2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah cnm ya pozlara bak:)prenses kesınlesmıs cok sevndım cnm allah nazardan saklasınn mınık kızını :)

arastacim tayin ciksin bir tasinalim cok istiyorum guzel bir oda almayi. kendine ait bir odasi okaak insallah ayri bir yasam alani olmasi taraftariyim cunku. am iste ikeanin internet sitesinden bakiyorum hep sokmesi kurmasi kolay diye o yuzden agir mobilya alamayacagim

kızlar düz krem organik hastahane çıkışı alan varmı aranızda ben beğeniyorum sade ve şıklar ama bebekte çokmu renksiz olur acaba

Bende aldim o hastane cikislarindan banada kesin cok renksiz diye laf soyleyenler olacak ama bence hem daha saglikli hemde daha agir duruyor

Canimm cok sevindim. Kimselere deme seni taniyan nazar olmasin)

Bu arada benim drum her kontrole gidince organ taramasi doppler filan yapio. Bu ay kafa taramasi kaldi sadece dedi bi onu yapacak. Baska birine detayliya filan yollamicakmis. Ctesi gelse saat 11:30 olsa. Ozledim cooookk oglusumu. Bu arada ismini Nail Ata koymaya karar verdik :))

cnm zorluklar cekmısın cok gecmıs olsun bundan snrası güzel olur ıns...annelık daha ogrendıgımz gun baslıyo.ultrasonlarn temız çıkması cok ıyı sukur..umarım en kısa zamnda tamamen rahatlarsn

Kızlar bilmiyorum izleyenleriniz var mı, ben malum video sitesi youtube da vlog - günlük hayatlarını yayınlayan bazı yeni annelere denk geldim, tabii hepsi genelde USA dan. Çok az ingilizce bilgisiyle bile anlaşılabilir. Doğum ve sonrasında yaşadıklarını gün gün takip edebiliyorsunuz... İsteyenler olursa kanal isimleri verebilirim keşfettikçe...

İlk aylarda kadınlar saçlar dağınık/pijama sabhalıkla sadece evin içinde bebek beslemek-gaz çıkarmak-uyutmakla meşgulelr :))) Bizde öyle olacağız...

arkadaşlar çatlak kremi filan kullanıyormusunuz ben daha başlamadım ama badem yağı diyolar ama çatlak yok diye başlamadım başlasakmı acaba

arkadaşlar çatlak kremi filan kullanıyormusunuz ben daha başlamadım ama badem yağı diyolar ama çatlak yok diye başlamadım başlasakmı acaba

Canım şuanda karın bölgemiz gergin olduğu için çatlak varsada belli olmaz. Sen kullan, tedbirini al... Doğumdan sonra gerginlik ve şişlik gittiğinde çatlaklar belirgin olurlar çünkü...

Canım çatlak kremi çatlakların üzerine sürülen krem anlamına gelmiyor, çatlak oluşmasın diye sürülüyor. Çatlak oluşunca sürmenin anlamı yok zaten

ne güzel işte eşin sen üzülünce bebeğinde üzüldüğünün farkında...ben eşime kaç kere söyledim ben üzülüp strese girince o da hissediyor üzülüyor diye,karnım taş gibi oluyor bi anda ya resmen ( öyle mi oluyormuş diyo...herşeyi anında netten takır takır araştıran bilen insan bunları neden araştırmaz bilmez anlamıyorummm...asıl bunları öğren bilgilen dimi....

ben de yarın giiryorum :) sabah 11 de...çok heyecanlıyımm..şimdiye kadar normal ultrasondan hiç bişey anlamadık görmedik ama bu detaylı süper ya,,,herkesin resimlerine bakıyorum da bebklerinin ne güzel ne kadar net:))

benim canım kayınvalidem bebiş daha 6 cm iken oğluna benzetmişti

bu arada elleri büyük görümcene benziyormuş lafı süpermiş

yuhhh hırsın da böylesi...

alemsiniz güldürdün beni

ben de aynı durumdayım...yiyorum,yarım saat 1 saat sonra hiç bişey yememiş gibi midem kazınıyor...gerçi şikayetçi değilim,bir lokma bile yiyemediğim günleri düşününce....ama karnımın şişmesi kötü oluyor gaz olayı falan...

sanki beni anlatmışsın...okuyunca ben mi yazdım ki dedim o derece yani....ben de 55 kilo hamile kaldım ağır kusma ve bulantıdan 6-7 kilo kadar verdim..hastanede yattım...aynen su bile içemiyordum..suyu görünce bile kusuyordum...şimdi yiyorum çok şükür...eski kiloma anca çıktım ama....

gözün aydınnn :)) maşallah onaa...baya bi gülüyo mu bana mı öyle geldi...:))

senin ilki de kızdı sanırım dimi?

http://www............./dosyalar/fetalweight1.html

kızlar haftalara göre ortalama kiloyu hesaplatabiliyorsunuz bu sitede bence genetikte çok önemli bu değerler arasındaysa sıkıntı yoktur.

bu linkler açılmıyor yaa :/

Beyazçekirgem :) çok hoşsun korkma kuzum ben açarım önünüzü Doğuruveririm ne olacak Valla benim bebek ağustos başında gelir ben söylüyorum demedi demeyin.
Kızlar sizlere de ayrı ayrı teşekkürler iyi dilekleriniz ve tatlı sözleriniz için

internetten tatlı badem yağını araştırdım kızlar birsürü marka var hangisini almalıyız o zaman çatlaklar için ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…