozaman hesapladım verdim zaten ...ödemiceksen söle başka yollarına bakalım..hayret bişi..döv tubişim dövv onlayıı(
cnm idrar testi için daha çok erken önce bekle bi adetin geçsin ondan sonra umarım hamişsindir :))bende tam 1 sene evvel bebeğimi kaybettim kalbi durdu 4 aydır tekrar çabalıyoruz geçen ay klomen kullandım booş bu ay serophene kullandım bakalım bugün 23,günüm idrar testi yaptım negatif çıktı belkide erken yaptım
görüşürüz cnmmmm...dikkatli ol...öptümmm
cnm aslında erken galiba beyaz akıntıda normal sıkma canını ne zamn gitcen doktora saat kaçta ???
böle insanlara kıl oluyorum zaten boşver sen üzerine düşeni yaptın :)) döverim valla bak başladım bilene
cnm idrar testi için daha çok erken önce bekle bi adetin geçsin ondan sonra umarım hamişsindir :))
geldim bitanemmm hallettim işlerimi ....
hoşgeldin canımmm...bende kıl oluyom ama yapacak bişi yok ...sabrımın sınırları zorlanıo..az kaldı basıp gitcemm...zaten bi iş bulim durmucam burda..ellerine sağlıkkkk dur beraber dövelim
hoşbulduk :)) yapma sakın sakin ol malesef böle insanlar insanın sinirlerini bozuyo ama çalışmalıyız bebişe hazırlanıyoruz biliyosun onun için çalışıyoruz :))
habeee beraber dövelim :)) ayyy aysun ben yine bugün hammurger yedim(
hani tiksinmiştinnnn seni seniiiamannnn ye gitsin kısss can boğazdan gelirmişşş varmı yemek yemek gibisiiii çalışmalıyız evet ama benim hamiş kalmadan acil tarafında iş bulup işimi değiştirmem lazım...yoksa öle hamişken kimse almaz beni işe...walla çok sıkıldım burda yaa..yaptıklarının karşılığında bi teşekkür bile yok...iyi akşamlar yok..basıp gidiolar...bazen diolar işte eserse kafalarına..nese yaww boşverelimm bunları şimdiii...teste 6 günmü kaldı
steak hausedan tiksindim hammurgerden diil :)) yaa varya yemek yemegi okadar çok seviyorum ki öle zevk alıyorum ki anlatamam herşeyi yerim ayırdıgım hiç bişi yok denebilir :)) boşver cnmm üzme sen kendini eevvveeetttt az kaldııı 6 günnn çok merak ediyorummm :))
hmmm...steakhouse hamburger değil demibende sevdiğim şeleri yemekten zevk alıom walla seçtiğim yemekler var çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?