- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.981
DOKTORDAN GELDİK LOKUMUMU GÖRDÜMAY BEN ONUN TOMBALAK BACAKLARINI YERİM YAA BİR İŞVELİ BİR CİLVELİ . 578 GR OLMUŞ OBUR ŞEY. BEN PEK ANLAMIYORUM ŞU KAVRAMLARI AMA YAZAYIM YİNE DE
BPD : 53mm-22haft,2gün
FL: 42MM 23HAFT,6GÜN
AC: 181MM 23HAFT,0GN VEEE O BİR PRENSESMİİİİŞ
kızlar düz krem organik hastahane çıkışı alan varmı aranızda ben beğeniyorum sade ve şıklar ama bebekte çokmu renksiz olur acaba
ay durup durup ağlıyorum yaadoktor doğum tarihi olarak benimkinin bir gün öncesini söyledi hazırlıklarını ona göre yap dedi 11 ağustosmuş. ama ekledi "böyle koştur koştur giderse bebeğini temmuz sonunda bile alabiliriz" .
tşkr ederim dokuzay:) çok heyecanlı ilk zamanlar drum birini yakalayıp kalp atışını dinletirken digerini yakalayamıyordu bazen kavgalar oluyor içerde sanırım:) ikiside erkek peki sen:?
Maaşallah, sanırım ağustos annelerinde tek çoğul gebelik sensin :) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah oğullarını:)
günaydın kızlar
nette gezerken bu şirin emziğe rastladım
yere düştüğünde otomatik olarak kapanıyormuş
çok pratik değilmi
fiyatıda uygun incelemek isteyenler için link atmaya çalışıcam umarım becerebilirim
http://www.unnado.com/kampanyalar/detay/NDk3Mg
Eki Görüntüle 682397
Çok güzel fikir gerçekten :) Bu arada kızlar, herkes bebeğine emzik alıyor mu? Emzik kullandırma konusunda fikirleriniz nedir?
kızlaaaarr korkarım benim sağ böbreğimde büyüme var 2 gündür sağ böğrüm ağrıyornette araştırdım hamilelikte böbrek büyümesine bağlıymış oy oy ne değişik şeymiş bu hamilelik
Canım nette öyle yazıyor olabilir, sen yinede doktoruna danışmadan kanıya varma.
Gamze buraya boş noktalar koymak yerine http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hamilelik-takvimi bu adresi her gün okuyabilirsin bak..
Yoksa bu başlık bişeyler paylaşmak için açılan başlık. Nokta koyma yeri olmadığını biliyoruz sanırım hepimiz. Aylardır bu şekilde devam ediyorsun. Daha kolayı var direk okuyabilirsin..
Canım onun yazılanları okuduğunu sanmıyorum, eğer forum kullanım kurallarına aykırıysa bir özel mesaj atılsa kendisine? Gerçekten hiç hoş değil bu başlığın bu şekilde kullanımı...
Bizim burada pek ilgi olmuyor ben gittim ve her şeyden aldım :) oğlum olacak diye mavi aldım tam ödeme yaparken tecrübeli anneler vardı biz her şeyi mavi aldık ikinci çocuk kız oldu şimdi kullanamıyoruz dediler kafamı karıştırdılar ben de küvet kova maşrafa yı yeşil yorganı da sarı aldım kızlar sizce iyi mi yaptım?????
Mavi kızlara yakışmıyormuymuş.. Birde evde banyonda kullanacağın küvetin renginin çocuğun cinsiyetiyle birebir örtüşmesi gerekmez bence. Zaten mavi-pembe ayrımını kim çıkarmışsa ben ona çok kızgınım :) O yuzden bebeğimede sadece bu renklerden birşey almamaya özen gösteriyorum.
Bakmaya kıyamıyor insan, Melek işte :) Maaşallah...
Merhaba arkadaşlar 1 haftadır giremiyorum... geçmişi fazla okuyamadım. benim amniyosentez sonucu çıktı kromozolarda bir farklılık çıkmış özürlü olabilir dediler... genetik araştırma ve kromozom testi için 3 gündür hastanelerde koşuşturuyorum.... ultrasonlara sokup duruolar...ayrıntılıya gönderdiler hiçbişi anlamadım devlet olduğu için gösteren yok. salı günü özelde randevum vardı paraya kıyıp gittim ama değdi yarım saat inceledi ve herşeyini tek tek gösterdi. çok şükür bişey çıkmadı... dünde devlet de söyledim özelde baktırdım herşeyi gösterdiler diyee..öyle deyince tekrar baktılar uzun uzun evet bişey yok şimdilik dediler... çok rahatladım.... Kromozom tespiti ve genetik arastırma devam ediyor... kardiyolojiyede gönderdiler haftaya da onlara baktırcam... Allah herkese sağlıklı sihhatli evlatlar nasip etsin... geçmişi fazla okuyamadım ama bazı arkadaşlar bebeğin gramının az olduğunu söylüyorlar.. zayıf olan bebek doğunca daha çabuk büyür... doktor bişey söylemedikçe içiniz rahat olsun....
Selamlar herkese
arkadaşlar çatlak kremi filan kullanıyormusunuz ben daha başlamadım ama badem yağı diyolar ama çatlak yok diye başlamadım başlasakmı acaba
arkadaşlar çatlak kremi filan kullanıyormusunuz ben daha başlamadım ama badem yağı diyolar ama çatlak yok diye başlamadım başlasakmı acaba
Tesekkurler canim, nasil durumlar? Catlaklar konusunda bende magdurum. Varmi bi onerin?
kızında gözü yaşlı olur bakben 2 gündür evde yeller estiriyorum çok canım sıkılıyor bazı şeylere.. eşim alttan almaya çalışıyor ama olmuyor ben duyduğum şeylere tahammül edemiyorum.. bugün biraz ii gibiyim. eşim bu sefer bana yeller estirdi... bu hafta kızımın canına okudun senin yüzünden gerildi durdu diye bana bir kızışı vardıı
kızlar yarın detaylı ultrasonum var. inşallah bebeğim iyidir. ben de kilosunu boyunu merak ediyorum, en çok da sağlığını..
detaylı ultrasona girmeyen bir ben kaldım sanırım topikte
babamız çalıştığı için onunla gidemeyeceğim maalesef.
benim canım kayınvalidem bebiş daha 6 cm iken oğluna benzetmişti
bu arada elleri büyük görümcene benziyormuş lafı süpermiş
Kızlar benim bacaklarım baya uzun ve ince. Eşim bana leylek diyodu hepŞimdi de diyo ki sen bebekleri leyleklerin getirdiğinin ispatısın Ayy nasıl dalga geçiyo benle öldürcek bu adam beni. Onun da kulakları hafif kepçe ben de diyorum ki sen yüksekten atlasan yere çakılmazsın kulaklar paraşüt görevi gördüğü için diyorum Bi de bazen kulaklarını elliyorum ayyy kulakların buz gibi diyorum tabi vücuttan bu kadar ayrı olunca ısınamaz diyorum. Bakalım bizim kız kime benziycek
Kızlar benim sürekli bişeyler yiyesin var. Midem dursa ağzım durmuo. Sonra hava basılmış balon gibi şişiyorum karnım gerilio nefes alamıyorum. Yürümek te yasak şimdiye kadar hiç kilo almadım ama bu gidişle doğuma yuvarlanarak gidicem :))) bı durum normal mi benim gibi boğazına hükmedemeyen varmı
Ben yeni yemeye başladım :) bi başladım pir başladım :) 55 kilo hamile kaldım çok ağır bulantılarım oldu hastanede yattım 5 kilo verdim bi yudum su içermiyordum Allah'a şükür geçti o günler ama şimdi de durduramıorum kendimi
DOKTORDAN GELDİK LOKUMUMU GÖRDÜMAY BEN ONUN TOMBALAK BACAKLARINI YERİM YAA BİR İŞVELİ BİR CİLVELİ . 578 GR OLMUŞ OBUR ŞEY. BEN PEK ANLAMIYORUM ŞU KAVRAMLARI AMA YAZAYIM YİNE DE
BPD : 53mm-22haft,2gün
FL: 42MM 23HAFT,6GÜN
AC: 181MM 23HAFT,0GN VEEE O BİR PRENSESMİİİİŞ
http://www............./dosyalar/fetalweight1.html
kızlar haftalara göre ortalama kiloyu hesaplatabiliyorsunuz bu sitede bence genetikte çok önemli bu değerler arasındaysa sıkıntı yoktur.
Maaşallah, sanırım ağustos annelerinde tek çoğul gebelik sensin :) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah oğullarını:)
Çok güzel fikir gerçekten :) Bu arada kızlar, herkes bebeğine emzik alıyor mu? Emzik kullandırma konusunda fikirleriniz nedir?
Canım nette öyle yazıyor olabilir, sen yinede doktoruna danışmadan kanıya varma.
Canım onun yazılanları okuduğunu sanmıyorum, eğer forum kullanım kurallarına aykırıysa bir özel mesaj atılsa kendisine? Gerçekten hiç hoş değil bu başlığın bu şekilde kullanımı...
Mavi kızlara yakışmıyormuymuş.. Birde evde banyonda kullanacağın küvetin renginin çocuğun cinsiyetiyle birebir örtüşmesi gerekmez bence. Zaten mavi-pembe ayrımını kim çıkarmışsa ben ona çok kızgınım :) O yuzden bebeğimede sadece bu renklerden birşey almamaya özen gösteriyorum.
Bakmaya kıyamıyor insan, Melek işte :) Maaşallah...
Maşallah meleğine surata bak yirim ben ona allah analı babalı ve tabikide sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin burnunada bak sen :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?